Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Het (grote) OJK vooraf en achteraf gelul eredivisietopic

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13

Ow, wat voor mogelijkheden heeft Rosy dan S K E R E L A E R? :huh

Ik vind het een beetje Bazoer-light. En we weten wat daar van terecht is gekomen.

 

+1/-0

Ik vond hem juist in het eerste half jaar onder Bommel erg goed, met goede passing vooruit. Hij ging toen Jimmy snel voorbij, ook richting Koeman.
Het zit er dus wel in.

Daarnaast denk ik dat het een goede kist-naar-kist speler zou zijn, in die rol heb ik hem in Jong PSV gezien eerder.

CV kan hij ook trouwens.

 

+1/-0

Bazoer heeft ook zijn fases gehad waarin het heel wat leek. Ik weet ook wel dat hij in een vormdip zit en beter kan als wat hij nu laat zien. Maar ik vind het gewoon niet PSV-1 niveau.

 

+1/-0

Eens Wethouder. Net zoals Jimmy eigenlijk. Maar de voorste 4 spelen goed. Met name Thomas maakt op mij indruk, loopt en kaatst slim. En Lammers is ook duidelijk een verademing ten opzichte van die bejaarde Griek. Nu gaan we kijken of we de goede lijn ook kunnen doortrekken tegen Vitesse en Feyenoord, wat weleens cruciale wedstrijden zouden kunnen zijn.

 

+1/-0

Onze vaste waarde nummer 1 voor alles en iedereen, Bazario, heeft weer een basisplek!
Duhu!!!
:slaap :slaap

 

+1/-0

Eindelijk weer eens veerkracht getoond. Zonder nou echt goed te spelen toch een terechte overwinning. Guti die goed inviel, maar man man wat is die Bruma toe aan een nieuwe naam: Drama!
Nu de Dickies de das om doen en de wereld ziet er weer een beetje beter uit.

 

+1/-0

Bruma heeft best talent maar is oliedom.

Matavz liet in de 62e minuut perfect zien waarom ik me zo ergerde aan hem in zijn tijd bij PSV. Doekhi maakt een veelbelovende sprint naar voren en Tim hobbelt maar wat mee, als enige mede aanvaller. Onvoorstelbaar.

Fijn doelpunt van Gakpo trouwens.

 

+1/-0

Ik ergerde me al aan hem voor de kin bij ons was! Uit Grunn is nog nooit wat goeds gekomen voor ons. Ook deze ronde met Den Doan weer niet.
Tenzij kiepersverdriet ons alsnog kan overtuigen van de wereldklasse van big Stift Nijland :denk

 

+1/-0

Arjen Robben deed het best aardig bij ons.

Erwin Koeman was ik ook best tevree mee, en laten we Rob MacDonald niet vergeten.

 

+1/-0

Maar vruuger was alles beter B O M M E L E N ;)
Maar indirect rekenen we het andere Koetje ook maar mee.

 

+1/-0

Nu nog winnen van Feyenoord volgende week (en AZ van Ajax) en dan kan de platte kar alweer afgestoft worden.

 

+1/-0

Dan heeft AZ nog steeds 8 punten minder gemorst dan PSV.

Laat de platte kar maar stof verzamelen, maar er zit heel veel plezier in de andere 3 teams onder druk zetten door maar te blijven winnen.

 

+1/-0

Vanmiddag vermoedelijk weer het betonmiddenveld Bazorio - Jimmy
Vermoeiend :bang

Wel blij dat we den knot nou op Berghuis hebben staan, dat zou een groot deel van de angel uit de aanval van de Dickies moeten halen.
Beide teams zijn kwetsbaar in de defensie maar ik vrees dat Faber Knabe te weinig risico durft te nemen in zijn opstelling en tactiek om ze eens lekker onder druk te zetten.
Toch zou dat hét medicijn zijn! Zelf vol op de aanval. Wat heb je te verliezen? Gelijkspel is voor mij gelijk aan verliezen. Gewoon vol op de winst en met die intentie moet je je opstelling, tactiek en inzet durven maken in eigen huis.

 

+1/-0

Het moet vooral beter aan de bal; daar is waar Feyenoord vandaag beter was, al is 1-1 over het geheel gezien wel een terechte uitslag.

Affelay voor Bazario blijft de stap die Faber tot nu toe niet heeft willen of kunnen zetten. Hendrix is ook geen klasbak, maar zijn dieptepass vandaag is een indicatie van een algeheel redelijk nivo de laatste weken van hem, dus hij mag van mij wel even blijven staan.

 

+1/-0

Absoluut, Jimmy durft naar voren denken en handelen en ziet oplossingen, de uitvoering rammelt nog wel eens maar ik ben tevreden met hem.
Bazario daarentegen vandaag weer :crap
Denkt alleen breed of terug en weer zo een obligaat balverlies op een plek waar je dat als middenvelder never nooit mag lijden. Een geluk dat dat niet werd afgestraft.
Zet daar nou eens een voetballer neer! Want, hij is ook nog eens steeds de man die zich in laat zakken om de opbouw te verzorgen. Welke opbouw?!!! :crap :crap

Ibi jr speelt ook al weken slecht. Haal hem nou eens dieper en centralere naar het middenveld terug en betrek hem in de opbouw van achteruit!

Dit bericht is gewijzigd op 1 maart 2020, 18:58:50.

 

+1/-0

Er was in de eerste helft veel te weinig beweging van de voorste vier spelers, daardoor konden de achterste 7 die bal nooit goed kwijt.
Twee keer ging dat wel goed (met Thomas), toen werd het gelijk gevaarlijk.

 

+1/-0

Eensch met Skerla. In zijn algemeenheid mag er meer bewogen (diepte gezocht worden) zonder bal. Het is te vaak nog erg statisch.

Inspelen en direct bijsluiten om de bal terug te ontvangen, terwijl een derde man diep gaat.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Het (grote) OJK vooraf en achteraf gelul eredivisietopic