Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint maar verzuimt score uit te bouwen

13 september 2024 21:53
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint maar verzuimt score uit te bouwen; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vanavond met 0-3 gewonnen op bezoek bij TOP Oss. De ploeg van Fons Groenendijk stond al na vijf minuten op een comfortabele 0-2 voorsprong. Twee vrijwel identieke situaties gingen vooraf aan de doelpunten. Bij de 0-1 kwam het schot van Babadi waarna Tay Abed alert reageerde op de rebound. Drie minuten later was het Jesper Uneken die de door doelman Havekotte geloste bal eenvoudig binnenschoof voor de 0-2.

Jong PSV kreeg vervolgens tal van opgelegde kansen om de score verder uit te bouwen en een monsterscore neer te zetten tegen een vooral in defensief opzicht onthutsend zwak TOP Oss. De nieuwste aanvallende versterkingen van de afgelopen transferzomer die voor meer goals moeten gaan zorgen waren nog niet speelgerechtigd om mee te doen vandaag. Dat liet zich goed en duidelijk merken in het Frans Heesen-stadion in Oss. Het duurde uiteindelijk tot een klein kwartier voor tijd dat PSV de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie definitief in het slot gooide. De maker van de openingsgoal Tay Abed dook vanuit het niets ineens op voor het doel van Mike Havekotte. De snelle buitenspeler faalde niet en schoot zijn tweede van de avond binnen.

Jong PSV stijgt dankzij de overwinning naar zeven punten uit de eerste vijf duels dit seizoen. Aanstaande maandagavond staat alweer het zesde duel op het programma, als ADO Den Haag op bezoek komt op De Herdgang. Jong PSV zal dan in een andere samenstelling aan de wedstrijd beginnen dan vanavond, omdat Jong PSV dinsdagmiddag ook in het kader van de UEFA Youth League haar opwachting mag maken in Turijn tegen de jeugd van Juventus. De tegenstander maandagavond ADO Den Haag verloor vanavond met 2-0 op bezoek bij FC Den Bosch.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oss abed ado havekotte tay verzuimt babadi binnenschoof dook fons geloste gooide groenendijk heesen herdgang identieke jesper juventus kader monsterscore onthutsend openingsgoal opwachting rebound slot tal transferzomer turijn uefa uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Prima resultaat met een magere 0-3.Beetje het probleem van JPSV samen met late tegen doelpunten.Vandaag ging het goed maar dat is nog geen garantie voor Maandag tegen Ado.
+2/-0

6 dagen geleden
Wel vreemd dat ze dan maandagavond moeten en dinsdag ook weer.
+1/-0

 
5 dagen geleden (gewijzigd)
Hopelijk spelen de beste 11 in Turijn. Geweldig uithangbord voor de opleiding wanneer ze het goed doen in de Youth League. Laat maar zien dat de KKD meer weerstand biedt, JPSV boven de andere jeugdopleidingen staat en de juiste keuze is voor toptalenten die meer weerstand willen. Volgens mij namen ze vorig jaar niet altijd de beste spelers mee naar de Youth League. Gemiste kans.
+1/-0

5 dagen geleden
Tai Abed is een pareltje!

Valt me op dat uneken aanvoerder was. Gaat snel met hem.
+2/-0

5 dagen geleden (gewijzigd)
Toegegeven, ik heb enkel de samenvatting gezien, maar die rijmt niet met wat ik hier lees. Score uitbouwen? Onthutsend zwak Top Oss? Ik zie ze alleen in de samenvatting van 6 minuten al 8 (!) kansen krijgen, waaronder een paar hele grote.

Iemand die de wedstrijd wel volledig heeft gezien die dit kan verklaren?
+1/-3

 
reactie verwijderd

5 dagen geleden
Ik heb niks gezien maar vroeg op voorsprong komen en vervolgens de nul houden gedurende de rest van de wedstrijd vind ik heel positief.
+2/-0

5 dagen geleden
Wedstrijd niet gezien (alleen samenvatting) maar 3 x scoren en de 0 houden prima toch.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.825 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman