Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 54 pagina's: 1 2 3 4 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 50 51 52 53 54

open/sluit de onderstaande quote:

Uw financieel adviseur schreef op 20 april 2021 om 13:57:

Denk dat je Ihataren beter kan vergelijken met aisatti en reis. Aisatti gaf vorige week nog in een interview aan dat hij de druk niet aankon. En reis leefde in zijn eigen wereld en had een drugsprobleem. Maar dat wil niet zeggen dat het nog goed kan komen. Kijk maar naar Van Persie. De overgang van feyenoord naar arsenal was een omslagpunt voor van Persie. Misschien is een andere omgeving het beste voor Ihataren!Dat drugsprobleem met Reis ontstond toch juist na zijn zeer zware knieblessure?Wat mij betreft ook een logische verklaring om eraan te geraken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Koen073 schreef op 20 april 2021 om 19:28:

open/sluit de onderstaande quote:

Uw financieel adviseur schreef op 20 april 2021 om 13:57:

Denk dat je Ihataren beter kan vergelijken met aisatti en reis. Aisatti gaf vorige week nog in een interview aan dat hij de druk niet aankon. En reis leefde in zijn eigen wereld en had een drugsprobleem. Maar dat wil niet zeggen dat het nog goed kan komen. Kijk maar naar Van Persie. De overgang van feyenoord naar arsenal was een omslagpunt voor van Persie. Misschien is een andere omgeving het beste voor Ihataren!Dat drugsprobleem met Reis ontstond toch juist na zijn zeer zware knieblessure?Wat mij betreft ook een logische verklaring om eraan te geraken.Hij had ook al voor zijn verschrikkelijke blessure wat problemen. Zo werd een paar maanden voor zijn blessure zijn rijbewijs afgenomen omdat hij met teveel drank op achter het stuur zat. De blessure zal overigens zeker niet geholpen hebben

 

+1/-0

Liet lekker zijn man lopen in de blessuretijd (keeper). Had PSV zomaar 2 punten kunnen kosten.

 

+1/-0

Ik zag hem bikkelen langs de zijlijn, gisteren tegen FC Groningen.

 

+1/-0

Ik zag net, op smoelenboek, Mo heel even tijdens het ererondje na de wedstrijd. Sinds lange tijd leek hij weer eens blij en zag ik weer de Mo die ik graag zie, zonder fratsen en oprecht blij dat er weer publiek was. Heel even leek er niets aan de hand.

Dit bericht is gewijzigd op 25 april 2021, 16:23:08.

 

+1/-0

Mo is in korte tijd erg gehypet, lijkt wel aandeel gamestop. Is hij nou eigenlijk wel zo goed? Vergelijk hem eens met buitenlandse talenten van zijn leeftijd, of dichterbij, talenten van Ajax. Misschien een onpopulaire mening, maar ik denk dat Mo nog heel veel stappen moet maken voordat hij het verdient om uberhaupt in de selectie te zitten naar mijn mening. Want PSV moet een veel hoger nvieau nastreven willen we Europees weer meedoen en kampioen worden. Laten we zeggen, Mo zou niet eens bij de selectie zitten in het team van 2004-2005 van Hiddink ;)

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSVvanHiddink0405 schreef op 06 mei 2021 om 10:56:

Mo is in korte tijd erg gehypet, lijkt wel aandeel gamestop. Is hij nou eigenlijk wel zo goed? Vergelijk hem eens met buitenlandse talenten van zijn leeftijd, of dichterbij, talenten van Ajax. Misschien een onpopulaire mening, maar ik denk dat Mo nog heel veel stappen moet maken voordat hij het verdient om uberhaupt in de selectie te zitten naar mijn mening. Want PSV moet een veel hoger nvieau nastreven willen we Europees weer meedoen en kampioen worden. Laten we zeggen, Mo zou niet eens bij de selectie zitten in het team van 2004-2005 van Hiddink ;)Wie uit de huidige selectie zou daar wel bijzitten?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSVvanHiddink0405 schreef op 06 mei 2021 om 10:56:

Mo is in korte tijd erg gehypet, lijkt wel aandeel gamestop. Is hij nou eigenlijk wel zo goed? Vergelijk hem eens met buitenlandse talenten van zijn leeftijd, of dichterbij, talenten van Ajax. Misschien een onpopulaire mening, maar ik denk dat Mo nog heel veel stappen moet maken voordat hij het verdient om uberhaupt in de selectie te zitten naar mijn mening. Want PSV moet een veel hoger nvieau nastreven willen we Europees weer meedoen en kampioen worden. Laten we zeggen, Mo zou niet eens bij de selectie zitten in het team van 2004-2005 van Hiddink ;)Of hij niet bij de selectie zou zitten durf ik niet te zeggen. Wel zou hij in ieder geval een hele andere status binnen de selectie hebben.

Rondom dezelfde periode, was Afellay enorm blij enkele minuten te mogen maken & speelde iets later, Ismael Aissati de wedstrijd van zijn leven tegen Gatusso & Pirlo, een niveau dat hij nooit meer zou evenaren.

Een ding is zeker, hij zou een stempel 'talent' hebben, die alles nog heeft te bewijzen. Niets meer, niets minder.

 

+1/-0

Het Spelersrapport

Mohamed 'Enfant Terrible' Ihattaren 5.5/10

Enorm gehyped in voorgaande jaargangen maar blijkt vooralsnog een tiener die enorm struggelt met de nieuwe omstandigheden. Is zijn vader verloren, zijn status binnen de selectie -en het Nederlanse voetbal- kwijtgeraakt en zodoende niet eens opgeroepen voor Jong Oranje voor het jeugd EK.

Moet heel snel alle zeilen bij gaan zetten, zichzelf gaan gedragen op zowel Social Media als daarbuiten en er alles aan gaan doen om zijn gedane belofte 'Vertrekken als de duurste PSV speler allertijden' waar te maken.

Zo niet, snel afscheid nemen gezien het feit dat er toch een soort vertrouwensbreuk is ontstaan tussen zowel PSV als hemzelf, nadat er enorm veel tijd in hem is geinvesteerd.

Blijft echter wel een talent dat PSV in de toekomst kan versterken, mits hij een hoger rendement weet te behalen. Iets dat vooralsnog uit lijkt te blijven.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:


Wie uit de huidige selectie zou daar wel bijzitten?
We hadden toen al een overschatte zogenaamde supertalent zonder rendement genaamd Leandro in de selectie.
Dan heeft zelfs Ihattaren al een stuk meer laten zien, om te zwijgen over onze betere spelers.

Een Dumfries is ook wel beter dan een Bogelund, Addo was een cultheld maar niet beter dan onze verdedigers nu natuurlijk. Gotze, Malen, Gakpo, Madueke ook wel beter dan Beasley.

Kortom, bijna alle basisspelers zouden daar wel op de bank gezeten hebben alleen twijfel ik of Rosario en Sangare wel beter zijn dan een vd Schaaf. En Gomes/Zoetebier waren beiden beter dan Mvogo.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

coen040 schreef op 06 mei 2021 om 11:40:

open/sluit de onderstaande quote:

PSVvanHiddink0405 schreef op 06 mei 2021 om 10:56:

Mo is in korte tijd erg gehypet, lijkt wel aandeel gamestop. Is hij nou eigenlijk wel zo goed? Vergelijk hem eens met buitenlandse talenten van zijn leeftijd, of dichterbij, talenten van Ajax. Misschien een onpopulaire mening, maar ik denk dat Mo nog heel veel stappen moet maken voordat hij het verdient om uberhaupt in de selectie te zitten naar mijn mening. Want PSV moet een veel hoger nvieau nastreven willen we Europees weer meedoen en kampioen worden. Laten we zeggen, Mo zou niet eens bij de selectie zitten in het team van 2004-2005 van Hiddink ;)Wie uit de huidige selectie zou daar wel bijzitten?Götze, Gakpo, Madueke.. naar mijn idee toch wel een aantal.

Ik vergelijk ook vaak met; ‘die zouden in dat elftal niet eens op de tribune zitten! ‘

Dat was wel een uitzonderlijk goed elftal.. man man.

 

+1/-0

Ik had op dit moment zijn salaris tijdelijk ook op “hold” gezet.... heel normaal, gebeurt in bedrijfsleven ook.....

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Riverside schreef op 07 mei 2021 om 20:47:

Ik had op dit moment zijn salaris tijdelijk ook op “hold” gezet.... heel normaal, gebeurt in bedrijfsleven ook.....En om welke reden zou zijn salaris dan "on hold" gezet moeten c.q. mogen worden? Welke juridische grond zou hiervoor kunnen bestaan? :denk

 

+1/-0

Ziek..... En dan rond middernacht op insta een story posten, ergens in Utrecht bij een moskee.

Op vrijdag, na de persconferentie van Schmidt een filmpje posten waar hij hard aan 't trainen is in zijn eigen tijd.

Puur provocatie...

 

+1/-0

ietsmet ramadan ofzo?

 

+1/-0

Verkopen en snel. Mentaliteit van niks.

 

+1/-0

Ongeneeslijk ziek wellicht

 

+1/-0

Misschien wil AZ ruilen met Stengs, allebei veel potentie maar komt er bij beide niet uit

 

+1/-0

Waarom zou AZ een onomstreden basisspeler en international van het Nederlands elftal willen ruilen tegen een talent dat nog alles moet bewijzen?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 12 mei 2021 om 19:23:

Waarom zou AZ een onomstreden basisspeler en international van het Nederlands elftal willen ruilen tegen een talent dat nog alles moet bewijzen?Volgens Frank de Boer is Stengs net zo onomstreden als Ihattaren.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 54 pagina's: 1 2 3 4 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 50 51 52 53 54

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren