Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV toont interesse in Sepp van den Berg

1 juni 2024 16:18
Foto: Pro Shots

PSV toont interesse in Sepp van den Berg; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldde vandaag dat zowel PSV als Ajax als Feyenoord de ontwikkelingen rondom Sepp van den Berg met bovengemiddelde interesse volgen. Nadat de Nederlandse verdediger het afgelopen seizoen door Liverpool werd verhuurd aan het Duitse Mainz, lijkt een terugkeer bij de Engelse topclub niet aan de orde.

Liverpool zou een transfersom van twintig miljoen verlangen voor een transfer van de talentvolle verdediger. Daar lijkt de verdediger het niet mee eens te zijn: "De club straalde al die tijd geen vertrouwen in mij uit, maar willen nu wel mijn toekomst belemmeren. Ik wil wekelijks spelen en mezelf verder ontwikkelen. Hopelijk ziet de club ook in dat deze transfersom niet realistisch is en zijn ze bereid die vraagprijs te verlagen."

Of de verdediger ook daadwerkelijk terug naar Nederland komt valt nog te bezien. Met zijn sterke spel in de Bundesliga, waar hij er onder andere in slaagde Mainz in de Bundesliga te houden en de ene sterke wedstrijd afwisselde met een nog betere, zijn er meer clubs die hun interesse kenbaar hebben gemaakt bij Liverpool. De voorkeur van de centrale verdediger lijkt uit te gaan naar een nieuwe uitdaging in de Duitse competitie, dat is hem het voorbije seizoen goed bevallen. Desalniettemin heeft de Nederlandse top drie de verdediger op de radar en blijven ze de ontwikkelingen rondom de speler nauwlettend in de gaten houden.
Tags

berg liverpool sepp bundesliga mainz afwisselde belemmeren bovengemiddelde feyenoord kenbaar nederland radar slaagde straalde telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Doe in plaats daarvan maar Philip Sandler, iets meer body en ervaring...
+1/-1

 
2 maanden geleden
Alleen is hij verdedigend niet zo best. Maakt verdedigend veel fouten. En is zeer blessuregevoelig. Nu ook weer geblesseerd.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Denk jij oprecht dat Sandler beter is als, pak em beet, Ramalho?

Op basis van? Een redelijk goed seizoen met NEC?

Geen sneer, gewoon een oprechte vraag.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Zeker op basis van voetbal kwaliteiten, snelheid, hij werd niet voor niets naar City gehaald door Pep...
Die blessure gevoeligheid is wel n dingetje, zoals PSV72 terecht opmerkt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Van den Berg werd op zeer jonge leeftijd al naar Liverpool gehaald. Dat argument zegt in wezen iets maar niet alles. Heb je van den Berg gevolgd het afgelopen seizoen? Schijnbaar heel goed gedaan gezien alle belangstelling voor die jongen. Ik volg ze beiden niet echt maar bij het horen van de naam Sandler gaat mijn hart niet sneller kloppen.
+1/-0

2 maanden geleden
Veelste duur als ie 15-20 mln moet kosten.
Sandler ziet er nu leuk uit maar is geen psv niveau.
Is idd zoals hieronder gezegd niet beter dan een Ramalho.
Sepp van de berg is leuk tot 10 mln.
+3/-0

2 maanden geleden
Groot talent uitstekende verdediger maar hangt een stevig prijskaartje aan,maar kom je in de categorie van spelers als Debast,St Juste met wat meer ervaring op het hogere niveau moet je ook in de buidel tasten.
Wordt elk jaar weer geroepen haal nou eens die beer van een verdediger maar in de praktijk blijkt dat niet mee te vallen en minimaal tien miljoen is niks tegenwoordig.
We gaan het zien welke creatieve oplossing Stewart dit jaar mee gaat komen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Tel daar bij op dat deze "beer" moet passen in het spel van bosz, namelijk voetballen. Sterk aan de bal. Tegenstanders lieten ramalho vrij.

Ik denk daarom dat die "beer" niet komt. Althans niet wanneer het enkel om de eigenschappen die een klassieke sloper moet hebben.

Inhoudelijk hoop ik dat Sandler niet komt. Blessuregevoelig, en maakt veel fouten. En heeft het enkel redelijk goed gedaan bij nec, in de eredivisie. Als wij de lat weer omhoog leggen, dan is ramalho de ondergrens en gaat Sandler daar zeker niet overheen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Eens,ik denk dat die klassieke sloper ook niet gaat komen en ben er zelf ook nooit voorstander van geweest omdat ik het voetballende aspect ook belangrijker acht.
Sandler heeft ondanks zijn goede periode bij Nec ook niet mijn voorkeur.
Maar de scouting zal heus nog wel wat namen bevatten die bij de supporters niet op de radar staan.
+1/-0

2 maanden geleden
Zou zo een neef van Schouten kunnen zijn
+2/-0

2 maanden geleden
In dat geval graag snel Ramalho wat meerwaardering geven... ! Maar goed, ik zag Dest ook niet zitten en die werd mijn lievelingsspeler dus goed dat de mannen die het snappen dit regelen
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi