Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Steven Bergwijn

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Laat die steenrijke PL clubs maar flink betalen!

 

+1/-0

Bergwijn al verkocht aan Spurs? Werd zojuist vermeld op Fox...

 

+1/-0

Het gaat werkelijk van kwaad tot erger dit seizoen. Nu ook al een muitende speler. Deze meneer loopt al sinds begin 2019 met een ongeïnteresseerde instelling rond. Heel snel een grote strik eromheen en nooit meer terugkomen.

 

+3/-0

Goede reactie van Faber: niemand is groter dan de club, zeker Bergwijn niet.

 

+2/-0

Engelse kranten noemen verschillende bedragen, 25 miljoen en 35 miljoen. 25 miljoen zou natuurlijk een grap zijn.

 

+1/-0

Volgens Elfrink is er nog lang geen akkoord. Bedragen die rondzingen lijken me dan ook onzin

 

+1/-0

Lekker laten gaan. Bergwijn is een waardeloze voetballer hij is niet voor niets weggestuurd bij Ajax. Opzouten met zulke nep club voetballers. 35 miljoen en een strik eromheen. Calvin stengs halen van het geld of jahanbaksh.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

alexpsv schreef op 26 januari 2020 om 17:41:

Lekker laten gaan. Bergwijn is een waardeloze voetballer hij is niet voor niets weggestuurd bij Ajax. Opzouten met zulke nep club voetballers. 35 miljoen en een strik eromheen. Calvin stengs halen van het geld of jahanbaksh.
AZ laat geen spelers naar Nederlandse clubs gaan.

Daar voeren ze beleid.

Bij PSV is door Tiny Sanders beleid teruggebracht. Maar die volleybal clown van een Gerbrands heeft het weer afgebroken. Nadat hij eerst 3 jaar geprofiteerd heeft van het goede werk van Sanders.


Het lijkt wel of ze totaal geen grip meer hebben op de club. Het gaat op alle fronten volledig mis.
Er zijn zoveel grote fouten gemaakt. Hoe is het mogelijk?

 

+2/-1

PSV is uit de onderhandeling gestapt, aldus die gast van Studio Sport.

 

+1/-0

Bergwijn had dus geen toestemming om naar Engeland te gaan voor een medische keuring en had dus gewoon in Eindhoven moeten zijn om te spelen. PSV op ramkoers met Bergwijn en diens management.

 

+2/-0

Dat belooft een vervelend verhaal te worden.

 

+1/-0

Belachelijk, zo je club laten vallen. Maar hij is toch overschat. Vind het niet erg als die verkocht is.

 

+2/-0

Je kunt als PSV zijnde ook niet gaan toegeven. Straks flikken meerdere spelers dit.
Keihard optreden tegen Bergwijn.

Voorlopig niet akkoord gaan met Tottenham, en Bergwijn eerst een forse boete opleggen voor werkweigering.

En daarna pas kijken of er met Tottenham een deal gemaakt kan worden voor een zo hoog mogelijk bedrag.

 

+2/-0

Ok, het is de Telegraaf, maar toch: "Bergwijn zou zijn afgeknapt op de gang van zaken bij PSV en op zijn vooral middelmatige ploeggenoten."

Alsof hij nou zoveel beter speelt dan middelmatig dit seizoen.

 

+1/-0

Geachte heer Bergwijn,

Persoonlijk vind ik uw actie om niet mee te spelen in de wedstrijd van PSV tegen FC Twente niet bepaald getuigen van een actie van een speler die naar eigen zeggen een kind van de club is.

Evenmin vind ik het getuigen van een actie van een speler die naar eigen zeggen PSV in zijn hart heeft zitten om niet mee te gaan op trainingskamp vanwege een lichte blessure , die een zeer apathische indruk maakte tegen VVV en die totaal niet aanwezig was tegen NAC . Wellicht ten overvloede herinner ik U eraan dat U afgelopen zomer een flink verbeterd contract heeft getekend en waarbij U zich tot 2023 aan uw geliefde club verbond.

Ik denk dat de meesten hier voor wat U bij PSV in een jaar verdiend een groot deel van hun werkzame leven moeten ploeteren. Ik denk ook ,mijnheer Bergwijn dat de meesten hier een week ziek zijn als hun club verliest,maar dat zal U wel niet interesseren.

Als U PSV in uw hart had zitten mijnheer Bergwijn dan had U gisteren drie ballen de kruising ingenaaid en had U met uw voeten gesproken in plaats van met uw mond.

Ik vind uw actie eerder getuigen van speler die zijn eigen belangen voor de die van de club stelt – en tot op zekere hoogte kan ik daar ook wel in meegaan – die eerder bezig is zijn club die in zijn hart zit een schop na te geven door zich te laten filmen in een Londense hotelkamer terwijl hij met zijn teamgenoten de strijd met FC Twente aan had moeten gaan.

Het getuigt eerder van een rat die het zinkende schip verlaat dan van een werkelijke kapitein die ook in moeilijke tijden zich 100% voor zijn club geeft, mijnheer Bergwijn.

Een speler die op deze wijze een vertrek probeert af te dwingen is geen kind van de club mijnheer Bergwijn , die heeft PSV niet in zijn hart zitten, want de club dat ben ik en samen met mij de tienduizenden die iedere thuiswedstrijd op de tribune zitten of PSV op hun eigen manier volgen , die ziek zijn als hun club verliest en die helemaal ziek worden van een speler die zij jarenlang als een van henzelf hebben beschouwd,maar die toch op deze respectloze manier zijn zin probeert door te drijven. Wat mij betreft mijnheer Bergwijn zie ik U nooit meer in ons mooie Philips stadion.

 

+2/-0

Kan een voorbeeld nemen aan Memphis. Das iemand die dankbaar is en zijn roots niet vergeet. Bergwijn ondankbaar en Ajax zijn roots

 

+1/-0

Ik denk dat Bergwijn echt wel iets met PSV heeft, alleen alle communicatielijnen zijn gisteren gefaald en dan wordt het heel rommelig.

Gisteren dacht ik nog ach, hij gaat ons probleem niet oplossen dus dan beter nu geld in de tas zodat we vooruit kunnen kijken. Inmiddels denk ik fuck Tottenham en Bergwijn, of hij gaat nu voor de hoofdprijs weg of hij drinkt samen met ons de gifbeker leeg en we verkopen hem in de zomer voor minimaal hetzelfde bedrag. Ook als signaal naar Ihattaren en Malen die ons financieel op de been moeten houden de komende 5 a 10 jaar.

Bergwijn, Sleegers, Gerbrands en Faber samen in een hok. Deur op slot, en als je eruit komt is het begraven en gaat de blik op de toekomst.

 

+1/-0

Lekker verkopen. Heb je niks aan. Slappe hap

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 27 januari 2020 om 12:08:

Bergwijn, Sleegers, Gerbrands en Faber samen in een hok. Deur op slot, en als je eruit komt is het Bergwijn begraven en gaat de blik op de toekomst.Fixed.

 

+1/-0

Ik heb ook nog wel een theorietje. Faber heef5 eerde deze week al aangegeven van dat graag of niet, dat was mede vanwege de transfer onderhandelingen met TH. Bergwijn heeft voor zichzelf al uitgemaakt dat ie weg wil. Hij wist dat de trainer ook niet meer op hém zat te wachten.
TH onderhandelt, en wil natuurlijk zo min mogelijk uitgeven en PSV zo veel mogelijk krijgen. Beide partijen weten ook dat er eind van de week een deal ligt.
Beide partijen wachten op een fout, waar munt uit te slaan valt.
Dat vertrek van Bergwijn naar Londen is er zo een. Geen idee of die zaakwaarnemer er zich nog mee bemoeid heeft, maar die weet ook wel dat ie deze week gaat beuren, wederom zo veel mogelijk.
Het kan bluf zijn geweest, officieel moet PSV directie tiestemming geven, en iedereen weet dat ze uiteindelijk toch wel gaan verkopen.
Bergwijn heeft lak aan PSV, aan de regels, en laat dat zien. Ben benieuwd of er door deze actie nog wat extra’s uit te halen valt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PSV Forum » Historie » Steven Bergwijn