Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 18 19 20 21 22

open/sluit de onderstaande quote:

Hypo666crisy schreef op 11 februari 2024 om 08:48:

echt bizar idd, je zou er haast wat achter zoeken...Lees net op AD dat ze de afgelopen 10 jaar 72% van de wedstrijden thuis spelen, echt bizar. De enige andere profclubs met meer dan 60% thuis zijn Almere (61%) en Twente (60%). Je gaat er idd haast wat achter zoeken, al helemaal als ze ook nog zo gematst worden tegen PSV en de finale ook altijd thuis is.

 

+4/-0

Dat ze dat balletje van Feyenoord überhaupt nog in die bak gooien. Zet Feyenoord maar gewoon als eerste op het bord en begin dan met de loting voor de rest. En mocht het thuisvoordeel nog niet genoeg zijn komt er altijd wel hulp uit(on)verwachte hoek.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Noano 7k schreef op 10 februari 2024 om 23:23:

Tuurlijk Feyenoord weer thuis. Hebben dan alle bekerwedstrijden thuis gespeeld..Ik snap jouw reactie wel. Is dit nu elke keer toevallig? Na de wedstrijd tegen PSV toen er iemand van de VAR achter het scherm zat die uit Rotterdam kwam, twijfel ik wel aan de integriteit bij de KNVB. Je moet er altijd voor zorgen als bond om de schijn tegen te krijgen. Die hebben ze bij mij ook. Dat hebben ze zelf veroorzaakt...

 

+1/-0

Ook vanavond weer een zeer makkelijk gegeven strafschop..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

vaio schreef op 11 februari 2024 om 21:19:

Ook vanavond weer een zeer makkelijk gegeven strafschop..De bal was al zo goed als over de achterlijn voor hij die Minteh (die al vallende was) raakte. Als je het mij vraagt, is dit nooit een penalty.

 

+3/-0

De 2-0 daarentegen is wel een knappe

 

+1/-0

Natuurlijk was het wel een penalty. Net zoals wij die anderhalve week geleden ook hadden moeten krijgen.

 

+1/-0

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

Lachwekkende rode kaart. Allereerst maakt die Minteh een overtreding en vervolgens krijgt Vaessen em op zijn lichaam in plaats van de arm.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 18 februari 2024 om 17:35:

Lachwekkende rode kaart. Allereerst maakt die Minteh een overtreding en vervolgens krijgt Vaessen em op zijn lichaam in plaats van de arm.In de herhaling leek de bal voor mij ook duidelijk op zijn lichaam, onbegrijpelijk dat de rode kaart niet wordt teruggedraaid. En daarvoor idd een overtreding op de RKC speler. Het zit weer eens niet tegen voor Feyenoord in de Kuip met de scheids/VAR.

 

+1/-0

Weet je, soms heb je de scheids/VAR 1 keer tegen, soms heb je hem 20 keer mee. Beetje net als met thuiswedstrijden in de beker.

 

+2/-0

Zou niet beter de naam naar FAR aangepast kunnen worden? 😂

 

+4/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 18 19 20 21 22

PSV Forum » Nederlandse competities » Feyenoord