Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV opnieuw in gesprek met Gastón Pereiro over nieuw contract'

2 september 2019 16:34 - Facebook PSV
Foto: Pro Shots

"PSV opnieuw in gesprek met Gastón Pereiro over nieuw contract"; image source: Pro Shots

PSV gaat opnieuw in gesprek met het management van Gastón Pereiro over een nieuw contract. Dat gaf technisch manager John de Jong aan in een Q&A op de Facebook-pagina van PSV. De Jong heeft hiervoor al een afspraak gepland staan komende maand. Mocht het niet tot een akkoord komen, zal hij na dit seizoen transfervrij vertrekken uit Eindhoven.

Meer op Facebook PSV


Discussieer mee op de forums


Tags

pereiro jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Goede zaak. Hopelijk tekent hij bij. Hopelijk wordt hij dan ook goed gebruikt.
+4/-3

 
6 maanden geleden
Goed gebruikt? Dan kunnen we beter een andere trainer nemen, 😜 Gaston heeft vorig jaar al aangegeven dat hij behoefte had aan een nieuwe uitdaging. Dat wordt hem niet. Pereiro heeft de potentie die Brands in hem zag nooit waargemaakt.

Last gaan,
+5/-1

 
6 maanden geleden
Met goed gebruikt bedoel ik in eerste instantie gewoon opstellen. Als Pereiro in de Arena in basis had gestaan of desnoods bij rust was ingevallen, ben ik ervan overtuigd dat je die wedstrijd waarschijnlijk had gewonnen maar sowieso niet verloren. De man heeft vertrouwen nodig en bij voorkeur de nummer 10 positie en daar heeft het bij Phillip en met name bij Mark danig aan ontbroken. Altijd was hij de kop van jut terwijl hij qua talent misschien na Romario en wellicht Luc Nilis wel de allerbeste voetballer van PSV is (geweest).
+3/-4

 
6 maanden geleden
Zeker de wedstrijd Willem II-PSV vergeten 10 maart 2018 4-0 Gastonneke was in slaap gesukkeld , liet zijn man lopen en zag zijn hakken zelfs niet meer . Awel , goede speler mits hij wakker is enne .... winter is coming.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Ja en die 5-0 nederlaag die avond was natuurlijk louter te wijten aan Pereiro, de rest van het team speelde een uitstekende wedstrijd... stom van mij. Wel kan ik mij nog vaag herinneren dat Gaston PSV een maandje later op weg hielp in de kampioenswedstrijd tegen Ajax, en dat nadat hij een week eerder ook al aan de basis stond van de miraculeuze comeback in Alkmaar. Maar dat ben jij wellicht vergeten of was je niet aanwezig? Ik bekijk de zaken liever van de positieve kant.
+1/-3

 
6 maanden geleden
U zegt : .... Als Pereiro in de Arena in basis had gestaan of desnoods bij rust was ingevallen, ben ik ervan overtuigd dat je die wedstrijd waarschijnlijk had gewonnen maar sowieso niet verloren..... Wat schieten ik nu op met die aannames??? Hij laat te weinig zien en dat is de realiteit. Dat hij of 3 a 4 keren iets laat zien in 34 wedstrijden ED is voor mij te weinig . Nogmaals , een goede voetballer ben ik ook van overtuigd maar laat het niet zien. Er is ook totaal geen belangstelling voor hem van andere clubs en dat zegt mij voldoende. O O wat is hij goed.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Als je niet opgesteld wordt, kan je niet excelleren. Ja hoor eens, jij haalt er een hele wedstrijd tegen Willem II bij waarin hij wellicht niet goed speelde, yeah right, geldt het hele fucking team (om de onvolprezen Pieter de Waard maar eens te citeren). De eveneens onvolprezen Romario gaf ook regelmatig niet thuis, maar die had wél geschikte spelers om hem heen om hem enigszins uit de wind te houden. De huidige waterdragers hebben al moeite genoeg om een bal over 3 meter naar iemand in hetzelfde shirt te passen. Maar misschien bekijk ik de zaken wel te positief, ben ik te positief ingesteld. Dat kan natuurlijk ook.
+1/-3

 
6 maanden geleden
Nee beste killermfc . U heeft duidelijk een zwak zoals wel meer supporters voor Gaston en daar is niets mis mee . Iedereen heeft zo zijn eigen mening , gelukkig maar .Het zou geweldig zijn als hij bijtekent en zich laat zien daar word iedereen beter van en dat meen ik serieus maar ik denk en dat is mijn mening dat het een illusie zal zijn.
+3/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
6 maanden geleden
Hoe vaak heeft Pereiro al de kans gehad op de positie van aanvallende middenvelder, zowel onder Cocu als Van Bommel?

Deze mogelijke contractverlenging is niet om sportieve redenen, maar om financiële (om te voorkomen dat ie volgende zomer gratis de deur uitloopt).
+4/-1

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Santa , u bent toch wel met me eens dat een speler met zo'n potentie zich toch moet laten gelden . Wat is het nou , luiheid of kan hij het niet aan de volle 90 minuten ? Hij heeft toch kansen voldoende gehad maar laat het steeds lopen . Geweldige vrije trap , kan heel goed van afstand schieten maar knullig balverlies en geen moeite doen om hem terug te veroveren. Hem inzetten is gokken , kan goedkomen of zelfs nog minder worden . Je kunt er niet op bouwen . Waarom contract verlenging ? WIE .... heeft er voordeel van ?
+4/-0

 
6 maanden geleden
In de hoop er nog een paar stuivers aan over te houden. Met een eenjarig contract verkopen is voor de clubkas beter dan transfervrij de deur uit laten lopen
+4/-3

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb een vermoeden dat als Pereiro(lees Paco Casal) niet bijtekent en blijft, hij geen minuut meer speelt dit seizoen, iets wat Gastón zelf natuurlijk ook niet wil. Mag Casal hem dat uitleggen. Echter zijn er morgen natuurlijk ook nog transferwindows open, bv in Argentinië, Israël of Portugal. Misschien dat PSV Pereiro met zachte hand naar de uitgang wil duwen door Casal voor het blok te zetten als hij niet voor een jaar tekent? Ze zijn natuurlijk niet gek bij PSV. Sowieso een vervelende situatie.
+3/-0

6 maanden geleden
Je kan beter met hem bespreken of het niet verstandiger is een nieuwe zaakwaarnemer te nemen.
+8/-1

6 maanden geleden
Tsja, ik zou er ook graag nog wat aan overhouden, hem transfervrij laten lopen is natuurlijk dik verlies. Maar voordat deze jongen gaat bijtekenen zal er wel een salaris om U tegen te zeggen bij horen, en moet hem weer speeltijd in het vooruitzicht worden gesteld zodat ie zich in de etalage kan zetten. Ik was altijd fan van hem, maar PSV 15 miljoen door de neus boren deze zomer met die afgeketste transfer, mede door die louche zaakwaarnemer, en het feit dat hij extreem flegmatiek is, geeft me nu eerder hoofdpijn. Hij heeft geweldige wedstrijden gespeeld, afgewisseld met puur niets. Jaagt niet, straalt geen energie uit etc. Dan doet hij het een wedstrijd wel, denk je van: oh gelukkig, er is een lampje gaan branden. Om vervolgens de volgende wedstrijd weer rond te sjokken op zn elf-en-dertigst. Hij hoeft niet altijd geniaal te zijn, maar wat meer werklust mag toch wel te verwachten zijn?

Dusja, ik weet het niet. Misschien is het beter om het boekje Pereiro gewoon dicht te houden.
+5/-0

6 maanden geleden
Erremoei. Vervelend om te zeggen, eigenlijk is hij in deze selectie overbodig geworden. Gezien de aankopen is er geen rekening mee gehouden dat hij zou blijven. De Turkse en zuid-Amerikaanse transferwindows zijn nog open, voor een verhuur?? Of zet PSV druk op zijn zaakwaarnemer?
+3/-1

 
6 maanden geleden
Ik denk dat op deze zaakwaarnemer geen druk te zetten is.
Het is juist PSV dat onder druk staat, want bij geen verkoop verdienen ze niks aan hem.
+2/-0

6 maanden geleden
Echt niet te filmen dat een volwassen persoon zo zijn carrière laat vernaggelen door een zaakwaarnemer. Maar zoals ie op het veld is, zo is ie buiten het veld ook. Een slapjanus. Nul progressie in al die jaren zegt ook alles. En niet over van Bommel lopen mauwen, want Cocu kreeg hem ook niet aan de praat. Ligt allemaal volledig aan zijn mentaliteit en de wedstrijdinstelling. Spartak was perfect geweest. In Engeland of D'land komt ie nooit aan de bak met zo'n zomeravond dynamiek.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Zo grappig dit soort reacties. Want de jong op 10 ihataren op 10 bergwijn op 10 of wie dan ook op 10 werkt wel bij dit team. Maak aub je kleppen open en zie het systematisch falen op voetbal technisch en tactisch vlak. Bij PSV hebben ze totaal geen idee hoe ze een compact spelend team moeten bespelen. En ja dat is trainbaar. Je moet trainen wat van speler b en c wordt verwacht als a de bal heeft. Etc..... Maar door te volharden in trainers zonder enige kennis van het trainersvak zal je dit altijd blijven houden. Het Is tijd dat PSV een echte trainer met talent gaat aanstellen ipv die koekenbakker van een van Bommel.
+3/-5

 
6 maanden geleden
Wat is exact je punt. Deugt het systeem niet? Deugt alleen de trainer niet? En de spelers? Zijn die heilig en is hen niks te verwijten? Ook als die hun taken niet invullen zoals het hoort, mede omdat ze tijdelijk uit nood op een verkeerde plek staan?


Ik zie ook wel dat er totaal geen automatismen voorin zitten. Maar als je jezelf kenner noemt dan weet je dat dit team op pakweg 8 posities een andere speler heeft tov vorig jaar. Met name voorin en achterin. Als je denkt dat dat binnen no time weer loopt als een trein ben je naïef. Automatismen erin slijpen kost maanden tijd. In de tussentijd moet je hopen dat het puntenverlies minimaal is. Maar zeg het maar dan. Welk systeem, met welke spelers en met welke haalbare betere trainer.
+5/-0

 
6 maanden geleden
@Michelos. Ik weet niet hoor, maar het spel was vorig seizoen ookal hopeloos. Het behalen van resultaat betekent niet dat er ook goed gevoetbald word. Vorig seizoen is van Bommel geweldig begonnen. Hij voegde een element toe aan het spel dat ze onder Cocu speelde. Dat was het hoog druk zetten. Daarna heeft hij verzuimd het spelconcept verder uit te bouwen. Sterker nog ze gingen als een ouderwetse Engelse ploeg de lange bal op Luuk hanteren.

Automatismen ga je niet creëren met een in de basis verkeerde spelopvatting. Ik begrijp wel dat je mij niet serieus gaat nemen, maar luister maar eens naar een ervaren man als Dick Advocaat. Die roept ookal weken op tv dat je gewoon niet met 4 aanvallers moet spelen. Hierdoor verlies je iedere vorm van balans op het veld.

Je moet niet je 11 beste spelers opstellen, maar het beste elftal. Dit verwijt leg ik dus zeker neer bij de Coach.

Als je een keer niks te doen hebt, moet je maar een keer kijken naar het spel van Fc Volendam en van RKC. Dat zijn nou teams waarbij je ziet dat er iets getraind wordt. Helaas voor die trainers hebben ze niet het juiste materiaal, maar daar wordt gewerkt aan een spelconcept.
+2/-3

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Je ontwijkt een beetje mijn vragen en mijn hoofdpunt, je kan niet ongestraft een team op zoveel plekken wijzigen zonder dat aan het spel te zien. Je kan ze niet aan de praat krijgen in zo'n korte tijd. Daarmee is elk snel oordeel al van tafel.


Hoeveel trainingen heb je van vBommel bezocht om te kunnen concluderen dat hij niks toevoegt aan het spelconcept en te weinig traint op bepaalde aspecten? Misschien doet ie dat juist heel veel maar pikken de jonkies en newbies het nog niet op. Was het niet onder diezelfde trainer vrij aantrekkelijk in die 1e seizoenshelft? Waarom het niet meer draaide in de 2e seizoenshelft met diezelfde spelers en hetzelfde spelconcept is wel een discussie waard. Ik wijt het meer aan de onevenwichtige selectie en gebrekkige vorm van sleutelspelers, dan aan de trainer of het spelconcept.


Je haalt Advocaat aan, die hoor ik een week geleden nog op TV zeggen dat ie vBommel een erg goeie trainer vindt, en hij heeft regelmatig contact met hem naar eigen zeggen. En hoezo speelt Rosario niet met de punt naar achteren? Bommel heeft het controlerende 2 mans blok op het midden geofferd voor 1 man met de punten naar achter en een lopende man met Guti en een echte schaduwspits. Dat Rosario nog steeds vaak in de opbouw terecht komt is omdat ze hem het meest vrijlaten, maar hij is nog steeds controleur en speelt het dichtst op de defensie van alle middenvelders.


Laatste opmerking over het spelconcept. Er worden heel veel bijna-kansen gecreëerd waarbij het in die laatste fase misgaat, of in de afronding misgaat. Als je een spits gaat erin zetten die ze wel erin schiet en zijn lopende medeaanvallers aan het werk zet, en je zet er een Doan achter voor de creativiteit, dan wil ik het nog wel even zien. Ik vind de selectie serieus beter dan vorig jaar. Het wachten is dat de puzzel in elkaar valt.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Precies kenner, maar met deze trainer gaat hem dat niet worden. Als je figuren als Rosario opstelt op een van de belangrijkste plekken dan snap je het niet. Maar mvb wil zijn gelijk halen en zal hem tot de winterstop opstellen. Keer op keer moet hij zijn foute keuzes herstellen. Er zit geen lijn in, iedereen doet maar wat. Gisteren wist niemand zijn plek meer na de gelijkmaker. Maar noem maar eens een speler die beter geworden is onder hem. Precies niemand.
+1/-5

 
6 maanden geleden
Ik ken er zo al 2 'Souza Faria 11' en 'de kenner'. Zonder Mark van Bommel waren jullie nergens.
+4/-2

 
6 maanden geleden
Ben het deels met je eens, maar wat betreft Rosario heeft hij niet echt veel andere smaken op de bank zitten. Als hij Rosario anders zou gebruiken, bv in de punt naar achteren zou het al veel kunnen schelen. Of een 3e middenvelder toevoegen aan het middenveld. Zodat Rosario en Guti niet zo staan te zwemmen. M.i. zou Rosario met de punt naar achteren moeten spelen, met Guti als linkshalf en dan nog een andere spelers als rechtshalf. Waarschijnlijk is voor Guti dan ook meteen veel duidelijker wat hij moet doen en waar hij moet staan. Nu staan ze met ze 2en in een ondertal op het middenveld, waardoor ze continu moeten kiezen en schakelen. Daar zijn deze 2 jongen op dit moment nog niet toe in staat.
+2/-3

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Het is meer de gokker dan de kenner toch ?
+3/-1

6 maanden geleden
Dan zal het financieel interessant moeten zijn voor meneer Casal.
+5/-0

6 maanden geleden
Dus o,o winst ..lekker laten banken dan
+4/-0

6 maanden geleden
Zaakwaarnemer zegt jij gaat gratis de deur uit en we doen samsam bij andere club met teken geld...
+2/-0

 
6 maanden geleden
En u gelooft dat nog een club interesse heeft ?
+2/-1

6 maanden geleden
Gewoon niet meer opstellen moet je eens kijken hoe snel die zaakwaarnemer wordt. Lekker jaartje op de tribune.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Dat zou ik ook zeggen maar hij is geblesseerd geraakt in de transferperiode, dat zou dan lijken alsof PSv ondredelijk bezig is maar opzich ben ik het met je eens. Al is het alleen maar om die mafklapper van een zaakwaarnemer te laten bewegen.
+4/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
"De Jong heeft hiervoor al een afspraak gepland staan komende maand."

Al? Oktober, dus? Lachen. Die onderhandelingen hadden vorig jaar al moeten beginnen. Het verhaal van die stroperige zaakwaarnemer was vanaf moment 1 toch bekend? Ik dacht dat PSV de speler al lang had afgeschreven... De Jong kan zijn tijd beter besteden aan het scouten van jong talent.
+4/-0

6 maanden geleden
Zou mooi zijn als hij verlengd en we nog wat euros voor hem kunnen krijgen. Maar ik zie dat niet gebeuren. Ik vind ook dat hij veel potentie heeft, maar het komt er maar sporadisch uit. Zijn kansen zijn geweest, laat nu maar andere spelers op die posities exceleren, zoals Ihattaren en Doan. Daarvan kunnen we nog verwachten dat ze een restwaarde hebben.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ik denk ook dat Pereiro nu nauwelijks meer voor spelen in aanmerking komt.
Ihattaren heeft veel meer dreiging en ze willen nu voorin zeer veel beweging en Pereiro loopt niet veel.
Loopt straks gratis de deur uit, helaas.
+3/-0

6 maanden geleden
Je hebt wedstrijden waarin Pereiro onzichtbaar is... een kwestie van mentaliteit en inzet. In feite speel je dan met 10 man.
+1/-0

6 maanden geleden
O die zegt meteen dat hij bijtekent, dan even twijfel, dan weer zeker, dan weer twijfel en dan is het juni. Houdoe, besteed er toch geen tijd en moeite aan, je kent die zaakwaarnemer toch ?
+3/-0

6 maanden geleden
De ervaring leert dat spelers (en zaakwaarnemer) NIET de intentie hebben om in een laatste jaar voor het aflopen van een contract bij te tekenen, omdat men daarna beter in de markt ligt en meer geld kan vragen (omdat er geen transfersom hoeft te worden betaald). Pereiro loopt in 2020 gewoon gratis de poort uit.
+1/-0

6 maanden geleden
Zonde, als ze van zo'n speler afscheid gaan nemen. Pereiro heeft een geweldige techniek. Deze speler heeft bij van Bommel nooit een echte kans gekregen. Van Bommel had van spelers met de beuk erin, maar daar win je geen wedstrijden mee. Zo'n Rosario is echt helemaal niks, afscheid nemen van zo'n speler. Verder zijn er wel meer spelers bij PSV met weinig techniek, maar krijgen bij van Bommel wel de voorkeur.
+1/-0

reactie verwijderd

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

atkinson balverlies baumgartl doan dumfries faber feyenoord flitsphirips gakpo gelovigen getafe gica guti hendrix ihattaren kerk lammers malen medemens obispo religie rodriguez romero rosario schwaab sir tinus unnerstall vhtlsaw viergever