Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt komst Rick Karsdorp

31 augustus 2024 19:00
Foto: PSV Media

PSV bevestigt komst Rick Karsdorp; image source: PSV Media

PSV heeft zojuist de inkomende transfer van Rick Karsdorp bevestigd via haar social media-kanalen. De voormalig Feyenoorder kwam afgelopen donderdag in het nieuws nadat zijn contract bij AS Roma per direct ontbonden was. PSV heeft vervolgens snel toegehapt en tot een deal gekomen met de ervaren rechtsback.



De drievoudig international heeft in Eindhoven een contract voor één seizoen getekend, met een optie voor een extra jaar. De negenentwintigjarige drievoudig international van het Nederlands Elftal is verheugd over zijn terugkeer naar Nederland: "Het is leuk om na zeven jaar weer terug in Nederland te zijn. Met mijn drive, power en loopvermogen pas ik goed bij het spel dat PSV wil spelen. Ik wil de mensen hier weer de Rick uit zijn beste dagen laten zien, met goede passes en bruikbare voorzetten. Bij AS Roma heb ik goede en mindere periodes gehad, dus laten we ervoor gaan zorgen dat er nu een nieuwe periode aanbreekt. Waarin we kampioen worden en zo ver mogelijk in de Champions League komen."

Ook Earnest Stewart is blij met zijn opgevulde vacature: "Door het vertrek van Jordan Teze was er een vacature op de rechtsbackpositie ontstaan. In de mix van talent en routine die een selectie herbergt, brengt Rick Europese ervaring. Hij is bekend met de Eredivisie en past met zijn snelheid bij het spel van Peter Bosz. We zijn erg blij dat we hem nu in huis hebben."




Discussieer mee op de forums


Tags

karsdorp nederland roma aanbreekt bosz earnest eredivisie jordan ontbonden power rechtsbackpositie routine stewart teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Ik las vaak dat een van Aanholt goed in de groep lag. We hebben relatief veel ervaring uit de groep zien vertrekken dus vanuit die gedachte vind ik dit een zeer goede zet. Hoe Rick er fysiek voorstaat is me niet duidelijk maar als dat laatste in orde is dan gaan we veel plezier aan hem beleven. Een echte ‘vechter’ erbij.
+2/-0

3 weken geleden
Welkom bij de mooiste en beste club van Nederland.
+2/-0

3 weken geleden
Net van Stefan gehoord dat ik geen kritiek mag uiten hiero.! Dus bij deze: geweldige aanwinst !!
+1/-3

 
3 weken geleden
En terecht denk ik, je loopt echt overal op te klagen.
+13/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd en gesloten)
Arme jij !!
+1/-8

 
3 weken geleden
Zou maar een beetje dimmen als je hier maar net een weekje bent. Kritiek is prima, maar jij zuigt alleen maar.
+2/-0

 
2 weken geleden
Is een ajacied, kijk maar op zijn profiel (prijzenkast is leeg).
+1/-0

 
site-admin 3 weken geleden
Nogmaals, Nick, je bent sinds een week actief op dit forum en alleen maar je gal aan het spuien. Zo erg zelfs dat anderen er last van ondervinden. Kritiek uiten, prima, maar je slaat volledig door in de manier waarop je het nodig acht hier te reageren.
+4/-0

 
3 weken geleden
Op de 1 of andere manier kan ik na mijn schorsing van een jaar geen contact meer met jullie opnemen. Kan iemand dit verhelpen? Ten tweede: kunnen jullie mij de richtlijnen toesturen? Met name ‘op de man spelen’ zou ik graag toegelicht zien worden. BVD!
+1/-0

3 weken geleden
Ik snap dat we wat moesten, maar ik heb toch moeite met een speler in onze gelederen waar een feyenoord tattoo onder het tenue vandaan komt.
Zelfde overigens met noa, die er openlijk voor uit komt dat ajax nog steeds in zijn hart zit.
+4/-2

 
3 weken geleden
Heb even zitten googelen op PSV pyama en gloeilamp tattoo, maar er kwamen geen bruikbare backs tevoorschijn?

Vind het niet zo boeien waar een speler vandaan komt tenzij hij Tadic of Veldman of Anthony heet.
+4/-1

 
3 weken geleden
Je hoef van mij echt geen psv pyjama te hebben en ik besef me donders goed dat spelers passanten zijn.
Supporter zijn van onze directe concurrent is waar voor mij een grijs gebied. Het minste wat ik dan verwacht is dat je dat zolang je hier in dienst bent voor je houdt.
+5/-0

 
3 weken geleden
In de interviews die ik gezien heb van Kasdorp de laatste 24 uur straal hij blijheid uit dat hij bij PSV mag komen spelen. Zou, mits hij fit blijft, wel eens een hele goede match kunnen zijn. Vanuit Rome Met 2 kleine kindjes naar de omgeving Eindhoven verhuizen voor een typische familie man zal hem heel goed gaan bevallen denk ik.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat geloof ik ook wel hoor en ik geloof ook dat spelers genoeg prof zijn om hun sportmanschap voor het supportersschap te laten gaan en een toegevoegde waarde zijn.
Ik zal ook gewoon achter de spelers staan zolang ze onze kleuren dragen, maar mag ik ook van mening zijn dat ik liever geen supporters van concurrenten in onze kleuren zie?
+2/-0

 
2 weken geleden
Toch speelde bijvoorbeeld Wijnaldum altijd zeer belabberd tegen zijn oude clubje.
+1/-0

 
3 weken geleden
Of wij kunnen laten zien hoe open en toegankelijk wij zijn als club naar iedereen en dat wij ons juist daarmee onderscheiden van al die andere clubs. Want dit gaat terug tot in de jaren 80 met spelers als Gullit en Lerby tot aan de Lang’s de Dests van nu. Met trots kijk ik altijd naar interviews van ex Feyenoord of Ajax spelers wat voor fijne tijd ze hier gehad hebben en hoe fijn ze zijn opgenomen in de ‘familie’ dat het zelf hun eigen verbazing is overstegen. Zo kan het namelijk ook
+3/-0

 
3 weken geleden
Nogmaals, het gaat me niet om spelers met een ajax of feyenoord verleden. Geen enkel bezwaar tegen. Je mag zelfs een persoonlijke voorkeur voor de andere club hebben, als je daar maar niet mee te koop loopt.
Het gaat me echter te ver om een fanatiek supporter zijn van 1 van beide clubs en dat ook uitdragen tijdens je tijd bij psv. Wat mijns inziens het geval is als je een tattoo van de club op je lijf hebt (die ook nog eens op een plek zit die zichtbaar is als je ons mooie tenue aan hebt).
Of in het geval van Lang verklaren dat de keus tussen psv en feyenoord makkelijk was omdat je een ajaxsupporter bent en dus nooit voor feyenoord zult spelen.
+3/-0

 
3 weken geleden
Daar moet je overheen kijken, het zijn geen directe verwijzingen naar Feyenoord. De datum tattoo staat voor een trots sportmoment voor hem en de 010 tattoo staat voor de stad Rotterdam. Volgend jaar mei laat hij misschien wel een nieuwe plaatsen ;)
+5/-0

 
3 weken geleden
En al was dat wel zo, wat dan nog? Zolang hij hier presteert, lekker belangrijk toch? Zou wel een goeie zijn, einde van seizoen een tattoo van PSV ;)
+1/-0

 
3 weken geleden
Van 010 kun je eigenlijk best makkelijk 040 maken, toch? Misschien doet hij dat wel volgend jaar …. 😉
+2/-0

 
3 weken geleden
Tja waar ligt de grens is een goede vraag. Zou je er ook nog zo over denken als er een speler komt die f-side of het ajaxlogo op z'n voorhoofd getatoeëerd heeft?
+1/-0

3 weken geleden
Prima aankoop zonder aankoopsom. Heeft sterke periodes gehad bij Roma als hij dat niveau haalt gaan we heel blij worden.
+1/-0

3 weken geleden
Ik was benieuwd om te kijken of hij vragen zou krijgen over zijn Feyenoord verleden. Maar PSV media danst er omheen en de nadruk wordt vooral gelegd op 'Speler van Roma' bewust denk ik. Vind ik wel een gemiste kans, maar zoals met alle spelers zal ik hem beoordelen op zijn prestaties op het veld ( en in ons shirt) Ik ben beniewd.
+1/-0

 
3 weken geleden
Totaal geen toegevoegde waarde. Hij heeft net getekend, en dan zou het medium van zijn nieuwe club hem meteen voor het blok zetten?

Kan alleen maar negatief uitpakken, dus verstandig om niet te vragen.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Top dat Ernie aan deze speler denkt als aanwinst voor psv,laten we allemaal even afwachten alvorens te klagen over een tatoeage en vorige club.
Dat deze spelers (karsdorp en lang)daar mee te koop lopen wil eerder iets zeggen over emoties en onzekerheid.
Welkom bij deze mooie club.
Ps ik denk dat Ernie het goed gedaan heeft deze transfer periode.
+3/-0

3 weken geleden
Karsdorp is een prima versterking mits hij niet blessuregevoelig blijkt te zijn.Afwachten en hopen dat hij de verdediging stabieler maakt.Over zijn voorkeur voor Feyenoord maak ik me niet druk.Misschien is het zelfs een motivatie om tegen je favoriete club te presteren.Voor Lang geldt hetzelfde verhaal.Zolang ze tegen die clubs de ballen niet in eigen doel schieten vind ik het prima.
+1/-0

3 weken geleden
Lijkt me een prima speler voor PSV en geen transfergeld. Zijn verleden en voorkeuren (al komt hij van de maan) en tattoo interesseert me geen ene moer, zolang hij in ons shirt maar presteert.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman