Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Donyell Malen

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Is toch geniaal hoe PSV dit aangekondigd heeft. Vind ik wel het vermelden waard.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 07 augustus 2019 om 03:40:

Is toch geniaal hoe PSV dit aangekondigd heeft. Vind ik wel het vermelden waard.Ik heb me doodgelachen!

 

+1/-0

Geniaal ja! En het nieuws is ook helemaal top!

 

+1/-0

Zo geniaal zelfs dat PSV het telefoonnummer van Frank Lammers zichtbaar in beeld liet zien ..

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Aogo schreef op 07 augustus 2019 om 15:30:

Zo geniaal zelfs dat PSV het telefoonnummer van Frank Lammers zichtbaar in beeld liet zien ..Jij snapt toch ook wel dat dat zijn telefoon niet is he :D

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 07 augustus 2019 om 16:42:

open/sluit de onderstaande quote:

Aogo schreef op 07 augustus 2019 om 15:30:

Zo geniaal zelfs dat PSV het telefoonnummer van Frank Lammers zichtbaar in beeld liet zien ..Jij snapt toch ook wel dat dat zijn telefoon niet is he :DNou, ik lees nu pas dat het de bedoeling was maar dat de grap maar deels was gelukt omdat de voicemail als Ferry Bouman gisteravond nog niet was ingesteld. Opvallend dan wel weer dat het ED aangeeft dat het telefoonnummer bij hun wel al bekend was als zijnde Frank Lammers ..

 

+1/-0

Het is mooi dat hij heeft bijgetekend. Maar verder zie ik nog niet echt waar het vertrouwen op is gebaseerd dat hij even onze topscorer van vorig jaar gaat vervangen. Tevens een heel ander soort speler.

Zijn goede naam heeft hij nu vooral te danken aan sterke invalbeurten vorig jaar waar hij vlak voor tijd scoorde. Op linksbuiten. Dat maakt hem toch niet gelijk een goede spits?

Natuurlijk is hij heel talentvol, en nog jong. Die zal het best wel gaan maken bij PSV. Maar ik denk eerder als linksbuiten. Laat PSV nu een nieuwe spits halen.

 

+1/-0

Veel te weinig dodelijk om op 9 te kunnen staan. Vergelijk hem eens met Kezman, die zou er alleen vandaag al drie gemaakt hebben.

 

+1/-0

Veel te speels. En mist inzicht. Staat veel te vaak buitenspel.

 

+1/-0

Reacties hierboven zeggen weer alles over het opportunistische PSV Netwerk, ben blij dat het weer terug is :D

 

+1/-0

Vind je hem zo geweldig dan? Potentie is er enorm, klopt. Maar dit valt tegen.

 

+1/-0

Ik ben die mening al langer toegedaan. Nu anders beweren, omdat de bal tussen de beentjes doorrolt vind ik pas opportunistisch ;).

Ik vind het meer een 4-4-2 spits, niet zoals hij nu speelt. Daarvoor mist hij te veel kansen en is hij te weinig aanspeelpunt door de lucht.

 

+1/-0

Die goal schiet ie toch erg goed in, is sowieso samen met Bruma onze meest dreigende speler. Ik snap ook niet waarom jij hem geen inzicht vindt hebben, een van zijn grootste kwaliteiten vind ik namelijk juist zijn gevoel voor positie en loopacties.

 

+1/-0

4-4-2 lijkt me voor hem wel op het lijf geschreven idd.

 

+1/-0

Die is aan BPC, toch? Ik vind zijn loopacties wel goed. Net als zijn diepgang, daar ben ik dol op. Hij heeft zeker kwaliteiten, maar een 9 in een 4-3-3, ik heb sterke twijfels.

 

+1/-0

Was inderdaad aan BPC. Ik twijfel overigens ook over zijn positie, ik denk dat ook hij het beste zal renderen in een 4-3-3 op links.

We hebben dus gewoon met Lozano, Bergwijn, Bruma, Malen en Gakpo 5 linksbuitens.. weet niet of ik daar om moet lachen of huilen als je op hetzelfde moment Lammers (en op de achtergrond Piroe) als enige echte 9 hebt.

 

+1/-0

Ik weet het wel, dat is om te huilen. Nu had je de meeste van die spelers al, dus in die zin een luxeprobleem. Ben alleen niet helemaal zeker of Bruma, ondanks dat hij verre van slecht speelt (!), nodig was. Al hadden ze vast niet verwacht dat Bergwijn en Lozano er nu nog waren.

 

+1/-0

Zo jammer dat Lammers geblesseerd is. Prachtige voetballer en kan perfect als voetballende 9 met bewegelijke spelers om hem heen renderen. Blijft je afvragen of hij de mentaliteit heeft - lijkt wat te aardig - maar een techneut eerste klas. Was zeer benieuwd wat hij zou laten zien (al is hij een 9 en geen 10)

Dat gezegd, Malen is een interessante speler. Super snel, erg doelgericht en kan een goal maken. Meer een speler voor de flanken of in een twe spitsen systeem maar wel een jongen met toekomst.

 

+1/-0

Donyell is een speler met veel potentie, maar echt geen spits. Typische buitenspeler. Met lammers op 9 zou die op de flanken echt heel goed uit de verf komen. Maar hij staat op 9 om dezelfde reden als Bergwijn op 10 staat.. teveel buitenspelers die een plaats op de bank niet likken. Een luxe probleem

 

+2/-0

Malen laat het voorlopig ook nog niet zien. Nog erg jong natuurlijk maar het NL Elftal vind ik echt te vroeg komen voor hem.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Spelers » Donyell Malen