Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Timo Baumgartl

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Petje af voor Timo!

goed interview voor PSV TV in het Nederlands! geeft aan dat het goed zit met zijn mentaliteit

Ik geloof dan ook graag dat hij wil slagen bij PSV.

 

+1/-0

Prima verdediger voor PSV. Door dezelfde analisten die Ihataren de hemel in prijzen compleet de grond in geboord...

 

+1/-0

Zie het sportief niet zo in hem zitten, maar dit is erg netjes van hem. Klinkt goed.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 14 oktober 2020 om 19:45:

Zie het sportief niet zo in hem zitten, maar dit is erg netjes van hem. Klinkt goed.Wat vonden we van Baumgartl gisteren ?
Hij begon sterk, had een goede sliding in huis, was betrokken in het aanvalsspel,en won duels achterin. Daarna werd het wat minder met hem.
Zet je hem af tegen Teze, dan vind ik, hoe jammer ik het ook vind hem vooralsnog, de mindere van deze twee RCV'ers.
Misschien ligt het bij Baumgartl aan het gebrek van wedstrijdritme.
Dat zou een plausibele verklaring kunnen zijn.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 19 oktober 2020, 17:43:12.

 

+1/-0

Begon super sterk, maar daarna 2 fouten die niet goed zijn. Die penalty was dom maar het scheelde niet heel veel of hij was ermee weg gekomen. Dat indribbelen was ook niet zo sterk. Dat hij in 1 helft meer fout heeft gedaan dan Teze in 5 duels is wel gek.

 

+1/-0

Vond hem redelijk. Penalty moment was natuurlijk oliedom. Hij loopt wat mij betreft te zelfverzekerd over het veld voor iemand die én foutjes blijft maken én de fysiek en uitstraling niet heeft om dat waar te maken. Laat dat aan types als Sangaré over.

 

+1/-0

IK vond Baumgartl helemaal niet redelijk. Hij maakt wedstrijd na wedstrijd domme fouten die goals kosten en dat is werkelijk het enige dat telt. Hi duikt weg uit angst dat ee =n bal tegen zijn kop komt terwijl zijn enige nut als verdediger is (de naam zegt het al) om de bal weg te houden van het eigen doel. Onverbeterlijk dus snel lozen als de zoveelste -en eigenlijk na Bruma de grootste- miskoop van technisch directeur John de Jong.

 

+1/-0

Baumgartl wordt wel een zondebok gemaakt in de media. Net als dat Boscali ineens zo goed zou zijn. Ik vindt het niveau van de vier centrale verdedigers van elkaar niet zoveel onderdoen, maar het is wel zo dat Teze en Boscali elkaar het beste aanvullen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Uw financieel adviseur schreef op 27 oktober 2020 om 09:25:

Baumgartl wordt wel een zondebok gemaakt in de media. Net als dat Boscali ineens zo goed zou zijn. Ik vindt het niveau van de vier centrale verdedigers van elkaar niet zoveel onderdoen, maar het is wel zo dat Teze en Boscali elkaar het beste aanvullen.En terecht. Hij maakt ook keer op keer kinderlijke fouten, zoals inderdaad die penalty. Denk dat Schmidt nu ook wel klaar is met hem, zodra de selectie corona/blessure-vrij is. Ben wel bang dat er hoogstens een verhuur in zit deze winter, niemand gaat nu nog 4 a 5 mil neerleggen voor deze gast.

Volgens mij valt het ook wel mee met het ophemelen van Boscagli. Grote verschil is echter dat hij in veel meer wedstrijden een stuk minder fouten heeft gemaakt dan Baumgartl. Zondag zag hij er niet goed uit bij de 1-0, maar ik kan z'n gebrek aan kopkracht iets minder kwalijk nemen dan die kinderlijke fouten van Baumgartl. Natuurlijk wordt Boscagli er af en toe ook finaal uitgelopen, maar ook dat heeft tot nu toe niet tot tegengoals geleid (of vergis ik me hier?). Wat vervolgens bijdraagt aan de beeldvorming is zijn offensieve spel: in het merendeel van de wedstrijden was hij een meerwaarde met z'n inspelen en crosspass. Terwijl Timo niet echt veel kan met een bal.

 

+1/-0

Maakte weer een ijzersterke indruk tegen ADO.
Niet te passeren, paar prachtige lange ballen op maat. 12 miljoen is echt een koopje geweest. Die is na dit jaar niet meer te houden.

 

+1/-1

Slappe lul. Nooit meer opstellen dit excuus voor een verdediger.

 

+1/-0

Ging 'ie weer bijna.

Dit bericht is gewijzigd op 18 februari 2021, 19:46:55 door een mod.

 

+1/-0

Geeft ook bijna een tweede weg. Gelijk weer wisselen bij rust.

Dit bericht is gewijzigd op 18 februari 2021, 19:47:08 door een mod.

 

+1/-0

Wat een zachtgekookt ei. Zo ontiegelijk slecht

 

+1/-0

En dan te bedenken dat zo'n figuur gewoon tonnen per seizoen vangt. Abnormaal.

 

+1/-0

Zegt die verslaggever dat Baumgartl in de problemen wordt gebracht! Hij heeft letterlijk alle tijd om iets met die bal te doen. Maar hij geeft hem liever aan de tegenstander. Hoeveel miljoen heeft deze mislukking gekost? Inmiddels 2x z'n transfersom door al die blunders. Echt schandalig.

 

+1/-0

10mljn 😂😂😂😂😂😂

 

+1/-1

Dat zijn er dan precies 10 teveel.

 

+2/-0

Ze hadden gewoon fein op die plaats moeten zetten aangezien hij ook wel is in de verdediging gespeeld heeft

 

+1/-0

Timo is klaar, aardige gast maar één van de meest beperkte spelers van de afgelopen jaren. Samen met Bruma toch dik 25 miljoen gekost, wat een verkwanseling van geld. Kan er geen talent worden neergezet, deze man is voetballend een drama en verdedigend een oplegtruck.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

PSV Forum » Spelers » Timo Baumgartl