Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Voorronde CL] PSV - AS Monaco (9 aug 20.30u)

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Gakpo eraf … Simons erin!

 

+1/-0

Tja... Geen CL, Gakpo gevlogen (ondanks zijn eigen matige prestaties tegen Monaco), Ajax weer 20-40m meer in kas tegenover PSV 3 of 4. Hopelijk kunnen we in de competitie nog potten breken, dan kunnen we volgend jaar misschien een heel klein beetje inlopen. Maar de Europese glory days zijn al jaren voorbij, en komen denk ik ook niet meer terug. Straks EL tegen Spaanse en Engelse subtoppers, en dan kunnen we ons weer richten op de competitie.

Na de wedstrijd:
Ik trek mijn woorden in. Wauw! :D
We moeten natuurlijk nog een ronde door, maar we hebben nog een kans. Eens kijken of we ook Schotse kont kunnen schoppen!

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 9 augustus 2022, 23:05:27.

 

+1/-0

Spijt me maar het lijkt nergens op.

 

+2/-0

PSV speelt een volstrekt kansloze wedstrijd. De spelers die de ploeg bij de hand moeten nemen komen ook niet uit de verf. In de Champions League heeft onze club helemaal niets te zoeken. Monaco is veel en veel te sterk. Geen schande maar wel pijnlijk als je de ambities hebt om meer te willen. Dan moet PSV het toch echt anders aanpakken.

 

+2/-1

We leven nog. De vraag is of het slechts uitstel van executie was.
Guti maakt zijn domme balverlies goed!

 

+4/-0

Cody zet zich niet echt in de schijnwerpers tot nu toe.

 

+2/-0

Hoppaaaaaaaaaa! Wat voelt deze overwinning lekker!

Het lijkt me dat de zwaarste horde is genomen, omdat rangers niet zo goed kan voetballen als dit Monaco. Nog 2x vlammen en dan miljoenen opstrijken!

 

+1/-0

Rangers wordt bepaald geen makkie. Maar wat een lekkere overwinning! Totaal tegen de verhouding in en met een flinke dosis geluk, maar who cares🙂

 

+2/-0

Hopelijk dat we wel wat meer aan het voetballen komen. Want twee keet zo'n pot dat trek ik niet🤔

 

+1/-0

Het was wederom niet best, maar gevochten als leeuwen!
van Ginkel en Guti vielen verdienstelijk in.

Kijk uit nnaar Rangers!

 

+3/-0

PSV is niet goed voor mijn hart. Het moet echt nog veel beter. In de Champions League kom je ploegen tegen van minstens het kaliber AS Monaco en zelfs beter. De veerkracht en de wil is er en dat trekt PSV met het publiek erachter over de streep. Nu door naar Schotland, prachtige tegenstander die Europees gezien fantastisch presteert.

 

+1/-0

Voetbal is een vreemd spelletje. Zijn ze nu wel verzekerd van Europees voetbal?

 

+1/-0

Mijn god, heel de avond niet het gevoel gehad dat het erin zat en dan nu terugkijken is totaal anders dan heel de avond wel het gevoel hebben dat het erin zat en met lege handen staan.

Ik kan het nog niet geloven, van een schaal 1 tot 10 een 8.5 onterecht. Maar ook dat telt niet.

 

+1/-0

Ja maar dat was PSV hiervoor ook al (in de EL). Psv mist Madueke enorm en het blijft voetballend erg zwak. Til voegt voetballend weinig toe en In dit systeem moet een CV inschuiven - anders word het steeds overlopen. Nog veel werk aan de winkel. Allicht dat er bij CL plaatsing nog wat bijkomt. Met dit niveau gaat psv geen potten breken. Wel mooi dat er op karakter dit keer wel wat wordt uitgesleept

 

+1/-0

Nou, eindelijk thuis...

Wel een bijzondere pot. Kan me toch niet veel belangrijke wedstrijden herinneren deze eeuw, die we tegen de verhouding in wonnen.

Wel een probleem dat we voorin zo afhankelijk zijn van Gakpo, want je ziet dat de tegenstander er gewoon drie man op zet en dan heb je geen alternatieven. Luuk kan aanvallend niets op 30 meter van de goal en wie er ook op rechtsbuiten staat, het is een heel ander niveau dan Gakpo en eigenlijk niet geschikt (nog) om de CL te halen. Ook op andere plekken in de basiself heb je zwakheden zitten, en dan denk ik vooral aan Max (die ik snel zijn basisplek zie verliezen) en Til (die 'm denk ik nu al kwijt is).

 

+1/-0

Nou eindelijk thuis....
Ik heb PSV vaak beter gezien en dat we eruit vlogen. Nu zit het een keer mee, dat mag opzich best.
Ik heb alleen dit seizoen nog geen fatsoenlijke pot gezien. Ik weet niet of dit normaal is vo0or onze Ruud, maar ik ben Schmidt al aan het missen.

 

+1/-0

En spannende pot maar wat een slechte pot.
We zijn er nog lange niet.
Verdedigend blijft het billen knijpen, daar mag nog wel een kanjer bij al viel Obispo me gisteren mee.
Teze blijft in mijn ogen ondermaats voor de CV positie.
Til bracht gisteren nul komma nul aan toegevoegde waarde. Gakpo idem dito, slechtste man van het veld. Teveel druk op zichzelf gelegd mogelijk.
Onze rechtsbuitens voor en na de rust leken vanaf de tribune beide een kilootje of 5 te zwaar en brachten weinig: Een berg ingewikkelde bewegingen en scharen en geen enkele goede voorzet. Ik snap dat men voor die positie de markt op gaat.
Luuk won meer verdedigende kopduels dan aanvallende (namelijk geen enkele) maar was wel het goudhaantje met een fantastische goal.
Hij leek gisteren verdedigend meer toe te voegen dan aanvallend.
Kortom, blij met het resultaat maar teleurgesteld in het vertoonde spel al was dit ook grotendeels de verdienste van Monaco dat goed druk zette en PSV 3/4e van de wedstrijd eigenlijk tot alleen maar tegenhouden dwong.

 

+1/-0

Toch best knap dat iemand die geen enkel aanvallend kopduel gewonnen heeft een assist geeft en scoort met zijn hoofd :ja

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 09 augustus 2022 om 23:47:

Voetbal is een vreemd spelletje. Zijn ze nu wel verzekerd van Europees voetbal?PSV was al zeker van EL, ook wanneer het niet door was gegaan tegen AS Monaco.
Waarom weet ik niet zeker, maar het zal wel met de ranking van de UEFA te maken hebben.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Voorronde CL] PSV - AS Monaco (9 aug 20.30u)