Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Sfeer in het Philips Stadion » Sfeertopic 2019/2020

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Nieuw forum, nieuw sfeertopic! :pul

De wedstrijd tegen Basel zal helaas niet representatief zijn voor de rest van het seizoen. Hopelijk heeft de doorstroming op de sfeervakken effect. Ik ben in ieder geval benieuwd!

 

+2

Ik heb het topic verplaatst naar het Sfeer in het Philips Stadion-forum

 

+2

Tegen Basel thuis was het inderdaad vrij goed. Wie weet wat het seizoen zal brengen. Duidelijk lijkt wel dat er qua fanatisme ook op Oost veel mensen zijn die vrij rustig zijn, en op andere delen dus nog minder.

 

+1

Blijf het jammer vinden dat het als we winnen het wel massaal kan maar als het echt nodig is er nog geen 100 man zingt. Na de wedstrijd stond heel oost te springen. Dit moeten we tijdens de wedstrijd doen. Zal helaas wel een utopie blijven bij ons.

 

+1

Wel zonde hoor dat het even duurt voor een tegenstander a la Basel weer tegenkomen. Werkt toch verslavend zo lekker sfeertje. Ajax, Feyenoord thuis lukt meestal wel maar dan houdt het voor de Eredivisie wel snel op qua sfeer. Het lage niveau qua voetval hier in NL werkt ook nie bepaald mee. Het blijft dan vaak bij het bekende groepje op OOST, terwijl de rest van het stadion vooral toekijkt. Is er nog hoop op Noord (vak U)?
Mijn hoop is gevestigd op een paar mooie avonden in de Europa League.

 

+1

Aan het publiek ligt het tot nu toe niet. Dit is dan wel een armoedig bedankje 🤣.

https://m.voetbalzone.nl/social_item.asp?uid=16641

 

+1

Voor de volgende thuiswedstrijd stel ik voor om twee spandoeken te maken en uit te rollen op noord. Eerst eentje met "10, 10, 10" en even later een paar rijen hoger eentje met de tekst "Bergwijn is geen".

 

+2

Sfeer komt vanzelf als de prestaties goed zijn.

 

+1

Sfeer komt niet vanzelf.
Sfeer moet je maken.
Zoals de Oost deed, zelfs tijdens het drama tegen Haugesund en ook bij het heerlijke avondje tegen Apollon Limassol.
Hulde aan de Oost.
Nu de drie andere tribunes nog wakker zien te krijgen.

 

+1

Ik ben benieuwd naar de sfeer tegen Sporting donderdag. Vaak is het wel goed zo met Europese wedstrijden, misschien omdat die net een wat ander publiek trekken dan alleen maar de SCC-houders.

 

+1

De sfeer heeft dit seizoen nog een flinke boost gekregen nu ze met de trommel onderaan op Oost zijn gaan staan in plaats van halverwege de tribune. Het lijkt nu veel sneller over te slaan op de rest.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Sfeer in het Philips Stadion » Sfeertopic 2019/2020