Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoorzitting Bosz versus Makkelie van start

17 oktober 2024 20:29
Foto: Pro Shots

Hoorzitting Bosz versus Makkelie van start; image source: Pro Shots

Zojuist is de hoorzitting bij de tuchtcommissie van de KNVB in Zeist van start gegaan. Dit is de uitkomst nadat PSV het voorstel van de aanklager om Peter Bosz voor een duel te schorsen naast zich neer had gelegd. Beide partijen krijgen nu de kans hun kant van het verhaal uit te leggen waarna de tuchtcommissie zich buigt over een eventuele straf voor de trainer van PSV.

Het is het gevolg van een al jarenlang dooretterende vete tussen Danny Makkelie en Peter Bosz. Die dateert al van ruim tien jaar geleden waarna het nooit meer goed lijkt te zijn gekomen, met de wedstrijd tegen Sparta van bijna twee weken geleden als nieuw dieptepunt. Peter Bosz verscheen na afloop van die wedstrijd voor de camera's van ESPN waarin hij duidelijk uitsprak geen fan te zijn van Makkelie: "Ik vind het helemaal niks." Voor die uitspraak is de hoozitting momenteel bezig. Zodra er meer bekend is over een eventuele straf of uitspraak van de tuchtcommissie, plaatsen we dat hier.




Tags

bosz makkelie hoorzitting tuchtcommissie versus aanklager buigt danny dieptepunt dooretterende espn hoozitting knvb schorsen sparta uitsprak vete zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 uur geleden
Volgende keer als Makkelie fluit een groot spandoek voor Makkelie maken: wij zijn altijd boos op Makkelie
+4/-0

9 uur geleden
Ik kan me niet voorstellen dat ze op de schorsing terug gaan komen, das te veel gezichtsverlies. Veerman ook langer uit de roulatie las ik net, avond begint alweer goed.
+1/-0

9 uur geleden
Ik neem aan 1 wedstrijd schorsing en PSV in beroep. Al blijf ik erbij dat het gedrag tijdens de wedstrijd vele malen erger was dan erna, waar eigenlijk niet veel gezegd werd. Het verschil in straffen vind ik dan ook opvallend daar je neem ik aan liever geen trainers zo langs de lijn wil zien. In ieder geval moet PSV dit tot het hoogste niveau aanvechten en er mag ook wel iets gezegd worden over een scheidsrechter die via de pers een club aanvalt. De excuses zijn niet gemaakt wat deze scheidsrechter onmogelijk neutraal kan maken als hij onze club weer fluit. Maar andersom is wel alles geoorloofd uiteraard.
+2/-0

8 uur geleden
Je proeft toch gewoon aan alles dat de uitkomst al vast staat, dit is allemaal voor de bühne en om gezichtsverlies van de aanklager te voorkomen.
Barbertje moet hangen.
+1/-0

6 uur geleden
Heeft Bosz een moord gepleegd of zo?
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp lozano mauro perisic rkc roglic schouten sporting tillman vaio veerman