Transparent
Inloggen
Sluiten

'Toni Lato ook na de winterstop gewoon bij PSV'

17 oktober 2019 07:46 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Toni Lato ook na de winterstop gewoon bij PSV"; image source: Pro Shots

Waar in Spanje werd geopperd dat Toni Lato in de winterstop mogelijk zal vertrekken bij PSV geeft een woordvoerder van makelaarskantoor Toldra Consulting in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan dat de linksback gewoon bij PSV zal blijven. "Toni speelt tot 30 juni via een huurcontract bij PSV. Er is nu geen enkele indicatie dat het anders wordt", aldus de woordvoerder.

Lato wordt momenteel gehuurd van het Spaanse Valencia, maar is vooralsnog de derde keuze voor de linksbackpositie. Vooralsnog kwam hij alleen een minuut in actie als invaller in de thuiswedstrijd tegen Apollon Limassol.




Tags

lato limassol valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Die koopdeal zou toch maar rond zijn gekomen, dan had je een kat in een zak gekocht. Dat heeft die John de Jong toch weer goed gezien ;-)
+3/-1

4 jaar geleden
Ik blijf erbij dat ik denk dit een taktiek van PSV is om hem in de zomer alsnog goedkoop kan overnemen....
+2/-2

 
4 jaar geleden
Dan moet de speler zelf natuurlijk ook nog wel willen. Ik denk niet hij zelf nou heel vrolijk wordt van deze situatie. Lijkt me ook niet goed voor zijn ontwikkeling.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Voor PSV heeft het meer zin om Boscagli te laten spelen omdat dat een eigen speler is, ipv een speler van een andere club op te gaan leiden.
Ik kan me goed voorstellen dat ze wel ziek zijn van de truc die Valancia.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Gewoon een keus van de TD dat er anderen voor hem staan in de pikorde. Denk niet dat je er verder iets achter moet zoeken.
+2/-0

4 jaar geleden
Ook denk ik deels om Valencia terug te pakken die ons voor het blok wouden zetten. Uiteindelijk heeft Valencia nu alleen zichzelf daar mee.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Toch niet over de rug van de speler mag ik hopen.
+2/-0

4 jaar geleden
Gelukkig huur en niet gekocht ,was een bak met geld verloren gegaan..
+1/-1

4 jaar geleden
Angelino speelt nog steeds niet. Heeft die al heimwee? Dit Lato verhaal begint vrij genant te worden. Als je Sadilek nog niet eruit kan spelen, wat is er dan met je aan de hand.
+1/-2

 
Ja, maar elke keer aan het einde van de maand, staat er toch een glimlach op zijn gezicht.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Keep on smiling , is dat relevant dan? Is toch niet zijn probleem ? Zou jij het anders doen in deze situatie ? Oef , 3 vragen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat waag ik te betwijfelen. Als je van Valencia afkomt verwacht je te spelen in de eredivisie. Als dat dan niet lukt moet dat aan je vreten. Zeker als je de concurrentie bekijkt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Mtja , als de concurrentie beter is .....
+1/-0

4 jaar geleden
Wat een raar verhaal, weer. In Spanje denken ze - wie zijn dat - dat ie misschien terugkomt en vervolgens verklaart het makelaarskantoor tov het Eindhovens Dagblad dat ie gewoon blijft... De krant moet weer gevuld worden, kennelijk.

En over de voetbalkwaliteiten van deze jongen valt nog helemaal niets te zeggen, als hij niet wordt opgesteld...
+3/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage