Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Cody Gakpo

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 12 13 14 15

Waardeloos dat 'ie er nu een week uitligt. Vrij lastige weekenden voor de boeg. Wie vervangt hem? Bruma?

 

+1/-0

Waarschijnlijk. Tegen AZ hoeft dat vreemd genoeg niet catastrofaal te zijn. Daarom zou ik geen risico nemen met Gakpo en Bruma of Vertessen laten spelen.

 

+1/-0

Wat is deze jongen toch goed. Al het gevaar van psv komt via hem. Had misschien 1 doelpuntje meer moeten maken, maar goal en assist weer. Eigenlijk de echte aanvoerder die het team bij de hand neemt.

 

+1/-0

Ik vond hem de enige die er voetballend bovenuit stak,maar het moment dat hij alleen op de goal afliep en Doan mee opkwam,had hij hem moeten afgeven.
Maar ik heb er al het vertrouwen in dat dat ook nog wel gaat komen,zeer gefocust op zijn spel.

 

+2/-0

Die zijn we kwijt. Wat een idiote tackle.

 

+1/-0

gloeiende god***, als dat geen rood meer is.....

 

+1/-0

Goed excuus om de interlands af te zeggen.

 

+1/-0

Wat ik dan echt niet snap is dat Kieft en Jansma dit gewoon geel vonden. Terecht dat Helene ze gewoon corrigeert waarop ze schaapachtig zeggen: hoe vaker je het ziet, hoe erger het wordt. Bizar.

 

+1/-0

Gewoon op ESPN kijken. Zou ik altijd doen, als de andere keuze neerkomt op VI.

 

+1/-0

Speelde een ongelukkige wedstrijd voordat ie uit de wedstrijd werd geschopt. Ik denk ook oprecht dat die speler van Kopenhagen het niet bewust deed. Neemt niet weg dat het wel gewoon rood is.

 

+1/-0

Dit was ouderwets iemand uit de wedstrijd schoppen via een overtreding van achter. Het leek voor mij ook wel een bewuste overtreding. Gewoon rood. Hopelijk is hij snel weer inzetbaar. Thuis tegen Fortuna win je ook wel zonder Cody, dus beter even rust nemen, als hij überhaupt alweer inzetbaar zou zijn zondag.

 

+1/-0

Zat niet lekker in de wedstrijd en dan zo'n overtreding tegen. Inderdaad bizar dat dit met geel afgedaan werd, van achter, bewust een tegenstander zo onderuit schoffelen, standaard voorbeeld van een rode kaart. Hopen dat de blessure mee zal vallen, denk ik ook wel overigens.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 17 maart 2022 om 21:18:

Gewoon op ESPN kijken. Zou ik altijd doen, als de andere keuze neerkomt op VI.Ja, wanneer het op ESPN1 is doe ik dat ook. Daar was nu AZ op, dus had ik geen keus. Volledig ESPN is niet echt de moeite aangezien ik alle thuiswedstrijden in het stadion ben en de toppers uit in de kroeg of bij vrienden kijk. Blijft er nog een aantal
wedstrijden over waarvan een deel op ESPN 1 zit; de resterende potjes is dan niet echt waard om een volledig ESPN-pakket voor aan te schaffen. Dus dan zit je inderdaad met Kieft en Jansma en ondanks dat ze niet mijn voorkeur hebben, zouden ze toch in staat moeten zijn om een beetje normaal naar deze overtreding te kijken.

 

+2/-0

Naar verluidt gaat hij toch naar Nederland :/. 29 maart tegen Duitsland en 2 april weer tegen Twente.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 20 maart 2022 om 22:58:

Naar verluidt gaat hij toch naar Nederland :/. 29 maart tegen Duitsland en 2 april weer tegen Twente.Opvallend inderdaad, maar ik lees gelukkig ook dat hij zich kennelijk alleen gaat melden daar om toch bij de groep te zijn, maar dat hij niet gaat spelen.

 

+2/-0

Ja, van Gaal wil een nieuw systeem implementeren en daarvoor moet iedereen erbij zijn, ook als je niet kunt spelen.
Gakpo gaat daarvoor en om verder te revalideren naar Oranje. Prima dus.

 

+3/-0

Je kan een titel en beker winnen, dan vind ik dat die zaakwaarnemer hem nu niet de kop gek moet maken met spectaculaire clubs. Hoeveel interviews moet ik aanhalen van voetballers die achteraf toegeven dat ze teveel van hun focus afgehaald werden tijdens transfer perikelen.

Ik vind ook niet dat ie klaar is voor die hoogste categorie clubs. Als je kijkt naar de spelers op zijn positie bij die genoemde clubs, dan staat daar wereldklasse, en dan zit Cody gewoon op de bank. Ja je wordt ook beter op de training bij die clubs, maar hij is op een leeftijd dat ie elke week moet spelen. Daarom zou ik die titel eerst hier proberen te halen, en dan nog 1 jaar hier op het hoogste Europese podium als basisspeler bij PSV vlammen.

Ik vind trouwens ook dat ie zich beter moet beschermen in de duels. Door zijn lengte en manier van rennen met die grote lange passen, nodigt hij verdedigers uit die denken bij de bal te kunnen met tackelen. Die is hij meestal te slim af door de bal tijdig weg te wippen, maar vervolgens wordt ie zelf vaak flink geraakt, en geblesseerd door te late tackles die die niet ontweek. Hij moet oppassen dat ie niet teveel wedstrijden gaat missen daardoor, en bewuster worden dat er een hoop slechte verdedigers zijn. Is geen toeval dat het steeds zijn enkel is. Heeft ook met zijn manier van lopen en gebrek aan bescherming te maken.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 24 maart 2022, 12:46:12.

 

+3/-0

Ik ben het wel met je eens dat het niet handig is om dit soort publicaties te hebben. In de AD voetbalpodcast ging het er ook over dat het bij Ajax juist veel onrust kan opleveren nu dat Mazraoui en Gravenberch vooral voor hun zelf spelen nu met een trainer die ook al spreekt met andere clubs.

Na bv vd Beek en Malen (beetje dezelfde categorie denk ik) zou je kunnen zeggen joh, doe even een klein stapje lager instappen voor meer succes op de langere termijn maar zeg maar eens nee tegen het grote geld. Hij zal nu al 1,5 miljoen verdienen bij PSV maar dan gaat ie straks makkelijk 4 a 5 miljoen verdienen met een contract van 5 jaar zodat hij over 5 jaar gewoon 25 miljoen heeft binnengeharkt. Dat lijkt me te aanlokkelijk, zeker voor iemand die nu een paar enkelblessures op rij heeft gehad.

 

+1/-0

Snap ook niet dat je als Eindhovenaar hier niet kampioen wilt worden en CL wil gaan spelen. Je hebt de hele jeugd doorlopen. Buiten dat om acht ik het ook nog eens verstandig, zo heel veel heeft ie nou ook weer niet laten zien.

 

+2/-0

Het is een beetje vanuit welke invalshoek je het bekijkt.

Vanuit Gakpo gezien lijkt het me verstandiger om nog een jaar bij PSV te blijven en als echte grote man van de Eredivisie te vertrekken naar een mooie topclub in Europa. Bij voorkeur na een kampioenschap en succesvolle CL campagne. Dan kom je toch anders binnen.

Vanuit PSV gezien lijkt het me verstandiger om Gakpo deze zomer te verkopen. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Als er deze zomer verschillende topclubs tegen elkaar gaan opbieden en we komen uit op bedragen van 40+ miljoen, dan moeten we toehappen. We hebben al zo vaak gezien dat als je dat niet doet, je dezelfde speler een jaar later voor de helft verkoopt. Als de gekte komt, moet je ervan profiteren, want je weet nooit of hij nog een keer langs komt.

Verder zou ik als ik Gakpo was niet naar Arsenal gaan. Arsenal is toch een beetje het Feyenoord van Engeland. Mooie club, maar altijd falen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 12 13 14 15

PSV Forum » Historie » Cody Gakpo