Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

Natuurlijk ga je een joch van 18 niet meenemen in een eventuele keuze voor een nieuwe hoofdcoach.

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 16 februari 2020 om 20:31:

Natuurlijk ga je een joch van 18 niet meenemen in een eventuele keuze voor een nieuwe hoofdcoach.
Nee, ik zou hem er ook zeker niet in betrekken.
Ik zou alleen wel een coach aantrekken die goed is in het omgaan met jonge talenten, omdat je nu eenmaal een jonge selectie hebt met ook Gakpo, Malen, Lammers en de verhuurde jongens die je nog terug gaat halen. Daar kan Ihattaren dan weer wel heel veel aan hebben. Maar meebeslissen? Nee, zeker niet.

 

+2/-0

Natuurlijk.

Daarom is het aanstellen van types als Advocaat uit den boze. Fris, modern, aanvallend voetbal.

 

+3/-0

Ik heb de laatste tijd het gevoel dat hij heel erg malen en bergwijn mist.
Je ziet ook dat als zijn medespelers scoren dat ie niet echt blij is en er is ook totaal geen klik met Lammers.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSV_Ronaldo9 schreef op 18 februari 2020 om 08:02:

Ik heb de laatste tijd het gevoel dat hij heel erg malen en bergwijn mist.
Je ziet ook dat als zijn medespelers scoren dat ie niet echt blij is en er is ook totaal geen klik met Lammers.
Ik heb het idee dat hij iets aan het forceren is om weg te kunnen in opdracht van Raiola. Als j3 hem zaterdag ook het PSV publiek zag bedanken. Is niet netjes van een 18 jarige.

Al wordt ik kotsmisselijk van die verhalen van de zogenaamde”kenners” dat hij naar 020 moet omdat hij nu stilstaat. Net of het daar volgend jaar hosanna is met 8 vertrekkende spelers en nu al zoveel miskopen zoals Alvarez,marin,babel,magalan,varela,Schuurs,labyad,kristensen,bande Martines.

 

+1/-1

Geef die jongen gewoon even de tijd om zichzelf weer te kunnen vinden en te wennen aan de nieuwe verwachtingen. Hij is dit jaar, op deze jonge leeftijd uiteraard, niet de speler gebleken die de rest bij de hand kon nemen. Nu het straks wat beter gaat zal hij ook beter renderen. Wellicht net op tijd voor het EK, zo niet dan kunnen we wel verwachten dat hij gaat bijtekenen en volgend jaar een nieuwe stap gaat maken.

 

+1/-1

Heel benieuwd naar zijn keuzes en ontwikkeling de komende tijd. Ik durf er niets van te zeggen.
Een snelle transfer en snel geld, maar met weinig speeltijd en ontwikkeling.. het zou ook zomaar kunnen helaas. Ik hoop dat ie meer geduld en verstand heeft dan zijn keuze voor een zaakwaarnemer velen zou doen vermoeden.

Wat een jaar zeg voor die jongen.

 

+2/-0

Als hij zijn geduld kan beteugelen en volgend jaar met rugnummer 10 een jaar lang goed speelt dan kan hij overal naartoe. Hij wil zelf graag als aanvaller spelen zei Faber en ik denk dat het voor PSV ook beter is. Hij kan voor PSV dat brengen wat Ziyech en Berghuis bij Ajax en Feyenoord brengen vanuit die positie. Als hij zich daarop focust dan weet ik zeker dat hij over een jaar een toptransfer kan maken.

Nu kan hij ook een mooie stap zetten maar gezien zijn huidige vorm denk ik niet dat hij er klaar voor is. Wat zou het goed uitkomen als hij juist nu tegen Feyenoord een beslissende rol kan spelen en het goede gevoel weer aan kan tikken.

 

+1/-1

Pff, is echt al weken waardeloos. Hopelijk mag hij ook eens banken, of naar het middenveld naast Thomas.

 

+3/-0

idd, al tijden helemaal onzichtbaar!

 

+2/-0

Verricht niet altijd de benodigde (hoeveelheid) defensieve arbeid. Dat hoort er ook gewoon bij. Punt van aandacht.

 

+4/-0

Waardeloze voetballer. Waarom wordt hij nooit eens aangesproken op zijn verdedigende acties. Door hem komt steeds het gevaar van de tegenstander. Mag blij zijn als je er 5 miljoen voor krijgt. Je speelt continu met een man minder. Die wil weg das wel duidelijk. Vind zichzelf de ster.

 

+1/-7

Word je nou nooit moe van jezelf? Als PSV wint, ben je te laf om te reageren. Als er puntverlies volgt, loop je constant het forum weer te vervuilen met de grootst mogelijke onzin die je maar kan verzinnen.

 

+5/-2

Laten we ons grootste talent nu niet af gaan vallen.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Haroldinho schreef op 01 maart 2020 om 17:00:

Verricht niet altijd de benodigde (hoeveelheid) defensieve arbeid. Dat hoort er ook gewoon bij. Punt van aandacht.Zeker een punt van aandacht.
De jongeman heeft veel talent maar moet op het gebied van (vuile) meters maken toch nog eens kijken naar Thomas.
Niettemin hoort ook hij bij de spelers die komend jaar vast in onze basis moeten staan.

 

+2/-0

Het is al een tijdje niet goed genoeg, je moet soms zelfs moeite doen om zijn talent te zien. Hij functioneert gewoon echt niet en behoort nu zelfs tot de mindere.

 

+2/-0

Ik irriteer me de laatste tijd vooral aan zijn gedrag op het veld.
Loopt heel de tijd te zeuren op andere spelers als die iets niet goed doen, terwijl hij het zelf al weken niet laat zien.

Jammer dat we niemand in het team hebben rondlopen die zulke jochies met beide benen op de grond zet.

 

+3/-0

Nou het is wel opvallend inderdaad, want in eerste instantie waren al zijn uitbarstingen gericht op 1 persoon (Bruma) en dat zou ik ergens nog kunnen begrijpen. Maar nu was het geloof ik op Gakpo en dat moet geen trend worden. Ik snap de lagen van frustratie in zijn jong lichaam en geest maar dit kan niet. Zoals Faber al zei in zijn eerste week, het gaat erom dat je elkaar helpt en niet verder de grond in trapt.

 

+3/-0

Het is ook niet erg dat hij niet in zijn beste vorm is, maar als er iets is dat je van een speler mag verwachten, is het wel dat hij 100% inzet toont. Verdedigend deed hij vrijwel niets anders dan op 2 meter achter zijn directe tegenstander aanlopen, waardoor al het gevaar van die kant kwam. Voor elke bal strijden is wat je wel mag verwachten, maar wat niet gebeurde.

Opvallend was ook de kramp aan het eind, want ik had niet de indruk dat hij bijzonder veel meters afgelegd had, zeker in vergelijking met een Thomas/Dumfries/Rodriguez. Als hij niet fit, dan is een weekje rust misschien niet eens zo'n slecht idee, want als we met 10 man tegen Groningen denken te gaan winnen, gaan we van een koude kermis thuis komen.

 

+1/-0

Hij had wel op 2 na de meeste sprintjes in de benen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

PSV Forum » Spelers » Mohamed Ihattaren