Transparent
Inloggen
Sluiten

Nagalo rond met PSV; morgen medische keuring

31 augustus 2024 11:57
Foto: Pro Shots

Nagalo rond met PSV; morgen medische keuring; image source: Pro Shots

Na Rick Karsdorp lijkt PSV de tweede defensieve versterking binnen te hebben. Adamo Nagalo vliegt vanavond van Denemarken naar Eindhoven en zal daar morgen medisch worden gekeurd. De eenentwintigjarige verdediger komt over van FC Nordsjælland en tekent in Eindhoven naar verluidt een contract voor vijf jaar.

PSV betaalt een bedrag tussen de zeven en acht miljoen euro voor het defensieve talent. Hoewel Nagalo werd geboren in Ivoorkust, verdedigt hij de vlag van Burkina Faso als international. Voor Burkina Faso staat de verdediger op moment van schrijven op veertien interlands.




Tags

nagalo burkina faso keuring adamo denemarken eenentwintigjarige ivoorkust karsdorp nordsjaelland vlag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Gefeliciteerd, brothers and sisters! Thx Ernie
+3/-0

3 weken geleden
Welkom Adamo. Soepele pass zo te zien op de foto. Succes, bewijs iedereen dat je ons shirt waard bent. Inclusief mijzelf ;)
+2/-0

3 weken geleden
Kwalitatief is de verdediging erop vooruitgegaan met Karsdorp en Nagalo.Kwantitatief moet er eigenlijk nog een verdediger bij omdat van Anholt,Teze en Ramalho vertrokken zijn.
+2/-0

 
3 weken geleden
Zeker in de eredivisie kun je dat opvangen met Ledezma of Dams. Champions league wordt natuurlijk een ander verhaal!
+3/-0

3 weken geleden
Is er een reden dat Ernie Van Aanholt niet terug wil nemen? Gezichtsverlies? Moeten we met Oppegaard de CL in? Mauro kun je denk ik voor dit seizoen al afschrijven en Dest is afwachten. Ernie zijn ego gaat voor het PSV belang?
+2/-2

 
3 weken geleden
Even los van dat ik mauro niet goed genoeg voor de basis, hoezo moeten we hem al afschrijven?
+3/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Denk dat hij voor de breedte best van waarde kan zijn, maar dat Stewart niet helemaal overtuigd is en wellicht zelfs verwacht dat hij 3e keuze zou gaan zijn voor vrijwel alle posities dat hij uit de voeten kan wanneer iedereen weer fit is. Daarnaast kan ik me voorstellen dat hij best een aardig salaris kreeg en wellicht minder in wilt leveren dan PSV zou willen.

Is vrij speculatief allemaal, maar ik vind gezichtsverlies en zijn ego beschermen wel erg vergezocht. Zie ik ook helemaal geen aanleiding toe, zeker niet als je kijkt wat hij tot nu toe allemaal bij PSV heeft gedaan. Top TD en nog vrij weinig op aan te merken. Heb wel het idee dat niet iedereen super geduldig is en al vrij snel in een paniek of verwijt stand kan schieten.

Had overigens zowel van Aanholt als Ramalho nog prima als back up bij PSV gezien, maar kan me voorstellen dat jongere spelers met meer potentie en daarnaast een lager salaris aantrekkelijker kunnen zijn voor die rol.
+7/-0

 
3 weken geleden
Maar met minder ervaren spelers mis je in die rol dus de ervaring die je wilt. Ik had het prima gevonden om nog een jaartje Van Aanholt als evt 3e keus erbij te hebben. Dan heb je iemand die bij blessures in eredivisie en mss ook internationaal wel een basisniveau haalt. Ik vond hem eigenlijk nooit slecht, hooguit minder goed een keer. Maar wat je zegt, ik vermoed dat ze langere termijn denken en salaris gewoon wel hoog was.
+2/-0

3 weken geleden
Heb een op YouTube zitten kijken naar beelden van hem. Valt me op dat hij behoorlijk technisch is en prima in de kleine ruimte. Verder een kleerkast van een verdediger waar ik op hoopte
+1/-0

3 weken geleden
Eindelijk Nagalo binnen. Hoop dat dit een succes wordt en PSV hiermee vaker op de Scandinavische tour gaat, daar is het te halen voor PSV. Loopt bizar veel talent rond uit Scandinavische, Afrikaanse en zelfs zuid Amerikaanse landen tegen relatief lagere prijzen.

Oppegard ook al geblesseerd geraakt gisteren.
Morgen Matteo Dams als linksback.

Prima voor tegen rkc, go ahead, Zwolle etc spelers als Ledezma, Dams en Oppegard maar voor de CL en toppers mag een extra kwaliteit speler nog wel erbij komen.

Een speler die zowel links centraal als linksback kan spelen of juist op zowel links als rechtsback uit de voeten kan zou wel fijn zijn.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dams linksachter vind ik zelfs beter, zou Bosz echt voor Oppegaard gekozen hebben als die fit was ?
+1/-0

3 weken geleden
Fijn, Ernie. Nu nog een mooie verrassing op deadline day (Hummels?) en evt Patje nog en dan zijn we er.

Wat gek dat Nagalo niet vandaag al gekeurd kan worden. Mocht hij niet door de keuring komen heb je nog een dag om door te schakelen…
+1/-0

 
3 weken geleden
Goed punt. Schijnt dat deze jongen net hersteld is van een blessure en pas een handvol speelminuten heeft gemaakt. Verder: wordt hij nu de backup van Flamingo of andersom?
+1/-0

 
3 weken geleden
Moet dat nu al besloten worden? Laat ze dat maar met hun spel uitvechten. De beste optie voor die wedstrijd speelt. Daarnaast komen er nog genoeg wedstrijden aan en blijft niet iedere speler 100% van de tijd fit. Dat hebben we wel gemerkt.
+2/-0

3 weken geleden
Bij beide (rechtsbenige) aankopen heb ik zo mijn vraagtekens, terwijl er op links nog een gapend gat moet worden opgevuld.
+1/-0

3 weken geleden
Kan alleen hopen dat het een versterking is,maar zijn leeftijd en beelden van you tube zijn mij nog te weinig veelzeggend.
De potentie zie ik wel maar hij zal ook zijn tijd nog nodig hebben om aan te haken.
Hopelijk verrast ie en wordt bulls-eye voor Stewart.
+1/-0

3 weken geleden
Welkom en succes. Gaat voor 5 jaar tekenen dus PSV heeft wel vertrouwen in hem. Groei briljant ?? We gaan het zien. Ben ook benieuwd wie nu basis wordt.
+1/-0

3 weken geleden
Qua fysiek het type wat we nodig hebben. Qua kwaliteit in verdedigen en opbouwen durf ik geen grote verwachtingen te hebben. Vooral omdat hij aangeboden werd, laatste keus was en bij de nummer 4 van Denemarken speelde... Hopelijk worden we positief verrast.
+1/-0

 
3 weken geleden
Hij is niet de laatste keus, maar het de eerste realistische optie helaas. PSV heeft hoog ingezet om kwaliteit van de buitencategorie binnen te halen. Dat kan ik enkel maar waarderen, want soms lukt het nog ook. Nu de nummers 1 en 2 voor andere clubs hebben gekozen en nr 3 niet weg mocht bij zijn club zijn we aangekomen bij de voor PSV meer realistische opties. Hopelijk een groeibriljantje voor een in de huidige markt zeer zacht prijsje. We gaan het meemaken de komende 5 jaar, dit was maximaal dit jaar
+2/-0

3 weken geleden
In mijn ogen een mooie deal en deze speler zou best wel eens een verrassing kunnen worden.

Off topic:
De taak van een TD is om goede nieuwe spelers binnen te halen, maar ook om goede spelers te behouden. Dat laatste hebben wij het maar weinig over want de focus ligt op nieuwe versterkingen. Ik vind het echter een puik staaltje werk hoe het Stewart is gelukt om zowel Jerdy, Joey, Walter, Oliver en Johan te behouden. Dat zijn wel onze sterkhouders en de komende dagen komen er ongetwijfeld nog meer versterkingen bij en dat maakt dat wij een sterker team gaan krijgen dan vorig seizoen. Daarentegen heeft onze concurrentie wel goede spelers zien vertrekken.
+11/-0

 
3 weken geleden
Eens, wat dat betreft ben ik blij verrast
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Overall. Op dit forum roepen de fans al 2 jaar dat de verdediging (met name centraal) nu eens goed op orde moet. Het verbaasde me vorig seizoen al dat er niet op werd doorgepakt. Na vertek Ramhalho dacht ik nu gaan ze het centraal achterin eens flink optuigen. Niet dus. Gezien de beoogde targets(o.a Faye, Itakura, Sepp van de Berg) waren ze dat wel van plan maar daar is dus geklungeld en gefaald. Centraal achterin nu mager (jeugd die foutjes gaan maken) en ook op de vleugels ondermaats. Teze en Dest of Karsdorp en Oppegard, zeg het maar. Hier breek je geen potten mee in CL.
+1/-1


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman