Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB vervroegt PSV-NEC

5 september 2024 12:43 - PSV & KNVB
Foto: Pro Shots

KNVB vervroegt PSV-NEC; image source: Pro Shots

PSV speelt volgend weekend niet om 21:00 uur thuis tegen NEC. Gelet op het programma van de Eindhovenaren in de Champions League, waar het op dinsdag 17 september om 18:45 opneemt tegen Juventus in Turijn, heeft de KNVB vandaag bekend gemaakt de wedstrijd tegen NEC met enkele uren te vervroegen. De aftrap zal nu om 16:30 plaatsvinden, zodat PSV de focus daarna direct op de Champions League kan richten.




Tags

knvb vervroegt aftrap juventus turijn uren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Ik dacht eerst dat we kansloos waren maar nu met die vier uur meer rust zie ik wel kansen.

Flauwekul mensen, fijn dat de KNVB meedenkt.
+6/-0

2 weken geleden
En bedankt, er zijn ook mensen die werken in het weekend en dit niet zo kort van te voren geregeld krijgen.
+3/-2

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Er zijn ook mensen die in het weekend de avonden werken en nu wel kunnen gaan.
+2/-0

 
2 weken geleden
Los van dat het me sterk lijkt dat de groep die een scc heeft en op de meest voorkomende speelavond werkt erg klein is, is mijn klacht niet zozeer dat er tijdens mijn werktijd gespeeld wordt, maar dat er zo kort van te voren gewijzigd wordt icm de marginale winst van 4u.


Ik had het nog kunnen begrijpen als een zondagwedtrijd hier naartoe verplaatst wordt, of als deze naar de vrijdagavond verplaatst wordt. Maar zo kortdag voor 4u winst naar een supportersonvriendelijk tijdstip, daar had ik een andere keuze gemaakt.
+1/-0

2 weken geleden
Ik vind dit wel een heel kort-dag besluit van de KNVB. Mensen maken een weekendplanning en moeten nu last-minute alles omgooien of kunnen in het ergste geval niet naar de wedstrijd gaan.
+3/-3

 
2 weken geleden
Klopt, dat is zeker zonde voor die mensen.
Maar als die 4u vroeger net het verschil kunnen maken
of onze club uiteindelijk een ronde verder gaat, dan zou een echte supporter daar niet te zwaar aan tillen lijkt me.

Fijn dat de knvb meedenkt, al verwacht ik van 4uurtjes niet minder verzuring of iets dergelijks bij de spelers.
Zou beter zijn om de wedstrijd dan op vrijdag te spelen ipv in het weekend. Maargoed, ze denken i.i.g. mee, dat is al iets.
+6/-0

 
2 weken geleden
Als de spelers dan maar wel netjes om 21.00u op bed gaan na de wedstrijd ;-)
+2/-0

2 weken geleden
Verzet het dan naar vrijdag…
+3/-2

2 weken geleden
Vind het altijd zo vreemd dat dit niet op voorhand gebeurt. Je weet dat PSV en Feyenoord 8x op dinsdag of woensdag moeten voetballen plan die potjes dan zo in zou ik zeggen in plaats van te wachten op een loting en planning van de Uefa. Dan in de winterstop misschien nog wat schuiven afhankelijk van de uitkomst van de groepfases. Of die paar uurtjes nu echt verschil gaan maken vraag ik me wel af. Juventus uit is nu ook niet echt een wedstrijd waar je punten zou verwachten, maar wie weet wat Bosz weer neer weet te zetten nu hij 2 weken met een volwaardige verdediging kan trainen. Ik voorzie nog wel een klein stuntje door niet met lege handen naar huis te gaan.
+1/-0

 
2 weken geleden
Nu is het natuurlijk wel zo dat dinsdag 18.45u het vroegst mogelijke aanvangstijdstip is. Het is alweer wat anders als je op woensdag 21.00u moet aantreden.

Volgens mij is het sowieso de standaard dat de clubs voorafgaand aan een CL-speelronde niet op de zondag spelen, maar als je ze altijd standaard op vrijdag laat spelen, is dat ook wel weer ingrijpend.

Al met al is het prima dat de KNVB meedenkt. Alleen vind ik het wel zuur voor alle mensen die op zaterdag 21u wél naar de wedstrijd hadden gekund en die het in de middag (bijv. door eigen wedstrijd) niet kunnen redden.
+2/-0

 
2 weken geleden
"Juventus uit is nu ook niet echt een wedstrijd waar je punten zou verwachten" ??? Hoezo?, je gaat alleen maar naar Turijn met de bedoeling 3 punten te pakken, en daar moet die week alles voor wijken, dus die 4 uur zijn zeer welkom en zorgt ervoor dat de spelers vanaf zeg ca. 19.30 een rustige avond hebben ipv 24.00 's nachts.
+3/-1

 
2 weken geleden
Natuurlijk gaan we voor de winst. We hebben eindelijk weer een trainer die overal wil voetballen. Als je de bus parkeerd ga je er sowieso aan. Maar als PSV uit van Juventus verliest os dat gewoon een hele normale uitslag, als PSV wint is het een enorme verassing.
+1/-0

 
2 weken geleden
Voor ons is toch geen verrassing dan? ;)
+1/-0

2 weken geleden
Precies dit maakt de verplichte 14 wedstrijden bezoeken regeling onzinnig. Te pas en te onpas tijden en dagen veranderen. Ja je kunt de reseal gebruiken maar de verantwoording bij de supporter leggen?
+4/-1

2 weken geleden
Onze jongens moeten niet tegen een boevenbende opkijken maar juist oprollen die handel.
+1/-0

 
2 weken geleden
Op basis van historie, naam en faam is Juventus natuurlijk een hele grote ploeg. Maar als je puur naar de namen kijkt, dan behoort Juve voor mij zeker niet tot de favorieten in de Champions League. We zijn dus zeker niet bij voorbaat kansloos. Gewoon tot de tanden toe bewapend aan de aftrap komen, volle bak geven en wie weet wat er allemaal mogelijk is!
+3/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Precies! Als speler ga je het veld op voor maar één reden: winnen! (dat is nl. eenvoudigweg de essentie van voetbal). Als je dat niet doet, sta je bij voorbaat al met 1-0 achter.
+1/-1

 
2 weken geleden
De wedstrijd begint toch gewoon met 0-0!!
+2/-0

2 weken geleden
De KNVB denk mee, prima toch. Of deze paar uurtjes iets uitmaken ?? We gaan het zien.
+1/-0

 
2 weken geleden
Voor de spelers zal het weinig uitmaken. Voor vele supporters wel. Of ze zitten nog op werk, of ze voetballen zelf nog rond 16:30 etc
+1/-0

 
2 weken geleden
Het zal wel iets uitmaken. Wedstrijd 9 uur is klaar om 11, verplichtingen en dat wil zeggen (ruim na) middernacht in bed.

Nu zijn ze eerder klaar, dat kan de volgende dag een klein voordeeltje zijn.
+1/-0

2 weken geleden
Begrijp ik nu dat Lozano een (flinke) blessure opgelopen heeft op de training ?
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman