Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV opent gesprekken met Aloys Wijnker

10 juni 2024 16:35
Foto: Pro Shots

PSV opent gesprekken met Aloys Wijnker; image source: Pro Shots

PSV is in gesprek met Aloys Wijnker over een rol als hoofd jeugdopleiding bij PSV. Na het vertrek van Ernest Faber richting Australië is de positie vacant gekomen en tracht PSV deze zo spoedig mogelijk in te vullen. Daarbij lijkt de keuze nu te zijn gevallen op Aloys Wijnker.

Wijnker werkt momenteel nog bij de KNVB, waar hij fungeert als Manager Top Jeugdvoetbal. Eerder werkte hij al bij AZ als hoofd jeugdopleiding samen met algemeen directeur van PSV Marcel Brands. PSV is voornemens vanaf komend seizoen de functie van hoofd jeugdopleiding te splitsen, waarbij er een transitiecoach talenten gaat begeleiden bij de stap van de jeugdopleiding naar het eerste elftal. Voor die functie is Phillip Cocu in beeld, zoals reeds eerder hier gemeld. Voor het andere deel lijkt Aloys Wijnker nu dus de belangrijkste kandidaat voor de Eindhovenaren.
Tags

wijnker aloys australie brands cocu faber jeugdvoetbal knvb splitsen tracht transitiecoach vacant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Op basis van zijn cv lijkt me dit de juiste man op de juiste plek.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik ken de beste man totaal niet. Maar het feut dat-ie uit de veelgeprezen AZ jeugdopleiding komt is veelzeggend. Ik zie een mogelijke samenwerking met Cocu wel zitten.
+1/-0

 
2 weken geleden
Eens,dat hij AZ op zijn cv heeft staan is een pre.
Mijn inziens de beste jeugd-opleiding al is het wel makkelijker werken zonder het echte heilige moeten en de mindere media-aandacht of kritische supporter.
+2/-0

2 weken geleden
Spreekt in ieder geval in zijn voordeel dat het geen trainer is. Misschien dat je met zo'n type meer lange termijn kan plannen.
+1/-0

2 weken geleden
Nooit van gehoord (maar ja wie ben ik) maar gezien zijn ervaring misschien wel de juiste persoon. Mocht hij HJO hopelijk wel voor meerdere jaren. Stabiliteit erg belangrijk.
+1/-0

2 weken geleden
Helemaal prima.
Maar om het plaatje compleet te maken haal dan a.u.b. Jan Sierksma bij AZ op. Is nu assistent van Martens maar zie in hem de juiste man voor jong PSV. Potentiële toptrainer dit die speler (talenten) ook echt beter maakt.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst