Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15

Ik vind het zelfs vrij hautain van Schmidt dat die er telkens zo laconiek over praat in de media. Kom op, wij (fans, media) zien PSV al jaar in, jaar uit spelen en ik durf wel te stellen dat dit het minst fitte elftal van de afgelopen 20 jaar. Logisch dat je dan gaat wijzen naar de trainingen en systeem. Kan Schmidt zeggen wat die wilt.

En dat terwijl wij de afgelopen seizoenen gewoon het fitste elftal van de Eredivisie waren, de goals in de blessuretijd en omgedraaide wedstrijden zijn niet op twee handen te tellen.

 

+1/-0

Als het zometeen maar niet weer vermoeidheid is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

coopo schreef op 13 januari 2021 om 19:32:
Helaas is er vanavond ook geen plan BDat is juist het probleem. Deze trainer heeft geen plan B. Denkt alleen maar aan zijn eigen "super" systeem. Maar daar win je dus geen prijzen mee.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 13 januari 2021 om 21:59:

open/sluit de onderstaande quote:

coopo schreef op 13 januari 2021 om 19:32:
Helaas is er vanavond ook geen plan BDat is juist het probleem. Deze trainer heeft geen plan B. Denkt alleen maar aan zijn eigen "super" systeem. Maar daar win je dus geen prijzen mee.Dat is absoluut waar. We missen een Plan B en dat is deels ook door het ontbreken van een fysiek sterke spits waarmee je opportunistischer kunt spelen.
Ook zonder die optie had dat gisteren wel eerder moeten gebeuren. Al is het maar door een Viergever en voorin bij te gooien, ballen de 16 in te slingeren en daarmee fouten af te dwingen. Nu blijven ze maar breien door het centrum wat de hele tweede helft potdicht zat.

Daarnaast begin ik me toch wel zorgen te maken over fitheid. Je denkt met een complete selectie januari in te gaan en nu missen we Gotze, Madueke en Gakpo weer waarvan bij de eerste twee onduidelijk hoe dit soort blessures nu weer ontstaat.

 

+1/-0

En daarnaast was ook Viergever niet bij de selectie, dus eigenlijk 3 spelers van de eerste 16 die er niet bij zijn zonder "aantoonbare oorzaak".

Gisteren heb ik vanaf minuut 70 zitten hopen op wissels. Uiteindelijk brengt hij 3 minuten voor tijd Piroe en Van Ginkel. Terwijl PSV in de tweede helft de wedstrijd stevig in handen had, zonder enig gevaar te creëren. Erg jammer dat hij niet probeerde iets te veranderen. Je hebt met Guti en Van Ginkel toch 2 middenvelders die een goal kunnen maken en wellicht had Fein voor wat voetbal kunnen zorgen. Desnoods hadden ze Piroe (of wat mij betreft Dumfries) centraal voorin erbij moeten zetten. Ik had in ieder geval een kwartier "va banque voetbal" willen zien. Op deze manier hadden ze tot middernacht door kunnen voetballen zonder een kans te creëren.

Van de andere kant valt of staat je performance met de kwaliteit van je selectie. PSV heeft 6 spelers voor 4 voorhoede-posities (dan tel ik Thomas en Mauro niet mee en Van Ginkel nóg niet mee). Dat is natuurlijk wat weinig. Als je er dan 3 kwijt bent met blessures, dan moet je al concessies doen in de kwaliteit van je basisopstelling. Ajax en zelfs Feyenoord hebben wat dat betreft een bredere selectie.

Ondanks dat er dit seizoen wel degelijk versterkingen gehaald zijn, herbergt onze selectie nog steeds teveel PSV-onwaardige spelers en dat valt natuurlijk het meest op in lastige wedstrijden. Dan kun je roepen dat het aan het systeem ligt, aan de trainer of aan het ontbreken van een plan B, maar uiteindelijk komt het allemaal terug op de kwaliteit van de 11 poppetjes op het veld.

 

+1/-1

Ik erger mij de laatste tijd aan Schmidt, door een Thomas en Jr de voorkeur te geven boven een Gutti en van Ginkel. Terwijl je fysiek en technisch in een wedstrijd niet veel in brengen.

Dan ook nog eens gaan wachten met wisselen tot 2 a 3 minuten voor tijd, en dan haal je Malen naar de kant en een Zahavi die de hele wedstrijd 70% de bal verspeelt, die laat je staan. Neem dan risico met een verdediger eruit te halen.

Mvogo ben ik ook niet van onder de indruk, waarom Unnerstal niet in de goal zetten. Je hebt meer aan een goede lijnkeeper, dan iemand die mee voetbalt. Want Mvogo pakt wel aardig wat ballen, maar nooit een bal waarvan je denkt, wouw wat een redding.

Ook steeds het fysieke en veel wedstrijden geneuzel, komt bij mij niet meer over. Er zijn teams die week in en uit puur fysiek spelen, en fitter zijn. Dus na AZ heb ik de titel wel zien verdampen, we gaan met dit systeem en wisselbeleid nog veel meer onnodige punten verspelen. Want je kan wel pressing zetten en overwicht hebben, maar je hebt tegen een AZ dan amper kansen.

 

+1/-4

Kan jullie nu al vertellen dat dit geen succes gaat worden.
Alles moet wijken voor het systeem van Roger.
Vermoeidheid,blessures,corona..3 wedstrijden in de week.
Ieder weldenkend mens past dan zijn tactiek aan en haalt het beste uit zijn spelersgroep.
En mensen die roepen..ja aankomende zomer doorselecteren en dan spelers halen uit Roger zijn netwerk beseffen niet dat een club als Psv niet zijn hele beleid aan een trainer kan ophangen die na 2 jaar weer weg is.
De laatste topper die we wonnen was de 3_1 tegen Az in december 2018.
Ik was er bij en kon genieten van de lange ballen op Luuk de Jong na rust en hoe we toen op die manier een achterstand ombogen in een overwinning.
We missen een targetman in de spits als het voetballend niet lukt en een fitte van Ginkel of een middenvelder met voetbalslimheid en snelheid in zijn voortzetting.
Wat we niet missen is de eigenwijsheid van deze trainer.

 

+1/-3

Kom op mensen , we verliezen terecht een wedstrijd en we willen gelijk weer spelers en de coach de laan uit sturen. Ben eens reëel. We missen drie belangrijke spelers door blessures en dan gaan we over plan B zeveren. Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.

 

+4/-1

Precies! Was de pot tegen AZ erg slecht? Ja! Zijn we nu ineens kansloos voor het kampioenschap? Nee!
PSV hangt toch ook niet het hele beleid op aan 1 trainer? Als Schmidt onverhoopt na 1 jaar weg is, is dit toch nog steeds een grotendeels prima selectie? Of kunnen Götze, Malen en Gakpo dan ineens niet meer voetballen? Het is toch niet zo dat deze spelers maar 1 systeem kunnen spelen?
Ik baal ook enorm van het resultaat van gisteren, maar als PSV'ers als ervaringsdeskundigen iets zouden moeten weten, is het wel dat je de schaal pas uit het hoofd moet zetten als iemand anders hem omhoog houdt. ;)

 

+4/-1

Malen is onze beste aanvaller. Ja, tegen Ajax hebben ze elkaar 2 keer gevonden.
Geweldig zeg

De tweede was ook totaal niet bijzonder. Maakt iedere spits.

De goals die die maakt zijn veelal intikkers.
Het is gewoon onvoldoende voor psv.

Je hoeft als spits niet alles te hebben, maar hij
is fysiek en in de duels zwak, niet kopsterk, kan geen bal bijhouden en heeft een gemiddelde techniek.

Oja en best belangrijk hij lijkt een behoorlijke einzelganger en heeft weinig gevoel voor zijn medespelers

Het is gewoon niet goed genoeg voor een ploeg als psv.

Maar ja de aankoop van de coach he?

Onze beste wedstrijd speelde we de eerste helft tegen Heerenveen.
Zonder Zahavi.

Tuurlijk er waren spelers gisteren niet, maar psv wil aanvallend combinatievoetbal spelen.
Dat kan hij NIET

Het is gewoon een miskoop en als de coach ons rigide wil overtuigen dat het een geweldige aankoop is, mag hij van mij snel worden ontslagen

 

+2/-3

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 11:36:

Kom op mensen , we verliezen terecht een wedstrijd en we willen gelijk weer spelers en de coach de laan uit sturen. Ben eens reëel. We missen drie belangrijke spelers door blessures en dan gaan we over plan B zeveren. Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.De selectie bestaat niet voor niets uit meer dan 11 spelers. Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen. Of gaan we vanaf nu voor altijd genoegen nemen met een nederlaag als er 3 geblesseerden zijn?
En als plan A niet werkt is het heel normaal dat er een plan B is, dat is geen gezever. Interview met Jansen voor de wedstrijd gezien? Die had ook gewoon een plan A en een plan B en dat is niet eens een toptrainer.
Als je door blessures je tactiek niet uit kunt voeren zul je die aan moeten passen, tenzij je het oke vindt om keer op keer tegen puntverlies aan te lopen en 5e te worden.

Dat AZ terecht heeft gewonnen ligt niet aan 3 geblesseerden maar aan de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn. Beide verantwoordelijkheid van de trainer(s). Daar mag en moet je zelfs kritiek op hebben om beter te worden en kampioen te willen worden.

En nee, ik zeg niet dat de trainer of wie dan ook nu maar weer ontslagen moet worden.

open/sluit de onderstaande quote:

Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.En wat als over 2/3 weken de competitie stil word gelegd door Rutte, omdat de Britse coronamutatie toch om zich heen gaat slaan in Nederland? We moeten NU 1e staan, of anders iig 2e, niet over 15 wedstrijden pas.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 14 januari 2021, 14:55:17.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 14:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 11:36:

Kom op mensen , we verliezen terecht een wedstrijd en we willen gelijk weer spelers en de coach de laan uit sturen. Ben eens reëel. We missen drie belangrijke spelers door blessures en dan gaan we over plan B zeveren. Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.De selectie bestaat niet voor niets uit meer dan 11 spelers. Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen. Of gaan we vanaf nu voor altijd genoegen nemen met een nederlaag als er 3 geblesseerden zijn?
En als plan A niet werkt is het heel normaal dat er een plan B is, dat is geen gezever. Interview met Jansen voor de wedstrijd gezien? Die had ook gewoon een plan A en een plan B en dat is niet eens een toptrainer.
Als je door blessures je tactiek niet uit kunt voeren zul je die aan moeten passen, tenzij je het oke vindt om keer op keer tegen puntverlies aan te lopen en 5e te worden.

Dat AZ terecht heeft gewonnen ligt niet aan 3 geblesseerden maar aan de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn. Beide verantwoordelijkheid van de trainer(s). Daar mag en moet je zelfs kritiek op hebben om beter te worden en kampioen te willen worden.

En nee, ik zeg niet dat de trainer of wie dan ook nu maar weer ontslagen moet worden.

open/sluit de onderstaande quote:

Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.En wat als over 2/3 weken de competitie stil word gelegd door Rutte, omdat de Britse coronamutatie toch om zich heen gaat slaan in Nederland? We moeten NU 1e staan, of anders iig 2e, niet over 15 wedstrijden pas.


Joh , je zegt :Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen: Onze concurrent gooit er 22,5 mln tegenaan omdat ze geblesseerden hebben . Cody en Mario zijn wel spelers die een wedstrijd voor je kunnen beslissen die zijn wel degelijk belangrijk en niet zomaar te vervangen, laten we die nou net niet op de bank hebben zitten.

Ik ben het wel met je eens als je zegt: de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn : met nadruk op (nog) dat is ook wat Roger zegt , we zijn er nog niet. Vandaar dat ik zeg dat we reëel moeten zijn, we zijn nog geen topteam Maar je ziet het team wel groeien.

Laten we de maand Januari maar eens afwachten alvorens weer van leer te trekken en hopen dat we dit seizoen nog het stadion in mogen . Er ligt een groter gevaar op de loer , het voortbestaan van de huidige eredivisie en niet alleen de Nederlandse competitie.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 16:00:

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 14:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 11:36:

Kom op mensen , we verliezen terecht een wedstrijd en we willen gelijk weer spelers en de coach de laan uit sturen. Ben eens reëel. We missen drie belangrijke spelers door blessures en dan gaan we over plan B zeveren. Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.De selectie bestaat niet voor niets uit meer dan 11 spelers. Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen. Of gaan we vanaf nu voor altijd genoegen nemen met een nederlaag als er 3 geblesseerden zijn?
En als plan A niet werkt is het heel normaal dat er een plan B is, dat is geen gezever. Interview met Jansen voor de wedstrijd gezien? Die had ook gewoon een plan A en een plan B en dat is niet eens een toptrainer.
Als je door blessures je tactiek niet uit kunt voeren zul je die aan moeten passen, tenzij je het oke vindt om keer op keer tegen puntverlies aan te lopen en 5e te worden.

Dat AZ terecht heeft gewonnen ligt niet aan 3 geblesseerden maar aan de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn. Beide verantwoordelijkheid van de trainer(s). Daar mag en moet je zelfs kritiek op hebben om beter te worden en kampioen te willen worden.

En nee, ik zeg niet dat de trainer of wie dan ook nu maar weer ontslagen moet worden.

open/sluit de onderstaande quote:

Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.En wat als over 2/3 weken de competitie stil word gelegd door Rutte, omdat de Britse coronamutatie toch om zich heen gaat slaan in Nederland? We moeten NU 1e staan, of anders iig 2e, niet over 15 wedstrijden pas.


Joh , je zegt :Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen: Onze concurrent gooit er 22,5 mln tegenaan omdat ze geblesseerden hebben . Cody en Mario zijn wel spelers die een wedstrijd voor je kunnen beslissen die zijn wel degelijk belangrijk en niet zomaar te vervangen, laten we die nou net niet op de bank hebben zitten.

Ik ben het wel met je eens als je zegt: de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn : met nadruk op (nog) dat is ook wat Roger zegt , we zijn er nog niet. Vandaar dat ik zeg dat we reëel moeten zijn, we zijn nog geen topteam Maar je ziet het team wel groeien.

Laten we de maand Januari maar eens afwachten alvorens weer van leer te trekken en hopen dat we dit seizoen nog het stadion in mogen . Er ligt een groter gevaar op de loer , het voortbestaan van de huidige eredivisie en niet alleen de Nederlandse competitie.Wat onze concurrenten doen doet er niet toe, PSV moet naar zichzelf kijken en moet elke wedstrijd winnen, met of zonder 3 geblesseerden. Als Gakpo, Gotze en Madueke de belangrijkste spelers zijn om je tactiek te doen laten slagen dan moet je dus een andere tactiek hebben voor het moment dat die 3 er niet zijn. Het slaat echt nergens op om dan maar met spelers te gaan spelen die de tactiek niet aankunnen en dan te gaan jammeren over spelers die er niet waren. Er waren zat spelers wel en ook met die spelers moet je van AZ winnen en ontevreden zijn als er niet word gewonnen. Zo werkt dat bij een topclub en als je prijzen wilt winnen.

Ik zie het team de laatste weken niet of nauwelijks groeien. Het blijft hysterisch achter de bal aan rennen met vermoeidheid, blessures en puntverlies tot gevolg. Er moet iets veranderen om kampioen te worden. We hebben niet tot april om stug vast te houden aan iets wat na 15 wedstrijden nog steeds voor geen meter wil lukken. Ook de komende maanden kunnen er weer meerdere blessures zijn. Daar moet je op voorbereid zijn.

We kunnen niet de hele competitie of andere clubs redden en daar hoeven we ons dan ook niet mee bezig te houden. Het enige waar PSV zich druk over moet maken op dit moment is de plaats op de ranglijst. We zijn per slot van rekening nog steeds gewoon een voetbalclub.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 16:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 16:00:

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 14:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 11:36:

Kom op mensen , we verliezen terecht een wedstrijd en we willen gelijk weer spelers en de coach de laan uit sturen. Ben eens reëel. We missen drie belangrijke spelers door blessures en dan gaan we over plan B zeveren. Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.De selectie bestaat niet voor niets uit meer dan 11 spelers. Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen. Of gaan we vanaf nu voor altijd genoegen nemen met een nederlaag als er 3 geblesseerden zijn?
En als plan A niet werkt is het heel normaal dat er een plan B is, dat is geen gezever. Interview met Jansen voor de wedstrijd gezien? Die had ook gewoon een plan A en een plan B en dat is niet eens een toptrainer.
Als je door blessures je tactiek niet uit kunt voeren zul je die aan moeten passen, tenzij je het oke vindt om keer op keer tegen puntverlies aan te lopen en 5e te worden.

Dat AZ terecht heeft gewonnen ligt niet aan 3 geblesseerden maar aan de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn. Beide verantwoordelijkheid van de trainer(s). Daar mag en moet je zelfs kritiek op hebben om beter te worden en kampioen te willen worden.

En nee, ik zeg niet dat de trainer of wie dan ook nu maar weer ontslagen moet worden.

open/sluit de onderstaande quote:

Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.En wat als over 2/3 weken de competitie stil word gelegd door Rutte, omdat de Britse coronamutatie toch om zich heen gaat slaan in Nederland? We moeten NU 1e staan, of anders iig 2e, niet over 15 wedstrijden pas.


Joh , je zegt :Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen: Onze concurrent gooit er 22,5 mln tegenaan omdat ze geblesseerden hebben . Cody en Mario zijn wel spelers die een wedstrijd voor je kunnen beslissen die zijn wel degelijk belangrijk en niet zomaar te vervangen, laten we die nou net niet op de bank hebben zitten.

Ik ben het wel met je eens als je zegt: de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn : met nadruk op (nog) dat is ook wat Roger zegt , we zijn er nog niet. Vandaar dat ik zeg dat we reëel moeten zijn, we zijn nog geen topteam Maar je ziet het team wel groeien.

Laten we de maand Januari maar eens afwachten alvorens weer van leer te trekken en hopen dat we dit seizoen nog het stadion in mogen . Er ligt een groter gevaar op de loer , het voortbestaan van de huidige eredivisie en niet alleen de Nederlandse competitie.Wat onze concurrenten doen doet er niet toe, PSV moet naar zichzelf kijken en moet elke wedstrijd winnen, met of zonder 3 geblesseerden. Als Gakpo, Gotze en Madueke de belangrijkste spelers zijn om je tactiek te doen laten slagen dan moet je dus een andere tactiek hebben voor het moment dat die 3 er niet zijn. Het slaat echt nergens op om dan maar met spelers te gaan spelen die de tactiek niet aankunnen en dan te gaan jammeren over spelers die er niet waren. Er waren zat spelers wel en ook met die spelers moet je van AZ winnen en ontevreden zijn als er niet word gewonnen. Zo werkt dat bij een topclub en als je prijzen wilt winnen.

Ik zie het team de laatste weken niet of nauwelijks groeien. Het blijft hysterisch achter de bal aan rennen met vermoeidheid, blessures en puntverlies tot gevolg. Er moet iets veranderen om kampioen te worden. We hebben niet tot april om stug vast te houden aan iets wat na 15 wedstrijden nog steeds voor geen meter wil lukken. Ook de komende maanden kunnen er weer meerdere blessures zijn. Daar moet je op voorbereid zijn.

We kunnen niet de hele competitie of andere clubs redden en daar hoeven we ons dan ook niet mee bezig te houden. Het enige waar PSV zich druk over moet maken op dit moment is de plaats op de ranglijst. We zijn per slot van rekening nog steeds gewoon een voetbalclub.


Je sluit heel mooi af beste Z.on de Bok . 'We zijn per slot van rekening nog steeds gewoon een voetbalclub.' Niet alles is zwart wit , er zoveel kleuren. Maar ik respecteer jouw mening , Fijn voetbalweekend alvast.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 16:56:

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 16:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 16:00:

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 14:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 11:36:

Kom op mensen , we verliezen terecht een wedstrijd en we willen gelijk weer spelers en de coach de laan uit sturen. Ben eens reëel. We missen drie belangrijke spelers door blessures en dan gaan we over plan B zeveren. Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.De selectie bestaat niet voor niets uit meer dan 11 spelers. Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen. Of gaan we vanaf nu voor altijd genoegen nemen met een nederlaag als er 3 geblesseerden zijn?
En als plan A niet werkt is het heel normaal dat er een plan B is, dat is geen gezever. Interview met Jansen voor de wedstrijd gezien? Die had ook gewoon een plan A en een plan B en dat is niet eens een toptrainer.
Als je door blessures je tactiek niet uit kunt voeren zul je die aan moeten passen, tenzij je het oke vindt om keer op keer tegen puntverlies aan te lopen en 5e te worden.

Dat AZ terecht heeft gewonnen ligt niet aan 3 geblesseerden maar aan de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn. Beide verantwoordelijkheid van de trainer(s). Daar mag en moet je zelfs kritiek op hebben om beter te worden en kampioen te willen worden.

En nee, ik zeg niet dat de trainer of wie dan ook nu maar weer ontslagen moet worden.

open/sluit de onderstaande quote:

Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.En wat als over 2/3 weken de competitie stil word gelegd door Rutte, omdat de Britse coronamutatie toch om zich heen gaat slaan in Nederland? We moeten NU 1e staan, of anders iig 2e, niet over 15 wedstrijden pas.


Joh , je zegt :Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen: Onze concurrent gooit er 22,5 mln tegenaan omdat ze geblesseerden hebben . Cody en Mario zijn wel spelers die een wedstrijd voor je kunnen beslissen die zijn wel degelijk belangrijk en niet zomaar te vervangen, laten we die nou net niet op de bank hebben zitten.

Ik ben het wel met je eens als je zegt: de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn : met nadruk op (nog) dat is ook wat Roger zegt , we zijn er nog niet. Vandaar dat ik zeg dat we reëel moeten zijn, we zijn nog geen topteam Maar je ziet het team wel groeien.

Laten we de maand Januari maar eens afwachten alvorens weer van leer te trekken en hopen dat we dit seizoen nog het stadion in mogen . Er ligt een groter gevaar op de loer , het voortbestaan van de huidige eredivisie en niet alleen de Nederlandse competitie.Wat onze concurrenten doen doet er niet toe, PSV moet naar zichzelf kijken en moet elke wedstrijd winnen, met of zonder 3 geblesseerden. Als Gakpo, Gotze en Madueke de belangrijkste spelers zijn om je tactiek te doen laten slagen dan moet je dus een andere tactiek hebben voor het moment dat die 3 er niet zijn. Het slaat echt nergens op om dan maar met spelers te gaan spelen die de tactiek niet aankunnen en dan te gaan jammeren over spelers die er niet waren. Er waren zat spelers wel en ook met die spelers moet je van AZ winnen en ontevreden zijn als er niet word gewonnen. Zo werkt dat bij een topclub en als je prijzen wilt winnen.

Ik zie het team de laatste weken niet of nauwelijks groeien. Het blijft hysterisch achter de bal aan rennen met vermoeidheid, blessures en puntverlies tot gevolg. Er moet iets veranderen om kampioen te worden. We hebben niet tot april om stug vast te houden aan iets wat na 15 wedstrijden nog steeds voor geen meter wil lukken. Ook de komende maanden kunnen er weer meerdere blessures zijn. Daar moet je op voorbereid zijn.

We kunnen niet de hele competitie of andere clubs redden en daar hoeven we ons dan ook niet mee bezig te houden. Het enige waar PSV zich druk over moet maken op dit moment is de plaats op de ranglijst. We zijn per slot van rekening nog steeds gewoon een voetbalclub.


Je sluit heel mooi af beste Z.on de Bok . 'We zijn per slot van rekening nog steeds gewoon een voetbalclub.' Niet alles is zwart wit , er zoveel kleuren. Maar ik respecteer jouw mening , Fijn voetbalweekend alvast.open/sluit de onderstaande quote:

Niet alles is zwart witPrecies.

Fijn weekend ook! :pul

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 14 januari 2021 om 14:07:

Precies! Was de pot tegen AZ erg slecht? Ja! Zijn we nu ineens kansloos voor het kampioenschap? Nee!
PSV hangt toch ook niet het hele beleid op aan 1 trainer? Als Schmidt onverhoopt na 1 jaar weg is, is dit toch nog steeds een grotendeels prima selectie? Of kunnen Götze, Malen en Gakpo dan ineens niet meer voetballen? Het is toch niet zo dat deze spelers maar 1 systeem kunnen spelen?
Ik baal ook enorm van het resultaat van gisteren, maar als PSV'ers als ervaringsdeskundigen iets zouden moeten weten, is het wel dat je de schaal pas uit het hoofd moet zetten als iemand anders hem omhoog houdt. ;)


Die zijn dan al weg

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Scorendemiddenvelderaub schreef op 14 januari 2021 om 20:31:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 14 januari 2021 om 14:07:

Precies! Was de pot tegen AZ erg slecht? Ja! Zijn we nu ineens kansloos voor het kampioenschap? Nee!
PSV hangt toch ook niet het hele beleid op aan 1 trainer? Als Schmidt onverhoopt na 1 jaar weg is, is dit toch nog steeds een grotendeels prima selectie? Of kunnen Götze, Malen en Gakpo dan ineens niet meer voetballen? Het is toch niet zo dat deze spelers maar 1 systeem kunnen spelen?
Ik baal ook enorm van het resultaat van gisteren, maar als PSV'ers als ervaringsdeskundigen iets zouden moeten weten, is het wel dat je de schaal pas uit het hoofd moet zetten als iemand anders hem omhoog houdt. ;)


Die zijn dan al wegGoh, en ik maar denken dat die spelers gewoon contracten hebben....

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 16:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 16:00:

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 14 januari 2021 om 14:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Maurice schreef op 14 januari 2021 om 11:36:

Kom op mensen , we verliezen terecht een wedstrijd en we willen gelijk weer spelers en de coach de laan uit sturen. Ben eens reëel. We missen drie belangrijke spelers door blessures en dan gaan we over plan B zeveren. Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.De selectie bestaat niet voor niets uit meer dan 11 spelers. Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen. Of gaan we vanaf nu voor altijd genoegen nemen met een nederlaag als er 3 geblesseerden zijn?
En als plan A niet werkt is het heel normaal dat er een plan B is, dat is geen gezever. Interview met Jansen voor de wedstrijd gezien? Die had ook gewoon een plan A en een plan B en dat is niet eens een toptrainer.
Als je door blessures je tactiek niet uit kunt voeren zul je die aan moeten passen, tenzij je het oke vindt om keer op keer tegen puntverlies aan te lopen en 5e te worden.

Dat AZ terecht heeft gewonnen ligt niet aan 3 geblesseerden maar aan de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn. Beide verantwoordelijkheid van de trainer(s). Daar mag en moet je zelfs kritiek op hebben om beter te worden en kampioen te willen worden.

En nee, ik zeg niet dat de trainer of wie dan ook nu maar weer ontslagen moet worden.

open/sluit de onderstaande quote:

Zaterdag is de volgende wedstrijd en we zitten nog niet op de helft van het seizoen.En wat als over 2/3 weken de competitie stil word gelegd door Rutte, omdat de Britse coronamutatie toch om zich heen gaat slaan in Nederland? We moeten NU 1e staan, of anders iig 2e, niet over 15 wedstrijden pas.


Joh , je zegt :Als er 3 geblesseerd zijn moet je ook gewoon nog steeds winnen: Onze concurrent gooit er 22,5 mln tegenaan omdat ze geblesseerden hebben . Cody en Mario zijn wel spelers die een wedstrijd voor je kunnen beslissen die zijn wel degelijk belangrijk en niet zomaar te vervangen, laten we die nou net niet op de bank hebben zitten.

Ik ben het wel met je eens als je zegt: de halftamme instelling van de spelers en de tactiek die niet goed werd uitgevoerd, voor de zoveelste keer, omdat de spelers daar (nog) niet goed genoeg voor zijn : met nadruk op (nog) dat is ook wat Roger zegt , we zijn er nog niet. Vandaar dat ik zeg dat we reëel moeten zijn, we zijn nog geen topteam Maar je ziet het team wel groeien.

Laten we de maand Januari maar eens afwachten alvorens weer van leer te trekken en hopen dat we dit seizoen nog het stadion in mogen . Er ligt een groter gevaar op de loer , het voortbestaan van de huidige eredivisie en niet alleen de Nederlandse competitie.Wat onze concurrenten doen doet er niet toe, PSV moet naar zichzelf kijken en moet elke wedstrijd winnen, met of zonder 3 geblesseerden. Als Gakpo, Gotze en Madueke de belangrijkste spelers zijn om je tactiek te doen laten slagen dan moet je dus een andere tactiek hebben voor het moment dat die 3 er niet zijn. Het slaat echt nergens op om dan maar met spelers te gaan spelen die de tactiek niet aankunnen en dan te gaan jammeren over spelers die er niet waren. Er waren zat spelers wel en ook met die spelers moet je van AZ winnen en ontevreden zijn als er niet word gewonnen. Zo werkt dat bij een topclub en als je prijzen wilt winnen.

Ik zie het team de laatste weken niet of nauwelijks groeien. Het blijft hysterisch achter de bal aan rennen met vermoeidheid, blessures en puntverlies tot gevolg. Er moet iets veranderen om kampioen te worden. We hebben niet tot april om stug vast te houden aan iets wat na 15 wedstrijden nog steeds voor geen meter wil lukken. Ook de komende maanden kunnen er weer meerdere blessures zijn. Daar moet je op voorbereid zijn.

We kunnen niet de hele competitie of andere clubs redden en daar hoeven we ons dan ook niet mee bezig te houden. Het enige waar PSV zich druk over moet maken op dit moment is de plaats op de ranglijst. We zijn per slot van rekening nog steeds gewoon een voetbalclub.Eigenlijk is het heel simpel. De selectie van PSV is volkomen uit balans. Er zijn een stuk of 15 spelers die in mijn ogen goed genoeg zijn of voldoende potentie hebben. En dan heb je er een stuk of 10 die niet PSV-waardig zijn en die je één op één zou kunnen vervangen met een andere matige speler.

Dat is het gevolg van een flink aantal miskopen in de afgelopen jaren, en die puinhoop ruim je niet zo makkelijk op, want PSV betaalt die jongens salarissen die veel clubs van een stapje lager niet makkelijk op kunnen hoesten.

Als je basis kan samenstellen uit die groep van 15, dan heb je een alleraardigst PSV wat ook in staat moet zijn in topwedstrijden te presteren. Moet je teruggrijpen op de jongens daarachter, dan word je kwalitatief minder. In de meeste eredivisiewedstrijden is dat niet direct een probleem, maar in de toppers ga je dat direct merken.

Dan kun je Schmidt of het systeem de schuld geven, maar het ligt dan gewoon aan kwaliteit. Kijk, Schmidt is natuurlijk geen heilige en doet zeker ook niet alles goed. De scherpte en instelling van afgelopen woensdag was ondermaats, wissels kwamen in mijn ogen veel te laat.

Maar jongens als Thomas, Mauro, Viergever, Baumgartl, Piroe, Fein en al die jeugdspelers zijn in mijn ogen niet beter dan een gemiddelde speler van een subtopper in de eredivisie. Als dat de groep spelers is waar je regelmatig een beroep op moet doen vanwege blessures en het feit dat je gewoon een hele krappe selectie hebt, dan is het misschien niet zo raar dat je in de problemen komt. Zeker als er, zoals tegen AZ, ook nog eens 2/3 spelers van de groep die in prinicpe wél goed genoeg is, een complete off-day hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Scorendemiddenvelderaub schreef op 14 januari 2021 om 20:31:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 14 januari 2021 om 14:07:

Precies! Was de pot tegen AZ erg slecht? Ja! Zijn we nu ineens kansloos voor het kampioenschap? Nee!
PSV hangt toch ook niet het hele beleid op aan 1 trainer? Als Schmidt onverhoopt na 1 jaar weg is, is dit toch nog steeds een grotendeels prima selectie? Of kunnen Götze, Malen en Gakpo dan ineens niet meer voetballen? Het is toch niet zo dat deze spelers maar 1 systeem kunnen spelen?
Ik baal ook enorm van het resultaat van gisteren, maar als PSV'ers als ervaringsdeskundigen iets zouden moeten weten, is het wel dat je de schaal pas uit het hoofd moet zetten als iemand anders hem omhoog houdt. ;)


Die zijn dan al wegPSV heeft het hele beleid wel opgehangen aan 1 trainer.
Schmidt heeft PSV aankopen laten doen om volgens zijn systeem te gaan spelen .
Van dit systeem komt geen kloten terecht.
Een volgende trainer zal weer net zoveel spelers op de bank zetten als Schmidt nu heeft gedaan met spelers van afgelopen jaren.

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Mino schreef op 15 januari 2021 om 10:52:

open/sluit de onderstaande quote:

Scorendemiddenvelderaub schreef op 14 januari 2021 om 20:31:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 14 januari 2021 om 14:07:

Precies! Was de pot tegen AZ erg slecht? Ja! Zijn we nu ineens kansloos voor het kampioenschap? Nee!
PSV hangt toch ook niet het hele beleid op aan 1 trainer? Als Schmidt onverhoopt na 1 jaar weg is, is dit toch nog steeds een grotendeels prima selectie? Of kunnen Götze, Malen en Gakpo dan ineens niet meer voetballen? Het is toch niet zo dat deze spelers maar 1 systeem kunnen spelen?
Ik baal ook enorm van het resultaat van gisteren, maar als PSV'ers als ervaringsdeskundigen iets zouden moeten weten, is het wel dat je de schaal pas uit het hoofd moet zetten als iemand anders hem omhoog houdt. ;)


Die zijn dan al wegPSV heeft het hele beleid wel opgehangen aan 1 trainer.
Schmidt heeft PSV aankopen laten doen om volgens zijn systeem te gaan spelen .
Van dit systeem komt geen kloten terecht.
Een volgende trainer zal weer net zoveel spelers op de bank zetten als Schmidt nu heeft gedaan met spelers van afgelopen jaren.Vooral als je oud-voetballers hoort dan merk je dat ze een enorme hekel hebben aan dat wijsneuzerige gedoe van Schmidt.

Hij moet daarmee oppassen, de gunfactor werkt zodoende tegen ons.
Schmidt heeft heus zijn goede dingen alleen lijkt hij niet open te staan voor suggesties. Hij vaart zijn eigen koers, op zich is dat goed maar kan ook link zijn.

PSV mag zich niet verschuilen achter het gemis van een paar spelers, zeker voorin is er keuze zat. Alleen als Dumfries en Max allebei niet meedoen zou het legitiem zijn want daar heb je geen vervangers. Feyenoord en Ajax missen ook al de hele tijd heel veel spelers.

Je kunt best eens van AZ verliezen maar de manier waarop (nul kansen) is best genant.

 

+1/-2

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt