Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe opzet PSV.supporters.nl

10 juli 2024 16:41
Foto: NvdL

Nieuwe opzet PSV.supporters.nl; image source: NvdL

Zoals sommigen van jullie wellicht hebben meegekregen heeft er na afloop van het afgelopen kampioensjaar een wissel van de wacht plaatsgevonden binnen onze redactie. Zo ben ik, Noël van de Laar, begonnen als journalist en content creator voor dit platform.

Er zullen de komende tijd dus vaker zaken opvallen die veranderd zijn ten opzichte van de oude stijl. Daar staat tegenover dat ook veel bij het oude zal blijven. Het forum is nog altijd een wezenlijk onderdeel van ons platform en dit zal ook nooit veranderen. Daarnaast hebben we besloten meer met video te gaan doen. Het eerste voorbeeld vind je hieronder.

Samen met gewaardeerd forumlid van het eerste uur Marc Dubach, bij velen hier beter bekend als DUB, heb ik gisteren voorbeschouwd op het nieuwe seizoen en ook kort teruggeblikt op de oorsprong van het platform, eerst onder de noemer netwerk.to en sinds enkele jaren nu als supporters.nl.



Mocht je ideeën hebben of bepaalde zaken missen op dit platform, die essentieel zijn voor PSV-supporters, voel jullie dan vooral vrij deze door te geven via noel@supporters.nl. Ook als het je leuk lijkt mee te werken aan een (voorbeschouwende) video in het nieuwe seizoen mag je je op bovenstaand mailadres melden, dan neemt Noël zo snel mogelijk contact met je op.




Tags

noel creator dub dubach essentieel forumlid kampioensjaar laar mailadres noemer oorsprong stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ja die gele en rode kaarten verpesten wel veel soms herinner ik me.
+7/-0

2 maanden geleden
Chatfunctie tijdens wedstrijden was altijd wel leuk, dat mis ik de laatste jaren wel. Veel succes!
+6/-0

2 maanden geleden
Mijn tip: haal dat ding van Twitter weg. Is een raar platform geworden vooral van extreemrechts.
+11/-2

 
2 maanden geleden
Als je Twitter met zijn censuur al extreem rechts vind, dan moet je wel heel erg naar links zijn doorgeschoten.
+5/-6

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal eens met Psvthomas1. X is de hel. Afzeiken als melig tijdverdrijf. Hersenloos gesputter. Ik ben daar jaren geleden weggegaan en kom nooit meer terug. Van mij mogen jullie, maar wat mij betreft blijft het vertrouwde forum bestaan.
+2/-0

2 maanden geleden
Succes en bedankt voor de moeite, kan me voorstellen dat hier veel tijd in wordt gestoken. Dat gezegd hebbende: ik vind de nieuwsberichten de laatste tijd echt enorm slecht. Ik begrijp dat journalist een vrij beroep is, maar kan me niet voorstellen dat deze auteur een opleiding journalistiek heeft gevolg. Een nieuwsbericht schrijf je volgens de de 5 W's en H. Niet als ongemakkelijk opgeleukte en nauwelijks leesbare verhalen. Hopelijk verbetert dit snel.
+3/-1

2 maanden geleden
Op de mobiele telefoon is sinds kort een enorme beuk aan reclame erbij gekomen. Ook tussen reacties op de nieuwsberichten dat heel irritant leest..
+14/-0

2 maanden geleden
Beste redactie, kunt u aangeven of er binnen het team 'moderators ' iets verandert? Blijven de 'poppetjes' daar hetzelfde en blijft het systeem met de verschillende kaarten daar hetzelfde?
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Mijn tip: verander het terug naar Netwerk.to en de opzet toen. Toen was het forum nog in gebruik en kwamen er dagelijks nieuws berichten. Nu loopt de site soms dagen achter en is het forum doodgebloed.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad, hier zitten niet veel mensen meer. Ik mis ook dat forum.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Door de naam terug te veranderen ga je niet gelijk jaren terug in de tijd en het zou me eerlijk gezegd verbazen als dat forum dan ineens velen malen drukker is dan nu op supporters.nl
+4/-0

 
2 maanden geleden
Ze zijn er toen zo lang uit geweest en doet iedereen dat op social media. Dat gaan ze niet meer terugkrijgen.
+2/-0

2 maanden geleden
Op je telefoon flipt de tekst op en neer als er weer reclamefilmpjes beginnen, erg irritant. Het lijkt tegenwoordig meer een reclamesite dan een psv site.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze