Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Steven Bergwijn

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Gisteren zag ik een lolbroek op Twitter zich voordoen als de Ajax-watcher van de Telegraaf om te melden dat Steven Bergwijn naar Amsterdam verkaste. Gelukkig was het een nepper! Het zou goed zijn voor Steven zelf om nog een jaar bij PSV te blijven. Nu goed presteren en dan op het eind van het seizoen een mooie stap maken naar wat beters dan Napoli!

 

+4/-0

Ik zou het ook prettig vinden, als hij zijn kansen erin gaat schieten 😉.

 

+2/-0

Ik vraag me af of hij zich nog wel kan motiveren om voor PSV te spelen. Zoals hij de laatste wedstrijden speelde, slaat helemaal nergens op.

 

+1/-2

Hij moet zich eens gaan beseffen dat je in topvoetbal wordt afgerekend op het maken van doelpunten en het geven van assists.
Wat ik te veel mis is effectiviteit.

 

+3/-0

Moet zeggen dat ik 'm dit jaar erg sterk vind, tot aan het moment voor de goal. Zelfde geldt voor Malen. Maar op 10 doet Bergwijn t beter dan ik gedacht had. Al gaat dat toch echt niet werken met Guti en Rosario erachter, daar hoort gewoon een middenvelder bij a la van Ginkel. Dus in deze vorm gewoon in de voorhoede en dan maakt links of rechts me niet uit.

 

+2/-0

Bergwijn is absoluut geen 10. Althans, geen 10 in het huidige systeem. Daar moet je een échte middenvelder hebben. Lozano vertrekt, dan mogen Bruma en Bergwijn op de flanken. Ben je van een potentieel dure bankzitter af, laat je Bergwijn naar zijn sterkte spelen en haal je idealiter een goeie allrounder voor het middenveld.

 

+2/-1

In alle eerlijkheid verwacht ik niet dat Bergwijn nog vertrekt. Ajax is natuurlijk nog een optie, maar die moeten wel gek zijn om als Nederlandse club zo'n 35 a 40 miljoen neer te leggen voor hem. Het is Amsterdammer, hij is jong, potentievol, allemaal prima, maar voor dat geld haal je ook prima twee talenten ofwel spelers uit de categorie Tadic. Mocht het toch tot een transfer komen dan is het Ajax puur te doen om machtsvertoon.

Dan door naar het buitenland. Sevilla gaat echt never zo'n bedrag neertellen voor Bergwijn en verder lijken er weinig (grote) clubs concreet te zijn. En dat is gezien z'n tweede seizoenshelft en huidige seizoensstart ook niet verbazingwekkend. Natuurlijk is een speler niet alleen te beoordelen op statistieken, maar in 2019 staat Steven op 21 wedstrijden met daarin 5 goals en 6 assist. Niet bepaald cijfers waarvan de scouts warm lopen.

 

+3/-0

Ik vind dat het lijkt alsof Bergwijn vooral de bal naar Malen wil spelen (en andersom). Lozano slaat hij liever over, alleen als het echt niet anders kan.

Bergwijn kan fantastisch voetballen maar mentaal is het te veel zijn eigen bv'tje. Ik zie liever een team dat voor elkaar door het vuur gaat dan dit egocentrische.

 

+2/-0

Het is gewoon geen nr 10, en er wordt een positie voor hem gezocht omdat we teveel smaken buitenspelers hebben. Als Lozano vertrekt kan hij in een vrije rol op rechts en dan kan hij nog steeds centraal opduiken, kan PSV nog steeds kiezen voor in te zakken en met Bergwijn en Malen met 2 spitsen te spelen.

Buiten het feit dat Bergwijn minder speelt omdat je hem verkeerd gebruikt, wordt het middenveld ook wegespeeld en wordt PSV dus als team ook minder. Hopelijk heeft van Bommel dat wel door na een paar wedstrijden.

 

+1/-1

Geen nummer 10 en heeft een bezoekje aan de oogarts nodig. Hoe vaak hij de moeilijkste oplossing zoekt....behalve z'n missers had hij ook de bal af moeten geven aan Lozano tegen Basel. Ik ben wel fan van Stevie, maar hij moet wel naar me luisteren.

 

+1/-0

Bijna vertrokken dus. Ik ben er absoluut niet rouwig om. Geweldige voetballer tot de zestien, effectiviteit van een visstick. Bij 35 miljoen laten gaan. Pure winst.

Dan Lozano en Pereiro nog zien te verkopen en we kunnen aan een mooie nieuwe ploeg gaan bouwen. Dit jaar moet je absoluut benutten om stappen te zetten voor de komende jaren. Gakpo, Ihattaren, Dumfries, Gloster?, Baumgartl, Sidibe, Piroe, Malen, Aboukhlal zijn de spelers waar het grote geld mee verdiend moet gaan worden.

 

+1/-1

Wie is er dan concreet?

 

+1/-0

Soccernieuws is niet serieus te nemen. Staat op veel betrouwbaardere sites.

 

+2/-0

Is door veel sites gekopieerd, maakt niet uit, staat overal hetzelfde verhaal.

 

+2/-0

Schijnt zelf al rond te zijn toch? Proberen zoveel mogelijk uit te halen. Maar 35 mio plus doorverkoop en het geld weer direct kunnen herinvesteren, zou helemaal niet zo gek zijn. We hebben op meerdere posities nog versterkingen nodig en Bergwijn is weinig echt beslissend.

 

+1/-0

Bergwijn is grootste talent dat we hebben. Elk jaar wordt die beter, denk dat we veel van hem kunnen verwachten dit jaar. Was heel benieuwd naar het samenspel met Bruma en Malen. Had liever dat we Lozano verkopen, die speelt helaas teveel voor zichzelf de laatste tijd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wples1987 schreef op 08 augustus 2019 om 10:38:

Bergwijn is grootste talent dat we hebben. Elk jaar wordt die beter, denk dat we veel van hem kunnen verwachten dit jaar. Was heel benieuwd naar het samenspel met Bruma en Malen. Had liever dat we Lozano verkopen, die speelt helaas teveel voor zichzelf de laatste tijd.Bergwijn is een kip zonder kop. Afwerking is heel slecht.

 

+2/-0

Beide spelers (Stevie en Lozano) zijn gehyped. Prima spelers voor PSV/Eredivisie en het ziet er vaak erg leuk uit, maar ze kunnen beiden niet tippen aan het laatste jaar van Memphis.
Daarom zeg ik 35 miljoen altijd doen. Als je beide spelers kan verkopen en je pakt er 70 miljoen op... Kun je zelf vast wel 30-40 miljoen investeren in je selectie.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

neva schreef op 08 augustus 2019 om 11:15:

Beide spelers (Stevie en Lozano) zijn gehyped. Prima spelers voor PSV/Eredivisie en het ziet er vaak erg leuk uit, maar ze kunnen beiden niet tippen aan het laatste jaar van Memphis.
Daarom zeg ik 35 miljoen altijd doen. Als je beide spelers kan verkopen en je pakt er 70 miljoen op... Kun je zelf vast wel 30-40 miljoen investeren in je selectie.Depay was inderdaad een stuk verder. Besloot samen met Wijnaldum, nog een die het verder geschopt heeft dan we dachten, dat PSV weer eens kampioen moest worden, en dat werden we ook. :) Die drive heeft Bergwijn toch minder.

Natuurlijk niet alleen hun verdienste, door de aankoop van Guardado en De Jong was er ook voldoende ervaring. Nog een verschil met nu.

Van mij hoeven Lozano en Bergwijn niet beiden verkocht te worden, maar een van de twee zou wel goed zijn om het elftal verder te versterken.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 8 augustus 2019, 11:30:18.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PSV Forum » Historie » Steven Bergwijn