Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Nieuwe trainer

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28

Ik zag dat Toon en John in het stadion zaten. Zouden ze voor Lukkien aan het scouten zijn?

 

+2/-1

Zet een man met een flink cv voor de groep die echt voetbal erin brengt. Binnenhalen Louis van Gaal. Na een jaar lang ellendig voetbal hebben we het recht op goed voetbal.

 

+2/-3

Weet iemand hoe laat de bus aankomt in Eindhoven ?
Het wordt met de week erger zeg. Mark zijn woorden na donderdag... zondag moeten we er staan. We hebben het gezien. Weg ermee en snel.

 

+1/-1

Zou van Gaal willen denken jullie? Dan 100% voor hem gaan
Ik zou gaan voor Fraser met Rutten.
Rutten past bij de warmte van psv en geweldige veldtrainer en
Fraser zie ik een evenwichtige trainer, met voetbal nohou

 

+2/-2

open/sluit de onderstaande quote:

LVPSV schreef op 29 november 2019 om 07:47:

Ik denk dat van der Brom een perfecte kandidaat is. Heeft al aardig wat vlieguren gemaakt en speelt aanvallend voetbal. Arne Slot doet het heel goed bij AZ en wie weet krijgt hij Stengs, Boadu en/of Koopmeiners zover om mee te komen. Als je die drie nog dit jaar in zou kunnen passen dan speel je volgend jaar weer mee om het kampioenschap als er een goede linksback doorbreekt of gehaald wordt.

Duidelijk is wel dat de tijd van van Bommel erop zit. Na de blamage gisteren en het interview dat het allemaal niet zo slecht was merk je gewoon dat van Bommel het ook niet meer weet wat hij hier mee aan moet. Het meest kwalijke vind ik nog dat de spelers nu ook denken dat het niveau dat ze laten zien prima is en dat er geen verbetering plaats hoeft te vinden. Soms moet je spelers in bescherming nemen, maar als je als trainer bijna alle poppetjes verkeerd gebruikt en je weet het niet meer, dan ga je dit soort onzin uitkramen.

Hij denkt zeker dat wij als supporters er niets van snappen en dat hij ons net als Zoet en Ruiter in de maling kan nemen met die slappe leugenachtige teksten.

Ik ben het echt zo ontzettend zat. Mark was een geweldige voetballer voor PSV, een Fortuna speler in hart en nieren, maar uiteindelijk een fantastische spelers voor onze club geweest, maar als trainer moet er nu, hoe pijnlijk ook, ingegrepen worden.

Het is nog beter om een tijdelijke vervanger neer te zetten dan door te gaan met Mark want dit verdient hij niet. Aan het einde van het seizoen wordt hij anders uitgekotst en dat is dan voornamelijk de schuld van onze boekenschrijver Toontje Lager.

Toontje heeft het goed bij AZ gedaan als je naar de resultaten kijken, maar daar is het fundament door iemand anders neergelegd. Nu onze genomineerde voor de Pulitzerprijs weg is bij AZ beginnen ze pas echt goed te draaien en dat zijn niet de verdiensten van Toon.

Je ziet dat een sterke jeugdopleiding en een sterk scoutingsapparaat met een trainer die kijkt naar de fitheid en algemene gesteldheid van de spelers essentieel is om succes te boeken.

Wat dat betreft moet ik een compliment maken aan Ajax maar nog meer aan AZ. Die spelen al maanden geen thuis wedstrijd maar van onrust binnen de club of selectie is totaal geen sprake. Ze spelen geweldig voetbal om naar te kijken met spelers waar supporters zich mee kunnen identificeren.

PSV heeft dramatisch ingekocht en en vanuit de jeugd stroomt niets door of krijgt de kans niet van van Bommel. Als je alleen al naar het aankoopbeleid rondom onze keepers kijkt dan wordt je als jeugdspeler toch moedeloos.

Waarom zou je Unnerstall en Ruiter halen achter Zoet? Daar moet een keeper uit de jeugd zitten.

Met het huidige technisch beleid zie ik onze topspelers hun contract uitdienen en een overstep maken naar de concurrentie of naar het buitenland. Door de kapitaalvernietiging van dit jaar en het niet binnenhalen van de zo noodzakelijke inkomsten moet PSV transfers opzetten waarbij ze maar voor max 30% eigenaar van een speler kunnen worden of zich richten op de jeugdopleiding, maar daar loopt niet voldoende kwaliteit om het eerste elftal er bovenop te helpen.

Ik vrees dat we 7 magere jaren tegemoet gaan en we heel snel een goede commercieel directeur moeten aanstellen die de broodnodige inkomsten kan genereren want anders zie ik ons afglijden na mar het niveau Feyenoord of nog erger Twente.

AZ lijkt ons al voorbij te zijn qua voetbal, jeugdopleiding en organisatie en het duurt niet lang meer en ze zijn ook financieel sterker door het beleid dat ze voeren. Ze investeren in de jeugd, doen geen tropische aankopen voor miljoenen en hebben een stabiele organisatie met bekwame mensen.

Daarom roep ik al een tijdje dat Toon, John en Mark het slechtste is dat PSV heeft kunnen overkomen.

Toon heeft geen ervaring bij een echte topclub, John is een ja knikker en heeft geen ervaring al TD bij een topclub en Mark is gewoon (nog) geen trainer voor PSV. Deze fouten hebben ze bij Feyenoord en Ajax ook gemaakt, maar zoals Co Adriaanse ooit zei, een goed paard hoeft nog geen goede ruiter te zijn.

Dat hebben ze bij Ajax toch best goed voor elkaar. Overmars die zijn vlieguren bij Go Ahead heeft gemaakt, van der Sar hebben ze een ervaren man naast neergezet, als trainer hebben ze gekeken naar de kwaliteiten en spelopvatting en niet naar de achtergrond (eerst met Boszhard en daarna met ten Hag, ik tel Keizer niet mee want dat was een heel raar jaar voor Ajax) en bij AZ staat de organisatie al jaren stabiel als je kijkt met wat voor middelen ze het moeten doen.

Ik heb ook begrepen dat ze niet geheel ontevreden waren met het vertrek van Toon, want Toon was meer met Toon bezig dan met AZ in zijn laatste 2 contract jaren en daar is hij bij PAV mee doorgegaan

Ik denk dat de enige oplossing is om de bezem flink door het bestuur, de technische staf en de spelersgroep te halen. Het verlies te nemen en opnieuw te gaan bouwen. Alleen op die manier zijn we er binnen 2 jaar weer bovenop. Gebeurd dit niet dan weet ik zo goed als zeker dat we minimaal 5 jaar hebben om uit deze rotzooi te komen en we dan pas kunnen gaan bouwen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en dat is op dit moment aan de gang bij PSV, want de heren houden elkaar de hand boven het hoofd en vragen publiekelijk steun terwijl ze er een grote bende bij onze mooie club van maken.

Volgende wedstrijden roep ik iedereen op om onze onvrede te laten horen en te laten zien door verbaal te laten horen dat we verandering willen in de technische staf, het bestuur en de spelersgroep en dat we dit begeleid met witte zakdoekjes nog iets duidelijker maken.

Ik vind het heel sneu voor van Bommel maar het is nu tijd dat er ingegrepen wordt!

#markout
#toonout
#johnout

Ik heb het idee dat ik niet de enige ben die er zo overdenkt, dus like deze reactie of reageer er onder met jouw visie, zodat we van elkaar weten of we als supporters nog wel de rijen gesloten houden.

Dus witte zakdoeken mee naar de wedstrijden zolang het bestuur en de trainer nog op hun plaats zitten, gebruik geen geweld, sloop niets, maar laat je vocaal horen en zien met je witte zakdoek of vlag.
🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️

Ik ben het in ieder geval zat en ik hoop dat wij als supporters het samen voor elkaar krijgen om onze club weer op het juiste spoor te zetten! KEDENK KEDENK OEHOE! Come on PSV!


Mark heeft er een puinhoop van gemaakt maar die moet het doen met de spelers die hij krijgt van de Jong. Gerbrands is verantwoordelijk voor de structuur binnen de club en heeft de verkeerde mensen aangesteld. Toen Gerbrands bij PSV binnen kwam was Cocu al aan het bouwen en daar heeft Gerbrands een minimale bijdrage aangeleverd.

Na het vertrek van Brands heeft Gerbrands de Jong als TD aangesteld en we weten allemaal wat voor een zooitje deze man er binnen een jaar van gemaakt heeft. John is niet de man van de contacten en ook geen dealmaker.

van Bommel is door Gerbrands aangesteld na het vertrek van Cocu zonder er een ervaren man naast te zetten.

Toen Gerbrands binnenkwam heeft hij nog 2 jaar kunnen meeliften op het succes dat Marcel Brands heeft voorbereid, want je denkt toch niet dat als iemand ergens binnenstapt hij er binnen een paar weken zijn stempel op kan drukken. Nu hij op eigen benen moet staan gaat het helemaal mis.

Bij AZ heeft hij Louis van Gaal en Co Adriaanse als trainers gehad en dat heeft hij heel goed gedaan, of te wel, de beide trainers hebben het met het geld van Scheringa heel goed gedaan en hun contacten in de voetbalwereld gebruikt om topspelers naar AZ te halen. Daar heeft Gerbrands geen enkele rol ingespeeld.

Gerbrands heeft ook helemaal geen voetbal achtergrond en als Algemeen Directeur is het toch wel handig als je de nodige contacten hebt:

CV Gerbrands:
1997-2000 Nederlandse Volleybal Bond
2000-2002 DSB Schaatsploeg
2002-2014 AZ
2014-heden PSV Eindhoven

CV John de Jong:
2018-heden Technisch directeur PSV

CV Mark van Bommel:
2018-heden Trainer van PSV

Wij hebben op de belangrijkste posities lichtgewichten zitten die niet in staat zijn een crisis te managen. Het lijkt mis dus heel verstandig om de heren te vervangen of er een ervaren man naast te zetten. En laat Gerbrands ajb stoppen met schrijven!Van den brom had bij AZ gewoon enorm goed materiaal tot zijn beschikking. Als je dan het verschil ziet met het spel onder Slot, dan kun je stellen dat hij ondermaats heeft gepresteerd. Bij Utrecht zijn ze ook nog niet onverdeeld blij met hem....

Dit bericht is gewijzigd op 1 december 2019, 23:53:15.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Marciano_Vink schreef op 01 december 2019 om 23:38:

open/sluit de onderstaande quote:

LVPSV schreef op 29 november 2019 om 07:47:

Ik denk dat van der Brom een perfecte kandidaat is. Heeft al aardig wat vlieguren gemaakt en speelt aanvallend voetbal. Arne Slot doet het heel goed bij AZ en wie weet krijgt hij Stengs, Boadu en/of Koopmeiners zover om mee te komen. Als je die drie nog dit jaar in zou kunnen passen dan speel je volgend jaar weer mee om het kampioenschap als er een goede linksback doorbreekt of gehaald wordt.

Duidelijk is wel dat de tijd van van Bommel erop zit. Na de blamage gisteren en het interview dat het allemaal niet zo slecht was merk je gewoon dat van Bommel het ook niet meer weet wat hij hier mee aan moet. Het meest kwalijke vind ik nog dat de spelers nu ook denken dat het niveau dat ze laten zien prima is en dat er geen verbetering plaats hoeft te vinden. Soms moet je spelers in bescherming nemen, maar als je als trainer bijna alle poppetjes verkeerd gebruikt en je weet het niet meer, dan ga je dit soort onzin uitkramen.

Hij denkt zeker dat wij als supporters er niets van snappen en dat hij ons net als Zoet en Ruiter in de maling kan nemen met die slappe leugenachtige teksten.

Ik ben het echt zo ontzettend zat. Mark was een geweldige voetballer voor PSV, een Fortuna speler in hart en nieren, maar uiteindelijk een fantastische spelers voor onze club geweest, maar als trainer moet er nu, hoe pijnlijk ook, ingegrepen worden.

Het is nog beter om een tijdelijke vervanger neer te zetten dan door te gaan met Mark want dit verdient hij niet. Aan het einde van het seizoen wordt hij anders uitgekotst en dat is dan voornamelijk de schuld van onze boekenschrijver Toontje Lager.

Toontje heeft het goed bij AZ gedaan als je naar de resultaten kijken, maar daar is het fundament door iemand anders neergelegd. Nu onze genomineerde voor de Pulitzerprijs weg is bij AZ beginnen ze pas echt goed te draaien en dat zijn niet de verdiensten van Toon.

Je ziet dat een sterke jeugdopleiding en een sterk scoutingsapparaat met een trainer die kijkt naar de fitheid en algemene gesteldheid van de spelers essentieel is om succes te boeken.

Wat dat betreft moet ik een compliment maken aan Ajax maar nog meer aan AZ. Die spelen al maanden geen thuis wedstrijd maar van onrust binnen de club of selectie is totaal geen sprake. Ze spelen geweldig voetbal om naar te kijken met spelers waar supporters zich mee kunnen identificeren.

PSV heeft dramatisch ingekocht en en vanuit de jeugd stroomt niets door of krijgt de kans niet van van Bommel. Als je alleen al naar het aankoopbeleid rondom onze keepers kijkt dan wordt je als jeugdspeler toch moedeloos.

Waarom zou je Unnerstall en Ruiter halen achter Zoet? Daar moet een keeper uit de jeugd zitten.

Met het huidige technisch beleid zie ik onze topspelers hun contract uitdienen en een overstep maken naar de concurrentie of naar het buitenland. Door de kapitaalvernietiging van dit jaar en het niet binnenhalen van de zo noodzakelijke inkomsten moet PSV transfers opzetten waarbij ze maar voor max 30% eigenaar van een speler kunnen worden of zich richten op de jeugdopleiding, maar daar loopt niet voldoende kwaliteit om het eerste elftal er bovenop te helpen.

Ik vrees dat we 7 magere jaren tegemoet gaan en we heel snel een goede commercieel directeur moeten aanstellen die de broodnodige inkomsten kan genereren want anders zie ik ons afglijden na mar het niveau Feyenoord of nog erger Twente.

AZ lijkt ons al voorbij te zijn qua voetbal, jeugdopleiding en organisatie en het duurt niet lang meer en ze zijn ook financieel sterker door het beleid dat ze voeren. Ze investeren in de jeugd, doen geen tropische aankopen voor miljoenen en hebben een stabiele organisatie met bekwame mensen.

Daarom roep ik al een tijdje dat Toon, John en Mark het slechtste is dat PSV heeft kunnen overkomen.

Toon heeft geen ervaring bij een echte topclub, John is een ja knikker en heeft geen ervaring al TD bij een topclub en Mark is gewoon (nog) geen trainer voor PSV. Deze fouten hebben ze bij Feyenoord en Ajax ook gemaakt, maar zoals Co Adriaanse ooit zei, een goed paard hoeft nog geen goede ruiter te zijn.

Dat hebben ze bij Ajax toch best goed voor elkaar. Overmars die zijn vlieguren bij Go Ahead heeft gemaakt, van der Sar hebben ze een ervaren man naast neergezet, als trainer hebben ze gekeken naar de kwaliteiten en spelopvatting en niet naar de achtergrond (eerst met Boszhard en daarna met ten Hag, ik tel Keizer niet mee want dat was een heel raar jaar voor Ajax) en bij AZ staat de organisatie al jaren stabiel als je kijkt met wat voor middelen ze het moeten doen.

Ik heb ook begrepen dat ze niet geheel ontevreden waren met het vertrek van Toon, want Toon was meer met Toon bezig dan met AZ in zijn laatste 2 contract jaren en daar is hij bij PAV mee doorgegaan

Ik denk dat de enige oplossing is om de bezem flink door het bestuur, de technische staf en de spelersgroep te halen. Het verlies te nemen en opnieuw te gaan bouwen. Alleen op die manier zijn we er binnen 2 jaar weer bovenop. Gebeurd dit niet dan weet ik zo goed als zeker dat we minimaal 5 jaar hebben om uit deze rotzooi te komen en we dan pas kunnen gaan bouwen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en dat is op dit moment aan de gang bij PSV, want de heren houden elkaar de hand boven het hoofd en vragen publiekelijk steun terwijl ze er een grote bende bij onze mooie club van maken.

Volgende wedstrijden roep ik iedereen op om onze onvrede te laten horen en te laten zien door verbaal te laten horen dat we verandering willen in de technische staf, het bestuur en de spelersgroep en dat we dit begeleid met witte zakdoekjes nog iets duidelijker maken.

Ik vind het heel sneu voor van Bommel maar het is nu tijd dat er ingegrepen wordt!

#markout
#toonout
#johnout

Ik heb het idee dat ik niet de enige ben die er zo overdenkt, dus like deze reactie of reageer er onder met jouw visie, zodat we van elkaar weten of we als supporters nog wel de rijen gesloten houden.

Dus witte zakdoeken mee naar de wedstrijden zolang het bestuur en de trainer nog op hun plaats zitten, gebruik geen geweld, sloop niets, maar laat je vocaal horen en zien met je witte zakdoek of vlag.
🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️

Ik ben het in ieder geval zat en ik hoop dat wij als supporters het samen voor elkaar krijgen om onze club weer op het juiste spoor te zetten! KEDENK KEDENK OEHOE! Come on PSV!


Mark heeft er een puinhoop van gemaakt maar die moet het doen met de spelers die hij krijgt van de Jong. Gerbrands is verantwoordelijk voor de structuur binnen de club en heeft de verkeerde mensen aangesteld. Toen Gerbrands bij PSV binnen kwam was Cocu al aan het bouwen en daar heeft Gerbrands een minimale bijdrage aangeleverd.

Na het vertrek van Brands heeft Gerbrands de Jong als TD aangesteld en we weten allemaal wat voor een zooitje deze man er binnen een jaar van gemaakt heeft. John is niet de man van de contacten en ook geen dealmaker.

van Bommel is door Gerbrands aangesteld na het vertrek van Cocu zonder er een ervaren man naast te zetten.

Toen Gerbrands binnenkwam heeft hij nog 2 jaar kunnen meeliften op het succes dat Marcel Brands heeft voorbereid, want je denkt toch niet dat als iemand ergens binnenstapt hij er binnen een paar weken zijn stempel op kan drukken. Nu hij op eigen benen moet staan gaat het helemaal mis.

Bij AZ heeft hij Louis van Gaal en Co Adriaanse als trainers gehad en dat heeft hij heel goed gedaan, of te wel, de beide trainers hebben het met het geld van Scheringa heel goed gedaan en hun contacten in de voetbalwereld gebruikt om topspelers naar AZ te halen. Daar heeft Gerbrands geen enkele rol ingespeeld.

Gerbrands heeft ook helemaal geen voetbal achtergrond en als Algemeen Directeur is het toch wel handig als je de nodige contacten hebt:

CV Gerbrands:
1997-2000 Nederlandse Volleybal Bond
2000-2002 DSB Schaatsploeg
2002-2014 AZ
2014-heden PSV Eindhoven

CV John de Jong:
2018-heden Technisch directeur PSV

CV Mark van Bommel:
2018-heden Trainer van PSV

Wij hebben op de belangrijkste posities lichtgewichten zitten die niet in staat zijn een crisis te managen. Het lijkt mis dus heel verstandig om de heren te vervangen of er een ervaren man naast te zetten. En laat Gerbrands ajb stoppen met schrijven!Van den brom had bij AZ gewoon enorm goed materiaal tot zijn beschikking. Als je dan het verschil ziet met het spel onder Slot, dan kun je stellen dat hij ondermaats heeft gepresteerd. Bij Utrecht zijn ze ook nog niet onverdeeld blij met hem....Inderdaad , bovendien heeft hij bij AZ nooit van een topploeg kunnen winnen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Perzik009 schreef op 01 december 2019 om 22:28:

Zou van Gaal willen denken jullie? Dan 100% voor hem gaan
Ik zou gaan voor Fraser met Rutten.
Rutten past bij de warmte van psv en geweldige veldtrainer en
Fraser zie ik een evenwichtige trainer, met voetbal nohouv Gaal zit nu achter de rhododendrons , Rutten is al eerder weggestuurd bij ons en bij Anderlecht heeft hij een puinhoop achtergelaten. Volgens mij zit je de zaak behoorlijk op te naaien :pul

 

+1/-0

Fraser is de enige NL trainer die ik zou willen denk ik. Kent de Herdgang, houdt van structuur, is een goed uithangbord voor de club en hij komt niet uit de PSV cultuur.

Ik vind buitenlandse trainers per definitie niet geschikt voor de eredivisie omdat onze mooie competitie een geval apart is. Cocu, Bosz Ten Hag en Slot zijn op dit moment de meest succesvolle trainers van de afgelopen 5 jaar. Waarbij Cocu geen mooi voetbal speelde en de rest wel. Van Bronckhorst zit daar nog een beetje in de buurt.

Hopelijk is Fraser beschikbaar want alternatieven zie ik nog steeds niet.

 

+2/-0

En weer gebeurd er niks na de 1-1 bij Emmen . De directie treedt niet eens naar buiten om zijn zegje te doen. Ze houden het lekker binnenskamers en dekken elkaar. Ik kots inmiddels op de Philips cultuur. Terwijl de club al zijn charme verliest. Ga zo door, zaterdag zullen jullie het wel merken.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 02 december 2019 om 20:06:

En weer gebeurd er niks na de 1-1 bij Emmen . De directie treedt niet eens naar buiten om zijn zegje te doen. Ze houden het lekker binnenskamers en dekken elkaar. Ik kots inmiddels op de Philips cultuur. Terwijl de club al zijn charme verliest. Ga zo door, zaterdag zullen jullie het wel merken.
Lekker houden zo , deur dicht houden en niet in paniek raken . Supporters die het beter weten en zich misdragen een stadionverbod geven.

 

+2/-1

Fraser hoor je veel maar zal die niet naar Feyenoord gaan aan het eind van het seizoen ?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 03 december 2019 om 19:17:

Fraser hoor je veel maar zal die niet naar Feyenoord gaan aan het eind van het seizoen ?Misschien kunnen wij dan weer met Advocaat verder :D

 

+1/-2

Ik denk dat je de oude garde niet meer moet willen, Hiddink Advocaat van Gaal Verbeek Rutten Van Marwijk en noem het maar op is gewoon een te grote mismatch. Een trainer die de Eredivisie niet kent vind ik ook geen goed idee.

Fraser top 1 kandidaat, en hoe goed ik ook nadenk ik kan geen alternatief bedenken.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 01 december 2019 om 10:34:

Mooi verwoord LV. De spijker op zijn kop. Hopelijk heeft Bommel vanavond zijn laatste wedstrijd. Het ergste is dat 3 man deze mooie club kapot maken. We zijn het lachertje van NL geworden. Spelen nergens meer om in november. Witte zakdoeken mee vanavond in het bomvolle uitvak. Kijken wat voor excuus hij vanavond weer heeft : hij mist Mauro en Rigo.Wie weet , Slutski was vandaag in Eindhoven met twee andere mensen die ik persoonlijk niet ken.

 

+1/-1

Hopelijk heeft ie een lekkere wip gehad dan.

 

+1/-1

Sir Tinus .... gewoon vertelllen wat ze graag willen horen. Een kinderhand is gauw gevuld.toch :D :D :D :D

 

+1/-0

Voor zaterdag gebeurd er niks dus ? Raar.

 

+1/-1

Voor Feyenoord uit gebeurd er niets.

 

+2/-0

Als er voor de wedstrijd daarna maar iets gebeurd [sic], anders is de laatste kans op een prijs ook weg.

 

+3/-0

Voor mij is 't eigenlijk vrij duidelijk dat we bij een eventueel vertrek van Bommel in het buitenland moeten gaan speuren, ofwel direct ofwel per zomer 2020. Alweer terugvallen op de oude garde (van Gaal, Advocaat, Hiddink, van Marwijk) moet maar eens afgelopen zijn, terwijl er in Nederland gewoon niks rondloopt. Fraser wordt genoemd, maar wat heeft die nu daadwerkelijk bereikt? Rutten gaan we onze vingers ook niet meer aan branden, me dunkt. Erwin Koeman zal misschien nog worden genoemd, maar die heeft sinds 2005-2007 eigenlijk niet meer op een hoog niveau gewerkt (alleen als assistent). Dan hebben we nog een aantal coaches van onze concurrenten: Gio zit natuurlijk in z'n 'leertraject' bij de City-groep, maar kan me voorstellen dat die wel wordt gepolst. Zou niet op de banken staan voor Gio, maar ben stiekem ook wel benieuwd hoe dat zou uitpakken. Keizer zit weer in de zandbak, maar die heeft sinds z'n Ajax-tijd natuurlijk ook weer aardig wat bagage bij een hectische club als Sporting.

Als we naar het buitenland kijken vind ik wel dat we niet gelijk te gek moeten doen. Geen Argentijn, Spanjaard of Italiaan voor de groep gooien, maar eens beginnen met Duitsland en Belgie. In Duitsland zijn Heiko Herrlich (ex-Leverkussen), Slomka (ex-HSV, Schalke & Hannover) en Bruno Labbadia (ex-HSV, Wolfsburg o.a.) beschikbaar. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik deze mannen ken, maar zo snel niet weet voor welke speelstijl ze staan etc. Lastig dus..

Als Nederlander in Belgie heb ik wel een iets beter zicht op de Belgische markt en dan springt eigenlijk een naam gelijk in 't oog: Hein Vanhaezebrouck. Coach die hier vast ook bekend is als trainer van AA Gent en Anderlecht en tijden lang aan Ajax werd gelinkt. Z'n periode bij Anderlecht werd geen succes, maar gezien de huidige staat van de club (Rutten afgeserveerd, momenteel weer een dramatisch seizoen onder Kompany) kan je 'm dat eigenlijk niet kwalijk nemen. Waar ik me op wil richten zijn z'n prestaties bij AA Gent:

- Eerste titel ooit voor de Gentenaren
- Wist overwintering af te dwingen in zowel de CL alsmede de EL
- Dit deed met aanvallend en attractief voetbal
- Heeft bij z'n aanstelling in 2014 grondig de selectie gerenoveerd.

Om dit even in perspectief te plaatsten. Kampioen worden met AA Gent en Europees goed presteren zou je kunnen vergelijken met het halen van de titel met AZ, een puike prestatie dus. Wellicht ben ik dan nog iets te voorzichtig, omdat Gent historisch gezien niet dezelfde reputatie heeft als AZ in Nederland. Bovendien is het niet een 'typische Belg'. Hij is voor Belgische begrippen vrij mondig en staat z'n mannetje. Hij heeft wel een voorkeur voor 3-4-3, wat met onze selectie niet zo'n goed idee lijkt.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Nieuwe trainer