Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Daniel Schwaab

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Cocuu schreef op 13 augustus 2019 om 15:17:

Ik vind het ook geen gek idee, hij heeft bij Ajax prima wedstrijden als linksback gespeeld (ook Europees). Hij is in ieder geval meer een linksback dan Sadilek. Plus denk ik dat Viergever en Baumgartl onze beste verdedigers zijn, dus als je Schwaab ook wilt opstellen, dan zal je wel zoiets moeten bedenken.Ik zou Schwaab opstellen totdat Lato er klaar voor is. Tot die tijd is Viergever als linksback beter dan Sadilek.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Haroldinho schreef op 11 augustus 2019 om 22:33:

Ik denk dat hij gewoon de stand-in van zijn landgenoot en Viergever wordt.

Edit: "PSV is overtuigd van nieuweling Timo Baumgartl en ziet voor Schwaab nu dan ook niet direct een hoofdrol weggelegd."

Bron: ED artikel over terugkeer Schwaab.Lijkt mij ook de meest logische oplossing. Baumgartl maakt tot op heden een prima indruk en viergever doet ook gewoon wat hij moet doen. Geen fan van Viergever op Lb - daar moet iemand staan due ook naar voren mee kan voetballen + Sadilek doet het daar prima tot nu toe

 

+1/-0

Viergever zie ik liever niet op linksback staan, die wordt er finaal uitgesprint als hij een rappe buitenspeler tegenover zich heeft. Bovendien verwacht ik van een linksback ook wat aanvallende inbreng. Viergever lijkt me niet het type dat de hele linkerflank bestrijkt om zo de ruimte te benutten die de naar binnentrekkende linksbuiten achterlaat.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Spelers » Daniel Schwaab