Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Andere sporten » Wielrennen

Deze normale topic is open en bestaat uit 29 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 25 26 27 28 29

Een topic over het wielrennen lijkt me wel aardig nu de Vuelta ongeveer op de helft zit. Roglic heeft een aardige voorsprong te pakken op de concurrenten. Ik ben benieuwd of die nog in gevaar komt.

Jammer dat de NOS het niet live uitzendt, anders hadden we vier keer per middag kunnen horen dat hij vroeger een schansspringer was :D

 

+1/-0

Wielrennen moet je op de radio volgen. De romantiek van onderweg of op de camping de Tour volgen...

 

+1/-0

Balen voor Jumbo.

Eigenlijk kan dit ook bijna niet, dat zo jong iemand, in zijn eerste tour zo goed is. 10 jaar geleden hadden we het wel geweten (doping).

 

+1/-0

Mijn Nederlands/chauvinistisch Jumbo-hart zal nog wel even nodig hebben om te herstellen van deze klap. Pogacar is wel grandioos goed en hij heeft het dik verdiend.

 

+1/-0

Ik heb niks met Roglic, of hij nu door een Nederlandse supermarkt of de regering van de Emiraten betaalt wordt maakt mij niets uit. Pogacar is een veel mooiere winnaar dan Roglic. Vind het jammerlijker dat Dumoulin de tijdrit niet wint.

 

+2/-0

Wel opvallend zo'n Pogacar. Welke uitslag heeft hij ooit hiervoor gereden? Beetje isodra Nozal in de Vuelta, Cunego in de Giro. Tom Dumoulin ontbrak gewoon nog competitie. Hopelijk komt hij nog een keer terug op het niveau om echt voor een grote ronde te gaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

RedWhiteStripes schreef op 19 september 2020 om 22:09:

Wel opvallend zo'n Pogacar. Welke uitslag heeft hij ooit hiervoor gereden? Beetje isodra Nozal in de Vuelta, Cunego in de Giro. Tom Dumoulin ontbrak gewoon nog competitie. Hopelijk komt hij nog een keer terug op het niveau om echt voor een grote ronde te gaan.Pogacar heeft een hele sloot aan topuitslagen staan. Vorig jaar nog 3e in de Vuelta met 3 ritzeges, ook toen constant met Roglic in de weer. En klopte Roglic dit jaar ook op het Sloveens kampioenschap tijdrijden.

 

+1/-0

Roglic en Pogocar waren de eerste 2 die ik opschreef voor mijn tour toto.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

El-Mik schreef op 19 september 2020 om 21:55:

Ik heb niks met Roglic, of hij nu door een Nederlandse supermarkt of de regering van de Emiraten betaalt wordt maakt mij niets uit. Pogacar is een veel mooiere winnaar dan Roglic. Vind het jammerlijker dat Dumoulin de tijdrit niet wint.Dat heb ik ook inderdaad en eeuwig zonde, dat Dumoulin en eventueel Kruiswijk in deze vorm geen de facto kopman zijn van deze Nederlandse ploeg. Dat was mijn vrees al vóór de Dauphiné. Of dan de ene Sloveen of de ander wint boeit weinig. Overigens ga ik mijn boodschappen nu niet in de Emiraten doen :p

 

+1/-0

Toch blijft het bij mij verdacht. Hoe het komt dat Slovenen opeens zo goed zijn. En ik blijkbaar niet alleen. Er loopt al een onderzoek naar doping in Slovenie:

https://www.blick.ch/sport/rad/tour-de-france/roglic-und-pogacar-dominieren-tour-nach-belieben-wie-sauber-sind-die-slowenen-id16092890.htmllink

De laatste jaren is er minder doping in het nieuws. Maar dat kan ook gewoon zijn dat ze weer iets nieuws hebben bedacht of het beter kunnen verbergen. Het zou me in ieder geval niet verbazen.

Overigens is er vorig jaar ook al een Kroaat van UAE, hetzelfde team als Pogacar, geschorst.

https://www.wielerflits.nl/nieuws/kristijan-durasek-vier-jaar-geschorst-voor-overtreden-dopingregels/link

Het laatste zal er nog niet over gezegd zijn. :)

 

+1/-0

Eerste bergrit in de Giro naar de Etna was al mooier dan alle bergritten in de Tour. De Britse topfavorieten zakken er door, sterke Kelderman gezien! Kruijswijk houdt de schade ook goed beperkt, die moet vaak groeien in een ronde. De Nederlanders kunnen zomaar mee gaan doen om eindwinst hier met Nibali, Fuglsang en Majka als grootste concurrenten.

 

+2/-0

Dit is wielrennen zoals het hoort. Aanvallen en man tegen man. Ik heb geen ploegenspel gezien.
Jammer dat Sporza niet uitzendt.

 

+1/-0

Schitterende etappe, 1 van de weinige voordelen van het thuiswerken om dit mee te kunnen pakken.

Wordt een mooie, open ronde. Hopelijk gaan de etappes in week drie allemaal door conform planning. Boven de 2000 meter eind oktober wordt spannend qua weeromstandigheden.
Ik voorspel de taaie, ouwe vos Nibali als winnaar.

 

+1/-0

Drie tijdritten en duidelijk goeie klimvorm. Yates en Thomas nu al weg.

Als Kelderman niet valt, dan heeft ie een redelijke kans.

 

+1/-0

Démare is een goeie naam voor een wielrenner.

 

+1/-0

Maar het past in feite beter bij een renner als Thomas de Gendt!

 

+1/-0

Pedersen wint Gent-Wevelgem
Pedersen schrijft Parijs-Tours op zijn naam

Op 1 dag. Knap van die Pedersen ;)

Kelderman weer de sterkste van de klassement rijders als het stijl wordt in de Giro. Ziet er goed uit.

 

+1/-0

In de Giro gebeurd waarschijnlijk niks meer tot de tijdrit van zaterdag en bergetappe zondag.

Wie daar het roze heeft kan zomaar winnen, want ik vrees een beetje dat de koninginnenritten allemaal afgelast gaan worden, of in ieder geval dat er flink in gesneden wordt. Allemaal bergen van dik boven de 2000 meter, op de Stelvio vriest en sneeuwt het de hele week.

Ik geef Kelderman een goede kans om te winnen, hij is op papier de beste tijdrijder van de klassementsrenners op misschien die Almeida na en die gaat nog hard lossen in de bergen. De rest kan Kelderman in deze vorm ook wel hebben.

 

+1/-0

Kruijswijk corona en uit de Giro, evenals heel Mitchelton Scott.
Ook een nog niet genoemde renner van Sunweb. Hopelijk niet Kelderman..

edit. Matthews dus

Dit bericht is gewijzigd op 13 oktober 2020, 11:39:22.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 29 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 25 26 27 28 29

PSV Forum » Andere sporten » Wielrennen