Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)

Deze normale topic is open en bestaat uit 54 pagina's: 1 2 3 4 ... 48 49 50 51 52 53 54

Misschien kan Hoever op rechtsvoor, puur om voorzetten te geven.

Savio hebben we ook nog. En El Ghazi.

Goed er moet nu natuurlijk een kanjer bij. Ik ga er vanuit dat PSV niet Noni verkoopt zonder near-certainty over een vervanging.

 

+1/-0

Door Brands' hoofd blijft Donyell Malen, maar ik denk dat ik daar stiekem wat van zou balen.

 

+1/-0

Ik ook. Toch een beetje een Bergwijndrol.

 

+1/-0

Geen Arnaut dus.

 

+1/-0

Nog niet zeker, maar het lijkt de verkeerde kant op te gaan.

 

+1/-0

Nee dus...😔

 

+1/-0

Maar wel interesse in verdediger & Burnley-bankzitter CJ Egan-Riley. Voetbalprimeur noemt hem een linksback, maar daar heeft hij volgens Transfermarkt welgeteld 1 wedstrijd gespeeld.

A doubt case.

 

+1/-0

De geruchten over Eindhovense interesse in aanvallende middenvelder Eduard Spertsyan worden sterker. Ook Feyenoord zou in de markt zijn voor de Armeen. PSV heeft de beste papieren en er zouden al gesprekken hebben plaatsgevonden. "Sperti" was goed voor 9 goals en 6 assists in 16 wedstrijden voor Krasnodar in de Russische competitie dit seizoen. Kan ook als linksbuiten uit de voeten. Transfersom wordt geschat op ongeveer 9 miljoen Euro.

 

+1/-0

Schijnt wel een hele goede speler te zijn. Alleen niet echt een flankflitser.

 

+1/-0

Wel een enigzins Gakpoiaanse stijl. Niet het kaliber Tsychanov lijkt mij (puur op basis van wat joetroep filmpjes). Geen bovenmatig snelle speler, wel een fijne trap, kan een mannetje uitspelen, een bal aannemen, en een teamgenoot aanspelen.

Goed, ik krijg een beetje een net-niet gevoel van het halen van Silva en Spertsyan, hoop maar dat het net-wel is, en dat de kosten te overzien zijn.

Spelers die ik (zoals ik in de zomer van 2022 zag) graag naar PSV had zien komen zijn Vincent Janssen en Danilho Doekhi. Die doen het momenteel prima bij hun clubs. Dat je Danjuma EN Tschychanov misloopt is niemand wellicht aan te rekenen, maar toch. Overall PSV mist kennelijk nog steeds wat in pulling power en scouting/beleid om om het stapje omhoog te maken via aankopen. Kwa jonge spelers opleiden en (redelijk) goed verkopen doen we het wel goed, al vind ik de prijs voor Gakpo aan de lage kant.

Het moet allemaal nog een stapje beter, op alle vlakken (inclusief hoe Nistelrooy de ondergrens (niet voldoende) bewaakt).

 

+1/-0

Sperti wordt het dus niet. Interesse wordt ontkend door PSV. Hij zou ook te duur zijn. Marktwaarde wordt geschat op 9 miljoen. Als dat inderdaad de prijs is die er ongeveer voor betaald moet worden en PSV kan/wil dat soort bedragen niet betalen, begin ik me toch echt zorgen te maken. Voor een aanvaller van enig niveau is dat een volstrekt normale prijs.

 

+1/-0

Als Brands ontkent is de keuring meestal al gedaan 😉

 

+1/-0

Besiktas wil Joey Veerman overnemen van PSV. Gaat om huur. Daarnaast staat ook André Ramalho op de lijst bij de Turkse ploeg.

Aldus onze Rikkert.

 

+1/-0

3 miljoen voor Veerman. Direct doorverwijzen naar De Bazaar/koopjeskelder in Istanbul.

 

+1/-0

Natuurlijk.

 

+1/-0

Toch nog een transfer vandaag: Ernie comes to the rescue.

 

+1/-0

Stewart moet maar eens de zaak scherp gaan zitten bij PSV.

Wat vinden we van De opties Sulemama en Gil?

 

+1/-0

Op basis van JijBuis lijkt Sulemana me een technisch vaardige speler met veel snelheid. Lijkt de bal ook goed kort bij zich te kunnen houden tijdens acties en versnellingen. Dit i.t.t. bijvoorbeeld Bruma. Opportunistische speler, zo op het eerste gezicht. Maar ik twijfel aan zijn rendement. In Denemarken was dat vrij redelijk tot goed, maar de Franse cijfers zijn minder hoopgevend.

Op basis van dit alles lijkt hij me eerder een type Kone dan een type Bruma.

16 miljoen zijn heel wat zakken met knaken, zeker voor PSV.

 

+1/-0

Leonidas Stergiou komt eraan. Grieks-servische Zwitsers, RB/RCV, 20 jaar. Concurrent voor Teze.

Gilemana? Geen idee. Lijkt ook niet te gaan gebeuren.

 

+1/-0

Marcel stuurde jou wel een appje hierover?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 54 pagina's: 1 2 3 4 ... 48 49 50 51 52 53 54

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)