Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Positie] Spits

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

open/sluit de onderstaande quote:
Ik las het ook ja. Gelukkig klopt alleen de datum op een Turkse krant :D Ik zou het geen gelukkige keuze vinden Cornelius. Dan kun je beter voor Luuk de Jong gaan. Met snelle vleugelflitsers is PSV wel gebaat bij een targetman. Luuk zou dat prima nog 2 seizoenen kunnen (in de zomer wordt hij 32).

 

+1/-0

Ik geloof er niets van. Net zoals Sorloth of Waldschmidt die vorig jaar ook beide werden genoemd. Allemaal spitsen met een krasje die niet scoren in een andere competitie.

 

+1/-0

Luuk de Jong is na dit seizoen geen speler van FC Barcelona meer, verwacht Mundo Deportivo. Sevilla zal de Nederlander terughalen naar Andalusië, om hem daarna in de etalage te zetten.

Sevilla verhuurt De Jong dit seizoen aan Barcelona. De Oranje-international kende een teleurstellende start, maakte na de jaarwisseling veel goals en is nu weer op de bank beland. Een tweede periode in Camp Nou lijkt er dan ook niet in te zitten voor De Jong: Sevilla gaat hem na dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid weer in de armen sluiten.

Hoelang de hereniging zal duren, is nog maar de vraag. De Jong heeft nog een contract tot medio 2023 bij Sevilla, waardoor de Spanjaarden hem komende zomer hopen te verkopen. Als er geen geschikte club wordt gevonden voor de spits, is de kans echter ook aanwezig dat hij nog een jaar in het wit met rood van Sevilla speelt.

Een terugkeer naar PSV is eveneens opnieuw een mogelijkheid voor De Jong. Dinsdag werd duidelijk dat de aanvalsleider nog altijd in contact staat met zijn oude werkgever. Of een transfer ook haalbaar is, moet nog blijken.

Prima optie voor PSV. Goed aanspeelpunt, sterk in de lucht, echte leider, en kapstok voor onze snelle vleugelspelers.

 

+1/-0

Kan Vicinius ook vertrekken (beduidend mindere versie) en kan er een interessante tweede spits bij (als pSV het niet aandurft met Romero)

 

+1/-0

Romero zou ik niet meer doen - in 4 jaar tijd zoveel blessureleed dat ik het niet zie gebeuren dat hij een heel seizoen fit blijft. Zonde, want dat hij wat bijzonders heeft is duidelijk te zien.

 

+1/-0

Eens, die gaat echt niet ineens structureel fit worden. Ik ben er nog niet uit of ik op Luuk zit te wachten, al toont hij ook bij Barca zijn klasse.

 

+1/-0

Alles wijst alweer naar een jacht op Luuk de Jong als spits volgend jaar. Mocht Ruud vertrouwen hebben in Vinicius mag hij van mij best nog een jaar erbij blijven. Dan ben ik niet helemaal tevreden omdat het precies is wat ik juist niet wilde maar ik ben inmiddels wel iets van gedachte veranderd dat we met Luuk in ieder geval de ondergrens bewaken. Ik denk niet dat we dezelfde Luuk krijgen als zijn succesvolste periode maar hij zal niet zo door het ijs zakken als Zahavi en Vinicius samen hebben gedaan dit jaar.

 

+1/-0

Ik heb net 20 minuten zitten kijken naar de beste PSV-goals van de afgelopen jaren, https://www.youtube.com/watch?v=zuqyW9onI2olink. Kip-pen-vel. Ik droom van een spits als Kezman, Nilis of Van Nistelrooy zelf, of spelers als een Mertens, of een Dszudszak. Wat een prachtige tijden... Helaas is de realiteit dat we moeten hopen op iemand als De Jong (niks tegen hem, maar ik zie geen 25 goals per seizoen meer in hem), of een verdwaald talent uit Zuid-Amerika. En zelfs dat is tegenwoordig niet meer haalbaar dankzij de Manchesters, Reals en PSGs van deze wereld.

Sorry voor de rant, ik moest het even kwijt na het filmpje.

 

+1/-0

Als Luuk de Jong komt mag Vinicius van mij weg. Zahavi mag van mij ook weg. Niet de spits waar we op kunnen bouwen. Op Romero kun je niet rekenen, het beste om hem te laten gaan, nog contract tot medio 2023. Nu kun je er nog een paar miljoen voor krijgen. Zou Zirkzee nog een optie zijn? Fofana al zover dat hij van toegevoegde waarde kan zijn volgend seizoen?

Dan zou je als spitsen hebben:
Luuk de Jong, Joshua Zirkzee en Fodé Fofana.

 

+1/-0

Er ging een tijdje terug een gerucht dat PSV interesse had om Mertens terug te halen.
Dat zou ik wel zien zitten om Mertens als vervanger van Gakpo te halen.

Wat is de status van een eventuele terugkeer van Mertens naar PSV?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Peejay schreef op 01 april 2022 om 15:07:

Er ging een tijdje terug een gerucht dat PSV interesse had om Mertens terug te halen.
Dat zou ik wel zien zitten om Mertens als vervanger van Gakpo te halen.

Wat is de status van een eventuele terugkeer van Mertens naar PSV?Status is dat hij in de laatste 4 seizoenen maar 1 wedstrijd op linksbuiten heeft gespeeld dus ik denk niet dat je hem als vervanger van Gakpo kan zien.

 

+1/-0

Deze positie is naast de spitspositie wel heel belangrijk om te verbeteren. Ik weet alleen niet echt wie. Openda en Larsen lijken me nog wel aardig, maar ook weer geen Eredivisietop, tenminste niet nu.

En Saviola zal nu langzaam aan ook wel te oud worden 😅.

 

+2/-0

Misschien kan Ruud zelf naast d'n Dries in de spits gaan staan, kunnen ze af en toe wisselen van rollator...

Ik herken het gevoel van PSV-freak, ik zat laatst ook van die filmpjes te kijken. Als je de goals ziet die Kezman, Nilis, Van Nistelrooij en zelfs Vennegoor of Hesselink voor ons maakten, of inderdaad Mertens, Dzsudzsak en Robben, dan zijn we de laatste jaren zeker niet verwend. Natuurlijk, Malen deed het redelijk vorig seizoen, maar blijft een momentenvoetballer. Net als Bergwijn en Lozano. Depay drukte iets meer zijn stempel, die was in mijn ogen duidelijk het verst van de 4 recente "top-aanvallers".

Fofana vond ik een veelbelovende spits, maar heeft dit seizoen (mede door blessures) geen stap vooruit kunnen zetten. Romero heb ik afgeschreven. Zahavi zal vertrekken en Vinicius kan er geen zak van. PSV heeft eigenlijk 2 nieuwe spitsen nodig voor volgend seizoen. Marcel Brands en John de Jong kunnen aan de bak. Luuk de Jong is een voor de hand liggende optie, als hij zelf oren heeft naar een terugkeer. Maar los van een eventueel vertrek van Gakpo of Noni, moet er echt nog een spits bij die de concurrentie met Luuk aan kan gaan en die hem wellicht op termijn uit de basis kan doen verdwijnen.

 

+1/-0

Vorig jaar wisten ze dat er een rechtsback, middenvelder en keeper bij moest voor de eerste training en die stonden er toen. Nu weten ze dat er een keeper en spits bij moet dus ik verwacht dat ze die gewoon klaar hebben staan bij de eerste training. Ik ben zelf wel voor een duidelijk hierarchie en dus bv Luuk nu overtuigen en zorgen dat hij snel binnen is of voor een andere 1e spits gaan. Die 2e spits is wel belangrijk maar dat moet geen spits zijn die niet op de bank kan/wil zitten en gaat muiten. Een Vertessen of Fofana had je het liefst dit jaar een stap zien maken zodat zij die rol over konden nemen maar dat is dus helaas niet aan de orde. Vinicius kan er niet veel van maar die is er normaal gesproken nog volgend jaar.

 

+1/-0

Als Luuk komt hoop ik echt dat Gakpo nog een jaar blijft. Met die heerlijke voorzetten van hem loopt Luuk ze zo binnen.

 

+1/-0

Wat vinden mensen van Joshua Zirkzee? Zie dat hij maar tot juni 2023 contract heeft bij Bayern.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mikelvb schreef op 11 april 2022 om 15:13:

Wat vinden mensen van Joshua Zirkzee? Zie dat hij maar tot juni 2023 contract heeft bij Bayern.Ik zie eigenlijk vrijwel niets van hem omdat ik de Belgische competitie niet volg.
Maar hij heeft, puur op statistieken, een aardig seizoen: 15 goals in 32 wedstrijden.

Raakte zo te lezen aan het begin van het seizoen wel zijn basisplaats kwijt en er is wel eens wat kritiek op zijn arbeid: werkt niet bepaald hard in het veld.

Twijfel dus of hij een goede optie is: als hij verder doorgroeit is het een interessante optie, maar zijn huidige niveau/werkhouding is niet voldoende voor het eerste van PSV. (Mits de commentaren etc kloppen, want ik heb er weinig van gezien).

 

+1/-0

Heel veel potentie maar zakt nog wel eens door de ondergrens. Niet iemand waar je een heel jaar op bouwt.

 

+1/-0

Als Romero ziet in de samenvatting tegen Volendam … Prima kaatsen / balvastheid, soepele penalty en prachtige tweede …

Blijft maar hopen dat hij het fysiek alsnog kan bolwerken want hij heeft zoveel potentie

Ik zou hem graag zien blijven (allicht tegen beter weten in …)

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Positie] Spits