Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden



Voorbeschouwing PSV-FC Twente


Tijdstip
17 januari 2023
Stadion
Philips Stadion
Gelegenheid
KNVB Beker
Televisiezender
ESPN


Voorbeschouwingen



Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Lekker het jaar in stijl afsluiten.
En wat een heerlijk jaar is dit geweest.
Fijne dagen vrienden en hopelijk een voortzetting van onze masterclass.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Heeft Ajax net ook gedaan, het jaar in stijl afsluiten :0)
+1/-0

5 maanden geleden
In stijl afsluiten en maar hopen dat er geen discutabele beslissingen worden genomen,omdat de VAR ontbreekt.
+2/-0

5 maanden geleden
Waaaarom Drommel ? Grootst mogelijke onzin om hem in de goal te zetten. De beste moet altijd keepen (in potjes waar het ergens om gaat). Tevreden houden van spelers als Drommel doet PSV al door zijn salaris over te maken. Gaan we straks Babadi in de Champions League in de basis zetten omdat hij koffie haalt af en toe ?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Helemaal mee eens. Zo'n onzin om Drommel in de goal te zetten. Tevreden houden doen ze maar bij de F'jes. Dit is topsport en de beste hoort te spelen.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Als Drommel veel minder zou zijn dan Benitez dan zou ik het ermee eens zijn, maar dat vind ik wel meevallen. Ik verwacht niet dat we verliezen door Drommel. Bij zo'n wedstrijd als afgelopen zondag hadden we niet eens een keeper nodig. Dit jaar wonnen we ook de beker met Drommel, waarom zou dat dit jaar anders zijn?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Bij de meesten krijg ik sowieso al de indruk dat het er niet om gaat dat nu de tweede keeper in het doel gaat staan, maar puur dat het Drommel is. Als PSV een andere tweede keeper gehad zou hebben zou het opeens geen probleem zijn.

Ik vind het zelfs volkomen logisch als je een keeper van het niveau Drommel als tweede doelman hebt je hem in de beker laat keepen en hem op die manier enige ritme op laat (blijven) doen. Als om wat voor reden dan ook Benitez (net zoals afgelopen seizoen) niet kan keepen is het toch verdomd handig als er dan een vervanger klaar staat die ook al een ritme heeft.

De obsessie die sommigen hier tegen Drommel hebben begint haast net zo lachwekkend te worden als wat er over Ramalho hier soms wordt geschreven.
+5/-0

 
Kleine1 (geschorst)
5 maanden geleden
Inderdaad …
1. Minuten geven om ritme op te houden
2. Eventueel marktwaarde op peil houden
+2/-0

5 maanden geleden
Vanavond winnen is belangrijk. Het nieuws van de dag is echter dat iedereen in Europa nu een eigen competitie mag gaan opzetten. Die Super League gaat er nu komen, en het is maar goed dat PSV dit seizoen zo goed presteert, waarmee de kans verhoogd wordt dat we een uitnodiging gaan krijgen voor die Super League. Dáár zal het geld naar toe gaan en verdeeld worden, dus als je er bij bent doe je mee, anders ga je als club afhaken.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
5 maanden geleden
Zou het leuk zijn om in een competitie mee te doen waar je het (met respect) Almere city bent, en 80% van de wedstrijden verliest? Ik denk dat we nu in een leukere competitie spelen …
Daarbij wordt je dan van alle andere competities uitgesloten, dus dan is het die ene competitie en daar heb je het mee gehad …
Ik weet nog niet of het dan wel zo leuk wordt …
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik ben de laatste die zal zeggen dat het 'leuk' wordt. Maar als je niet mee gaat doen, ben je definitief afgeserveerd als Europese (sub)topclub en mag je de komende 15 jaar weer 2x per jaar tegen Volendam en GA Eagles spelen. Het niveau van de eredivisie is dit jaar sowieso al van een zéér bedroevend niveau, PSV, Feyenoord en als ze zich herpakken in A'dam ajax, zijn veruit de beste 3 clubs. AZ werd roemloos uitgeschakeld in de Conference League, dat zegt genoeg. Je hoort mij niet zeggen dat die Super League er moet komen, maar die gaat er komen, en dan kun je er beter maar bij zijn.
+3/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Een traditionele subtop hebben we in Nederland al niet meer en met al die opportunistisch spelende kleine clubjes neemt de weerstand steeds verder af. Ik vind 80% van de wedstrijden weinig aan omdat we die toch wel winnen. Harry van Raay zag het goed met zijn BeNeliga.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
5 maanden geleden
Omdat we nu dit jaar weer eens (verdomd) goed spelen, daarom is er niets meer aan? Vorig jaar nog hadden we genoeg moeite met de allerkleinsten, en waren zij misschien wel de reden dat we geen kampioen zijn geworden.

Vergeet niet dat het in een eventuele Super League juist het tegenovergestelde kan worden, omdat we dan een van de minsten zullen gaan zijn ... hoe snel gaat dan de pret eraf??

En daarbij, een BeNeLiga zou heel wat anders zijn ... dan tref je niet de allerrijksten, waar wij toch nooit bij zullen horen ... hoe je het ook draait of keert, veel van die clubs blijven gewoon altijd rijker dan ons.
+2/-0

5 maanden geleden
Gezien de wedstrijd van AZ gister in de beker vraag ik mij eigen hoe goed we wel waren Zondag;-)
+2/-0

 
5 maanden geleden
AZ speelt gewoon heel inefficiënt (zoals ik vorige week al in het AZ topic schreef) en het was uiteraard een zwaar veld. Zo'n afdroging komt altijd van twee kanten.

Daarentegen zijn de amateurs wel bijna elke wedstrijd beter dan verwacht. Bijna elke KKD-ploeg is de mindere tegen amateurs. Het woord "stunt" wordt elke ronde te onpas gebruikt.
+1/-0

5 maanden geleden
Hallo vanwege t weer ga ik niet vanuit Groningen naar eindhovenn vanavond. Heb twee kaartjes over voor vak PR. Voor elk redelijk bod! Contact mij
+1/-0

 
5 maanden geleden
Wimmeke, registreren en dan meteen kaartjes verkopen hier lijkt me niet heel betrouwbaar. Is er niet een andere manier, zoals via PSV zelf terug aanbieden ofzo?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Heb geen social media en mijn oude account van psv.netwerk.to werkte niet meer. Iemand die voor 50% korting ze wil hebben? Teruggeven aan PSV kan dat???
+1/-0

5 maanden geleden
Jaar goed afsluiten en dus winnen. Twente zal wel alles op de beker zetten. Wordt een interessante pot met uiteraard PSV als winnaar.
+1/-0

5 maanden geleden
Eindelijk een enorme dreun aan die corrupte UEFA en FIFA,
De voetbalbonden FIFA en UEFA mogen de Super League niet verbieden,oordeelt het Hof van Justitie van de EU. Een verbod druist in tegen Europese regels. Bij het Hof is geen beroep mogelijk.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het enige wat ik interessant zou vinden is als Barca en Real zich helemaal los zouden rukken van UEFA en FIFA en echt een schoner alternatief voor de corrupte organisaties zouden vormen. Bij Spanjaarden heb ik daar weinig hoop op.

Misschien dat dit wel de deuren opent voor een dergelijke tegenbond.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Geen Lozano, zat zondag wel al op de bank toch?!
En toch nog geen Lang, begrijpelijk..
Wel jammer van beide
+1/-0

5 maanden geleden
Ik vrees het ergste voor ons veld. Als het al lukt vanavond kan het aardig beschadigd raken. En de winterstop niet de ideale periode om te herstellen.
+1/-0

5 maanden geleden
En verder vind ik dat je het eigenlijk niet kan maken om Saibari op de bank te zetten. Of hij moet niet helemaal fit zijn. Ik was absoluut geen fan van hem, maar wat hij de laatste weken heeft laten zien.
+1/-0

5 maanden geleden
Had dan evt met Babadi in de basis begonnen.
Had hem wel willen zien in de basis
+1/-0

5 maanden geleden
Slecht nieuws voor als we winnen van Twente: USV Hercules is door. Als we daar maar niet tegen loten . . .
+1/-0

5 maanden geleden
Blij dat ik vanavond kerstborrel had en de kinderen kerstgala’s. Moest hem laten lopen daardoor maar is nu een geluk bij een ongeluk. Wat een baggerweer!
+1/-0

5 maanden geleden
Zo kan je niet spelen denk ik, komt ons voetbal in ieder geval niet ten goede. Dan wordt het gewoon een loterij en de rest van het seizoen een baggerveld.
+1/-0