Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep Lighttown Madness: 'Wij moeten er op de tribune voor de volle 100% voor gaan'

5 december 2019 09:03 - Lighttown Madness
Foto: Pro Shots

Oproep Lighttown Madness: "Wij moeten er op de tribune voor de volle 100% voor gaan"; image source: Pro Shots

Via Facebook roept sfeergroep Lighttown Madness op om aanstaande zaterdag tegen Fortuna Sittard massaal achter de ploeg te gaan staan. "Wij verlangen van de spelers de volle 100% inzet, maar dat betekent ook dat wij er voor de volle 100% voor moeten gaan", zo geven zij aan. "Je bent PSV supporter om de club te steunen en waar mogelijk naar de overwinning te schreeuwen. Als wij verzaken, wie zijn wij dan om de spelers hetzelfde te verwijten."

De oproep gaat verder: "Wij willen iedereen vragen met die mentaliteit zaterdag de tribune op te stappen. Zaterdag na de wedstrijd is een goed moment om de balans op te maken. Wie is nog PSV waardig?"


Tags

lighttown madness fortuna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dus een groep die het vorige week zelf massaal liet afweten in Emmen gaat nu anderen opeens oproepen om achter de club te gaan staan? 😂

Ze hebben zelf verzaakt door hun club afgelopen weekend in de steek te laten.
+7/-12

 
9 maanden geleden
Precies. Het enige wat de supporters nu rest is om witte zakdoekjes mee te nemen en om Van Bommel vriendelijk de deur te wijzen. Bij ieder zichzelf respecterende topclub was de trainer na zo'n erbarmelijke serie wanprestaties allang ontslagen. Ik vind de oproep om er vol achter te staan aandoenlijk, maar het enige wat je ermee bereikt is dat we maar aan blijven modderen.
+4/-3

 
9 maanden geleden
Zelfs bij modale clubs, niet per se topclubs...
+1/-1

 
9 maanden geleden
Na stuk op nu.nl met Foppe de Haan en Jan Wouters, denk ik er nu wel iets anders over.
+1/-0

9 maanden geleden
Ziehier het probleem,binnen psv,staan nergens de neuzen de zelfde kant op.
+2/-3

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Nee, niet alle neuzen staan dezelfde kant op, maar het is ook wel verfrissend om een ander geluid te horen dat niet alleen maar de chaos en onrust nog verder verhoogd. Ik ben het eigenlijk wel eens dat, als we als supporters verzaken, we moeilijk dat de spelers vervolgens kunnen gaan verwijten.

Overigens ging de actie van vorige week -zover ik het begrepen heb- over de weerstand ten aanzien van de starttijd die door de KNVB bepaald is, niet de prestaties van PSV. Ik zou dat niet op die manier gedaan hebben, maar het is toch wel een wezenlijk verschil.
+8/-5

 
9 maanden geleden
Als we als supporters verzaken, we moeilijk dat de spelers vervolgens kunnen gaan verwijten.

Sorry dit begrijp ik even niet.
Spelers en staf kun je slechte resultaten verwijten. PSV heeft een loyaal, mooi publiek. Een publiek (zoals ik) dat al sinds de jaren 80 de club volgt. (Seizoen)kaarten koopt, merchandising en het team aanmoedigt. Supporters zijn meer dan de huidige lichting spelers en PSV publiek is bovenal bijzonder, warm maar ook supporter van een topclub dus natuurlijk mogen wij de spelers en staf verwijten maken als het heel erg slecht gaat. Kom op zeg
+2/-0

 
9 maanden geleden
Neuzen dezelfde kant op?

Neuzen zijn uit zicht verdwenen.
+9/-5

 
9 maanden geleden
Zou fijn zijn als ze ook op TV uit het zicht verdwenen...😉
+1/-2

 
9 maanden geleden
Gelukkig zijn dat de negatieve neuzen.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Haha, erg leuk gevonden. Mijmn complimenten.
+1/-0

9 maanden geleden
Vind dit een goed statement. En dit is niet een statement dat we maar 4 weken lang nog elke week het moeten aanzien en supporten, nee dit is DE cruciale wedstrijd. Nu geen slappe excuses meer, niet op en niet naast het veld. Gas geven!!
+11/-6

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
DE cruciale wedstijden zijn natuurlijk allang achter de rug.... uit Europa en op zijn best nog plek twee in de eredivisie is de treurige balans die we al voor de kerst kunnen opmaken
+3/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Als je al van een cruciale wedstrijd kan spreken, is deze natuurlijk volgende week. Van Bommel moet nu echt eens laten zien dat hij een uitwedstrijd van een ploeg uit het linkerrijtje kan winnen. Tevens cruciaal in de strijd om, voorlopig, plek 3.
+2/-1

9 maanden geleden
Ja, we doen net of er niets aan de hand is. Misschien als we allemaal sinterklaas liedjes gaan zingen en onze schoen zetten… Dan doet toon er snel iets in voordat we allemaal weer naar huis gaan na een zwaar bevochten overwinning. Eind goed al goed
+7/-8

 
9 maanden geleden
Er is echt niemand die zegt dat er niks aan de hand is. De clubleiding en de spelers zijn er echt wel van op de hoogte dat de resultaten volstrekt onacceptabel zijn en dat de frustratie bij zowel de club als de supporters groot is.

Je mag van mij rustig spelers uitfluiten en met witte zakdoekjes zwaaien als je dat wilt, zeker als je dat oplucht. Hoop alleen wel dat je jezelf dan ook ergens realiseert dat het situatie en dus ook PSV volstrekt niet helpt, eerder maak je de chaos en onrust nog groter.
+10/-3

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
@Stanislav: Jij mag zoveel lullen als je wilt, thuis voor de tv. Ook met witte zakdoekjes zwaaien, maar vooral thuis voor de tv.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik neem wel een wit zakdoekje mee maar dat is omdat ik erg verkouden ben.
+5/-5

 
9 maanden geleden
Een zakdoekje begrijp ik wel hoor😉, tis om te janken de hele situatie bij PSV
+4/-3

9 maanden geleden
Na een week rust gaan ze weer springen ,nou alles is verspeeld dus wordt tijd dat JDJ en MVB gaan of beter gezegt hadden allang weg moeten zijn...Ben er nauurlijk wel maar vrolijk springen.. dat effe niet !!!Gewoon 90 mint stilte daar zou ik voor gaan !!!
+9/-5

 
9 maanden geleden
En wel gewoon springen/juichen/klappen bij een goal , hetzelfde als we nou nog ongeslagen waren zeker🤔
+2/-3

 
9 maanden geleden
En dat noemt zich supporter...
+3/-6

 
9 maanden geleden
Dus je bent supporter als je gaat springen ,nou ben ff uitgesprongen en ja wel supporter al 34 jaar en overal geweest ..!!
+2/-1

 
9 maanden geleden
Wat een onzin, LM doet ook helemaal niet alsof er niets aan de hand is. Ze stellen voor om ze een soort van laatste kans te geven om dit om te draaien, maar dan moeten we daar wel met z'n allen achter gaan staan. Want als we nu schoon schip gaan maken gaan we er eerst ook verder op achteruit hoor, of denk je dat we dan feyenoord met 0-5 pakken in de kuip?
+4/-3

 
9 maanden geleden
Nog verder achteruit, hoe dan?
+3/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is ongeveer hetzelfde als Toon Gerbrands zegt over de situatie imo, alleen n overwinning op Fortuna is NIET GENOEG.
NB volgende week wacht de kuip... Fortuna moet gewonnen worden, maar ook tegen Feyenoord!

Zoals altijd (1;-), zal ik PSV steunen, maar niet als n volgzaam schaap!
+5/-5

 
9 maanden geleden
Feyenoord uit kun je altijd verliezen, als dat dan maar wel met het snot voor de ogen en het gras tussen de tanden is.
+3/-3

9 maanden geleden
Ik zit wat dat betreft in dubio. Aan de ene kant wil je altijd achter het team staan. Aan de andere kant wordt het ook eens tijd om te laten merken dat het nu wel genoeg is. Te idioot voor woorden dat je volkomen voor lul staat in zowel de competitie als in Europa en dit geen enkele consequenties heeft.
+6/-2

 
9 maanden geleden
Precies, er moet iets gebeuren. Je kan lekker op de tribune gaan staan met je vlaggetje. Gelukkig zegt de echte supportersvereniging iets anders. Kan zo maar zijn dat psv dit bericht in elkaar heeft geknutseld. Het is 10 over 12.
+1/-4

 
9 maanden geleden
Hier ben ik het helemaal mee eens!!! Je kan altijd ongelukkig verliezen of eens een keertje pech hebben. Maar zeker in Europa functioneren we gewoon als pionnen en worden we volledig weggespeeld. Ook in de competitie zijn we voetballend gewoon niet goed genoeg. Onbegrijpelijk dat men zo lang wacht met ingrijpen. We hadden nog Europees kunnen spelen als men niet zo eigenwijs op dezelfde wijze door had willen gaan. PSV loopt als een mak schaapje naar de slachtbank op dit moment. Schandalig beleid!!
+3/-0

9 maanden geleden
Moeten er voor waken dat we geen feyenoord aan het worden zijn. Een overwinning op fortuna vieren alsof de champions league gewonnen is. Ploeg steunen ja, maar als het bagger is horen ze dat ook!
+5/-2

 
9 maanden geleden
Helemaal gelijk, heb geen zin om me aan het niveau van Feyenoord te gaan spiegelen.

Wij zijn PSV, Eindhoven de voetbalhoofdstad
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
9 maanden geleden
Tja, dat ontbrak er nog maar aan....
+1/-0

9 maanden geleden
Sympathiek en positief idee. Alleen denk ik dat dit niet echt gaat helpen om het beleid te veranderen. Het signaal dat hiervan uit gaat (hoe goed bedoeld ook) zal hooguit tot gevolg hebben dat we nog langer de slechtst geleidde club van de eredivisie zullen zijn. Hett is juist nu tijd voor verandering, want we hoeven nu niet meer door de zure appel bijten. De schade die is aangericht kan voor dit seizoen toch niet meer hersteld worden. Ik ben dus meer voorstander van een heel duidelijk signaal dat er NU moet worden ingegrepen. Minimaal een ervaren TD en een trainer met lef, visie en ervaring. Dan kan de rest van dit seizoen alvast worden toegewerkt naar het seizoen 2020/2021. Nog een jaar als dit zou funest zijn voor deze mooie club.
+5/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Is al lastig denk voor de dames om een hele wedstrijd zich te laten horen.
De sfeer is de laatste jaren al helemaal niets meer tijdens de competitiewedstrijden in het Philips stadion.
+3/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik citeer: "Aankomende zaterdag MOET er hoe dan ook gewonnen worden. Er moet gewonnen worden omdat er een onwaardige situatie is ontstaan, een PSV onwaardige situatie. Wij verlangen van de spelers de volle 100% inzet, maar dat betekent ook dat wij er voor de volle 100% voor moeten gaan. Je bent PSV supporter om de club te steunen en waar mogelijk naar de overwinning te schreeuwen."

Een hoeveelheid clichés waar je u tegen zegt. Ik denk dat de auteur van deze tekst is blijven hangen in de sfeer van sinterklaasgedichten.
+2/-1

9 maanden geleden
Ik ha er iedere week voor 100% voor maar tegen Fortuna thuis zijn onze spelers en trainers eerst aan zet. Als het je tegen Fortuna niet lukt zonder support dan ben je ongeschikt.

Ik ben misschien negatief of misschien wel realist maar het is gewoon einde oefening voor van Bommel bij minder dan een overwinning, want we moeten vooruit en er moeten voor de toekomst van onze club helaas harde beslissingen genomen.

We zijn toch het lachertje van de eredivisie als wij als supporters onze spelers het belang van deze wedstrijd moeten duidelijk maken en als de spelers niet in eigenhuis kunnen winnen van Fortuna?
#Markout
+2/-1

9 maanden geleden
Sinterklaasliedjes gaan zingen daarvoor is het nu te laat... een Kerstliedje kan wel: slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap.
+1/-1

9 maanden geleden
Pfoe 'wie is nog psv waardig'. Ik trek ook graag mn bek open, maar een beetje respect naar de supporters die de wedstrijd liever op een andere manier beleven mag ook wel.

Daarnaast kan je je af vragen hoe waardig het is als je gewoon een feestje staat te bouwen alsof we 12 punten boven ajax staan. Waarmee ik dus niet bedoel dat we stil moeten zijn nu, maar er mag wel eens kritisch naar de liederen keuze gekeken worden.
De nadruk moet liggen op aanmoedigen, krachtige strijdliederen. Even pas op de plaats met monotoom getrommel en feestliederen die momenteel de overhand hebben. Ik heb iig weinig behoefte om vrolijk te springen alsof er niets aan de hand is.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Volledig mee eens.

Waar was LM trouwens in Emmen?
+1/-1

9 maanden geleden
Iedereen roept dit al weken en nu Toon zich uitspreekt voor Mark komt spuit 11 ook n keer met n oproep.
+1/-1

9 maanden geleden
Gelukkig is het op een zaterdag
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad afgezien besmettingen bok bommel branden brands breedte bruma doan duidelijker gakpo gemaakte hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid mauro middelmaat mrmucho onzin rodriguez rosario rvc sadilek schatten schmidt uswilly