Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV veel te sterk voor ADO Den Haag, maar vergeet aan doelsaldo te werken


Tijdstip
11 augustus 2019
Stadion
Philips Stadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 1


PSV veel te sterk voor ADO Den Haag, maar vergeet aan doelsaldo te werken; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV veel te sterk voor ADO Den Haag, maar vergeet aan doelsaldo te werken

PSV heeft zondagavond de competitiewedstrikd tegen ADO Den Haag gewonnen. De ploeg van Mark van Bommel was met 3-1 veel te sterk. De Hagenezen kwamen via een zeer discutabel doelpunt op voorsprong, maar voor rust maakte Bruma nog gelijk. In de tweede helft zorgden treffers van Donyell Malen en Cody Gakpo voor de volkomen terechte zege.

PSV was direct vanaf het begin duidelijk de betere ploeg en kreeg in de eerste minuut met Donyell Malen al een grote kans om de score te openen. ADO Den Haag kwam er een paar keer gevaarlijk uit, maar PSV bleef redelijk eenvoudig overeind en dacht vooral zelf aan aanvallen. Dat deed het in de beginfase nog in een stil Philips Stadion, aangezien de fanatieke supporters op de Oost-tribune uit protest tegen het aanvangstijdstip van 20:00 uur de eerste 20 minuten niet zongen. Ook toen de sfeer weer terugkeerde in het stadion bleef het spelbeeld hetzelfde, al had PSV het halverwege opeens lastig om door de groen-gele muur te breken.

Dat de Hagenezen na een half uur spelen opeens op voorsprong kwamen, was dan ook vrijwel uit het niets. Aanvaller Necid schoot de bal snoeihard in de korte hoek en liet Jeroen Zoet daarmee kansloos. De aanvaller speelde de bal in eerste instantie met zijn arm en ondanks dat de regels sinds de start van dit seizoen aangegeven dat hands van de aanvallende partij altijd afgefloten dient te worden, liet Danny Makkelie doorspelen en ook de VAR greep niet in.

PSV probeerde nu nog massaler druk te zetten, maar kwam moeilijk tot uitgespeelde kansen. Vlak voor rust viel wel de volkomen terechte gelijkmaker toen een schot van Bruma van richting werd veranderd en daarmee doelman Zwinkels kansloot liet.

Na rust werd het pas echt eenrichtingsverkeer op het grasveld van het Philips Stadion. Al snel pakte PSV de voorsprong toen Malen de bal meekreeg na een goede actie van Michal Sadílek en vervolgens door de benen van Zwinkels de bal in het net schoot. Aangezien ADO meer moest komen, werden de ruimtes voorin steeds groter en dat resulteerde in kans op kans voor PSV. Echter omdat voorin met regelmaat de verkeerde keuzes werden gemaakt, Malen de lat raakte en Denzel Dumfries op de buitenkant van de paal kopte, bleef het tot het einde spannend.

In blessuretijd zou er uiteindelijk toch nog een goal voor PSV volgen. Zwinkels kon nog redding brengen op een schot van Malen, maar de rebound van Gakpo ging er op miraculeuze wijze wel in. De aanvaller probeerde met een sliding de bal in het doel te werken, maar de bal leek over te gaan. De bal nam echter een rare curve, waardoor deze toch in het doel stuiterde en de 3-1 zege een feit was.


Donyell Malen: "Met mijn kwaliteiten moet ik er minstens twintig maken"; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Donyell Malen: 'Met mijn kwaliteiten moet ik er minstens twintig maken'

In gesprek met Fox Sports gaf Donyell Malen aan tevreden te zijn met de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "De eerste dertig minuten speelden we goed. We creëerden kansen, maar dan komt die 0-1 en moet je er achteraan rennen eigenlijk", aldus Malen. "Voor rust maken we gelukkig 1-1. Die viel op een heel lekker moment. In de tweede helft wist je dat als je zo bleef spelen je die kansen vanzelf zou krijgen."

Malen kreeg de vraag hoe hij naar zijn eigen ontwikkeling kijkt in de spits. "Ik heb goede bewegingen, maar voor de goal moet ik af en toe beter de hoek uitkiezen. Dan kan ik er meer gaan maken. Maar over het algemeen zit er voorin heel veel snelheid in", zo gaf hij aan. "Het gaat er om dat ik rustig blijf voor de goal. Dan maakt het niet eens uit hoeveel ik er maak. Maar met mijn kwaliteiten moet ik er minstens twintig maken."

De spits ging verder: "Voor de goal is er nog genoeg werk te doen. Zowel voor mijzelf als voor het team. Als je ziet hoe wij er af en toe doorheen komen... Dan is de laatste pass net niet goed of maakt iemand een andere keuze. Daar moeten wij nog hard aan werken."


[video] Highlights | PSV - ADO Den Haag


Cody Gakpo: 'We hebben volgens mij een goede pot neergezet'

Cody Gakpo gaf in gesprek met Fox Sports aan blij te zijn met alle positieve kritieken die hij krijgt. "Maar ik moet het wel laten zien op het veld. Daar ben ik er voor en daarvoor doe ik mijn best", aldus Gakpo. "Mijn doel is om in de basis van PSV te spelen en op dit moment sta ik dat nog niet. Dan moet ik dus nog dingen verbeteren. Maar we zijn goed op weg. Die balletjes die ik naast schoot moeten ook tussen de palen, maar daar zijn we mee bezig."

De aanvaller wist in blessuretijd wel voor de eindstand te zorgen. "De bal kwam al bij mij en een beetje ongelukkig passte ik de bal naar Steven. Hij passte vervolgens naar Donyell", zei hij daarover. "Hij schoot, de keeper blockte de bal. Ik wilde de bal gewoon binnen tikken, maar hij was iets te ver. Ik moest daarom mijn linker strekken. Gelukkig heb ik lange benen en kon ik er bij. Deze tellen ook. Bijzonder."

Gakpo was tevreden over het spel van PSV. "We hebben volgens mij een goede pot neergezet. Er is nog genoeg ruimte voor verbetering, maar we zijn wel op de goede weg als je kijkt naar de resultaten van afgelopen weken", zo gaf hij aan. "Dit is een goede slag voor ons en hier kunnen we vertrouwen uithalen om aanstaande donderdag ook zo te spelen en ook de rest van het seizoen."


[video] Gakpo: 'Gelukkig heb ik flexibele en lange benen'


Mark van Bommel: 'Hoe die derde goal er in gaat zegt ook wel genoeg over de wedstrijd'

Mark van Bommel was tevreden over het spel van zijn ploeg. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "We begonnen heel goed aan de wedstrijd. We creëerden veel kansen, maar kwamen toch met 0-1 achter. Ik was blij dat we nog voor rust 1-1 maakten. We speelden de beste wedstrijd van dit seizoen. We creëerden veel kansen en dan is het lastig om dat in de tweede helft ook zo te doen", aldus Van Bommel. "Dat deden we wel. De tweede van Donyell was een mooie goal, maar dan is het lastig dat je niet de 3-1 of 4-1 maakt. We konden er wel tien maken, maar hadden er zeker vijf of zes kunnen maken. Daarom blijf je toch een beetje in de zenuwen zitten omdat je maar met 2-1 voorstaat. Dan kan een bal zomaar verkeerd vallen, zoals bij de 0-1 van Den Haag, en dan staat het 2-2. Hoe die derde goal er in gaat zegt ook wel genoeg over de wedstrijd."

Érick Gutiérrez vervulde op het middenveld een belangrijke rol met de vele duels die hij won. "Dat heeft ook met het hele team te maken. Als je met het hele team zo gegroepeerd speelt naar voren en naar achteren kom je in de duels. Als je daarop anticipeert en daarmee bezig bent in je hoofd, kun je heel veel duels winnen", zo gaf hij aan. "Hij wil ook heel snel naar voren spelen. Een paar ballen naar voren waren net iets te lang onderweg. Dat zijn momenten die beter moeten. Maar met het voetbal zoals wij spelen met deze jongens voorin moet je de ballen tussendoor spelen en dat heeft hij goed gedaan."

De trainer vindt het ook logisch dat Gakpo populair is onder de supporters van PSV. "Hij is een jongen die kwaliteiten heeft. Hij heeft een snelheid, een actie, kan scoren. Dat zegt eigenlijk al genoeg", zei hij daarover.


Danny Makkelie: 'De VAR zei dat het lijkt op hands, maar hij had geen overtuigend bewijs'

In gesprek met Veronica Inside werd Danny Makkelie gevraagd naar zijn beslissing om het doelpunt van ADO Den Haag goed te keuren aangezien Necid de bal met zijn arm leek te spelen. "Ik heb nog geen beeld gezien waaruit honderd procent blijkt dat hij de bal met zijn arm speelt", aldus Makkelie. "Er is één herhaling waar het alle schijn heeft van hands, dat gevoel heb ik ook. Alleen in die herhaling kun je niet zien of er tussen de bal en de arm ruimte is. Als je dan alleen op één herhaling moet beoordelen kun je wel het gevoel hebben dat het hands is, maar de zekerheid is er niet en die moet je wel hebben. Dan moet je als VAR de beslissing op het veld steunen."

Makkelie ging verder: "De VAR moet een beeld zoeken waaruit blijkt dat het honderd procent hands is. Dat moet hij ook aan de mensen thuis laten zien. Als hij geen beeld kan vinden waaruit dat duidelijk blijkt, blijft het gissen en dan moet je mij niet naar de zijkant sturen. Dan sta ik alleen maar te turen en wordt het voor mij ook gissen. Dan maak je alleen maar problemen."

De scheidsrechter snapt dan ook niet dat er kritiek op zijn beslissing is. "Je zegt dat het op hands lijkt, maar als iets op hands lijkt is het niet zeker. Dan moet de VAR niet ingrijpen. Dat is altijd het beleid geweest. Dat is het protocol en daar moeten mensen ook vanuit gaan", zo gaf hij aan. "In Zeist hebben ze dezelfde beelden gezien als de beelden die Fox aan de mensen laat zien. Pol van Boekel zegt dat hij alle beelden heeft bekeken. Het duurde ook lang, want hij heeft zorgvuldig de tijd genomen. Hij zei dat het lijkt op hands, maar hij had geen beeld dat er overtuigend bewijs was en dan moet hij mij steunen. Pol is een FIFA VAR, werkt ook in de Champions League met mij en hij weet hoe het werkt. Hij heeft het gewoon hartstikke goed gedaan.


Karakteristieken

Uitslag: 3-1 (1-1)

Doelpuntenmakers:

Goal
0-1 Necid ('33)
Goal
1-1 Bruma ('44)
Goal
2-1 Donyell Malen ('52)
Goal
3-1 Cody Gakpo ('90)
Scheidsrechter
Makkelie
Toeschouwers
32.000 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
PSV: Steven Bergwijn ('45)

Opstelling PSV

BrumaDonyell MalenHirving Lozano


Érick GutiérrezSteven BergwijnPablo Rosario


Michal SadílekNick ViergeverTimo BaumgartlDenzel Dumfries


Jeroen Zoet

Wissels:

'50 Cody Gakpo voor Hirving Lozano


Opstelling ADO Den Haag

GoppelNecidHooi


BakkerFalkenburgPinas


MeijersKanonBeugelsdijkPolley


Zwinkels

Wissels:

'62 Ould-Chikh voor Goppel
'74 Van Kleef voor Falkenburg
'81 Kramer voor Bakker


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 3-1 (1-1)
 7 3-1 (1-1)
 7 3-1 (1-1)
 5 3-1 (1-0)
 5 3-1 (1-0)
 5 3-1 (2-0)
 5 3-1 (1-0)
 5 3-1 (1-0)
 5 3-1 (2-0)
10  5 3-1 (1-0)
11  5 3-1 (2-0)
12  5 3-1 (1-0)
13  5 3-1 (1-0)
14  5 3-1 (1-0)
15  5 3-1 (1-0)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.72. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Cody Gakpo (59 -> 5,0)
2. Timo Baumgartl (48 -> 4,0)
3. Donyell Malen (46 -> 3,0)
4. Érick Gutiérrez (42 -> 2,0)
5. Michal Sadílek (15 -> 1,0)
6. Steven Bergwijn (14 -> 0,0)
6. Bruma (14 -> 0,0)
8. Hirving Lozano (10 -> 0,0)
9. Denzel Dumfries (4 -> 0,0)
10. Niemand (3 -> 0,0)
11. Nick Viergever (1 -> 0,0)
12. Jeroen Zoet (0 -> 0,0)
12. Nicolas Isimat-Mirin (0 -> 0,0)
12. Aziz Behich (0 -> 0,0)
12. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)
12. Gastón Pereiro (0 -> 0,0)
12. Jorrit Hendrix (0 -> 0,0)
12. Luuk de Jong (0 -> 0,0)
12. Eloy Room (0 -> 0,0)
12. Dante Rigo (0 -> 0,0)
12. Pablo Rosario (0 -> 0,0)
12. Maximiliano Romero (0 -> 0,0)
12. Bart Ramselaar (0 -> 0,0)
12. Ramon Pascal Lundqvist (0 -> 0,0)
12. Yanick van Osch (0 -> 0,0)
12. Mauro Júnior (0 -> 0,0)
12. Armando Obispo (0 -> 0,0)
12. Trent Sainsbury (0 -> 0,0)
12. Angeliño (0 -> 0,0)
12. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
12. Jordan Teze (0 -> 0,0)
12. Matthias Verreth (0 -> 0,0)
12. Dirk Abels (0 -> 0,0)
12. Mike van de Meulenhof (0 -> 0,0)
12. Mohamed Ihattaren (0 -> 0,0)
12. Zakaria Aboukhlal (0 -> 0,0)
12. Toni Lato (0 -> 0,0)
12. Lars Unnerstall (0 -> 0,0)
12. Sam Lammers (0 -> 0,0)
12. Joël Piroe (0 -> 0,0)
12. Ibrahim Afellay (0 -> 0,0)
12. Robbin Ruiter (0 -> 0,0)
12. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
12. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
12. Luuk Koopmans (0 -> 0,0)
12. Daniel Schwaab (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Op het moment dat de combinaties tussen Bergwijn, Malen, Lozano, Bruma en Gapko gaan lukken... dan wint PSV zo'n wedstrijd met 4 nul.
Nu is het net iets te slordig of te haastig waardoor het niet lukt en de bal bij de tegenstander terecht komt.
PSV heeft voor veel snelheid, een paar vlotte en goede combinaties en de bal ligt erin.
Baumgartl is prima... hij heeft lengte, inzicht en rust over zich.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Verwacht toch eerder een saaie onnodige moeilijke nipte overwinning.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Dat hangt volgens mij af van wanneer de eerste doelpunten vallen. Als PSV met wat geluk snel op 2-0 kan komen, en de spelers zonder druk gaan voetballen, dan kan je opeens goed voetbal te zien krijgen.
Als de 1-0 lang uit blijft dan kan het heel moeilijk en stoperig gaan worden, omdat geen enkele speler dan risico durft te nemen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Als als als..afgelopen weken zeggen mij iets meer dan dat jij hoopt op een snelle 2-0.. Ik hoop dat natuurlijk ook maar denk het niet.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Saaie mensen verwachten ...
+2/-0

4 jaar geleden
Ik kan me niet voorstellen dat guti en pereiro weer spelen. Slappe hap. Svp Hendrix en Lozano. Beide wat uit vorm maar veel meer potentie. Lozano moet een trap onder z'n hol krijgen, 1 geweldige wedstrijd nu is het verschil tussen wel of niet een toptransfer.
+1/-3

4 jaar geleden
PSV is overgestapt op een heel andere manier van voetballen met een ander systeem en dat heeft tijd nodig.
Vorig jaar had je het verdedigende blok en nu speelt PSV met één echte controleur,
Vorig jaar had je Luuk de Jong en werden veel ballen via de lucht naar hem toe geschoten, om daar dan met de aanval te beginnen. Het hutse-klus-voetbal.
We hebben nu veel techniek en voetbalvermogen voorin, en zodra de spelers elkaar echt gaan vinden dan kan PSV een goede ploeg worden. Ik hoop wel dat een van de spelers de nr10 rol op zich gaat nemen, en de andere spelers aan gaat sturen.
+3/-0

4 jaar geleden
Nep supportertjes. Vinden zichzelf heel wat. Eigenbelang voor het clubbelang stellen. Heel spijtig.
+5/-0

 
Die de schoen past @Big Paul, ik heb ook kritiek op Bommel maar zo wanhopig ben ik niet, ik ga er zelfs van uit dat wij kampioen worden, ik ga er nmlk van uit dat ondanks Bommels hoge gehalte van eigenwijsheid hij zich op tijd realiseert dat hij het voetbal niet kan beroven van struktuur, hij kan zich wel beroepen dat chaos rond het wel of niet halen of vertrekken van spelers invloed heeft op de prestaties, maar hij moet wel leren dat je als coach ook zieltjes voor je moet zien te winnen en zijn omgang met spelers flink verbeteren wat mijn mening betreft, als je baasje gaat spelen op deze generatie voetballers verlies je alle grip wat een coach o zo nodig heeft.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Kampioen worden? Ajax heeft 7 scorende spelers in hun basisteam, wij 3. Met onze huidige elf mogen we blij zijn met 60 goals in het hele seizoen. Daar word je nooit kampioen mee...
+4/-3

De Eclatante 5-0 van PSV Zondag gaat alle negativiteit teniet doen, forsa positievelingen!!
+4/-1

4 jaar geleden
Persoonlijk vindt ik 20:00 beter dan 16:45 dus wat mij betreft prima!
+7/-0

 
4 jaar geleden
De CL en EL wedstrijden worden ook wel eens (=vaak) laat gespeeld. Daar hoor je toch ook niemand over?
+9/-0

4 jaar geleden
Haha de mennekes moeten weer ff laten horen hoe belangrijk zijn. In de moeilijkste periode 20 minuten stil zijn ipv aanmoedigen. Knap waardeloos. Blijf tijdens CL en EL en andere doordeweekse wedstrijden dan ook maar thuis als het nog een uur later begint. Niveautje zwarte pieten protest
+7/-0

4 jaar geleden
Niet bijster veel zin om morgen naar PSV te gaan. Maar ja, het moet maar weer.
+2/-7

 
4 jaar geleden
volgens je profiel heb je geen kaart , zal dus wel meevallen toch ?
+4/-1

 
4 jaar geleden
Oh iemands profiel is het criterium?
+2/-3

 
4 jaar geleden
niet direct , wel mollen vangen. ;-)
+4/-2

 
4 jaar geleden
Jeetje zeg, dan blijf je toch thuis.
Je bent supporter of niet.
Als het ff slechter gaat, blijf je toch wel achter PSV staan. Lijkt me.
+5/-0

4 jaar geleden
Als het publiek in Eindhoven... tien tien tien ... begint te roepen, dan ben ik tevreden.
+2/-2

4 jaar geleden
Zal een hele lastig potje worden.
Team presteert hele voorbereiding al ondermaats en voetbalt moeilijk dus zie niet in waarom dit vanavond anders zal zijn.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Het eerste halfuur moeten ze goed opletten, vooral de verdediging ook Jeroen Zoet.
Meestal komen ze dan met 1-0 achter en dan wordt het een moeilijke wedstrijd.
+2/-1

 
Omdat een ommekeer altijd een begin heeft? Belooft !!
+3/-1

Er wordt toch niet iedere week op Zondag 20 uur gespeeld? Word zeer wss eenmalig, en als PSV het ook niet nuttig vind mogen ze dat aangeven, dit komt de KNVB goed uit, is gewoon dubbelzinnig zodat PSV de volgende keer niet mag morren als ze nee van de KNVB krijgen, is puur een kinderhandje vullen in het belang van Fox en KNVB.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik denk ook dat dit eigenlijk om FOX is, en niet zozeer voor PSV.
die paar uurtjes later spelen hebben echt geen nut tav het herstel.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Volgende week mogen we weer op zondag 20.00 naar almelooooo
+3/-0

4 jaar geleden
Na vanavond exit van Bommel. Ik zeg dit nu alvast zodat het niet lijkt dat ik enkel uit emotie reageer op wederom een teleurstellende prestatie. Van Bommel is gewoon niet geschikt als trainer omdat hij geen voetbal in het elftal weet te brengen en dat vond ik vorig seizoen ook al. Van Bommel kan maar 1 ding en dat is zijn elftal op zn ‘van Bommels’ posteren (2 controleurs, blok van 4, bla bla) hetgeen resulteert in 0,0 dynamiek en verrassing in het aanvalsspel. Ook vanavond zullen we constateren dat zelf het armoedige ADO het hele aanvalsspel van PSV zal weten te ontregelen door simpelweg Rosario en Guti vast te zetten. Het resultaat zal wederom zijn dat er oeverloos rond het strafschopgebied van ADO rondgetikt zal worden zonder dat daar gevaar uit voortkomt of uberhaupt maar iemand de trekker durft over te halen. Zoveel goede aanvallers (menig europees suptopper zal er jaloers op zijn) en het dan nog zo weten te verpesten door zulk karig aanvalsspel op de mat te leggen, dat ligt niet aan de individuele spelers maar enkel aan het onvermogen van de trainer! Verder stoor ik mij mateloos aan het eindeloze vertrouwen in Rosario. Dat van Bommel met al zijn ervaring niet kan inzien dat het enige afbreken wat Rosario doet is het aanvalsspel van PSV in plaats van de aanvallen van de tegenstander. Met andere woorden, van Bommel compleet ongeschik om PSV op het niveau brengen waar het hoort en dat zal vanavond eens temeer blijken!
+6/-6

4 jaar geleden
Waarom nog een VAR als die toch niet ingrijpt bij overduidelijke handsbal??
+3/-0

 
4 jaar geleden
Op het moment van beslissing sas het niet te zien..en 10 min later was het ineens!!! Uit andere hoek overduidelijk hands gemaakt! Maar goed er zijn wel meer blunders gemaakt met die VAR dit weekend.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Var heeft beschikking over alle beelden, dus moet niet afhankelijk zijn van de foxsports regie. Maar dit zegt genoeg over die Var. Bij psv wordt iedere goal op de millimeter beoordeeld. En wat heeft Makkelie tegen Mexicanen? Wat laat die zich beïnvloeden door de VI boys
+5/-0

 
4 jaar geleden
We.mogen natuurlijk niks verkeerd zeggen over die beeldscherm clowns..iets met calimeros?
+4/-0

 
4 jaar geleden
Deze VAR ziet op een Volleybal-veld nog geen hands !
+1/-1

 
4 jaar geleden
Makkelie zegt dat de VAR moet zien dat het 100 % hands is. In Amsterdam gelden kennelijk andere regels en hoeft niet 100 % zichtbaar te zijn dat Schwaab Neres aanraakt. Daar waren geen beelden van. Iedere malloot van 2 ziet dat er in dit geval hands is gemaakt, net als je bij Neres de conclusie kan trekken dat hij is aangeraakt, ondanks dat je dit niet ziet... Wat een complete willekeur weer en bij twijfel ook niet even gaan kijken als scheidsrechter. Ben echt zo klaar met deze wassen neus. Één grote grap, net als die scheidsrechters die boeken schrijven en iedere week zoveel mogelijk gekke beslissingen nemen, want dan worden ze de week er na weer uitgenodigd in talkshows om voor een eurootje of 1500 uit te gaan leggen waarom ze die gekke beslissing hebben genomen, waarbij ze ook nog even meegaan in het quasi grappige gedrag van de heren en een mening vormen over sommige voetballers (dat is een zeikerd, die geef ik al geel als ie me aankijkt... oh daar kan ik echt niet mee overweg). Weg is de 100 % onafhankelijke scheidsrechter! De KNVB moet daar echt eens beleid over gaan maken, want het slaat nergens op.
+3/-0

4 jaar geleden
Zoals ik al Voorspelde... Of we verliezen punten of met de hakken over de sloot...
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
blaasvoetbal misschien iets voor je , kun je beter voorspellen mits je een knoflookliefhebber bent.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik denk middenvoetsbeentje bij Lozano. Gaat lekker met die blessures.
+2/-0

4 jaar geleden
Best wel vooruitgang gezien vandaag. Wel weer ongelukkig met de arbitrage, ik denk dat de goal van ADO in Amsterdam nooit was goedgekeurd. Wat dat betreft moet je wel heel erg je best doen om niet ‘complotten’ te gaan denken. Verdediging oogde best wel solide, al is ADO natuurlijk niet echt een maatstaf. Jammer dat de afstemming voorin nog te wensen over laat, maar dat zal een kwestie van tijd zijn. Guti toont progressie, benieuwd of VB ook de juiste snaar bij Bergwijn nog gaat raken.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Ik heb ook vooruitgang gezien.
PSV speelt zonder Luuk de Jong nu een heel ander type voetbal, en probeer het nu met combinatie-voetbal over de grond. De spelers moeten steeds door elkaar lopen, en zo'n systeem kost tijd voordat iedereen goed van de ander weet wat hij doet.
Vanuit dat oogpunt zie ik zeker perspectief voor dit PSV.

Guti vond ik vandaag voor het eerst goed. Doet nu wel goed zijn werk tav ballen veroveren en probeert voetbal in PSV te brengen. Loopactie naar voren vond ik mooi.
Van Bruma vind ik het goed dat hij ook meeverdedigd, de meeste aanvallers doen dat niet zo uit zich zelf,
En Gakpo kan zo een basis-speler worden. Elke wedstrijd zie ik weer een aantal keren een geweldige trap zo de 16 in.

We moeten gewoon die vEL met wat geluk doorkomen, en dan gat dit PSV wel draaien.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Super WE, zo zie ik t ook. Komt goed.
+3/-1

4 jaar geleden
Goede overwinning die veel hoger had moeten uitvallen tegen een zwak Den Haag. Met meer scorend vermogen was het 6-1 geworden. Grote dissonant in de wedstrijd was weer eens Makkelie. Wat maakten de scheidsrechters en de Var er dit weekend weer een potje van. Zondagavond 20.00 uur is trouwens een veel betere tijd dan die verschrikkelijke 12.15 uur wedstrijden.
+4/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Goed spel , tevreden over Guti , Hirving en Timo die een solide indruk maakt. We zitten in een stijgende lijn. Mogen wat minder slordig zijn. En ja , wat moet je nog zeggen over de VAR . Ongelooflijk gestuntel dit weekend . Vraag me af wanneer het leerproces afloopt.
+3/-0

4 jaar geleden
Was weer niet om aan te gluren.
+1/-6

 
4 jaar geleden
Dan moet je ook niet de hele tijd naar ADO kijken.
+5/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Conclusie van dit weekend: met deze bond wordt het verrekte moeilijk om kampioen te worden...
+5/-1

 
4 jaar geleden
Normaal ben ik erg tegen complot-theorieën maar als dit op de TV-beelden geen hands meer is dan weet ik het ook niet meer.
Die bal kan alleen maar voor zijn voeten vallen door hem met de arm te controleren.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Diego Maradona heeft de hand van God waardoor hij die goal kon maken, in Nederland hebben we de hand van Var.
+3/-0

4 jaar geleden
Wat een onzin, dit heeft Malen niet gezegd, die zuigert van een Kraay wil hem dit laten zeggen en het lukt hem niet. Diep triest dat dan op nota bene een PSV site dit zo wordt gebracht. ECHT triest.
+3/-1

 
Waar doel je precies op?

Het interview met Malen-wat hier gepubliceerd wordt-geeft namelijk exact weer wat Malen tegen Kraay heeft gezegd. Ik heb het interview zelf gezien namelijk..:)
+1/-3

4 jaar geleden
Ajax met Huntelaar zouden deze wedstrijd met 6-1 gewonnen hebben... daar heeft Van Bommel gelijk in. De tijd dat PSV dadelijk wedstrijden met 5 goals verschil gaat winnen wint zit eraan te komen. Zodra de combinaties en afwerking gaan lukken - is er geen houden meer aan.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Bedoelt ie daarmee dat PSV een échte goalgetter/ centrumspits mist?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Met deze voorhoede die vaak op eigen succes uit is, kan het de ene week goed zijn en de andere week slecht.
Te jong, en te egoïstisch dus laat die versterkingen maar snel komen.
Goede box tot box met scorend vermogen en een type spits die een bal kan vasthouden en kopsterk is en je hebt een kampioenswaardig elftal.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Huntelaar is een echte goaltjesdief, hij staat dikwijls op de goede plek en frommelt er iedere wedstrijd 1 of 2 in - vraag niet hoe?
PSV mist een dergelijke speler... Malen, Bruma, Bergwijn en Gakpo hebben hier aanleg voor maar dan moeten ze scherp zijn en de bal snel en nauwkeurig naar elkaar overtikken.
Als dit begint te draaien dan maakt PSV vlot 6 of meer doelpunten in een wedstrijd.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Je omschrijft een goalgetter.
+1/-2