Transparent
Inloggen
Sluiten

Veronica Inside: 'PSV en Raiola vandaag om de tafel over Berghuis'

13 juli 2019 13:46 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Veronica Inside: "PSV en Raiola vandaag om de tafel over Berghuis"; image source: Pro Shots

Veronica Inside meldt dat de PSV directeuren Gerbrands en De Jong vandaag in Monaco met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Steven Berghuis, in gesprek gaan over een overgang van de spits van Feyenoord. De Rotterdamse club bood Berghuis eerder een verbeterd contract aan, maar de spits tekende tot dusver nog niet.

Meer op Veronica Inside


Tags

berghuis raiola veronica feyenoord gerbrands jong monaco

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Met Bruma erbij. Bergwijn en Lozano nog niet verkocht. Malen die er kan spelen. Ibi die er kan spelen en talenten als Gakpo en Aboukhal, snap ik dit niet helemaal. Berghuis is geen buitengewone speler en gaat al richting de 30. Zal vele miljoenen kosten. Heel veel vraagtekens.
+7/-2

 
1 jaar geleden
Als Bergwijn en Lozano deze zomer vroeg bij ons waren weg gehaald, dan snap ik nog wel dat PSV Berghuis als een mogelijkheid zag.
Maar nu Bruma er al is, en de beide heren nog in Ehv zitten heb je hem volgens mij niet echt nodig.
Feyenoord ziet Berghuis als hun verkoop die het meeste geld op moet gaan brengen dus ik zie PSV en Feyenoord het niet eens worden, zoals ik het in schat.
+2/-1

 
PSV is al zolang geïnteresseerd in deze speler, dat ik wel geloof in concrete belangstelling. PSV is aan het vooruitzien, wat ik op zich een goed teken vind. Echter is niets zeker meer in het voetbal. Dus met betrekking tot verkopen( Lozano, Pereiro, evt, Bergwijn) denk ik dat PSV verwacht dat één van die drie verkocht zal gaan worden.

Persoonlijk vind ik dit echt wel een goede speler. Heb destijds nooit de stap naar Watford (afgezien van geld en entourage) begrepen. Had hem er toen al graag bij gehad. Gezien zijn leeftijd is dit misschien niet het ideale moment om hem te halen, omdat er niet zoveel restwaarde meer overblijft, maar spelers op die leeftijd zijn wel op zijn top. Dit is wel een speler die meer voetbal in de ploeg brengt. Heeft de nodige assists op zijn naam en kan zeker weten doelpunten scoren.

Maarrrr, ik zie een enorm zwaktepunt in onze verdediging. RCV hebben we niet eens en onze LCV ben ik ook niet kapot van. Aardige speler die Viergever, maar kan niet goed spelen met een man in zijn rug. Laat teveel gaten vallen.

PSV heeft prestatiespelers nodig om Europees wat voor te stellen. Voor de ED gaat het allemaal wel, maar om Europees resultaten te halen, denk ik dat je zelfs het hele centrum achterin zou moeten vervangen. Ook de LB is voor mij nog onbekend. Geen idee hoe goed dat ventje is!

Mocht PSV erin slagen om hem te binden, dan ga ik me wel afvragen waarom PSV deze miljoenen niet spendeert aan één of twee goede CV's! Prioriteit ligt daar!
+3/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Wat zijn prestatiespelers?
+3/-0

 
1 jaar geleden
@Raimundo, ik heb je tekst met plezier gelezen. Ik ben het helemaal met je eens dat de verdediging de prioriteit is. Aanvallers en middenvelders hebben we voldoende, maar achterin is het heel matig.
Ik vind de CV ook een zeer belangrijkse positie. Als je daar één hele goede CV hebt dan geeft dat rust in het team. Dan kan Viergever nog wel met hem meevoetballen. Aangezien van Bommel de verdediging zeer belangrijk vind moeten we er vanuit gaan dat PSV serieus op die positie bezig zal zijn.
+2/-2

 
Wakkur2019 (geschorst)
1 jaar geleden
Gewoon nog een statische controleur erbij
+2/-2

1 jaar geleden
Ben het met Markdb111 eens. Met de kennis die wij nu hebben zou dit een behoorlijk vreemde aankoop zijn. We hebben een centrale verdediger nodig! Ik snap nu Luuk weg is, dat John de Jong een nieuwe aanvaller zou willen hebben maar kijk dan naar een centrale spits (Vincent Janssen, Bas Dost etc). Mocht Berghuis komen, heb je zolang Lozano of Bergwijn niet weg zijn anders teveel flankspelers in verhouding met spitsen of centrale verdedigers. Overigens: Berghuis brengt wel gif in het spel! Iets wat echt nodig is, nu Luuk en Angelino weg zijn.
+4/-3

 
1 jaar geleden
Vaak wel het verkeerde soort gif, daar rode kaarten oplevert.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Precies dit, er kan nog wel eens kortsluiting bij die jongen optreden. Met Lozano en Berghuis gaat het een moeilijk jaar worden voor de perschef van PSV...
+2/-1

1 jaar geleden
Dat moet en kan niet anders betekenen dat ze verwachten dat zowel Lozano als Bergwijn gewoon gaan vertrekken. Op zich prima vervanger maar past niet echt in het beleid. Hij is 28 dus qua restwaarde lastig. Max 10 miljoen, meer zou ik er niet aan uitgeven.
+4/-0

1 jaar geleden
Man man man.. dit moeten we toch niet willen. Ik hoop toch echt dat dit bij een gesprek blijft. Wat een niveau streven we na zeg...
+4/-1

1 jaar geleden
Misschien dat Van Bommel Berghuis ook ziet als een 10. Dan nog heb je op dit moment Lammers, Ihatarren, Pereiro en mogelijk Afellay. Misschien gaan we 3-2-5 spelen?
+2/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gaan we volgend seizoen 2-2-6 spelen ofzo? Koop eens een fatsoenlijke verdediger.
+5/-3

 
1 jaar geleden
Je zou die 15 miljoen of meer die deze speler moet gaan kosten beter investeren in de verdediging. Lozano en Bergwijn zijn nog niet weg en ik heb in spelers als Gakpo, Lammeras Malen en Bruma ook het volste vertrouwen. Dit gevoel heb ik niet in het huidige verdedigingscentrum Viergever en Lukassen. Hier kun je niet Europa mee in en waarschijnlijk zelfs niet de eredivisie.
+2/-2

1 jaar geleden
Als jeugdspeler ga je jezelf toch achter de oren krabben als je dit soort nieuws hoort. Even serieus waar zou hij moeten spelen. Niet het niveau dat je als PSV moet nastreven. + Voorin moet een club als PSV spelers hebben die veel transferwaarde vertegenwoordigen. Of een speler op leeftijd die ook echt het verschil kan maken internationaal. Maar het liefst jonge spelers met veel potentie. Zoals Malen Gakpo etc.... Achterin of op het middenveld kan je wel wat routine gebruiken.

Dus de jong en van Bommel ga eens opzoek naar spelers die PSV echt beter gaan maken.
+2/-1

1 jaar geleden
Wat moet je er in godsnaam mee
+3/-2

1 jaar geleden
Ik vroeg me al af wanneer we nog een aanvaller gingen halen.
+5/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja ik snap dit ook niet, of het moet zeker zijn dat Lozano of Bergwijn of zelfs beide nog weggaan. Dat wordt dan vechten voorin met malen lammers berghuis bruma gapko en dan vergeet ik er vast nog een paar.

Hij kan natuurlijk ook gehaald worden voor de positie van Pereiro.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als die Goed geïnformeerde bronnen Johan Derksen of 'F'alentijn Driessen bedoelt worden weten we voldoende.
+4/-2

1 jaar geleden
Wat een wanbeleid zeg..
+2/-4

1 jaar geleden (gewijzigd)
Goede zet, scorende speler met assist en wordt psv beter van.
We hebben ervaring nodig en spelers die rendement halen.
Lammers, malen, bruma.. Het is nog allemaal afwachten wat ze over een heel Seizoen brengen.
+4/-2

1 jaar geleden
Frank Berghuis word gezien als vervanger van Pereiro. Hij gaat, als ie komt, achter de spitsen spelen. Zelf had ik liever ook eerst een centrale verdediger gezien, maar ja.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ik heb liever een speler onder de 50 op die plek...
+3/-0

 
1 jaar geleden
Daar hebben we Sam Lammers al voor. Prioriteit bij linksbenige verdediger leggen. Dit misbaksel voegt kwalitatief en qua persoonlijkheid helemaal niets toe aan ons PSV.
+2/-2

 
Wakkur2019 (geschorst)
1 jaar geleden
Linksbenige verdediger? Misbaksel? Je hebt het over Viergever?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Frank! Dat is een echt PSVer. Maar Pico gaat echt niet de plaats van Perreiro innemen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Frank Berghuis ? De vader van Steven , voetbalt die nog ?
+1/-0

1 jaar geleden
Laat weg laat weg dat jankertje van 010
+3/-3

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dus de verkoop van Pereiro komt er aan en meteen voor Berhuis gaan lijkt me goed nieuws...
+4/-1

 
1 jaar geleden
Inderdaad, dat is anticiperen op wat gaat komen. De interesse in Berghuis staat los van de komst van een verdediger. Die nieuwe verdediger komt er echt wel. Maar haastige spoed is zelden goed en ik heb voorlopig best vertrouwen in Viergever/Luckassen.
+5/-0

1 jaar geleden
De bron is Veronica inside, dus ik maak me nog niet heel druk !!!
+3/-2

1 jaar geleden
Het zou me niet verbazen als dit gesprek meer over Lozano gaat dan over Berggeit!
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen masker nieren obispo quarantaine senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel