Transparent
Inloggen
Sluiten

"Teze heeft aangegeven niet te willen spelen"

9 augustus 2024 15:15 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

"Teze heeft aangegeven niet te willen spelen"; image source: Pro Shots

Peter Bosz is zojuist tijdens de voorbeschouwende persconferentie op PSV-RKC Waalwijk ingegaan op de situatie rondom Jordan Teze. De rechtsback van PSV heeft eergisteren bij de trainer aangegeven morgen niet te willen spelen tegen RKC Waalwijk. De trainer heeft hem daarop aangegeven goed na te denken over de daarbij komende consequenties waarna de verdediger vandaag heeft aangegeven volledig achter zijn beslissing te staan.

"Jordan Teze heeft aangegeven morgen niet te willen spelen. Dat heeft hij me twee dagen geleden verteld en gisteren herhaald. Ik heb hem daarbij gevraagd of hij wist wat de consequenties zijn. Hij traint zometeen niet mee en speelt morgen dus ook niet. Ik begrijp het niet. Ik vind niet dat dit hoort. De consequenties die daar aan hangen zijn dan vooral wat de club, de fans en zijn medespelers daarvan vinden. Hij gaf bij mij aan niet te willen spelen en dat is voor mij onaanvaardbaar en onbegrijpelijk. Het heeft niet eens te maken met het feit dat we weinig verdedigers hebben. Het gaat mij vooral om de attitude. Er worden wel vaker spelers benaderd door een club. We lezen constant geruchten van spelers die in de belangstelling staan. Dat blijf je tot 2 september ook houden. Dat is de realiteit van het moderne voetbal. Dan kun je niet steeds spelers hebben die afhaken. Ik heb hem tien minuten geleden gesproken, dat laten we nu even rusten en dan kijken we volgende week hoe de situatie is. Ik heb gezegd wat ik moest zeggen. Ik heb daar een mening over die ik ook naar de groep ga communiceren. Ik vind dit niet de juiste weg. Dat is het even voor nu."

AS Monaco heeft zich begin deze week bij PSV gemeld met een bod op de verdediger van PSV, die al zeventien jaar aan de club verbonden is. De club die actief is in de Franse Ligue 1 zou naar verluidt een bod hebben gedaan van om en nabij de twaalf miljoen euro. PSV trachtte het transferproces te verlengen zodat er meer ruimte ontstond om een geschikte vervanger te halen. Nu de verdediger heeft aangegeven niet te willen spelen morgen, zet hij Peter Bosz en PSV voor een lastig feit.




Discussieer mee op de forums


Tags

teze bosz jordan rkc attitude communiceren eergisteren herhaald ligue monaco nabij onaanvaardbaar trachtte transferproces

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ja.. zo ga je inderdaad om met de club waar je alles aan te danken hebt.
+11/-0

2 maanden geleden
17 jaar speelt hij bij PSV en dan wil je zo weggaan! Soms snap ik er helemaal niets meer van.
+10/-0

2 maanden geleden
Waar zijn eerdere reacties gebleven?
+5/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je mag van de moderator niet zeggen dat t een ondankbare egoistische actie is. Die willen lieve dingen en lieve relevante mensen zoals Ad (die al 6 jaar fan is van RKC maar liefst) op dit platform
+10/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
Daar heeft het niks mee te maken, Juul. Eerdere versie per ongeluk verwijderd, waarna ik heb hem er direct opnieuw op heb gezet. Helaas wel met gevolg dat de eerdere reacties ook verloren zijn gegaan.
+3/-4

 
2 maanden geleden
Er zijn er meerdere verwijderd. Vooral reacties die een duidelijke anti Teze mening ventileerde
+3/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
Het hele artikel is verwijderd, dus alle eerste reacties ook, Juul. Ik heb hetzelfde artikel direct weer opnieuw geplaatst.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Laten we hopen dat Teze ook snel verwijderd wordt
+3/-0

 
2 maanden geleden
Wat een toeval bij het laatste topic waar zeer veel negatieve op kwamen(het shirt) waren ook ineens alle reacties weg??
+6/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
Als dat de reden zou zijn, zou ik de artikelen toch niet terugplaatsen met veelal dezelfde reacties tot gevolg?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee dat lijkt me ook niet slim, want dan krijg je volgens mij alleen nog maar meer reacties.
+1/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
Logisch en terecht ook. Van mij geen Noord-Koreaanse of DDR-praktijken. Maar ook achter deze site zit gewoon mensenwerk en gaat er wel eens iets mis. Dat dit toevallig bij de twee gevoeligste onderwerpen dit jaar gebeurt is puur toeval.
+2/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Pfff... Ik moet denken aan een bordje die ik afgelopen week zag: "Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn", wat een stank voor dank zeg, nooit verwacht van Jordan... Hadden we die vulpen beter ergens anders voor kunnen gebruiken... :\(
+5/-0

2 maanden geleden
Zo dat gaat lekker op deze manier. Wat een onprofessionele en egoïstische houding van Teze...

Aan de andere kant, hoe lang weten wij als supporters al dat Sambo wegging en als er een mooie club kwam, dat Teze dan ook graag stap wilde maken...

Om te voorkomen dat wij na een paar weken achter de feiten aan lopen (zoals onze vrienden uit Rdam vorig jaar...). Werk aan de winkel Ernie en co, geen getreuzel meer, aktie graag PSV.
+2/-2

 
2 maanden geleden
'Ik sta op de teamfoto van dit seizoen, schrijf dat maar met vulpen op.' Ik hoor het hem nog zeggen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ach als ze die foto in september op de Herdgang maken heb je wel kans dat er nog meer eikels op de foto staan.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Smijt die miljoenen aub zo bruut mogelijk over de toonbank. Kwantiteit boven kwaliteit graag. Ajax 2.0 here we come.
+2/-1

2 maanden geleden
Wat een belachelijke actie van Jordan 'vulpen' Teze! Zo snel mogelijk verkopen en de komende 5 jaar niet meer het stadion in laten, wat nou 'ik wil niet voor ons mooie PSV spelen waar ik alles maar dan ook alles maar dan ook alles aan te danken heb.'? Ofwel de ondankbaarheid ten top, ofwel een mega-egoïstische actie van een bezopen zaakwaarnemer.
+5/-0

2 maanden geleden
Zeer teleurstellend dit, en zeker nu we zo dun in de verdedigers zitten. Ik neem aan dat zijn salaris ook niet wordt doorbetaald na deze werkweigering?
+8/-0

2 maanden geleden
Zou als Monaco zijnde zo snel mogelijk doorschakelen. Zo'n speler zou je niet moeten willen natuurlijk.

Zo lang voor PSV spelen en dan vlak voordat je vertrekt de voordeur barricaderen en via de achterdeur vertrekken...

Wat een teleurstelling.
+3/-0

2 maanden geleden
Nieuwe poging. Onze clubclown 🤡
+2/-0

2 maanden geleden
Zou mooi zijn als Monaco nu ook ineens niks meer van hem wil...
+2/-1

 
2 maanden geleden
Dan zitten wij er dus mee.
+2/-0

2 maanden geleden
Jordan….. keerl wat maak je ons nou, schandalige aktie…. Ik ben al 30 jaar stukadoor, altijd in dienst geweest, ik heb het prima hoor, mij hoor je niet klagen, en toen ik voor ruim 8 jaar geleden wisselde van werkgever heb ik bij mijn oude werkgever gewoon netjes uitgewerkt, zoals het hoort en voorgeschreven is! Jijdoet moeilijk om een wedstrijd…. 90 minuten lang…. Omdat jedat miljoenen contract dan misschien kan missen🤔, volgens mij heb je je schaapjes al op het droge en ben je de realiteitszin compleet kwijt, ik vind je hierdoor een zeer sneu persoon, en succes in Frankrijk hoor, maar jij liever niet meer in ons shirt!
+11/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Deze jongen heeft veel, zo niet alles aan PSV te danken en dan dit? Dan ben je wat mij betreft niet meer welkom. Alles en iedereen die met hem op de platte kar heeft gestaan laat hij in de steek om over zijn trainer, die hem beter en beter heeft laten voetballen en hem de kans heeft gegeven maar te zwijgen. Maximale boete en nooit meer opstellen. Ondankbare speler, je verdient geen waardig afscheid door PSV wat mij betreft op deze manier. Teze hopelijk heel snel wegwezen
+9/-0

 
2 maanden geleden
Teze is een matige speler de bij toeval in een heel goed draaiend PSV heeft mee gevoetbald. Dan zo'n houding hebben is mega ondankbaar. 12 mil is zeer veel geld.
+2/-1

 
2 maanden geleden
DAt laatste denken ze bij PSV anders over.
+2/-0

2 maanden geleden
Het lijkt me echt niet zo te zijn dat Jordan Teze dit helemaal en totaal uit het niets beslist. Als je een beetje beleid voert als club, ben je al een poosje in gesprek met spelers die uit contract gaan lopen en behoor je op de hoogte te zijn van de wensen en gedachten van die spelers.

De achterhoede van PSV staat echt al jarenlang in brand en dat wij er nu (met ook bovengemiddeld veel pech, waar vorig seizoen iedereen 'heel' bleef achterin) zo voor staan komt voor de meeste supporters totaal NIET als een verrassing.

Ik ben vooralsnog, mede gezien ons programma, nog niet volledig in paniek, maar dit impliceert dat PSV OF te nonchalant handelt OF teveel gokt op spelers die later onhaalbaar blijken te zijn. Maar er moet in korte tijd zo enorm veel gebeuren dat presteren in de CL dit seizoen een onmogelijkheid zal zijn.

En wat doet dat laatste met spelers die net een EK hebben gespeeld?
+3/-7

 
2 maanden geleden
1.Teze gaf vorige week nog aan dat hij bij PSV zou blijven. Hij heeft dit zelf dus niet eerder gecommuniceerd. Het is niet dat je daar dan op voorhand op kunt anticiperen.

2. Door het EK is de transferperiode pas laat op gang gekomen. Het is gewoon niet ideaal dat de competitie al start en dat de transferwindow nog 1 maand open is.

3. Dest, Mauro, Obispo, Boscagli en nu Teze. Het zit dan ook niet mee als het gaat om blessures. Een verdediging met Dest - Boscagli - Obispo - Teze zou menig eredivisieclub jaloers op zijn. Die kunnen allemaal niet spelen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ik ga niet met minnetjes strooien, maar ben het hier niet mee eens.

Teze en Sambo en ook Ramalho konden we voorzien dat die zouden vertrekken gezien hun contractstatus en Dest is ook al een poosje uitgeschakeld. Obispo kan het niveau niet aan, daar had PSV ook al op voort moeten borduren.

Dat Olli erbij komt is zeer ongelukkig, maar het gaat er bij mij absoluut niet in dat PSV dit niet had kunnen voorzien. We zijn al jaren niet in staat om een fatsoenlijk muur te metselen.

Maar we gooiden de ballen vorig jaar hoog genoeg om over de muur te komen en daarom werden we kampioen. Maar grotendeels ook doordat de onmisbare Boscagli heel bleef!
+3/-0

2 maanden geleden
Wat is nu het probleem met nog een wedstrijdje (of een paar) te spelen?

Snel accepteren dat bod, en zonder strik erom opsturen ....
En toegang ontzeggen tot het stadion ... ;)
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Vulpen als afscheidskado. Wat een onprofessioneel gedrag. Meteen op non actief zetten en salaris inhouden.

Als PSV nu ja zegt speelt die vulpen dan wel? Als hij gewoon normaal doet en speelt zit ie volgende week in Zuid-Frankrijk.
+2/-0

2 maanden geleden
Tekenend voor het niveau van dat soort gasten. Een grote zak met Euro's en loyaliteit richting club, trainer, medespelers en supporters bestaat niet meer.
Jammer dat zo'n figuur miljoenen waard is en die transfer doorgang moet vinden.
Weg laten rotten op een bijveldje zou een prima alternatief zijn.
+5/-0

2 maanden geleden
Bosz verwoordt dit goed, compleet onacceptabel. Beetje jammer dit. Wat mij betreft heeft Teze de deur achter zich dicht geslagen. Doet de onderhandelingspositie van PSV ook geen goed dit. En leuke speler hoor, maar daar vinden we echt wel een vervanger voor die minstens zo goed is, het is nou ook weer geen geweldenaar. Zit hier een zaakwaarnemer de boel te verzieken?
+3/-0

2 maanden geleden
Ach het positieve is dat hij nu tenminste aangeeft niet te willen meedoen. Vorige week tegen Feyenoord heeft hij niks laten weten😉
+5/-0

2 maanden geleden
Een nagemaakte dus. Punt.

Teze wie? En verder.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ook wel een "dichtgenaaide" of "huichelaar" genoemd.

En door killer! Jij morgen linksback, je buurman rechtsback, Jerdi centraal met we vinden nog wel een andere centrale verdediger. Daarna samen met RKC de Verlenging in..
+2/-0

2 maanden geleden
Ondankbare hond, had dat van hem niet verwacht. Normaal zou ik zeggen lekker een jaar weg laten teren buiten de selectie en schadeplichtig stellen, maar 12 miljoen voor zo'n doorsnee back is heel veel geld, dus verpats hem maar. Gelukkig zal hij nooit voor Oranje spelen, dus we hoeven hem in ons stadion ook niet meer te zien. Op deze site nu verder geen aandacht meer aan dit misbaksel geven aub. Deze reactie stond er twee uur geleden ook al voordat de redactie per ongeluk een Noord Koreaans foutje maakte.. inderdaad net als met dat nieuwe shirt dat zo goed ontvangen werd, zal wel toeval zijn..
+5/-0

2 maanden geleden
Ach ach, het leek nog zo’n fatsoenlijke jongen. Zet zichzelf mooi te kakken en beschadigt hier alleen zichzelf mee. PSV moet (en zal) daar als professionele organisatie boven staan en snel afscheid van deze sneuneus nemen. Teze heeft ons nooit kampioen gemaakt en we zullen door zijn vertrek ook geen kampioenschappen gaan mislopen. Geen woorden meer aan vuil maken en snel doorschakelen. Next!
+4/-0

2 maanden geleden
Heeft hij deze mededeling met pen of potlood gedaan? Nou ja in beide gevallen onbetrouwbaar. Vertrek maar lekker na 17 jaar door een achterdeurtje. Ba ba wat een eik..
+1/-0

2 maanden geleden
Wat een instelling... Geld, geld, geld, lijkt het.

Als het zo is zoals het nu lijkt, is het echt een schandalige actie van Teze en hoop ik dat het serieuze gevolgen voor hem heeft.
+2/-0

2 maanden geleden
Als mensen teveel in zichzelf gaan geloven en niet teruggefloten worden door hun directe omgeving krijg je dus zoiets. Ik geloof echt niet dat hij dit bewust doet om PSV een hak te zetten maar hij heeft heel even het gevoel gehad dat hij groter is dan de club. En dat beste Jordan is niemand, NOOIT!
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoor m nog bekvechten met Ollie. "PSV zit in mijn hart".
Lekker om je team en fans zo in de steek te laten.
Werkweigering: Lekker stoppen met salaris betalen, de auto inleveren en opflikkeren. Jij hebt nooit in mijn hart gezeten, middelmatig spelertje.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is een zeer foute actie van Teze, dat doe je gewoonweg niet, zeker niet bij zoveel geblesseerden. Maar om hem hier bijna als een stuk vuil weg te zetten ("Ondankbare hond" ) slaat ook nergens op. Ja, hij heeft heel veel aan PSV te danken, maar dat is andersom ook, speelt jaren in PSV1, zonder ooit te klagen, waar we allen ook veel plezier aan gehad hebben. En hij gaat wellicht 12-15 miljoen opleveren, niet slecht voor een speler uit de eigen JO. Laten we wel alles een beetje in in perspectief blijven zien.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Helemaal mee eens. Nu is Teze ineens een 'middelmatig spelertje' die alles, maar dan ook alles aan PSV te danken heeft. Dit soort reacties heb ik maar weinig gelezen over Teze de afgelopen jaren.

Hoe Teze zich nu profileert vind ik persoonlijk echt schandalig. Maakt hem dat ineens een matige voetballer? Iemand die PSV dankbaar moet zijn voor alles wat hij bereikt heeft? Ik snap de frustratie bij mensen, maar het is wel heel erg actie-reactie momenteel.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ja, het zijn veel ondoordachte reacties waarbij al het positieve van de afgelopen jaren niet meer tellen van een speler die zelfs in Oranje speelde en heel zijn leven PSV trouw was. Het is typisch iets van deze tijd om een hoop bagger over iemand heen te gooien als iets niet bevalt. Het zij zo.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Laten we Teze vooral niet groter maken dan hij daadwerkelijk is. Heeft vorig jaar echt een heel goed seizoen gedraaid maar de jaren daarvoor viel hij helemaal niet op, in tegendeel.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Gaat om de persoon Teze, een slapjanus!
+1/-1

2 maanden geleden
Heeft hij al een trainingspak van Monaco ?

Pfff kind van de club. Onbegrijpelijke actie. Hij dupeert PSV hiermee enorm. In meerdere opzichten, allereerst moeten we nu maar een opstelling zien te fabriceren. Is kwaaitaal(?) ofzo nog in beeld? Die speelde de vorige voorbereiding zeker niet verkeerd. Ten tweede is het onderhandelen met Monaco een stukje lastiger geworden. Zij weten nu ook dat er eigenlijk geen toekomst meer is voor Teze bij PSV en dat we van hem af moeten. Andere concurrenten zijn er vooralsnog niet dus nu zijn wij afhankelijk van Monaco.
Ten derde weet heel europa nu ook dat wij echt dringend verdedigers nodig hebben dus die kunnen lekker hoog in de boom gaan zitten als we bij ze aankloppen en ze weten dat wij eigenlijk geen tijd hebben voor lange onderhandelingen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Kwaaitaal is al weg,zit in Helmond of zo.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik zag hem al niet meer voorbij komen. Had het ook even kunnen opzoeken, maar daar even geen zin in ;)
+1/-0

2 maanden geleden
Qua gedrag. Volstrekt belachelijk en onaanvaardbaar maar dat is helaas de mentaliteit tegenwoordig. Ik hoef hem niet meer te zien.
Qua voetbal. Vorig jaar leuk mee gedraaid. Jaren daarvoor niet onder de indruk. Gaf altijd veel te veel ruimte weg. Overschat en gaat het niet redden in Frankrijk. Dus wat mij betreft missen we er niet veel aan alleen dit komt qua moment natuurlijk heel vervelend uit.
+1/-0

2 maanden geleden
Laat Teze nog maar een keer in ons stadion komen dan… hopen dat Monaco in onze CL poule konen, krijgt ie nog eenmalig een striemend fluit concert…. Als ie dan durft…..
+1/-0

2 maanden geleden
Ik lees dat hij nu toch beschikbaar is en door de voordeur wil vertrekken. Had ie wat eerder over na moeten den ken denk ik zo, maar goed liever ten halve gekeerd dan ten hele gedraaid. Lastig pakket nu voor Bosz, ga je hem opstellen omdat je toch al te krap zit in de verdedigers? Eigenlijk kan dat niet. Ik zou een ander de kans geven, Teze is volgende week toch weg. Enkel als het echt niet anders kan zou ik hem in laten vallen, maar eigenlijk liever niet. We zijn hier wel een professionele voetbalclub die voor de titel strijd, daar past dit gedrag niet bij. Maar goed dat ie zijn excuses aan heeft geboden en er toch bij wil zijn.
+1/-0

2 maanden geleden
Onhandig dat ie eerder iets zei van vulpen en teamfoto. Dacht ie vast ook, maar is ie niet clever genoeg om te bedenken wat ie echt wil als er een goede club en veel geld komt.. maar goed, die jongen is 24 en heeft vooral trainingsvelden gezien in zijn leven. Misschien niet te hard over oordelen nu? Ik vind het wel jammer hoor, nuttoge speler en wordt steeds betrouwbaarder. Bovendien al lang speler voor de club.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik moet zeggen dat dit wel voor hem pleit. Blijft een rare actie, niet willen spelen, wel willen spelen. Ik denk dat we als club hem nu ook de mogelijkheid moeten geven om idd zijn fout recht te zetten. We zijn trouwens ook niet in de luxe positie om dat niet te doen.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman