Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe opzet PSV.supporters.nl

10 juli 2024 16:41
Foto: NvdL

Nieuwe opzet PSV.supporters.nl; image source: NvdL

Zoals sommigen van jullie wellicht hebben meegekregen heeft er na afloop van het afgelopen kampioensjaar een wissel van de wacht plaatsgevonden binnen onze redactie. Zo ben ik, Noël van de Laar, begonnen als journalist en content creator voor dit platform.

Er zullen de komende tijd dus vaker zaken opvallen die veranderd zijn ten opzichte van de oude stijl. Daar staat tegenover dat ook veel bij het oude zal blijven. Het forum is nog altijd een wezenlijk onderdeel van ons platform en dit zal ook nooit veranderen. Daarnaast hebben we besloten meer met video te gaan doen. Het eerste voorbeeld vind je hieronder.

Samen met gewaardeerd forumlid van het eerste uur Marc Dubach, bij velen hier beter bekend als DUB, heb ik gisteren voorbeschouwd op het nieuwe seizoen en ook kort teruggeblikt op de oorsprong van het platform, eerst onder de noemer netwerk.to en sinds enkele jaren nu als supporters.nl.Mocht je ideeën hebben of bepaalde zaken missen op dit platform, die essentieel zijn voor PSV-supporters, voel jullie dan vooral vrij deze door te geven via noel@supporters.nl. Ook als het je leuk lijkt mee te werken aan een (voorbeschouwende) video in het nieuwe seizoen mag je je op bovenstaand mailadres melden, dan neemt Noël zo snel mogelijk contact met je op.
Tags

noel creator dub dubach essentieel forumlid kampioensjaar laar mailadres noemer oorsprong stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Ja die gele en rode kaarten verpesten wel veel soms herinner ik me.
+7/-0

2 weken geleden
Chatfunctie tijdens wedstrijden was altijd wel leuk, dat mis ik de laatste jaren wel. Veel succes!
+6/-0

2 weken geleden
Mijn tip: haal dat ding van Twitter weg. Is een raar platform geworden vooral van extreemrechts.
+11/-2

 
2 weken geleden
Als je Twitter met zijn censuur al extreem rechts vind, dan moet je wel heel erg naar links zijn doorgeschoten.
+5/-6

 
6 dagen geleden (gewijzigd)
Helemaal eens met Psvthomas1. X is de hel. Afzeiken als melig tijdverdrijf. Hersenloos gesputter. Ik ben daar jaren geleden weggegaan en kom nooit meer terug. Van mij mogen jullie, maar wat mij betreft blijft het vertrouwde forum bestaan.
+1/-0

2 weken geleden
Succes en bedankt voor de moeite, kan me voorstellen dat hier veel tijd in wordt gestoken. Dat gezegd hebbende: ik vind de nieuwsberichten de laatste tijd echt enorm slecht. Ik begrijp dat journalist een vrij beroep is, maar kan me niet voorstellen dat deze auteur een opleiding journalistiek heeft gevolg. Een nieuwsbericht schrijf je volgens de de 5 W's en H. Niet als ongemakkelijk opgeleukte en nauwelijks leesbare verhalen. Hopelijk verbetert dit snel.
+3/-1

2 weken geleden
Op de mobiele telefoon is sinds kort een enorme beuk aan reclame erbij gekomen. Ook tussen reacties op de nieuwsberichten dat heel irritant leest..
+14/-0

7 dagen geleden
Beste redactie, kunt u aangeven of er binnen het team 'moderators ' iets verandert? Blijven de 'poppetjes' daar hetzelfde en blijft het systeem met de verschillende kaarten daar hetzelfde?
+4/-0

7 dagen geleden (gewijzigd)
Mijn tip: verander het terug naar Netwerk.to en de opzet toen. Toen was het forum nog in gebruik en kwamen er dagelijks nieuws berichten. Nu loopt de site soms dagen achter en is het forum doodgebloed.
+5/-0

 
7 dagen geleden
Inderdaad, hier zitten niet veel mensen meer. Ik mis ook dat forum.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Door de naam terug te veranderen ga je niet gelijk jaren terug in de tijd en het zou me eerlijk gezegd verbazen als dat forum dan ineens velen malen drukker is dan nu op supporters.nl
+4/-0

 
6 dagen geleden
Ze zijn er toen zo lang uit geweest en doet iedereen dat op social media. Dat gaan ze niet meer terugkrijgen.
+2/-0

7 dagen geleden
Op je telefoon flipt de tekst op en neer als er weer reclamefilmpjes beginnen, erg irritant. Het lijkt tegenwoordig meer een reclamesite dan een psv site.
+4/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi