Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 49 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49

Komt dit jaar verrassend uit de startblokken en het lijkt me logisch dat je geen peperdure speler haalt die hetzelfde kunstje kan. Helaas duurt het nog zo lang voordat hij 18 is dat je altijd het risico loopt dat hij voor weinig de deur uit loopt. We weten allemaal hoe het is gelopen met vergelijkbare spelers uit hetzelfde cultuur.

Het is wel zonde dat hij nu alweer vol onder druk gezet wordt om te kiezen voor Nationaal elftal. Buiten de druk die er extra op die jongen komt heb ik weinig vertrouwen in het feit dat hij voor NL zou kiezen.

 

+1/-0

De hoop in bange dagen.

 

+1/-0

Heeft toch van Bommel z’n ongelijk bewezen toch met zijn andere positie in de 2e helft.

 

+1/-0

Moet gewoon op het middenveld.

 

+1/-0

Koeltjes hoor. Zit wel een clinical finisher in.

 

+1/-0

Wanneer dringt het tot Van Bommel door dat deze jongen gewoon op ‘10’ hoort. Is de enige met het technisch vernuft en inzicht om in de kleine ruimte iets af te dwingen

 

+1/-0

Mo is inmiddels niet meer weg te denken uit de basis.

 

+1/-0

Mea Culpa, ik had het fout. Ihattaren is onze beste rechts buiten die we hebben. Eigenlijk is hij een mix tussen Doan en Berghuis, dus dat maakt eigenlijk de aankoop van Doan overbodig.

Ik zei dat hij geen 34 wedstrijden op 10 zou kunnen spelen, maar ik denk dat hij wel 34 wedstrijden als aanvaller kan spelen. Hij is vorig jaar gewoon verkeerd gebruikt als middenvelder ☺️

 

+2/-0

Een jongen van 17 die een topclub bij de hand neemt. Petje af. Maar aan de andere kant zegt dat heel veel over de rest van het elftal.

 

+1/-0

Doet het geweldig, echt verademing op het middenveld. Basisklant nu?

 

+1/-0

Mei 2021. Langer gaat hij nooit bij PSV blijven.

 

+1/-0

Echt, ik had dit echt echt echt niet verwacht. Die jongen staat er gewoon en het maakt niet uit of hij vanaf links/rechts of op 10 speelt. Per tegenstander zou je hier best wel wat in kunnen switchen. Ik denk dat hij het beste is op rechtsbuiten maar voor PSV is het wel beter als hij op 10 speelt en Bergwijn vanaf de flank. Maar met die mogelijke wisselingen maakt het allemaal niet zoveel uit waar ze starten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 14 september 2019 om 21:53:

Mei 2021. Langer gaat hij nooit bij PSV blijven.Als dat dan net na onze 26e landstitel is zou dat niet verkeerd zijn. ;)

 

+1/-0

Van Bommel was gisteren weer erg enthousiast over Ihattaren en terecht. Wat heerlijk om deze jongen te zien voetballen! Dit is de categorie exceptioneel talent. Wat een inzicht en wat een soepele balbehandeling.

 

+4/-0

Die pass op High Five was fe-no-me-naal. Zijn passing en balbehandeling zijn van een hoog niveau. En niet te vergeten dat hij als 17-jarige ook fysiek gewoon prima mee kan op dit niveau. Een genot om naar te kijken. Petje af!

 

+4/-0

Natuurlijk is het zijn eigen keuze voor welk land hij uit gaat komen. En ja, natuurlijk hebben we die keuze te respecteren.

Maar wat zou ik het jammer vinden als deze jongen niet gaat schitteren in het oranje shirt....

Er zijn waarschijnlijk al genoeg factoren die meespelen in zijn afweging.
Toch hoop ik dat een massaal 'Ihattaren in oranje' vanaf de tribunes óók een factor kan zijn. Dan hebben we er in elk geval alles aan gedaan.

 

+1/-0

Het boeit me niet voor welk land, het boeit me meer dat hij zijn jeugdcontract verlengd. Dat hij hier nog 2 jaar speelt is bijna ondenkbaar. Hij heeft mij zo ongelooflijk verbaasd en het wordt met de week gekker. Hopelijk houdt hij dit vast en gaat hij niet de Ziyech tour op want dan is dit wel heel speciaal. Vorig jaar kreeg hij best wel wat kansen en hij hobbelde af en toe leuk mee maar er waren sowieso weinig passes vooruit maar zeker niet zoals bv die van gisteren bij de eerste 2 goals. Waarbij ik misschien de 2e nog wel beter vond omdat hij met de pass ervoor zorgde dat Bruma niets extra's hoefde te doen.

Lijkt me voor Bergwijn heel pijnlijk dit. Lozano was de grote man, toen kwam Bergwijn en die nam het stokje over en nu zijn er ineens Malen en Ihattaren die de show stelen. Hopelijk kan Bergwijn weer aanhaken.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 20 september 2019 om 12:58:

Lijkt me voor Bergwijn heel pijnlijk dit. Lozano was de grote man, toen kwam Bergwijn en die nam het stokje over en nu zijn er ineens Malen en Ihattaren die de show stelen. Hopelijk kan Bergwijn weer aanhaken.


Wat een onzin. Het zijn toch gewoon teamgenoten die het deels van elkaar moeten hebben? Ik denk dat Bergwijn vooral met zijn eigen ontwikkeling bezig zal zijn en het zijn maatje gewoon gunt als hij progressie maakt. Het geeft hem bovendien alleen maar meer gelegenheid om te schitteren als hij zijn vorm weer vindt.

Het is niet alsof ze beide sprinters zijn in een wielerteam en dat er maar één kan winnen. Dan kan er rivaliteit ontstaan.

 

+4/-0

Sure, maar ik kan me niet voorstellen dat het lekker is als je de grote man bent en ineens voorbij wordt gestoken door twee anderen. Maar ik hoop wel dat Bergwijn professional genoeg is om terug te slaan en zijn voeten laten spreken. Sterker nog, ik denk dat hij weer snel op niveau terug komt.

 

+2/-0

De beste of zijn minst een van de beste spelers op het veld. Wat voetbalt deze jongen makkelijk. En hij ziet de oplossingen vrijwel altijd.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 49 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren