Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 190 pagina's: 1 2 3 4 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 186 187 188 189 190

Hoewel ik Ten Hag hoog heb zitten en -vloeken in de kerk- Ajax momenteel gewoon behoorlijk voetbal speelt. Slaat het natuurlijk nergens op hoe die poorten bij iedere tegenstander worden open gezet... Je kan zo'n wedstrijd als Fortuna vandaag speelt, of afgelopen zaterdag Cambuur, ook gewoon in ieder geval met het mes tussen je tanden spelen. En er af en toe eens een onder de grasmat schoppen bij wijze van, even laten zien dat je er bent.

Aan de andere kant, PSV schiet er 4 in tegen Ajax, Feyenoord schiet er 4 in tegen PSV. PSV schiet er op haar beurt weer 5 in tegen FC Groningen -en slikt tevens 2 tegengoals-. Heerenveen-Vitesse 5 doelpunten het afgelopen weekend, Heracles-AZ ook. Zo kan ik nog wel even doorgaan met wedstrijden dit seizoen, met minimaal 4/5 goals p/wedstrijd.

We kunnen gewoon niet meer verdedigen in Nederland, dat is mijn eindconclusie. Even een vraag onder de liefhebbers van Pub-quizzen en statistieken onder ons: Is er ooit zo veel gescoord in Nederland, als in de eerste weken van dit seizoen?

 

+1/-0

Als ik Ajax zie spelen dan zie ik dat zij verder zijn dan PSV. In de onderlinge wedstrijd die PSV won was Ajax voetbaltechnisch sterker maat nog niet zo ingespeeld als PSV toen was. Op dit moment zou Ajax winnen van PSV. Ik vind het verschil in een paar weken tijd groter geworden in het voordeel van Ajax ten opzichte van PSV. Zij zijn echt wel verder dan PSV. PSV komt dichterbij maar heeft echt nog wel stappen te maken om het niveau van Ajax te bereiken.

Ik vind de ontwikkeling die Ajax doormaakt ook mooi. Ze leggen de lat hoger en dwingen o.a. PSV om ook innovatief te blijven om ook te groeien. Een sterk Ajax levert punten op in Europa. PSV moet ook blijven groeien en kan als het meezit over een paar haar ook deelnemen aan de groepsfase van de Champions League. Dan kan

 

+1/-0

Ajax is gewoon in vorm en hun topniveau is zeer behoorlijk, misschien en waarschijnlijk hoger dan het onze. Zolang we zo spelen als we nu doen, en Ajax speelt zoals zij nu doen, is het een uitgemaakte zaak. We zullen iets moeten veranderen, maar ik heb er een hard hoofd in. Zijn we mentaal weerbaar genoeg om de klap van zondag te boven te komen en dat de spelers vertrouwen houden in de coach?

 

+1/-0

Met het speelschema zijn ze ook weer lekker in de watten gelegd door de KNVB. Pas na Dortmund geloof ik Heerenveen uit en dan PSV thuis. Waar ze vaak in het begin problemen hebben wordt ze nu geen strobreed in de weg gelegd.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 21 september 2021 om 21:36:

Even een vraag onder de liefhebbers van Pub-quizzen en statistieken onder ons: Is er ooit zo veel gescoord in Nederland, als in de eerste weken van dit seizoen?Ik dacht net gelezen te hebben dat dat record bij PSV zit maar ik kan die link nergens meer vinden :nee :bang

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hypo666crisy schreef op 22 september 2021 om 06:25:

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 21 september 2021 om 21:36:

Even een vraag onder de liefhebbers van Pub-quizzen en statistieken onder ons: Is er ooit zo veel gescoord in Nederland, als in de eerste weken van dit seizoen?Ik dacht net gelezen te hebben dat dat record bij PSV zit maar ik kan die link nergens meer vinden :nee :bangBedoelde niet per definitie Ajax/PSV enkel, ik bedoelde gewoon de gehele Eredivisie in z'n algemeenheid.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fox schreef op 21 september 2021 om 23:01:

Met het speelschema zijn ze ook weer lekker in de watten gelegd door de KNVB. Pas na Dortmund geloof ik Heerenveen uit en dan PSV thuis. Waar ze vaak in het begin problemen hebben wordt ze nu geen strobreed in de weg gelegd.Precies. Die hebben alleen Twente uit gehad wat ik als vervelende wedstrijd zie. Misschien ook nog Vitesse thuis, maar die zijn dit seizoen zo wisselvallig dat je inderdaad ook gewoon met 5-0 van ze kunt winnen.

Wij hebben inmiddels al Feyenoord thuis, AZ uit gehad en Heracles (ku(ns)tgras) uit. Wedstrijden waar Ajax ook gewoon punten kan laten liggen. Zeker als ze ze een keer krijgen rondom een Europese pot.

 

+2/-0

Daarnaast, ze zitten nu lekker in een 'flow', zoals eerder benoemd heb ik Erik Ten Hag ook behoorlijk hoog zitten. Echter, ben ik wel enorm benieuwd hoe dit zichzelf zal ontwikkelen indien er straks 1 of meerdere spelers uit het rijtje: Neres, Anthony, Berghuis, Haller, Tadic een langere periode achter elkaar op de bank moet plaatsnemen. Hoe gaat dit dan gemanaged worden in Amsterdam?

Ondanks dat het nu redelijk draait daar is alle kritiek hier op ONS PSV en het feit dat we nu na de 0-4 van afgelopen zondag ineens geen kans meer maken op een titel is echt overdreven.

Het speelschema, de uitslagen, het zit ze allemaal tot nu toe wel mee. We gaan zien hoe dit zichzelf zal ontwikkelen tot en met het eind v/h seizoen.

 

+1/-0

Ze worden ook lekker in die flow geholpen.
Maargoed onze wedstrijd van vandaag was helemaal dramatisch dus ik denk dat wij voorlopig geen recht van spreken hebben.

 

+1/-0

Je kunt zeggen van die lui wat je wil, maar ze halen wel lekker de punten voor NL binnen. Mochten we ons nog eens als nummer 2 direct plaatsen voor CL-deelname, dan mag er wel een bosje bloemen met een klapsigaar voor Overmars naar Amsterdam.

 

+1/-0

Je zit nu dicht achter Frankrijk en Portugal als na dit seizoen het desastreuze seizoen 2017/18 wegvalt voor Nederland. Verschil is op dit moment minder dan een punt met Frankrijk, al kan dat deze week natuurlijk ook alweer snel verder oplopen.

 

+1/-0

Het is toch indrukwekkend wat Ajax laat zien. Ze winnen "gewoon" met 2-0 van een (weliswaar gehavend) Besiktas, terwijl die 2e helft niet om aan te gluren was. En ja... ik had nog moeten zien wat er was gebeurd als in wedstrijd 1 de Sporting-goal vlak na rust niet was afgekeurd... en wat er gisteren was gebeurd als die goal van Besiktas gewoon goedgekeurd was (er gebeurde namelijk helemaal niets). Maar toch, het was 2-0, het zag er simpel uit en Ajax had nog veel meer kansen.

Tel daar een 9-0, 5-0, 5-0, 3-0, 0-5, 0-2 en een 1-1 in de eredivisie bij op en je kan zeggen dat ze op dit moment zonder enige moeite hun wedstrijden winnen. En met Berghuis, Tadic, Antony en Haller staan er gewoon 4 aanvallers op het veld die eigenlijk niet in de eredivisie thuis horen. Ajax heeft dit seizoen nationaal gezien maar 1 tegenstander en dat is zichzelf.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 01 september 2021 om 16:18:

Ajax slaagt er dus (wederom) niet in om Tagliafico, Onana en Neres te verkopen.

Hun selectie (langgeblesseerde Klaiber even weggelaten):

Keepers: Stekelenburg, Pasveer, Gorter en Onana

Verdediging: Mazraoui, Rensch, Timber, Schuurs, Martinez, Blind, Tagliafico

Middenveld: Klaassen, Alvarez, Gravenberch, Kudus, Labyad

Voorin: Antony, Neres, Berghuis, Haller, Danilo, Tadic, Daramy

Ik tel 23 spelers, van wie eigenlijk alleen Danilo en Labyad kwalitatief een beetje uit de toon vallen. En toch is Labyad nog wel een niveautje hoger dan Mauro Jr. of Ryan Thomas.

23 spelers is an sich niet eens zo'n grote selectie, maar omdat het niveau in mijn ogen dicht bij elkaar ligt, zal iedereen willen spelen en zullen er altijd een aantal jongens ontevreden gaan zijn. Ik ben benieuwd hoe Ajax dat gaat managen.

Ander probleem voor Ajax: waar er in de vorige seizoenen een aantal spelers duidelijk de vedetten waren (Ziyech, De Jong, De Ligt) zijn er nu alleen nog Blind en Tadic over die die status genieten. Antony moet zich nog bewijzen en Haller voldoet vooralsnog niet aan de verwachtingen die zijn transfersom oproept. Wie gaat dit Ajax bij de hand nemen straks in de CL? Passen de (Europese) ambities nog wel bij de spelersgroep? En bij de salarissen die Ajax betaalt?

Ik zou me als Ajax-supporter toch wel een beetje zorgen maken over de ontwikkelingen.

Van de andere kant, voor de Nederlandse competitie is deze selectie ongeëvenaard en legt ook PSV het in de breedte af. Gelukkig mogen er elke wedstrijd maar 11 op het veld staan en hebben we al gezien dat ondanks deze brede selectie Ajax al een wanprestatie afleverde in Enschede.
Wij Ajacieden maken ons juist helemaal geen zorgen... alle posities zijn meer dan dubbel bezet.. Kudus en Neres kan je bijna als nieuwe speler zien, net als Daramy en Haller en natuurlijk Berghuis.... daarbij zijn we veel gevarieerder geworden met Haller. We kunnen ook ook meer voorzetten en de lange bal spelen en hebben we veel meer diepgang dan vorig seizoen.. enige zwakke punt is nog de keeper

 

+1/-0

Ik ben hier trouwens voor het eerst en complimenten voor de normale reacties.... bij FR12 is het niet normaal hoe daar gediscussieerd wordt.
Ik zelf denk dat dit seizoen nog lang niets beslist is... Feyenoord gaat dit never nooit niet volhouden. Ze hebben nu de gunfactor en het legioen mee, maar de basis is veel te smal en die krijgen nog wel wat tikken.
PSV zit veel en veel dichter op Ajax dan nu wordt beweerd door vele zgn kenners... wel hebben jullie veel spelers die erg kwetsbaar zijn gebleken in de afgelopen jaren, dus dat is wel een dingetje... de breedte van de groep... daarbij heeft PSV natuurlijk al wel een maand erop zitten met extra zware wedstrijden, dus dit dipje is zeker wel te verklaren. Maar vele Ajacieden zien wel degelijk de kwaliteiten van Zahavi, Gakpo en Maudeke, Ramalho vind ik een mooie CV, die alleen nog niet echt op en top getest is... Heb mijn twijfels op Gotze en Van Ginkel wat betreft de stabiliteit en continuïteit van het niveau.. pieken en dalen wisselen elkaar regelmatig af en tel daarbij de fysieke kwetsbaarheid van beiden... ik weet het niet

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hollister schreef op 30 september 2021 om 00:41:

Ik ben hier trouwens voor het eerst en complimenten voor de normale reacties.... bij FR12 is het niet normaal hoe daar gediscussieerd wordt.
Ik zelf denk dat dit seizoen nog lang niets beslist is... Feyenoord gaat dit never nooit niet volhouden. Ze hebben nu de gunfactor en het legioen mee, maar de basis is veel te smal en die krijgen nog wel wat tikken.
PSV zit veel en veel dichter op Ajax dan nu wordt beweerd door vele zgn kenners... wel hebben jullie veel spelers die erg kwetsbaar zijn gebleken in de afgelopen jaren, dus dat is wel een dingetje... de breedte van de groep... daarbij heeft PSV natuurlijk al wel een maand erop zitten met extra zware wedstrijden, dus dit dipje is zeker wel te verklaren. Maar vele Ajacieden zien wel degelijk de kwaliteiten van Zahavi, Gakpo en Maudeke, Ramalho vind ik een mooie CV, die alleen nog niet echt op en top getest is... Heb mijn twijfels op Gotze en Van Ginkel wat betreft de stabiliteit en continuïteit van het niveau.. pieken en dalen wisselen elkaar regelmatig af en tel daarbij de fysieke kwetsbaarheid van beiden... ik weet het nietIk denk ook wel dat PSV dichter op Ajax zit dan uiteindelijk Feyenoord. Het is ook op basis van zowel het sportieve als het financiële aspect. Financieel is Ajax altijd groter geweest of even gelijkwaardig geweest aan PSV. Dat verschil is door o.a. een goede lichting spelers, goede sportieve prestaties groter geworden door spelers voor enorme bedragen te verkopen. Ajax nam een gok maar alles viel goed en nu zijn ze veel kapitaalkrachtiger geworden. Dat is ook het gevaar want nu niet kampioen worden betekent geen Champions League, alhoewel Ajax wel genoeg spelers heeft die dergelijke voorrondes moet kunnen overleven.

Ajax is verder dan PSV. Ik zie ook dat PSV groeiende is en dat van een andere manier moet hebben dan Ajax. Door zelf goed te presteren in eigen land moet PSV elk jaar minimaal 2e worden. In Europa moet PSV beter presteren om zo gunstiger te kunnen loten om de voorrondes van de Champions League te doorlopen.
Een sterk Ajax brengt Nederland punten en daar heeft PSV op de lange termijn ook veel aan. Want hoe mooi is het dat de nummer 2 over een paar jaar ook de Champions League haalt. Dan moet PSV net als Ajax in Europa goed presteren. Hetzelfde geldt voor Feyenoord, AZ en Vitesse.

Voorlopig denk ik dat PSV op gepaste afstand van Ajax blijft. Bruggink maakte vandaag een terechte opmerking. Ajax is nu het Bayern en PSV het Dortmund van Nederland.

Ik heb bewondering voor Ajax zijn goede beleid. Dit is wat onze voetbalnatie ook nodig heeft. Concurrent of niet, Ajax dwingt PSV en de rest om ook innovatief te zijn en te groeien. Het is aanhaken of afhaken. PSV is zelf aan zet!

 

+1/-0

Ajax is pas het verschil gaan maken toen ten Hag trainer werd. Hoog tijd dat die naar Italie vertrekt. Beautiful country.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Klompje schreef op 30 september 2021 om 22:29:

Ajax is pas het verschil gaan maken toen ten Hag trainer werd. Hoog tijd dat die naar Italie vertrekt. Beautiful country.


Hier ben ik het wel met je eens. Maar tegelijkertijd, hoe langer hij blijft hoe groter de kans dat het uiteindelijk fout gaat..

 

+1/-0

Het verschil zijn ze pas gaan maken toen ze vol geld in de selectie gingen pompen en met Blind en Tadic voor veel geld ervaring toevoegden aan de selectie in plaats van alleen maar talenten te halen en een paar transfervrije oudjes die niet meer mee konden.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hollister schreef op 30 september 2021 om 00:28:

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 01 september 2021 om 16:18:

Ajax slaagt er dus (wederom) niet in om Tagliafico, Onana en Neres te verkopen.

Hun selectie (langgeblesseerde Klaiber even weggelaten):

Keepers: Stekelenburg, Pasveer, Gorter en Onana

Verdediging: Mazraoui, Rensch, Timber, Schuurs, Martinez, Blind, Tagliafico

Middenveld: Klaassen, Alvarez, Gravenberch, Kudus, Labyad

Voorin: Antony, Neres, Berghuis, Haller, Danilo, Tadic, Daramy

Ik tel 23 spelers, van wie eigenlijk alleen Danilo en Labyad kwalitatief een beetje uit de toon vallen. En toch is Labyad nog wel een niveautje hoger dan Mauro Jr. of Ryan Thomas.

23 spelers is an sich niet eens zo'n grote selectie, maar omdat het niveau in mijn ogen dicht bij elkaar ligt, zal iedereen willen spelen en zullen er altijd een aantal jongens ontevreden gaan zijn. Ik ben benieuwd hoe Ajax dat gaat managen.

Ander probleem voor Ajax: waar er in de vorige seizoenen een aantal spelers duidelijk de vedetten waren (Ziyech, De Jong, De Ligt) zijn er nu alleen nog Blind en Tadic over die die status genieten. Antony moet zich nog bewijzen en Haller voldoet vooralsnog niet aan de verwachtingen die zijn transfersom oproept. Wie gaat dit Ajax bij de hand nemen straks in de CL? Passen de (Europese) ambities nog wel bij de spelersgroep? En bij de salarissen die Ajax betaalt?

Ik zou me als Ajax-supporter toch wel een beetje zorgen maken over de ontwikkelingen.

Van de andere kant, voor de Nederlandse competitie is deze selectie ongeëvenaard en legt ook PSV het in de breedte af. Gelukkig mogen er elke wedstrijd maar 11 op het veld staan en hebben we al gezien dat ondanks deze brede selectie Ajax al een wanprestatie afleverde in Enschede.
Wij Ajacieden maken ons juist helemaal geen zorgen... alle posities zijn meer dan dubbel bezet.. Kudus en Neres kan je bijna als nieuwe speler zien, net als Daramy en Haller en natuurlijk Berghuis.... daarbij zijn we veel gevarieerder geworden met Haller. We kunnen ook ook meer voorzetten en de lange bal spelen en hebben we veel meer diepgang dan vorig seizoen.. enige zwakke punt is nog de keeperDit geeft maar weer eens mooi aan hoe het kan verkeren in de voetbalwereld. Mijn posting was gedaan op 1 september, toen Ajax net al ploeterend op 1-1 was uitgekomen in Enschede. Vervolgens kent Ajax een werkelijk uitstekende maand september, en kun je inderdaad concluderen dat mijn "zorgen" over Ajax niet zijn uitgekomen.

De blessure van Klaassen zorgde voor een voorhoede met Tadic-Haller-Antony en Berghuis erachter. Dat heeft zeker niet slecht uitgepakt. Twee uitstekende wedstrijden in de CL, waarin het ook niet tegen zat (nipte buitenspelgoal van Sporting, goal Besiktas om niks afgekeurd). En verder freewheelend door de Nederlandse competitie. Het gaat Ajax momenteel voor de wind. En dan kun je zeggen dat Ajax in Nederland maar minimale tegenstand krijgt, maar PSV heeft ook alle moeite met Eagles en verliest zelfs van Willem 2, dus dat lijkt me ook geen argument.

Voor mij is het duidelijk: als Ajax goed speelt, zijn alle 17 clubs in Nederland nu kansloos voor de titel. Als Ajax zelf gaat morsen, dan kan PSV (en eventueel Feyenoord) in een topseizoen partij bieden in de kampioensrace.

Ik hou me nu dus ook niet meer bezig met een eventuele titelstrijd, maar hoop op een PSV waar de stabiliteit toeneemt. Gisteren win je met 1-4 in Graz, maar voor hetzelfde geldt geef je daar die 0-2 voorsprong weg en ga je opnieuw in mineur naar huis. Zondag Sparta-thuis mag natuurlijk geen probleem zijn. En dan hopelijk na de interlandbreak een hele goede serie neerzetten met o.a. Ajax-uit.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 01 oktober 2021 om 10:30:

open/sluit de onderstaande quote:

Hollister schreef op 30 september 2021 om 00:28:

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 01 september 2021 om 16:18:

Ajax slaagt er dus (wederom) niet in om Tagliafico, Onana en Neres te verkopen.

Hun selectie (langgeblesseerde Klaiber even weggelaten):

Keepers: Stekelenburg, Pasveer, Gorter en Onana

Verdediging: Mazraoui, Rensch, Timber, Schuurs, Martinez, Blind, Tagliafico

Middenveld: Klaassen, Alvarez, Gravenberch, Kudus, Labyad

Voorin: Antony, Neres, Berghuis, Haller, Danilo, Tadic, Daramy

Ik tel 23 spelers, van wie eigenlijk alleen Danilo en Labyad kwalitatief een beetje uit de toon vallen. En toch is Labyad nog wel een niveautje hoger dan Mauro Jr. of Ryan Thomas.

23 spelers is an sich niet eens zo'n grote selectie, maar omdat het niveau in mijn ogen dicht bij elkaar ligt, zal iedereen willen spelen en zullen er altijd een aantal jongens ontevreden gaan zijn. Ik ben benieuwd hoe Ajax dat gaat managen.

Ander probleem voor Ajax: waar er in de vorige seizoenen een aantal spelers duidelijk de vedetten waren (Ziyech, De Jong, De Ligt) zijn er nu alleen nog Blind en Tadic over die die status genieten. Antony moet zich nog bewijzen en Haller voldoet vooralsnog niet aan de verwachtingen die zijn transfersom oproept. Wie gaat dit Ajax bij de hand nemen straks in de CL? Passen de (Europese) ambities nog wel bij de spelersgroep? En bij de salarissen die Ajax betaalt?

Ik zou me als Ajax-supporter toch wel een beetje zorgen maken over de ontwikkelingen.

Van de andere kant, voor de Nederlandse competitie is deze selectie ongeëvenaard en legt ook PSV het in de breedte af. Gelukkig mogen er elke wedstrijd maar 11 op het veld staan en hebben we al gezien dat ondanks deze brede selectie Ajax al een wanprestatie afleverde in Enschede.
Wij Ajacieden maken ons juist helemaal geen zorgen... alle posities zijn meer dan dubbel bezet.. Kudus en Neres kan je bijna als nieuwe speler zien, net als Daramy en Haller en natuurlijk Berghuis.... daarbij zijn we veel gevarieerder geworden met Haller. We kunnen ook ook meer voorzetten en de lange bal spelen en hebben we veel meer diepgang dan vorig seizoen.. enige zwakke punt is nog de keeperDit geeft maar weer eens mooi aan hoe het kan verkeren in de voetbalwereld. Mijn posting was gedaan op 1 september, toen Ajax net al ploeterend op 1-1 was uitgekomen in Enschede. Vervolgens kent Ajax een werkelijk uitstekende maand september, en kun je inderdaad concluderen dat mijn "zorgen" over Ajax niet zijn uitgekomen.

De blessure van Klaassen zorgde voor een voorhoede met Tadic-Haller-Antony en Berghuis erachter. Dat heeft zeker niet slecht uitgepakt. Twee uitstekende wedstrijden in de CL, waarin het ook niet tegen zat (nipte buitenspelgoal van Sporting, goal Besiktas om niks afgekeurd). En verder freewheelend door de Nederlandse competitie. Het gaat Ajax momenteel voor de wind. En dan kun je zeggen dat Ajax in Nederland maar minimale tegenstand krijgt, maar PSV heeft ook alle moeite met Eagles en verliest zelfs van Willem 2, dus dat lijkt me ook geen argument.

Voor mij is het duidelijk: als Ajax goed speelt, zijn alle 17 clubs in Nederland nu kansloos voor de titel. Als Ajax zelf gaat morsen, dan kan PSV (en eventueel Feyenoord) in een topseizoen partij bieden in de kampioensrace.

Ik hou me nu dus ook niet meer bezig met een eventuele titelstrijd, maar hoop op een PSV waar de stabiliteit toeneemt. Gisteren win je met 1-4 in Graz, maar voor hetzelfde geldt geef je daar die 0-2 voorsprong weg en ga je opnieuw in mineur naar huis. Zondag Sparta-thuis mag natuurlijk geen probleem zijn. En dan hopelijk na de interlandbreak een hele goede serie neerzetten met o.a. Ajax-uit.

Ja, Ajax draait idd na FC Twente uit, (wat trouwens een vergelijkbare wedstrijd was van PSV uit bij Willem2, heel veel kansen niet benut en vervolgens de deksel op je neus krijgen) fantastisch en alles lijkt op zijn plek te vallen. Maar we weten allemaal hoe betrekkelijk alles is en door resultaat die zgn vorm zo maar weer weg kan zijn.... stel PSV wint over 2 a 3 weken in Amsterdam en komen weer op 1 punt, dan staat het er ineens weer compleet anders voor... dan staan ze met een zwaarder programma, (AZ uit, Feyenoord thuis en Ajax uit) er ineens misschien wel beter voor dan Ajax.
Nee, zelfs bij een overwinning van Ajax op PSV is er absoluut niets beslist.... ik ben er van overtuigd dat de nummers 1 en 2 dit seizoen niet meer dan 5 a 6 punten van elkaar eindigen en dat het tot het einde spannend blijft.
factor geluk, blessures,Europese campagne zal van grote invloed zijn

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 190 pagina's: 1 2 3 4 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 186 187 188 189 190

PSV Forum » Nederlandse competities » Ajax