Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Voorbeschouwing VVV-Venlo-PSV


Tijdstip
Morgen 14:30
Stadion
Covebo Stadion - De Koel -
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN 1


PSV.supporters.nl Scorebord

Vooralsnog zal er van deze wedstrijd geen live verslag worden gedaan op het PSV.supporters.nl Scorebord (klik hier als je wilt helpen).


Vermoedelijke opstelling: Olivier Boscagli behoudt zijn plek op het middenveld

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Roger Schmidt geen wijzigingen zal aanbrengen in zijn opstelling in vergelijking met de wedstrijd tegen Heracles. Dat zou betekenen dat Olivier Boscagli zijn plek op het middenveld behoudt en Ibrahim Sangaré op de bank plaats moet nemen.

Vermoedelijke opstelling VVV: Kirschbaum, Gelmi, Da Graca, Kum, Pachonik, Dekker, Post, Machach, Janssen, Van Crooij, Giakoumakis

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo, Dumfries, Teze, Viergever, Max, Rosario, Boscagli, Götze, Gakpo, Malen, Zahavi


Roger Schmidt: 'Nog niet besloten wie er op het middenveld gaat spelen'

Op de persconferentie van vrijdag gaf Roger Schmidt aan nog niet besloten te hebben wie hij op het middenveld zal gaan zetten tegen VVV-Venlo. "Olivier Boscagli heeft laten zien dat hij ook een goede optie is op het middenveld. Hij brengt iets speciaals op die positie, maar we hebben het daarvoor ook goed gedaan met Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré", aldus Schmidt. "We zullen zien wat de beste opstelling voor zondag is. Dat is nu nog niet besloten."

Schmidt vindt niet dat hij een luxeprobleem heeft. "Het is juist goed om veel goede spelers te hebben. Zonder Gutiérrez hebben we 19 veldspelers en zij zijn allemaal fit. Ze wachten allemaal op hun moment", zo gaf hij aan. Vorige week hebben we het goed gedaan en ook de trainingsweek was goed. We zullen niet veel veranderen, maar sommige opties moet je altijd overwegen. Het is nu beter dan een paar maanden geleden."


Érick Gutiérrez niet inzetbaar tegen VVV-Venlo

PSV kan zondagmiddag in Venlo niet beschikken over Érick Gutiérrez. Dat gaf Roger Schmidt aan op de persconferentie van vrijdag. "Hij heeft op de training van donderdag een spierblessure opgelopen", aldus Schmidt. "Ik kan niet precies zeggen hoe lang hij uit de roulatie zal zijn, maar hij zal er zondag zeker niet bij zijn."


Kevin Blom fluit VVV-Venlo - PSV

De KNVB heeft Kevin Blom aangesteld als scheidsrechter om VVV-Venlo - PSV van zondagmiddag in goede banen te gaan leiden. Blom zal daarbij ondersteuning krijgen van assistent-scheidsrechters Richard Brondijk en Yorick Weterings, terwijl Robin Hensgens de vierde official is. Erwin Blank is tijdens de wedstrijd de VAR en hij wordt geholpen door Sander van Roekel.


VVV bezig aan een dramatische reeks met negen nederlagen op rij

Zondagmiddag staat voor PSV de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo op het programma. De Limburgers zijn bezig aan een dramatische reeks. Ze leken zich redelijk eenvoudig veilig te spelen, maar inmiddels verloor het al negen keer op rij en verkeert het in degradatienood. Trainer Hans de Koning is al ontslagen, maar de eerste twee wedstrijden onder Jos Luhukay gingen ook verloren.

PSV speelde voor de Eredivisie 23 keer eerder in Venlo tegen VVV. Tot nu toe wist het 15 keer te winnen, speelde het 6 keer gelijk en werd er 2 keer verloren. De grootste zege werd behaald op 20 september 2012. Door zowel drie doelpunten van Dries Mertens als Jürgen Locadia werd met 0-6 gewonnen. Voor Locadia extra bijzonder omdat hij als invaller in de 68ste minuut zijn debuut in de Eredivisie maakte.

Vorig seizoen eindigde het duel nog in een 1-1 gelijkspel, terwijl de thuiswedstrijd eerder dit seizoen met 4-1 werd gewonnen.

Voor Lars Unnerstall zal het een bijzondere wedstrijd worden, aangezien hij twee seizoenen het shirt van VVV-Venlo droeg voordat hij naar PSV vertrok. Manager voetbal Stan Valckx van VVV vervulde dezelfde functie vier seizoenen bij PSV. Bovendien speelde hij als speler 278 officiële wedstrijden voor PSV. Rolf Timmermans, teamarts van de Venlonaren, was in dezelfde rol vijf jaar bij PSV betrokken. Al is hij op dit moment ook nog actief bij de PSV Vrouwen.Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Geen goed gevoel over deze pot.
Ik hoop dat ik ongelijk heb.
+1/-0

2 dagen geleden
Ideaal om het vertrouwen weer wat op te poetsen. Hopelijk lukt VVV dat niet. ;)
+1/-0

 
4 uur geleden
Ja verbazingwekkend hoe vaak clubs hun miserabele vorm tegen ons van zich afgooien. Bijvoorbeeld Feyenoord, wint 6 keer niet - van ons wel - en knettert weer in elkaar... wa is da toch ?
+1/-0

 
39 minuten geleden
Tegen de toppers ga je jezelf toch opladen en ben je veel scherper,deden wij vroeger bij de amateurs ook.
Kan me nog een wedstrijd herinneren,waar wij als nummmer laatst tegen de absolute nummer een zwetend en zwoegend een 0-0 speelde.
Was echt een super resultaat.
+1/-0

2 dagen geleden
Appeltje/eitje.
Gewoon omdat je altijd baas boven baas hebt.
+2/-0

24 uur geleden
Hier moet je eigenlijk overheen walsen, net als... nou ja, met onze aanval... maar de score zal wel weer beperkt blijven op z'n PSV's 2.0.
+1/-0

23 uur geleden
Ik denk dat Van Ginkel in de basis mag starten ....
+1/-0

19 uur geleden
we hebben het daarvoor ook goed gedaan met Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré...
WTF ???
+1/-0

 
19 uur geleden
Neem aan Pablo op het bankie, maar zal er wel weer naast zitten
+2/-0

18 uur geleden
Ploegen in een hevige vormcrisis krijgen tegen ons meestal de kans om zich te herpakken. Typisch iets voor PSV om te weinig te scoren en in de slotfase tegen de gelijkmaker aan te lopen. Je moet er vanaf minuut 1 bovenop zitten en zorgen dat we binnen het half uur op een comfortabele vormsprong staan. Als we dan ook nog eens 60 minuten acceptabel voetbal kunnen spelen zou er ook nog aan het doelsaldo gewerkt kunnen worden. Vitesse punten verspeeld vandaag, dus het zou nu enkel nog tussen ons en AZ mogen gaan. Helaas halen we te weinig comfortabele zeges om echt gerust te zijn, aan de andere kant, win je deze niet heb je ook geen recht op plek 2.
+4/-0

Als het Malen hier niet minimaal 3 lukt te maken en Zahavi ook een aantal?
+2/-0

17 uur geleden
PSV heeft dit seizoen gewoon gefaald in de topwedstrijden.
Ze hebben weer een fitte selectie en moeten laten zien om
onder enige druk 2e te worden.

Dat doe je door te voetballen met bravoure en het mes tussen de tanden.
Dan kan psv veel goals maken en nog 2e worden

0-5 is niet uitgesloten en de enige manier om de druk stevig op te voeren, zeker gekeken naar Ajax-AZ
+2/-0

4 uur geleden
Ben benieuwd of we de standaard belabberde 2e helft de 0-1 over de streep kunnen trekken.
+1/-0

18 minuten geleden
Zoals Remmie zegt zijn wij vaak het perfecte medicijn voor de kwaal van slechte series enzo.
En waarschijnlijk:
-Keept hun keeper een wereldpartij.
-Heeft hun spits zijn vorm hervonden.
-Schiet Malen vier keer tegen de keeper.
-Staan onze (niet Haller) tenen net wel buitenspel.
-Vallen dubieuze handsballen weer in ons nadeel uit.
En dan nog gaan we met 1-4 winnen, gewoon omdat het kan(en moet).
+2/-0