Transparent
Inloggen
Sluiten

Boscagli wil graag naar de Premier League

16 augustus 2024 18:46
Foto: Pro Shots

Boscagli wil graag naar de Premier League; image source: Pro Shots

Olivier Boscagli heeft intern bij PSV aangekondigd in de komende twee weken nog een transfer te willen maken. Nadat AS Monaco zich in de voorbije weken nadrukkelijk meldde voor Jordan Teze, is het nu Brighton dat aan de Franse verdediger van PSV trekt. Boscagli heeft nog 'n één-jarig contract en mede daarom denkt de Engelse club voor weinig geld toe te kunnen slaan. De verdediger heeft wel aangegeven beschikbaar te blijven voor PSV zolang hij de club vertegenwoordigt maar daarbij wel aangegeven graag de stap naar een nieuwe competitie en club te maken.

Peter Bosz ging tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Eredivisiewedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV zondag in op de situatie rondom het duo die momenteel voor een transfer lijken te staan: "Ik begrijp heel goed dat spelers op een gegeven moment iets willen. Alleen moeten we er nu voor zorgen dat we ons volledig op de wedstrijd focussen. Gelukkig heb ik een groep die daar ook bij helpt, je kunt dit als staf nooit alleen."

Olivier Boscagli heeft zijn zinnen dus op een overgang naar de Premier League gezet en lijkt persoonlijk ook rond te kunnen komen met die club, waar hij een aanzienlijk veel hoger salaris dan bij PSV kan gaan verdienen. Dit terwijl PSV juist voornemens was zijn contract open te breken en met enkele jaren te verlengen. Daar lijkt de Fransman weinig voor te voelen, hij wil absoluut vertrekken uit Eindhoven deze zomer, al zal hij nooit aan werkweigering gaan doen. Tot de laatste seconde dat zijn contract hem nog aan de club verbindt, blijft de verdediger de club trouw dienen. Dat wordt ook bevestigd door diverse bronnen rondom de Fransman.

Peter Bosz reageerde tijdens de persconferentie nog wel gevat op de vraag wat er gaat gebeuren indien de centrale verdediger onverhoopt toch vertrekt: "Dan lossen we ook dat weer op."




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli bosz fransman almelo brighton gevat heracles jarig jordan monaco onverhoopt teze trouw verbindt werkweigering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Die kortlopende contracten en blessuregevoeligheid van enkelen zou je zomaar kunnen gaan nekken. In een wereld die geregeerd wordt door geld sta je als club in een kleine competitie met de rug tegen de muur. Dat spelers zelfs naar Brighton willen zegt alles.
+2/-0

 
4 weken geleden
Ambitie nul dus. Vooral financiële ambities. Jammer.
+1/-0

 
4 weken geleden
Goed geleide club die volgens mij best een paar grote uitgaande transfers naar grotere clubs heeft gedaan. Beetje de Wijnaldum route?
+1/-0

 
4 weken geleden
Lijkt me juist een stabiele club die goed beleid voert, waar je dus als speler een kans hebt om verder te groeien. En Boscagli dacht 3 jaar geleden bij ons nog niet sat ie lans zou maken o pPremier League met bijbehorend salaris en spelen tegen geweldige clubs. Snap wel dat ie nu de kans wil pakken. Hoe jammer ik het vind, hij is mijn favo speler zoals ie een pass kan geven
+1/-0

4 weken geleden
Ik zag van @Hendrikus al de post dat Boscagli ook weg wil, en dacht meteen het gaat niet de goede kant op.
Heeft PSV wel het geld om nu spelers aan te trekken ?
En waarom is Teze nog niet verkocht ?
+1/-2

 
4 weken geleden
Omdat Monaco niet genoeg geboden heeft :idee
+2/-0

 
4 weken geleden
Ik vind 10 a 12 miljoen voor Teze veel geld, mede ivm het contract van 1 jaar.
Met dat bedrag moet je zo een vervanger kunnen halen.
Boscagli vind ik van een heel ander niveau en wel cruciaal in de as van PSV.
+2/-1

 
4 weken geleden
Je 1e post vraag je je af of PSV wel genoeg geld heeft om vervolgens te stellen dat je van het geld van Teze weleen vervanger moet kunnen halen. Snap je het zelf nog?
+2/-1

 
4 weken geleden
Ja, het is logisch. Van het bedrag van 10 miljoen moet PSV toch zo een aantal vervangers op de lijst hebben staan die voor 6 miljoen te halen zijn.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik snap werkelijk niets van je 1e post. Wat bedoel je dan met 'Heeft PSV wel het geld om nu spelers aan te trekken?'. Ik kan die zin niet plaatsen versus van de €12 miljoen van Teze moet je makkelijk opvolgers kunnen halen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Precies 12 is wel echt karig. 15 zal prima zijn.

En het bod van Brighton voor Ollie is echt belachelijk, zelfs met zijn 1 jarig contract is Boscagli 30 miljoen waard! Die gaat ook voor PSV niet zo simpel te vervangen zijn. Wat jammer dat we boscagli niet bij PSV gaan zien met een bikkel naast hem, dan zouden we pas zien hoe goed hij werkelijk is.
Samen met hancko de 2 beste verdedigers van de eredivisie. Ik zie Boscagli moeiteloos meekunnen met Arsenal.
+1/-0

 
4 weken geleden
Op basis waarvan die €30 miljoen? Wow
+1/-0

4 weken geleden
Dit nieuws wordt nu gebracht of het in eens onverwachts op het pad komt,maar je maakt mij niet wijs dat de directie al aan het eind van het voorgaande seizoen rekening hield met dit scenario en daar al lang op is geanticipeerd middels verschillende schakelmomenten als de tijd daar is.
Oftewel bij een goed bod en haalbaarheid van de vervanger is het in/out.
Net als Stewart(lekker a/h genieten tijdens de Otten-cup)kan ik me daar niet zo druk om maken.
+4/-0

 
4 weken geleden
Ik dacht vroeger ook altijd dat er schaduw lijstjes klaar lagen. En dat er voor iedere positie 2-3 opties waren die warm zijn gehouden en waar PSV meteen op door kan schakelen. Maar de afgelopen jaren is mij gebleken dat dit naïef van mij was. Als puntje bij paaltje komt, wil of de speler niet, of zijn club niet, of we kunnen hem niet betalen en zijn de beoogde versterkingen niet haalbaar en wordt er op de laatste transferdag in paniek nog een speler gehuurd die nog half geblesseerd is of al 2 jaar geen fatsoenlijke wedstrijd meer heeft gespeeld.

Feit is dat we al jarenlang roepen om fatsoenlijke verdedigers en in de afgelopen jaren is dat alleen met Dest gelukt.
+2/-0

 
4 weken geleden
Mooi begrip he …. Schaduwlijstje.
Misschien eens informeren bij de experts, of bij de persoon die dat begrip verzonnen heeft, hoe dat nou precies werkt? 😏
+1/-0

 
4 weken geleden
Mwa er kwamen wel eens gasten, zoals die Rodriquez een halfjaar linksback, die bracht meteen veel rust in het spel
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik denk ook nog steeds dat er schaduwlijstje klaar liggen, en had het idee dat het vroeger beter verliep.
Zal wel komen doordat 1) PSV een stuk is afgezakt in de voedselketen van het voetbal, 2) door de Bosman-zaak de verhouding tussen club en speler fundamenteel is veranderd, en 3) de zaakwaarnemers mogelijk nu meer eisen hebben bij het sluiten van de contracten
+1/-1

 
4 weken geleden
Denk dat die lijstjes er echt wel liggen. Snap dat het naïef leek maar PSV zat hiervoor in de periode dat het geen zekerheid kon bieden aan nieuwe spelers. Qua wat heb je te bieden qua geld/salaris/europees. Nu PSV zeker is van CL en geld kan het schakelen!
+1/-0

 
4 weken geleden
Maar kan PSV nog steeds slechts 1/2 tot 1/3 van de salarissen bieden van competities zoals de PL en Spaanse Liga om er 2 te noemen. Het is heel simpel: in het grote geldgeweld kunnen Nederlandse clubs niet mee en zal je scouting met goede spelers moeten aankomen uit landen waar minder betaald wordt dan in NL of waar spelers rondlopen die wel voor €1 miljoen hun mandje uitwillen dagelijks
+1/-0

 
4 weken geleden
Je vergeet er een….. ene Alex was ook best goed, of Japie…. Laatste die mij overtuigde was Moreno…. Die categorie zie ik graag
+1/-1

 
4 weken geleden
Die zijn allemaal uit de vorige eeuw. Ik heb het over de afgelopen 5-10 jaar.
+2/-0

 
4 weken geleden
Naast Boscagli: Angelino, Dumfries, Arias, Moreno, Rodriguez, Branthwaite
+1/-0

4 weken geleden
Het feit dat wij niet concurreren met een club als Brighton laat wel zien hoe scheef de voetbalwereld is gegroeid. Ik begrijp Boscalgi prima hoor, heeft de beker, de supercup en het kampioenschap gewonnen bij PSV, meer kun je niet winnen hier en heel veel meer kun je ook niet verdienen. Je voetbalcarrière is tijdelijk en dan moet je gewoon zoveel mogelijk bij elkaar harken, dat zouden wij allemaal doen. Het is misschien wel de beste aankoop van de Jong geweest en we hebben enorm van deze speler genoten, dus voor een mooi bedrag is het het beste voor iedereen als de wegen hier scheiden. En dan volgt gelijk het volgende probleem, spelers van het niveau PSV spelen in de Engelse middenmoot voor salarissen die wij nooit kunnen betalen, ga maar eens op zoek naar die ongepoetste diamanten die niet door de City Group of andere clubjes al zijn ingelijfd en ergens in de provincie verhuurd zijn. Bijna niet te doen. Kan je 5x hoog houden ben je voor PSV al onbetaalbaar. Het gaat spannend worden de komende weken, de schaduwlijstjes zijn er echt wel, maar de echte kwaliteit is moeilijk te vinden voor ons budget. We zullen in de jeugd meer moeten focussen op verdedigers. Zelf opleiden lijkt de kortste route naar succes. Voor nu hebben we er niets aan. Ik verwacht dat v/d Berg wel gaat lukken, want zo gaat het altijd, Goosens zal ook wel komen en op links hebben we Mauro en Dest straks weer. Nog 1 CV erbij. Ben heel benieuwd, maar zeker niet jaloers op Ernie die dit allemaal maar moet regelen binnen de beperkingen van PSV.
+10/-0

4 weken geleden
Tja, als je in de mooiste competitie ter wereld kunt spelen en het dubbele kunt gaan verdienen dan lijkt mij de keuze snel gemaakt, toch ? Wekelijks top wedstrijden spelen, en niet tegen Heracles, NAC of Sparta.... Don´t kill the mesenger....
+2/-1

 
4 weken geleden
Dan moet je er wel bij vermelden dat je je prijzenkast op slot kunt doen en het sleuteltje door de plee kan spoelen. Om van de Champions League nog maar te zwijgen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Brighton - Southampton. Een wedstrijd van wereldformaat.....
+1/-0

4 weken geleden
Boscagli is zeer cruciaal voor PSV maar met nog maar 1 jaar contract is het ook kwetsbaar. Je hebt gewoon fors te investeren in de achterhoede. Het is ook gewoon het lot van PSV. Hij mag best gaan maar niet voor het belachelijke bedrag wat Brighton heeft geboden. Kunnen wij niet van Hecke erbij hebben?
+1/-0

 
4 weken geleden
Je vergeet er een…. Althans, ik vond Alex ook redelijk hoor😂, of Japie….. maar zulke verdedigers hebben we al heel heel lang hier niet gezien, laatste die mij ook goed overtuigde was Moreno
+2/-1

4 weken geleden
Pascal Struijk van Leeds United zou een optie kunnen zijn om Boscagli te vervangen. Zelfde type speler en was en is een steunpilaar bij zijn club, passend in Boszbal denk ik. Heb deze naam nog niet voorbij horen komen.....
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman