Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemerskantoor Toni Lato: 'Een vertrek is logisch als hij helemaal niet speelt'

18 november 2019 17:34 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemerskantoor Toni Lato: "Een vertrek is logisch als hij helemaal niet speelt"; image source: Pro Shots

Een maand geleden werd nog aangegeven dat Toni Lato in de winterstop niet zal vertrekken bij PSV, maar in gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft een woordvoerder van zaakwaarnemerskantoor Toldra Consulting aan het niet uit te sluiten. "Een vertrek bij PSV is logisch als Toni helemaal niet speelt", aldus de woordvoerder. "Als je geen enkele minuut maakt, gaat het natuurlijk niet goed."

De linksback staat in de belangstelling van meerdere clubs uit Spanje. "Let wel, Toni heeft niets tegen de club PSV. Hij heeft er buiten het veld goed naar zijn zin en het bevalt hem er als mens prima. Maar de situatie als voetballer is nu natuurlijk niet zoals die moet zijn", zo geeft de woordvoerder aan. "Blijft dat zo in de komende weken, dan lijkt het logisch en beter dat Toni in de winter weggaat. Dat zullen we pas definitief in de loop van december weten als de komende wedstrijden zijn gespeeld."

Meer op ED.nl
Tags

lato

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Volgens mij is hij voor een appel en een ei gehuurd
https://psv.supporters.nl/nieuws/artikel/46348/%27PSV-was-met-Valencia-al-akkoord-over-koop-van-Toni-Lato-maar-Spanjaarden-krabbelden-teruglink. Gelukje voor ons nu.

Z’n afkoopsom bij Valencia is maar 80 mio, dus ben benieuwd wie deze parel gaat kopen.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
@Bever007, Klopt, was een rare vertoning deze zomer. Valencia heeft zich toen niet van hun beste kant laten zien.

PS. Heb je mijn post van toen gelezen, die in je link staat ?
+2/-0

 
1 jaar geleden
toen niet denk ik, nu wel ;) We kunnen wel concluderen dat hij ons niet naar de CL heeft geholpen en dat we nog maar weinig aan hem gehad hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
In dit geval ,niet goed geld kwijt.
+1/-0

1 jaar geleden
Koppigheid van van bommel. Heel veel slechter dan middenvelder Sadilek kan niet. Kan hij nog beter met Hendrix als linksback spelen.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Klopt, dat denk ik dus ook....als spelers droevig en chagerijnig rondlopen omdat ze niet spelen (wat logisch is) is van Bommel een type die denkt, prima jij komt er niet meer in...Karakter van onze coach maakt best veel kapot heb ik het idee....
+3/-1

 
Principes zitten meer in de weg dan je lief is.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Waar baseer jij op dat 'van Bommel is een type die denkt, prima jij komt er niet meer in' @pershing? Ben je vaak op de training en bij de TS-besprekingen?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik zie een patroon, ik zeg ook dat ik dat DENK, niet dat ik dat weet....of denk jij nergens over na?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ok @pershing duidelijk, dank. Het is dus maar een veronderstelling.
+1/-3

1 jaar geleden
Toldra consulting heeft ook iets weg van een uitzendbureau.Deze tijdelijke werknemer,heeft het niet waargemaakt.Voetbal is doorselecteren.Owen wijndal-AZ,19 jaar,jong oranje.Mathias Vina-club nacional,22 jaar,uruguay.Marcos lopez-san jose eartquakes,19 jaar,peru.Jesu Gallardo -Monterrey,25 jaar,mexico.Frank fabra-boca juniors,28 jaar,colombia.Succes in de winterstop John
+3/-1

 
1 jaar geleden
Schrijf jij wel eens naar hem?
Bedoel ik schreef wel eens naar Marcel Brands en kreeg dan ""gewoon" antwoord; goede tips zijn welkom, weet ik cker, ook bij John...
+1/-2

 
1 jaar geleden
John kan wel een paar goede tips gebruiken, dus ik zou zeggen stuur onze TD maar een paar mailtjes. ;-)
+3/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Voordat hij weer een speler gaat halen voor 15 miljoen die zo uit een g-elftal geplukt lijkt (Bruma). Die kan echt gewoon helemaal niets in het spelletje, zou je toch moeten zien als je jaren lang scout, zou je zeggen.
+1/-0

1 jaar geleden
Zonde! Had gehoopt dat hij in ieder geval een kans zou krijgen
+1/-1

1 jaar geleden
Moeten wij ons onderhand niet eens zorgen gaan maken over het feit dat alle talenten die wij aantrekken hopeloos falen? Ik kan deze speler niet beoordelen, maar het feit dat hij geloof ik 1 minuut heeft gespeeld is zeer zeer zorgelijk, zeker als je kijkt wat er nu op zijn positie wordt gepresteerd.
+3/-1

Wakkur2019 (geschorst)
1 jaar geleden
Als ik me niet vergis kwamen er van de zomer maar liefst 3 linksbacks. Kunnen die er alle 3 niks van? En ik maar denken dat destijds Brenet op linksback het dieptepunt was.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Lato is de enige linksback aangezien Boscagli ook centraal achterin kan spelen, terwijl Gloster voor de toekomst is gehaald.
+4/-2

1 jaar geleden
Nog een geluk dat we hem niet mochten kopen ,was anders dag 10 miljoen !!!
+1/-0

Zou deze jongen dan echt zo slecht/tekort komen dat hij geen ene keer zijn kunnen mocht lato zien? vraag ik me toch ff af, Bommel?
+2/-1

michelos (geschorst)
1 jaar geleden
Nog steeds geen professioneel journalist die aan Bommel heeft gevraagd wat er precies mankeert aan Lato, en waarom men vantevoren wel dacht dat ie goed genoeg was? Vraag nou eens op de man af op welke facetten hij tekort komt. Deze speler was notabene op een haar na gekocht. Was de zoveelste miskoop geweest dan.

Wordt zo langzamerhand echt gek van de besloten sekte die PSV is aan het worden. Waarom heb ik van de afvaardiging vd supportersgroepen ook geen enkele berichten in de media gezien wat er besproken is in de crisis overleg? Of hebben die ook moeten beloven hun mond te houden. Snap echt niet waar ze mee bezig zijn, Gerbrands voorop als eindverantwoordelijke.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Hier ben ik het helemaal mee eens. Geef eens wat duidelijkheid. Het lijkt nu alsof men maar wat aan het aanklooien is in de hoop dat het ooit wel weer eens goed gaat komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Valencia was er als de kippen bij om een afkoopsom van 80 mio om zijn nek te hangen. Lijkt mij dat hij dan toch wel wat kan.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Laat je niet misleiden door die bedragen. Dat zegt echt niks. Die clausule heeft met de wetgeving in Spanje te maken. Spelers hebben daar daarom absurde bedragen in hun contract staan. Bij Ronaldo stond zelfs 1 miljard in zijn contract bij Real Madrid maar hij ging voor plm. 100 miljoen naar Juventus.
+3/-0

 
Voor geen ene sinaasappel plukker, 80 miljoen? dit is puur als grapje bedoeld, al begrijp ik er geen drol van waarvoor of waarom en wie die beslissing heeft genomen.
+1/-1PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

balverlies basarnhem benfica beperking berisha boscagli corona dumfries eredivisie feyenoord fofana galatasaray ginkel gokken ihattaren kuip mand mauro midtjylland obispo onderbouwing ramalho ring schmidt shevchenko spartak teze tezert viergever yonci