Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramalho keert definitief niet terug in Eindhoven

11 juli 2024 14:03 - PSV
Foto: Pro Shots

Ramalho keert definitief niet terug in Eindhoven; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist bevestigd dat André Ramalho definitief niet terugkeert in Eindhoven. PSV bedankt de verdediger voor de bewezen diensten in de afgelopen drie jaar en de zes behaalde prijzen. Enkele minuten voor het nieuws werd gedeeld door PSV, deelde Guus Til al een foto op zijn Instagram waarin hij de verdediger bedankt voor de gedeelde tijd in Eindhoven en succes wenst in zijn verdere carrière.

Het is nog niet bekend waar de Braziliaanse verdediger zijn carrière gaat vervolgen. Wel lijkt hij PSV te hebben bedankt voor de aanbieding tot contractverlenging en heeft hij de club laten weten definitief niet terug te keren in Eindhoven.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho foto til

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Er hangt naar mijn gevoel een wat bittere sfeer omheen. Wat is er aan de hand?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Misschien heeft het wel iets te maken met de manier waarop een prima verdediger als Ramalho door zowel media als eigen supporters weg is gezet als overbodig en slecht.
+9/-0

 
2 maanden geleden
Afgelopen seizoen was hij oké. De jaren daarvoor een drama. Samen met Benitez verantwoordelijk voor mislopen CL tegen lachtertje Rangers. Onder meer.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Om zijn verblijf gedurende de hele periode.
Soms zijn er van die spelers die onevenredig kritisch beoordeeld worden. André is er in mijn beleving ook zo eentje. Alles onder het vergrootglas..
ik snap dat hij de erkenning mist, zeker als hij te horen heeft gekregen dat hij mocht verlengen als “stand-in” tegen lagere voorwaarden (meen dat dat het geval was).
+4/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ramalho heeft een sterk verlaagd contract aanbod gekregen van PSV om als ‘2e plan speler’ bij PSV te blijven. Hij mist daarmee het respect die hij dacht verdiend te hebben de afgelopen 3 jaar. Voor beide partijen valt wat te zeggen
+2/-0

2 maanden geleden
Ik kan alleen maar zeggen: bedankt André, voor je inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren. Natuurlijk ging er wel eens wat fout.. maar je hebt alles gegeven wat binnen je mogelijkheden lag en was daarnaast ook belangrijk voor de sfeer in de kleedkamer en de aansturing binnen de PSV-spelersgroep. En uit eigen ervaring weet ik dat je ook goed aanspreekbaar bent geweest voor ons, als supporters; je was nooit te beroerd voor een handtekening of foto.
Beste André, het ga je goed en ik gun je een mooi vervolg van je spelersloopbaan!
+9/-0

2 maanden geleden
Ik las geregeld dat Ramalho en Van Aanholt goed in de groep lagen. Je verliest 2 oude rotten met veel buitenlandse ervaring. Benieuwd of er nog wat ‘ervaren’ rotten bijkomen in de vrij jeugdige selectie.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad. Als dat straks maar geen ding gaat worden.
+1/-0

2 maanden geleden
Toch jammer. Hij heeft zich afgelopen seizoen knap herpakt. Je kon hem er maar bij hebben. Vind maar eens een betere back-up.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Helemaal mee eens. Ik heb hem meer goede dan slechte wedstrijden zien spelen. Haalde regelmatig bijzonder goede statistieken waar aan voorbij werd gegaan.. zie hem bijvoorbeeld echt tot mar liever dan wildebras Obispo.
+2/-0

2 maanden geleden
Hij voelde zich ondergewaardeerd als hij een rol op het tweede plan zou moeten gaan invullen en heeft daarom eieren voor zijn geld gekozen.
Ondanks dat er best genoeg supporters hem op juiste waarde hebben kunnen inschatten moeten we ook eerlijk zijn dat hij voor de CL de snelheid ontbeerde en dat we om ons verder te ontwikkelen een betere invulling wensen,hopelijk heeft Psv zijn lijstjes klaar liggen.
Mooi mens die een goede vervolgstap en veel succes verdient.
+2/-0

2 maanden geleden
Hij was te vaak een bron van onrust in de verdediging, tijd voor vernieuwing!
+5/-3

 
2 maanden geleden
En dan halen we een paar jongens van begin 20 die de kar moeten trekken. Zal mij benieuwen hoe lang ze het voordeel van de twijfel gaan krijgen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
De reacties van zijn (ex) medespelers zijn veelzeggend.
+2/-0

2 maanden geleden
Ramalho wil gewoon terug naar huis/Brazilië en daar is niets mis mee. Blijkbaar kan hij voor de meeste niet gemist worden, maar hij is vrijwel elk seizoen hier de zondebok geweest. Dit seizoen is hij beter, maar dat komt ook door de manier van spelen van Peter Bosz, waardoor er minder druk op de verdediging is.
+1/-0

2 maanden geleden
Wat mij betreft een prima speler voor PSV en met wat fruitschalen twee denneappels en een echte schaal in drie jaar tijd heb je het gewoon uitstekend gedaan. Het zal echt niet makkelijk worden om de lat hoger te leggen met de arbeidsvoorwaarden van PSV. Vind de kritiek op hem ook vaak niet terecht. Schouten naar achteren brengt meer voetbal van achteruit en is een tactische keuze. Een van de betere aankopen onder de Jong in ieder geval. Ik begrijp ook wel dat hij geen tweede viool wil spelen hier, dan zou ik ook lekker naar huis gaan of voor het viervoudige ergens een zandbak zoeken. Andre bedankt!
+1/-0

2 maanden geleden
Bem vindo no Corinthians je 💪
+1/-0

2 maanden geleden
Toch altijd genoten van deze speler in de eredivisie. Op CL nivo kwam hij wellicht iets te kort. Was een zeer goede kracht. Bedankt André!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro monaco montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze