Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen PSV-supporters welkom in Parijs

14 oktober 2024 20:38 - PSV
Foto: Pro Shots

Geen PSV-supporters welkom in Parijs; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist de supporters met een kaartje voor de kraker in de UEFA Champions League komende week tegen Paris Saint-Germain ingelicht over het feit dat er geen supporters af mogen reizen naar Parijs. De club Paris Saint-Germain mag geen kaarten voor het bezoekersvak verkopen van de Franse autoriteiten en bovendien geldt er een algeheel reisverbod naar en binnen Parijs.



PSV had geen straffen openstaan, toch beroept de Franse politie zich op ongeregeldheden uit het verleden met PSV-supporters, met name rond de wedstrijd tegen Lens van vorig jaar. Daarnaast spelen er in Frankrijk momenteel ook de nodige binnenlandse veiligheidsaangelegenheden. PSV heeft de Franse autoriteiten aangeboden extra veiligheidsmaatregelen te treffen en op alle niveaus gestreden binnen de korte tijdspanne die de club gegeven is. Beiden hebben tot grote teleurstelling van PSV niet het gewenste effect gesorteerd.

De timing is volgens PSV dan ook zeer ongelukkig. Alle voorbereidingen waren immers getroffen en er zijn ook al veel kosten gemaakt. Bovendien rekende de selectie van trainer Peter Bosz op de steun van de trouwe aanhang en werd er vooral uitgekeken naar een mooie Europese trip.

De tweeduizend supporters die via PSV een kaartje hebben gekocht krijgen het volledige aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort op het rekeningnummer van de boekers. Eventuele overige kosten, bijvoorbeeld voor reis en verblijf, zullen door PSV niet worden gecompenseerd. Wel blijven de twee verdiende uitpunten gewoon toegekend.




Tags

parijs kaartje aanhang aankoopbedrag beroept bezoekersvak boekers bosz frankrijk gesorteerd kraker lens reisverbod rekeningnummer teruggestort tijdspanne timing trouwe tweeduizend uefa uitpunten veiligheidsaangelegenheden veiligheidsmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 uur geleden
Wat een bullshit! Kan dit zomaar op zo n korte termijn ?
+3/-0

 
3 uur geleden
Kunnen we er gevoeglijk vanuit gaan dat Brest uit ook niet doorgaat voor ons.
+1/-0

 
2 uur geleden
Dus in principe kunnen wij nu ook voor onze thuiswedstrijden de uitsupporters weigeren ? Zonder supporters is een zware straf van de UEFA en die krijgen we nu zomaar opgelegd door ''de autoriteiten" ? Kunnen ze de wedstrijd niet omdraaien dan ofzo...
+1/-0

3 uur geleden
Wat is dit dan weer? Niet eens op last van de uefa. En waarom nu pas dat besluit, nadat alle reizen geboekt zijn. Schandelijk, echt schandelijk.
+2/-1

3 uur geleden
Nou daar zijn we dan mooi klaar mee. Het is toch werkelijk niet te begrijpen. Ben benieuwd hoe ze in Brest gaan reageren.
Blijven toch rare jongens die Fransen !
+1/-0

 
2 uur geleden
Is gewoon terecht
De laatste weken verklooien de rel supporters het voor een ander.
Alleen jammer dat de goeie supporters gestraft worden.
Binnen de club maar een maatregelen nemen met dit rel volk.
Ze kunnen zich gewoon niet gedragen
+1/-1

 
2 uur geleden
De laatste weken?
Waar heb je het over man? Ze noemen Lens als voorbeeld.
+1/-1

 
48 minuten geleden
Ben jij blind dan.
We kunnen ons Europees en in onze competitie gewoon niet gedragen .
+1/-0

 
33 minuten geleden
Jij zegt, de laatste weken. Dan vraag ik, waar is het mis gegaan de laatste tijd?

Parijs beroept zich op de wedstrijd in Lens. Een jaar geleden. Los van wat daar gebeurt is, gaat het mij om het moment. Had na de loting, ruim voor de kaartverkoop begon en mensen kosten maken, dit gecommuniceerd. Dan kun je het hebben over de reputatie en een sanctie met terugwerkende kracht.

Dus nog een keer, waar heb jij de laatste weken, wat je heel stellig zegt, dingen fout zien gaan die dit rechtvaardigt?
+1/-0

3 uur geleden (gewijzigd)
Als supporters zich eens zouden gedragen overal, geldt voor alle clubs, zouden dit soort maatregelen niet nodig zijn.

Overigens wel erg laat gecommuniceerd vanuit Frankrijk.
+2/-0

2 uur geleden
Belachelijk late beslissing van die Fransen.

Maar evengoed met 'dank' aan het gajes dat de laatste jaren structureel de naam van onze club te grabbel gooit. Ze hebben de club al tonnen aan boetes gekost en nu zijn het de collega-supporters die de gevolgen van hun wangedrag mogen ervaren.
+2/-0

2 uur geleden
Belachelijke beslissing op zo'n korte termijn.Ik ben benieuwd naar de ware redenen van deze beslissing omdat er ook over binnenlandse Veiligheids aangelegenheden wordt gerept.De Uefa zal hier toch ook een mening over hebben.Supporters hebben al hotels geboekt en dat geld krijgen ze niet terug.Schandalig.
+1/-0

2 uur geleden
Déjà vu... here we go again.
+1/-0

2 uur geleden
Dank je wel zwarte hoodies gasten!
+5/-0

57 minuten geleden
Dat krijg je ervan 200 Hoodies die het verzoeken voor 3500 man…..
+5/-0

30 minuten geleden
Afbranden die stad. Wat ‘n onzin dit!
+1/-1


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp lozano mauro perisic rkc roglic schouten sporting tillman vaio veerman