Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Toon Gerbrands

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 25 oktober 2021 om 12:59:

Natuurlijk is er alle reden voor zorgen. Ik kan me niet voorstellen dat er een supporter, speler, iemand van technische staf of directie zich geen zorgen maakt. Wat in mijn ogen het meest belangrijk is, en dat is lastig voor veel mensen schijnbaar, is dat je Ajax en PSV even los van elkaar moet zijn.

Ajax heeft alle wind in de zeilen, alles zit mee en dat maakt dat ze in een modus zitten waarbij ze werkelijk alles en iedereen aan kunnen. Dat stukje vertrouwen doet zo veel meer met een team dan een goede links of rechtsbuiten. Bij Ajax maakt het niet uit of ze Stekelenburg of Pasveer op goal zetten, Mazraoui Timber of Rensch als rechtsback, Blind Martinez of Tagliafico als linksback, Kudus Gravenberch of Klaassen als middenvelder. Alles en iedereen wat daar mee doet speelt op zijn best. Zelfs Ten Hag kun je wellicht zien als top 10 trainer van de wereld op dit moment want alles wat hij doet, bedenkt of zegt komt uit. Ajax is legendarisch goed en daar kan PSV niets aan doen.

PSV heeft zo'n geweldige start gemaakt en we komen centimeters tekort tegen Benfica maar vervolgens stort ons huis in en veroorzaakt eigenlijk dat verlies de complexe situatie waar we in zitten. We hebben sowieso al een seizoen die 5 weken langer duurt dan Ajax, hebben al 6(!) extra uitwedstrijden gehad, hebben al voor ons doen 10+ topwedstrijden gehad in 3 maanden tijd. Ondertussen missen we Sangaré een paar keer, is Gakpo een paar keer niet beschikbaar geweest, Madueke weer een paar keer niet fit, Götze weer wat wedstrijden gemist en spelen we elke keer op donderdag en daarna op zondag. Het is matig van de KNVB om deze wedstrijd te plannen in een Europese week maar het is ook echt de grootste pech dat we tegen Feyenoord ook 2 dagen minder rust hadden door één of andere feestdag in Israel. Dat we bij de EL loting dan ook nog Monaco en Sociedad treffen die sowieso without a doubt beter zijn dan 2 a 3 van de tegenstanders van Ajax in de CL is ook gewoon ongelukkig. We hebben wel geluk dat we beide keren thuis hebben gespeeld voor we tegen Ajax en Feyenoord speelden maar het zijn zo'n zware wedstrijden dat de prijs op zondag wordt betaald.

Gerbrands zegt dat er geen excuses zijn in topsport, maar als dit PSV niet op zijn minst mag spreken van ongunstige omstandigheden dan weet ik het niet meer. Feit is wel dat het er dit seizoen weer niet goed uit ziet ondanks dat we nog de JCS + Conference League + Beker + Voorronde CL kunnen winnen. Er is dus nog genoeg om voor te spelen en dat gaan we uiteraard met Schmidt doen. Gelukkig maar want nu stoppen met het project Schmidt is het domste wat je kunt doen. Ondanks de emotie bij de gemiddelde supporter weet ik zeker dat er bij het management geen twijfels zijn.


Dank voor deze nuancerende post. Spijker op z'n kop. Op het moment is het alsof PSV op een traditionele fiets met lekke banden fietst en Ajax op een elektrische fiets. Waar bij ons alles tegenzit qua programma, loting, blessures en gemaakte kansen, zit bij Ajax op het moment werkelijk alles mee. Een deel daarvan is afgedwongen, maar lang niet alles.

Verder moet PSV gewoon op zichzelf blijven focussen, schade beperken en hopen op betere tijden.

 

+1/-0

Ik zou direct een telefoontje naar Ronald Koeman doen. Met Schmidt gaat het nooit werken bij PSV. Die man geeft zelf aan voor plek 2 te spelen. En jammert alleen maar over drukke schema's, vermoeidheid, financiële middelen van Ajax. Terwijl Toon altijd de mond vol heeft van geen excuses in topsport. Je kunt ook te lang wachten. Net als bij van Bommel. Maar iedereen ziet dat het niet werkt met Schmidt. Gerbrands en De Jong zullen niet anders kunnen dan doorgaan, aangezien ze zelf met Schmidt in zee gegaan zijn. Maar dan weten we bij voorbaat dat het weer een verloren seizoen word en de achterstand met Ajax verder gaat oplopen.

 

+1/-0

Ja laten we hopen op betere tijden, dat net dat ene balletje wel binnen valt en niet via buitenkant paal.....

PSV heeft de vorige 2 seizoenen bagger gepresteerd, dit seizoen de CL al misgelopen en met 4-0 en 5-0 verloren en vooralsnog onder de maat in de EL......

Ik vind sommige reacties echt te bizar voor woorden. Fair enough als je er genoegen mee neemt dat PSV een subtopper en wanneer je het prima vindt als rond huppelt in de marge van de eredivisie en EL.

Ik heb daar toch een andere visie over.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

cocufan1 schreef op 28 oktober 2021 om 08:07:

Ik zou direct een telefoontje naar Ronald Koeman doen. Met Schmidt gaat het nooit werken bij PSV. Die man geeft zelf aan voor plek 2 te spelen. En jammert alleen maar over drukke schema's, vermoeidheid, financiële middelen van Ajax. Terwijl Toon altijd de mond vol heeft van geen excuses in topsport. Je kunt ook te lang wachten. Net als bij van Bommel. Maar iedereen ziet dat het niet werkt met Schmidt. Gerbrands en De Jong zullen niet anders kunnen dan doorgaan, aangezien ze zelf met Schmidt in zee gegaan zijn. Maar dan weten we bij voorbaat dat het weer een verloren seizoen word en de achterstand met Ajax verder gaat oplopen.Dan raad ik je aan om even wat wedstrijden en interviews met Koeman na de wedstrijden van Barcelona terug te kijken. Niet alleen abominabel voetbal met een selectie die toch echt beter is dan die van PSV, maar ook nog eens elke persconferentie stijf van de excuses over blessures. Zou dat dan bij hem wel acceptabel zijn? Want dat zou vrij krom zijn natuurlijk.

 

+1/-0

Benieuwd of Koeman überhaupt interesse heeft in PSV met Gerbrands aan het roer, de man die hem bij AZ ontsloeg. Kan me dit interview nog levendig herinneren: https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/ronald-en-bartina-koeman-vonden-az-maar-een-koude-k-club~af852591/link

 

+1/-0

Ik heb sowieso geen interesse in Koeman. De man verliet ons op een waardeloos moment en heeft bij Oranje geen blijk gegeven in dat opzicht ook maar een beetje te zijn veranderd.

 

+2/-0

En wat al eerder is gezegd. Zijn ontslag bij Barcelona is volkomen terecht. Iedereen snapt dat Messi een ader lating van jawelste is. Maar goed met die spelers die hij nog heeft rondlopen en met Griezman en Suarez afserveren...... Ik snap niet waarom iedereen het zo zielig vindt. Hij heeft in 1,5 jaar tijd gewoon Barcelona onwaardig gepresteerd.

 

+1/-1

Ik heb ook geen medelijden met Koeman. Hij deed het goed en zat op zijn plek bij Oranje, maar hij moest zo nodig naar Barcelona, verblind door zijn droomclub. Het is wat anderen zeggen, je kunt Messi verliezen maar met dit materiaal kun je niet 9e staan in de Primera Division. Next.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 13 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Toon Gerbrands