Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Karsdorp blijft achter in Eindhoven

21 oktober 2024 11:31
Foto: Pro Shots

Ook Karsdorp blijft achter in Eindhoven; image source: Pro Shots

Naast Jerdy Schouten blijft ook Rick Karsdorp achter in Eindhoven. De rechtsback is niet ongeschonden uit de strijd met AZ gekomen en heeft teveel last om morgenavond al in actie te komen. Adamo Nagalo, die afgelopen vrijdag op De Vijverberg in Doetinchem na een klein half uur geblesseerd het veld verliet, is wel op tijd hersteld en meegereisd naar Parijs.



PSV is zojuist met de volgende selectie begonnen aan de reis naar Parijs:

Doel: Walter Benitez, Joël Drommel en Niek Schiks
Verdediging: Armando Obispo, Ryan Flamingo, Mauro Junior, Olivier Boscagli, Matteo Dams, Fredrik Oppegård en Adamo Nagalo
Middenveld: Malik Tillman, Guus Til, Isaac Babadi, Tygo Land, Ismael Saibari en Richard Ledezma
Aanval: Luuk de Jong, Noa Lang, Johan Bakayoko, Ricardo Pepi en Couhaib Driouech




Discussieer mee op de forums


Tags

karsdorp adamo nagalo parijs armando babadi bakayoko benitez boscagli couhaib dams doetinchem driouech drommel flamingo fredrik isaac ismael jerdy jong ledezma malik matteo mauro meegereisd niek obispo ongeschonden oppegard pepi saibari schiks schouten til tillman tygo vijverberg walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


22 uur geleden (gewijzigd)
Nog een aderlating... niet dat Rick Karsdorp tot nu toe een onuitwisbare indruk maakt, maar hij is in ieder geval een verdediger met ervaring op het hoogste niveau. Nu kom je in Parijs aan met een verdediging die bestaat uit een combinatie van broekies en jongens die kwaliteit missen voor dit niveau (zeker als Boscagli doorschuift naar het middenveld).

Ik moet bekennen dat ik erg weinig zin heb om deze wedstrijd te gaan bekijken...
+3/-0

 
9 uur geleden
Ik vond Karsdorp tegen AZ goed spelen.
Ook met zijn snelheid lijkt het goed te zitten. Technisch ook sterk. Jammer dat er nu zoveel afvallen voor deze wedstrijd.
+1/-0

22 uur geleden
Nogmaals, ik zal het vast niet mogen zeggen, maar ik vraag me toch af of onze spelers niet verkeerd belast worden of dat de medische staf te kort schiet. Al sinds van Bommel zitten we met abnormaal veel blessures, die vaak erger / langdurig blijken dan verwacht. (ooit lag het aan de trainingswijze van Schmidt...)
+4/-0

 
17 uur geleden
Volgens mij gaf Bosz na de wedstrijd ook aan dat het niet de bedoeling was dat Rick 90+ minuten zou spelen. Door problemen op andere posities kwam dat wel zo uit. Daar betalen we nu de rekening voor.
+1/-0

22 uur geleden (gewijzigd)
Tsjonge jonge wat zijn dat voor tere zieltjes hier bij PSV. Het is toch echt ongelofelijk! Sind Roger Schmidt blijft het maar doorkwakkelen en wordt eens nodig tijd dat de medische staf onder de loep genomen gaat worden. Hoe lang is het wel niet geleden dat we in onze (potentieel) sterkste samenstelling een wedstrijd hebben kunnen spelen!? Dateert in ieder geval terug tot ver voor de corona. Ps, of is het misschien dat PSV de wedstrijd tegen PSG op papier wil afdoen, stel in dat geval gewoon al je reserves op en geef Land en Babadi een basisplaats
+1/-0

21 uur geleden
Psg-fc de lappenmand wordt een eitje voor die Fransen op deze manier. Indien we een top fitte selectie hadden dan was het al een hels karwei geweest om resultaat te halen daar.
+1/-0

 
17 uur geleden
FC de Lappenmand a.k.a. Eindhovensche Glashandel Sosa? Moeten we Gaston niet maar terughalen voor het middenveld?
+2/-0

 
17 uur geleden
Yup Tony, het is weer kommer en kwel met de fitheid van onze mannen.

Gaston stond altijd op in dit soort wedstrijden. En dat is natuurlijk super knap als je met nietsnutten als tikkie terug Jorrit en tikkie breed Pablo op het middenveld staat. Die 2 hebben samen nog niet het voetballend vermogen van een wijngaardslak.
+2/-0

 
14 uur geleden
Eindelijk wordt er zodanig vol gass fussball gespeeld dat we die 2 giganten zijn vergeten. Hoe zou het met Jorrit gaan? Zou die zijn stijgende carriere lijn weer te pakken hebben? Pablito lijkt het er beter vanaf gebracht te hebben.
+1/-0

 
10 uur geleden
Geen idee eigenlijk inzake Jorrit. Die is bij veel teams door de mand gevallen lijkt het. Beetje locadia achtig.


Pablo doet het wel beter van wat ik begrepen heb, die had zelfs volgens de Media naar het gigantische altijd machtige Ajax gekund
+1/-0

21 uur geleden
Kunnen we niet beter thuis blijven? Heeft toch geen zin om met een half elftal naar Parijs te gaan.
+3/-0

 
21 uur geleden (gewijzigd)
Ja, het lijk erop dat PSV er ook zo over denkt. Ik snap dat er solidair gedaan wordt naar de uitsupporters van PSV die de wedstrijd niet mogen bezoeken. Maar om daarom gelijk ook maar je B-selectie naar Frankrijk te sturen is misschien een beetje overdreven 😂
+2/-0

20 uur geleden
Zou het mss kunnen zijn dat PSV stiekem prioriteit geeft aan de Eredivisie (ook al is het maar PEC), i.p.v. aan een wedstrijd die waar je (normaal gesproken) toch geen resultaat gaat halen? En dat ze daarom geen risico gaan nemen met spelers die net niet helemaal 100% zijn? Ik weet het niet hoor, is gewoon een hersenspinsel.
+2/-2

19 uur geleden
Misschien kunnen we volgend jaar wel een ziekenhuis als sponsor aantrekken. Win-win situatie.
+1/-0

17 uur geleden
Ook dat nog. Al eerder gezegd: PSV en blessures. Pfffffffff. Wordt zo haast onmogelijk om een (klein) resultaat te halen tegen die enorme k*t club. Geen uitsupporters, geen zakenpartners en waarschijnlijk ook helaas geen punten.
+1/-0

14 uur geleden
We spelen elf tegen elf morgen, tenzij de regels spontaan worden veranderd. En gelukkig wint lang niet altijd de ploeg met, op papier, de sterkste selectie. Erop knallen morgen en drie punten mee naar huis nemen. Het wordt 1 - 3.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.820 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko balverlies barman bosz bot dams eredivisie feyenoord flamingo hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp mauro perisic psg rkc saibari schouten sporting til tillman vaio veerman weghorst