Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV probeert Belgisch supertalent te halen

10 juni 2024 15:35
Foto: Pro Shots

PSV probeert Belgisch supertalent te halen; image source: Pro Shots

PSV heeft zich gemeld bij KAA Gent om Jorthy Mokio over te nemen. Mokio speelt centraal in de verdediging en geldt als een van de allergrootste defensieve talenten van België. De zestienjarige maakte tijdens de play-offs om het laatste Conference League-ticket afgelopen maand zijn debuut al in het eerste van de Belgische subtopper.

PSV verkeert in een hevige concurrentiestrijd om de handtekening van het Belgische supertalent. Zo zouden ook FC Barcelona en Ajax nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de diensten van de speler. Het is nog niet bekend waar de voorkeur van de speler zelf ligt.

Earnest Stewart is deze zomer opgezadeld met de zware taak de beloften van PSV van nieuw, vers bloed te voorzien. Daarbij is het de bedoeling dat het niveau van zowel Jong PSV als de teams daaronder verder worden opgekrikt. De focus ligt daarbij op het halen van talent dat meer waarschijnlijker in staat is de A-selectie te bereiken.

Het binnenhalen van Europese toptalenten heeft daarbij absolute prioriteit in Eindhoven. Ook Madi Monamay, eveneens Belg, werd in de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met PSV. Ook daar is echter sprake van een moordende concurrentie, waarbij een terugkeer voor Monamay naar een Belgische topclub het meest voor de hand lijkt te liggen. Veel zal daarbij afhangen van het bod dat PSV de talentvolle verdedigers kan doen in vergelijking met andere Europese topclubs.
Tags

supertalent mokio monamay allergrootste barcelona belgie bloed conference earnest gent hevige jong jorthy kaa madi moordende opgekrikt opgezadeld stewart subtopper toptalenten waarschijnlijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Het lijkt maar zelden te lukken voor PSV om grote(re) talenten naar Eindhoven te lokken.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Baka of Saibari inzetten bij deze mogelijke versterkingen... volgens mij is een goed plan en uitzicht op speeltijd in deze fase voor deze jongens veel belangrijker dan direct cashen... hopelijk zijn ze verstandig en willen ze investeren net als Johan en Ismael!
+2/-0

 
2 weken geleden
Verstandig of niet,het gaat er om dat je je niet laat aftroeven door de concurrent!
+2/-0

2 weken geleden
Wel piepjong... but if you're good enough, you're old enough.
+1/-0

2 weken geleden
Schijnt een enorm talent te zijn. Zou mooi zijn als PSV de concurrentie af kan troeven. Niet geschoten............
+2/-0

2 weken geleden
Als ze beide Belgische talenten weten te halen slaan we een super slag!
+1/-0

2 weken geleden
PSV heeft tegenover Ajax en Barcelona natuurlijk wel een geografisch voordeel voor dit soort jonge Belgische talenten. Door naar PSV te gaan kunnen ze nog een paar/aantal jaar in België blijven wonen. Lijkt me niet verkeerd voor die jongens.
+1/-0

 
2 weken geleden
En die andere twee hebben geen geld 🥳
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst