Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-fan Eric "Provie" Provaas overleden

8 juli 2024 20:58
Foto: www.x.com/provie_of_proof

PSV-fan Eric "Provie" Provaas overleden; image source: www.x.com/provie_of_proof

Een van de bekendste PSV-fans is maandagmiddag overleden. Eric Provaas was met name op Twitter enorm populair bij zowel supporters van PSV als rivaliserende clubs. Overal waar hij kwam verscheen er plots een glimlach op de gezichten van mensen, zijn aanwezigheid werkte ontwapenend. "Provie" stond ook wel bekend als de man met de pet. Zelden zijn er foto's genomen van de Horstenaar zonder een van zijn geliefde petjes.

Eric Provaas had een seizoenskaart op vak SS in het Philips Stadion, waar hij met een vaste groep vrienden standaard de wedstrijden bezocht. Ook reisde hij PSV vaak achterna in het buitenland. De laatste jaren werd hij almaar bekender én ook populairder. Zelfs zo erg, dat bijna iedere PSV-fan wel een selfie met hem gemaakt heeft gedurende de afgelopen jaren.

Zijn grootste PSV-held was Luc Nilis, een voetballer die altijd normaal is gebleven en de moeilijke dingen uit het leven ook nooit onder stoel of banken schoof. Hij praatte altijd graag over zijn toevallige ontmoeting met de legende van PSV in een parkeergarage waar ze toevalligerwijs langs elkaar stonden geparkeerd.

De PSV-fan voelde zich al een aantal dagen niet goed, zo meldde hij ook gisteren nog op Twitter. Op eigen kracht zou hij de hulpdiensten nog hebben weten te bereiken, maar tegen de tijd dat die arriveerden was het al te laat. Reanimatie mocht niet meer baten, waardoor hij het aardse leven voor het hemelse heeft ingeruild. De Heurelho da Silva Gomes onder de PSV-fans is van ons heengegaan.

PSV.Supporters.nl wenst alle nabestaanden van Eric "Provie" Provaas immens veel sterkte toe in deze gitzwarte periode en de zware tijden die komen gaan.
Tags

provaas provie aanwezigheid aardse achterna almaar arriveerden bekender bekendste foto geliefde geparkeerd gitzwarte glimlach gomes heengegaan hemelse heurelho horstenaar hulpdiensten immens ingeruild legende nilis ontmoeting ontwapenend parkeergarage pet petjes populairder praatte reanimatie schoof seizoenskaart selfie silva stoel toevallige toevalligerwijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Niet te bevatten dit nieuws, heel erg triest 😢 Rust zacht Provie, we zullen je positieve berichten missen. Sterkte aan familie en vrienden.
+1/-0

3 weken geleden
RIP provie! Veel sterkte, kracht voor de nabestaanden!
+1/-0

3 weken geleden
RIP Provie. Wat een schokkend nieuws.
+2/-0

3 weken geleden
Rust in vrede Provie. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en bekenden.
+2/-0

3 weken geleden
Sterkte aan alle nabestaanden, helaas veel te vroeg heengegaan. Goed dat er even bij stil wordt gestaan. Dit neemt echter ook niet weg dat er zo meerdere fanatieke PSV supporters komen te overlijden waar je niets van hoort, dat vind ik soms ietwat pijnlijk.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Gouden kerel . Echt een goed mens . Veel mensen(waaronder ik ) zullen wel eens van zichzelf gedacht hebben bij het lezen van berichten van Proof op twitter( als hij bijvoorbeeld iemand van een andere club oprecht feliciteerde ergens mee) wat ben ik zelf een hufter want ik doe dat hoogstzelden of nooit. Want oogkleppen op wat PSV betreft .
Er is wel veel aandacht aan besteed op X voormalig Twitter . Ook condoleances van supporters van andere clubs.
Dat is wel mooi. En terecht.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi