Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 ... 20 21 22 23 24 25 26

Max vond dat ze wel aardig speelden. Schmidt zelf vond het ook niet verkeerd. Dumfries verklaarde weer eens voor de camera dat dit toch echt de laatste keer was dat ze zo slecht voetbalden als team. De volgende keer gaan ze beter verdedigen en als klap op de vuurpijl, in balbezit gaan ze de bal naar de juiste kleur spelen.
Wat Dumfries echter vergeet is dat ie zelf waardeloos speelde. Hij rent wat af hoor, maar is regelmatig uit positie. Een goede voorzet geven zit er niet in bij hem. De oplossing staat echter naast hem. Teze is een betere back/voetballer.
Probleem is dan weer dat er achterin niemand staat die kan ook maar enigszins kan verdedigen. John de Jong heeft in al zijn wijsheid besloten om Baumgartl te kopen voor die posities. Deze jongen kan best een beetje voetballen , van verdedigen heeft ie echter nog nooit gehoord.
Rosario is volgens Herr Schmidt echt belangrijk voor het team. Ik zie een jongen die wandelend grossiert in dom balverlies. Af en toe een leuke pass geeft en er eens een sliding uitgooit. Blijkbaar is dat genoeg voor een onomstreden basisplaats in PSV 1. Bijzonder wat mij betreft.
Fein kan er blijkbaar helemaal niets van. En van Ginkel krijgt iedere wedstrijd 5 minuten om ritme op te doen.
En dan Mvogo, wat voegt deze keeper toe tov een Unnerstahl?? Ik heb Unnerstahl zien keepen tegen Volendam. Het is geen topkeper maar absoluut niet minder dan Mvogo. Stel dan je "eigen"speler op ipv een huurling.

 

+2/-0

Het is een combinatie van kwaliteit en een organisatie die niet klopt. Dat eerste mag je Schmidt niet aanrekenen. Dat tweede wel. Al blijft het natuurlijk wel zo dat betere spelers ook in staat zijn om de organisatie beter neer te zetten.

Weet je, dat Baumgartl zo'n beslissende fout maakt, daar kijk ik niet van op. Dat deed hij afgelopen zaterdag in Den Haag ook, en eerder dit seizoen had hij in Zwolle en Volendam ook al een paar ketsers van dit formaat (alleen dan zonder dat de tegenstander scoorde). Als je moet terugvallen op een matige verdediger met ook nog eens 0,0 vertrouwen, dan kan dit gebeuren. Daar kan Schmidt niks aan doen.

Maar de verdedigende organisatie die eigenlijk al heel het seizoen zoek is, dat is wel iets wat je Schmidt mag aanrekenen. Tegen Feyenoord kregen we 3 goals tegen uit de counter terwijl we voetballend beter waren. Gisteren krijgen we veel te makkelijk 4 goals tegen terwijl we voetballend niet minder waren. Op de cruciale momenten staat het gewoon niet goed. Elke tegenstander, zelfs Volendam en RKC, kan bij ons heerlijk tussen de linies door voetballen. Er wordt niet kort gedekt, er wordt te laat gereageerd, we geven zeeën van ruimte weg. En dat breekt je tegen goede tegenstanders op. Op deze manier verliezen we dit seizoen sowieso nog van AZ, Ajax en FC Utrecht. Thuis tegen Feyenoord en Vitesse hebben we zeker nog niet gewonnen.

Toch denk ik dat we met een kwaliteitsinjectie in de achterste linie met het type spel van Schmidt wél een stap voorwaarts kunnen maken. Ik hoop dus dat de rust in de tent gehandhaafd blijft, dat we onze punten binnen blijven sprokkelen, de 2e plek vast houden en vervolgens in de zomer kunnen zorgen dat het fundament van het elftal volgend jaar wél kampioenswaardig is.

 

+1/-0

Een goede trainer past zijn spelwijze/opstelling aan aan het beschikbare spelersmateriaal, en niet omgekeerd.
Malen is gevaarlijk als ie de ruimte krijgt. Onze "verdediging" kan niet met zoveel ruimte in de rug spelen. Nagenoeg iedere counter is gevaarlijk. Tegenstanders als Volendam en RKC missen de kansen die ze krijgen. Middenmoters benutten de helft van de kansen en de betere ploegen benutten nog meer van de kansen die ze tegen PSV krijgen. Dan krijg je dat ploegen als Feijenoord/AZ/Paok/Olympiokos etc er gerust drie of meer inschieten.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

FlitsPhirips schreef op 11 maart 2020 om 10:51:

20-02-2014 Ajax-FC Salzburg (Oos) 0-3 (0-3)
27-02-2014 FC Salzburg (Oos)-Ajax 3-1 (0-0)

Die man heeft een prima CV, meer hoef ik niet te weten. ;)

Zijn eerste klus lijkt me Ihattaren verleiden tot een langer verblijf in Eindhoven.

 

+1/-0

Roger mag een ongelukkige hand van wissels hebben, hij is niet de schuldige aan de wanprestaties. Ik ben 13 jaar hockey trainer geweest in alle leeftijden jongens en meisjes maar niemand wachtte tot de bal uitgerold was. Nooit met twee man een achtervolging inzetten vertrouwen in elkaar, het is ook niet moeilijk eigen teamgenoten te vinden die je de bal in de loop aangeeft, en die daar uiteraard rekening mee houd. Johan zei het altijd hou het simpel. Ik hoop toch dat mijn ploeg er alles aan doet om alsnog voor de titel te gaan, vertrouwen in elkaar is het meest belangrijke in teamsport dat werkt beter dan afzeiken, want dat is kansloos.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 19 februari 2021 om 10:15:

Het is een combinatie van kwaliteit en een organisatie die niet klopt. Dat eerste mag je Schmidt niet aanrekenen. Dat tweede wel.
[...]


Mee eens. En dan denk ik dat de organisatie nog het grootste probleem is van de twee. Je kunt moeilijk zeggen dat het aan kwaliteit ligt dat we het zo moeilijk hebben tegen Volendam, RKC en ADO.

Daarbij komt dat er op een of andere manier een situatie is ontstaan waarbij onze toppers (Dumfries, Malen, Ihattaren) ook al wedstrijden lang (een uitzondering daar gelaten) niks meer laten zien.

Die twee zaken reken ik toch de trainer aan. Als je dan kijkt naar die club uit de hoofdstad. Daar brengen ze spelers in waar ik nog nooit van gehoord heb en passen ze moeiteloos in in het systeem. Dan zetten ze er nog wat middelmaat uit Mexico bij en een reservedoelman op leeftijd en winnen ze doodleuk bij de koploper in Frankrijk. Dat kan alleen als het fundament klopt. En juist dat is wat bij PSV nu ontbreekt.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

shevchenko schreef op 21 februari 2021 om 08:42:

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 19 februari 2021 om 10:15:

Het is een combinatie van kwaliteit en een organisatie die niet klopt. Dat eerste mag je Schmidt niet aanrekenen. Dat tweede wel.
[...]


Mee eens. En dan denk ik dat de organisatie nog het grootste probleem is van de twee. Je kunt moeilijk zeggen dat het aan kwaliteit ligt dat we het zo moeilijk hebben tegen Volendam, RKC en ADO.

Daarbij komt dat er op een of andere manier een situatie is ontstaan waarbij onze toppers (Dumfries, Malen, Ihattaren) ook al wedstrijden lang (een uitzondering daar gelaten) niks meer laten zien.

Die twee zaken reken ik toch de trainer aan. Als je dan kijkt naar die club uit de hoofdstad. Daar brengen ze spelers in waar ik nog nooit van gehoord heb en passen ze moeiteloos in in het systeem. Dan zetten ze er nog wat middelmaat uit Mexico bij en een reservedoelman op leeftijd en winnen ze doodleuk bij de koploper in Frankrijk. Dat kan alleen als het fundament klopt. En juist dat is wat bij PSV nu ontbreekt.Toch een kleine kanttekening wat mij betreft.
Ik ben geneigd de slechte organisatie minder aan Schmidt toe te schrijven want zoals BasArnhem stelt zullen betere spelers in het veld zelf voor betere organisatie zorgen.

Het is echt gebrek aan kwaliteit van het grootste deel van onze spelers.Het niet kunnen wegspelen van RKC, Volendam en ADO hoort daar ook bij.

Bovendien vind ik Dumfries, Malen en Ihattaren niet onze toppers. Dumfries is wel mentaal sterk,kansenmisser Malen wordt ooit een goede spits en Mo is nog nergens.
Toppers zijn Zahavi zoals je zag in Amsterdam en Athene alsmede onze beste man Gotze en van Ginkel mits fit.

Dat het fundament niet klopt ben ik dan weer wel met je eens. Het niet opvullen van de enorme leegte, ontstaan door het vertrek van Luuk de Jong wordt ons ook dit seizoen hoogstwaarschijnlijk fataal.

Winnaarsmentaliteit lijkt van hoog tot laag inmiddels afwezig in onze mooie club.
Arme Roger Schmidt.

 

+2/-0

Ten opzichte van vorig seizoen is er nauwelijks iemand weggegaan en zijn Götze, Sangaré, Mvogo, Max en Zahavi erbij en in de basis en eigenlijk ook Malen. Of waren Hendrix, Rodriguez en Lammers wonderspelers? Toch is het spel alleen maar minder geworden dan voor de winterstop en ook ten opzichte van onder Faber. Komt dat dan door de spelers?

Als de spelers het moeten neerzetten kunnen we net zo goed geen coach neerzetten. Dan kunnen we dat geld aan een extra speler geven.

Hoe Volendam ons de eerste helft onder druk zette dat heb ik ons dit kalenderjaar niet zien doen. Hebben zij dan betere spelers? Ik denk dat Volendam graag onze selectie zou willen hebben.

Juist omdat er geen spelsysteem is en we alleen maar leunen op individuele kwaliteit, worden spelers moeilijk vervangen. Dan mis je inderdaad een Gakpo die uit het niets kan scoren.

 

+2/-1

Haha wat een fantasie opstelling weer.
Heeft ie een Ajax pyjama?

 

+1/-0

Ik geloof mijn eigen ogen niet.

Je moet tegen Vitesse en gaat spelen met middelmaat als Guti, Baumgartl, Viergever, Fein....
Die gasten hebben ook nog nauwelijks wedstrijden gespeeld.

Die 2e plek is na vandaag ook wel bijna uit beeld.

Waar zijn ze toch mee bezig bij PSV!?

 

+2/-0

Tweede plek uit beeld nog wel :D :D

Zelfs al krijg je een gigantisch pak slaag sta je nog 'gewoon' tweede. Maar blijf vooral lekker verder volledig doorslaan :D

 

+1/-0

Dit lijkt gewoon op bewust een ontslag forceren. Kan dit niet anders zien. Deze trainer wil gewoon weg.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 21 februari 2021 om 15:51:

Tweede plek uit beeld nog wel :D :D

Zelfs al krijg je een gigantisch pak slaag sta je nog 'gewoon' tweede. Maar blijf vooral lekker verder volledig doorslaan :D
Na verlies vandaag, op maar 1 puntje van AZ. Met wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord de komende weken.
Terwijl PSV nog geen enkele topwedstrijd gewonnen heeft!

Ik weet niet waar jij in geloofd? Maar dit PSV staat over 3 weken echt geen 2e meer op deze manier.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

psvsupottie.com schreef op 21 februari 2021 om 15:52:

Dit lijkt gewoon op bewust een ontslag forceren. Kan dit niet anders zien. Deze trainer wil gewoon weg.
Dit is anticiperen op de wedstrijd van aanstaande donderdag. Niet dat ik denk dat het veel op gaat leveren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

cocufan1 schreef op 21 februari 2021 om 15:58:

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 21 februari 2021 om 15:51:

Tweede plek uit beeld nog wel :D :D

Zelfs al krijg je een gigantisch pak slaag sta je nog 'gewoon' tweede. Maar blijf vooral lekker verder volledig doorslaan :D
Na verlies vandaag, op maar 1 puntje van AZ. Met wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord de komende weken.
Terwijl PSV nog geen enkele topwedstrijd gewonnen heeft!

Ik weet niet waar jij in geloofd? Maar dit PSV staat over 3 weken echt geen 2e meer op deze manier.Ik mag hopen dat je in de gaten hebt dat als de toppers allemaal achter de rug zijn er nog 7 wedstrijden te spelen zijn en de concurrentie allemaal nog tegen elkaar speelt. Zelfs als je die allemaal verliest is het absolute onzin om te zeggen dat de tweede plaats uit beeld is.

 

+1/-0

Graaft zijn eigen graf met deze denk en werkwijze.
Onnavolgbaar, en totaal geen begrip meer voor.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 21 februari 2021 om 16:02:

open/sluit de onderstaande quote:

cocufan1 schreef op 21 februari 2021 om 15:58:

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 21 februari 2021 om 15:51:

Tweede plek uit beeld nog wel :D :D

Zelfs al krijg je een gigantisch pak slaag sta je nog 'gewoon' tweede. Maar blijf vooral lekker verder volledig doorslaan :D
Na verlies vandaag, op maar 1 puntje van AZ. Met wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord de komende weken.
Terwijl PSV nog geen enkele topwedstrijd gewonnen heeft!

Ik weet niet waar jij in geloofd? Maar dit PSV staat over 3 weken echt geen 2e meer op deze manier.Ik mag hopen dat je in de gaten hebt dat als de toppers allemaal achter de rug zijn er nog 7 wedstrijden te spelen zijn en de concurrentie allemaal nog tegen elkaar speelt. Zelfs als je die allemaal verliest is het absolute onzin om te zeggen dat de tweede plaats uit beeld is.
Ik weet niet of jij PSV de afgelopen weken hebt zien spelen? Maar ze gaan op die manier ook in de laatste 7 wedstrijden niet alles winnen. Daar zitten AZ, Utrecht, Heerenveen ook nog bij als tegenstander.

Ik denk dat je PSV iets overschat. Als ze de komende 2/3 wedstrijden 0 punten pakken. Word PSV echt geen 2e hoor.

Feyenoord heeft zelfs nog een wedstrijd te goed. En AZ staat in de nek te hijgen.

Met zulke kansloze opstellingen als vandaag word je gewoon 3e of 4e.

 

+1/-0

Schmidt speelt met vuur. Met deze opstelling zonder enige creatieve inbreng zal het heel moeilijk worden om een resultaat te halen tegen Vitesse. Als we vervolgens ook niet van Olympiakos en Ajax winnen en die kans lijkt me niet ondenkbeeldig, dan hebben we er straks 6 op een rij niet gewonnen en is het crisis.
Hij kiest er nu voor om met een uitgeruste selectie tegen Olympiakos te beginnen, maar in mijn ogen is de wedstrijd van vandaag veel belangrijker. Leuk om een rondje verder te komen in de Europa League, maar dat toernooi gaan we nooit van zijn lang zal z’n leven winnen. De 2e plek in de competitie en de bijbehorende kleine kans op de CL miljoenen is daarentegen voor PSV van levensbelang. We spelen vandaag tegen een directe concurrent om de 2e plaats en bovendien moet de slechte reeks van resultaten vandaag onderbroken worden voordat we in een hele negatieve flow terecht komen.
Wat mij betreft een onbegrijpelijke opstelling, maar hopelijk haalt Schmidt over een dikke twee uur zijn gelijk.

 

+3/-0

Die trainer moeten ze ontslaan. Hij helpt psv naar een hele vervelende eindplek op de ranglijst en een historisch diepte punt. Haal cocu of van bommel maar weer terug alles beter dan deze clown. Schmidt jij bent de zwakste schakel tot ziens.

 

+1/-1

Ik had zoveel vertrouwen in deze trainer. Aardige vent maar hij past totaal niet bij PSV, niet bij het team. Niemand snapt hem in Nederland. De publieke opinie heeft gelijk. Schmidt zal ongetwijfeld goede intenties hebben maar die had Mark van Bommel ook en hij was clubicoon. Schmidt maakt PSV niet beter, ik zie de ploeg ernstig falen. Rosario is het symbool van het falend PSV. Karaktermoord heet dit! Ihattaren lonkt naar Ajax en die knul heeft gelijk!!! De Jong en Gerbrands hebben Schmidt gehaald, smijten met miljoenen. Vast goed bedoeld maar bij PSV moet je presteren, groeien en doorgaan. Dat gebeurt niet. Oprotten!

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 ... 20 21 22 23 24 25 26

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt