Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV en Cincinnati FC akkoord over transfer Gastón Pereiro'

14 januari 2020 22:21 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV en Cincinnati FC akkoord over transfer Gastón Pereiro"; image source: Pro Shots

Cincinnati FC heeft een bod uitgebracht op Gastón Pereiro. Dat meldt Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad op Twitter. PSV komt er volgens Wijffels wel uit met de club uit de Major League Soccer. Onduidelijk is echter of de middenvelder zelf interesse heeft in een overstap naar de Verenigde Staten.

Het Eindhovens Dagblad voegt daarbij aan toe dat Pereiro een van de grootverdieners kan worden in de Major League.

Update 13-01 0:52: Volgens De Telegraaf staat Gastón Pereiro zelf positief tegenover een transfer naar Cincinnati FC. PSV is alleen nog in afwachting van wat zaakwaarnemer Paco Casal wil. Hij zette in de zomer nog een streep door een lucratieve transfer naar Spartak Moskou toen PSV 15 miljoen euro kon ontvangen voor de Uruguayaan. PSV zou nu een bedrag van 2 à 3 miljoen euro kunnen ontvangen.

Update 14-01 19:21: Rik Elfrink meldt via Twitter dat Paco Casal, zaakwaarnemer van Gastón Pereiro, heeft aangegeven deze week met PSV te willen onderhandelen over een transfer. De Uruguayaanse middenvelder kan de overstap maken naar Cincinnati FC.

Update 15-01 22:21: PSV heeft inmiddels een akkoord bereikt met Cincinnati FC over de transfer van Gastón Pereiro. Dat meldt Rik Elfrink. Een volledig persoonlijk akkoord met de middenvelder zelf is nog niet bereikt, maar daar zal donderdag waarschijnlijk verder over onderhandeld worden. De club uit de Major League Soccer hoopt de transfer van Pereiro binnen 24 uur af te kunnen ronden.

Discussieer mee op de forums


Tags

pereiro cincinnati casal elfrink wijffels spartak telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Voor je carrière lijkt me dat geen goede stap, maar wel een gaaf avontuur.
+1/-0

9 maanden geleden
In dit geval zou je beter kunnen zeggen:"Wat wil de zaakwaarnemer?"
+5/-0

9 maanden geleden
Cincinnati zet PSV hier echt voor lul. Ook al accepteren ze het is er 0% kan dat Pereiro met nog een half jaar contract dit gaat doet.
+2/-3

9 maanden geleden
Ik snap niet dat zo'n berichten nog geplaatst worden hier. Als die zaakwaarnemer die Russen liet lopen, zou hij dan nou wel Pereiro naar Amerika laten vertrekken ? Kost hem te veel. Plaats dit soort onzin gewoon niet meer.
+3/-1

9 maanden geleden
Als de zaakwaarnemer het goed genoeg (geld ) vindt ,laten gaan krijgen we nog wat centjes anders van de zomer Niets..
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Iedereen die hem lui vind zal wel weer over me heen vallen, maar als ik het mocht bepalen, hield ik hem voor dat ene half jaar er gewoon bij vanwege zijn scorend vermogen!

En ja ik weet dat hij af en toe totaal onzichtbaar is.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Tegen Ajax in Amsterdam hebben wij Gaston Pereiro nodig... in Amsterdam speelt hij altijd goed.
Stel dat hij tegen Ajax twee doelpunten maakt - dan heb je een goede kans dat Ajax hem koopt.
+1/-4

 
Souza Faria 11 (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Hoezo koopt ? De transfermarkt sluit eind januari en aan het eind van het seizoen is hij gratis.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Als hij echt goed zou zijn was had hij PSV wel verlaten . Welke goede speler wil nu op de bank zitten ?
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Daar zit m nou net de kneep, lijkt wel of m dat ook niets doet, zo zonde eigenlik, zo weinig drive...
+1/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal eens.

Maar moet hij wel opgesteld worden (altijd) en als MvB hem in Arena had opgesteld of ingebracht, was je (imo) landskampioen geworden (JZ).
+1/-3

9 maanden geleden
Ik begrijp dat onze kas niet overloopt van de vele miljoenen, maar voor die 2 á 3 zou ik een speler van zijn kwaliteiten aan boord houden; het kan net het verschil in de grotere wedstrijden en dus in de strijd om plek 2 opleveren.
+1/-0

9 maanden geleden
2 Miljoen is dat alles? Dan kan je hem beter houden. Pereiro is voor PSV een hele bruikbare speler.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Lees goed: het is wachten op zaakwaarnemer Casal. Dit gaat dus never nooit door. Onzin berichten en rookie de Jong denkt dat hij Pereiro kan verkopen whahahahaha-met-kiespijn.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Als Mark Gaston gewoob had opgesteld in 2019, was er a) veel meer te genieten geweest, was je b) landskampioen geworden en had je c) van de zomer een substantieel grotere som geld voor hem ontvangen (tenzij hij met zoveel meer plezier had rondgelopen bij PSV dat hij tussentijds verlengd had) en zat je d) nu niet opgescheept met dure miskopen als Bruma & Doan.

(edit: dit alles uiteraard mijns inziens, anders krijg je dat gezeur weer)
+3/-4

 
9 maanden geleden
Ook Van Bommel gaf Pereiro de kans, maar na een x-aantal wedstrijden kwam ook Van Bommel tot de conclusie dat Pereiro structureel veel te weinig brengt. Met Pereiro erbij speel je vaak met tien man en zeker als hij één van de drie middenvelders is, is dat een enorm probleem.
+5/-2

 
9 maanden geleden
Ik ga met jou de dialoog niet meer aan. Dat wordt een herhaling van zetten. Jij bent een notoire Pereiro-hater. Ik weet niet of jij al dan niet voor PSV bent, maar dat doet er verder niet zo gek veel toe. Verspilling van tijd & energie (heb ik in de loop der tijd hier gelezen). Geniet jij maar lekker van oogstrelende voetballers als Hendrix & Rosario. Dan richt ik mij op klasbakken als Romario, Kezman & Pereiro.
+4/-4

 
9 maanden geleden
Mijn kritiek is gebaseerd op feiten én op de realiteit.

Geen idee waarom je vervolgens over Hendrix en Rosario begint. Bij gebrek aan argumenten zullen we maar zeggen.
+5/-2

 
9 maanden geleden
Nog één keer dan. Volgens mij was jij altijd vol lof over die 2 trieste prutsers.

En cijfers Pereiro, in casu goals & assists, zijn gewoon uitstekend. Zeker als je die nog eens afzet tegen speeltijd en het belang van de treffers & beslissende voorzetten in acht neemt. Cijfers liegen niet.
+4/-4

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Nuance en realisme hebben natuurlijk niets met lof te maken.

Nog maar een keer dan: Pereiro heeft onder twee verschillende trainers ontzettend veel kansen gehad, op verschillende posities én in verschillende systemen. Zowel Cocu als Van Bommel kwam tot de conclusie dat het niet werkt met Pereiro. Ook in z'n 5e seizoen bij PSV zit Pereiro op de bank. De feiten en realiteit spreken voor zich......
+5/-2

 
9 maanden geleden
Beide laffe trainers, waarvan de eerste tenminste nog resultaten boekte al deed het voetbal vaak pijn aan de ogen. Waarschijnlijk waren ook Romario & Nilis bij hen op de bank gekomen (al zullen wij dat wel nooit weten).
+4/-4

 
9 maanden geleden
Dus jij weet het beter dan ex-topvoetballers die dagelijks met Pereiro werken?
+7/-2

 
9 maanden geleden
Ja Pereiro heeft redelijk wat goals gemaakt (ook aantal penaltys) door zijn goede traptechniek. Je kan er echter niet van op aan, zelden een speler gezien met zoveel balverlies dat ontwricht je team gewoon. Ook tactisch is het matig, kijk anders even de wedstrijd feyenoord uit van vorig jaar terug. Hij heeft genoeg kansen gehad, komt niet meer goed. 3 miljoen pakken en verder.
+4/-0

 
9 maanden geleden
OK, dus jullie 2 verschillen van mening en gaan elkaar ook niet overtuigen, prima. ;-)

Ik zit er tussenin: zou hem wel houden, maar alleen in de grote wedstrijden een rol geven, zoals uit bij Ajax en AZ. Voor de kleintjes heeft hij al vaak bewezen dat hij zich niet op kan laden, dus dan kun je beter met 11 spelers die er wel voor gaan spelen.
+6/-1

 
9 maanden geleden
Hij kan gerust een peper of 10 in zijn reet gebruiken.

Fantastische techniek, maar te weinig instelling.

Jammer maar helaas. Ben alleen wel bang dat hij bij zijn nieuwe club het wél goed gaat doen.
+3/-0

9 maanden geleden
Pereiro is toch een van de weinige betere voetballers, die psv bezit. Nu willen ze afscheid van hem nemen. Ze kunnen beter de rotzooi opruimem, o.a Rosario, Sadilek, Schwaab, Baumgartel.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Pereiro wilt toch sowieso weg, de vraag is of zijn eventuele verblijf het komend helft van het seizoen zal helpen aan een bedrag van tussen de 2 a 3 miljoen, blijft dus een gok zoals altijd, hou je hem dan gaat ie straks gratis weg of zijn verblijf iets oplevert of niet.
+1/-0

9 maanden geleden
voor mij is het heel simpel, in 5 van de 10 wedstrijden laat hij niks zien
en eens dat hij daarom soms als lui getypeerd wordt

maar momenteel laten de middenvelders (op Mo na) in 10 van de 10 wedstrijden niks zien, dan toch maar beter die 5 van Gaston....dan is het in ieder geval in die 5 wedstrijden nog beetje genieten
+3/-0

 
9 maanden geleden
Drie miljoen voor een half jaar is minder dan 15 miljoen voor een jaar, maar is iets wat PSV mi. altijd moet doen. Ik vermoed dat Faber niet méér gebruik van hem gaat maken dan Cocu en Bommel.
+3/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Nou ik niet, cker in huidige situatie niet, want we hebben broodnodige scorend vermogen nodig, zonder Malen, Lammers; Bergwijn en Mitro zijn ook nog niet fit...

Die 2 a 3 mln die je nog vangt verbleekt totaal bij de waarde als je nog 2e wordt; de kans daarop is veel groter met hem erbij!
+2/-2

 
9 maanden geleden
Veel(!) groter? Ik ben altijd fan van Pereiro geweest maar zo goed is ie nou ook weer niet(vooral door z'n actieradius). Een Malen in vorm is wmb. wel een bepalende factor. En het zou zo maar kunnen dat Ihattaren héél belangrijk gaat worden de 2e seizoenshelft.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ik zie de toegevoegde waarde van tweede worden echt niet. Gezien onze huidige positie op de Europese ranglijst en onze Europese prestaties de laatste jaren is het halen van de CL bijna onmogelijk. Basel en LASK zijn ook geen hoogvliegers en zelfs tegen die Noren hadden we het moeilijk dit jaar. CL haal je enkel door kampioen te worden en dan mag je de club uit de hoofdstad bedanken voor de directe plaatsing. Vervolgens kom je in pot 4 en ben je na zes wedstrijden en misschien 1 of 2 puntjes weer voor de winter klaar. We hebben keihard Europese punten nodig en die kunnen we (makkelijker??) in de EL halen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens, maar je moet t wel willen zien...
+1/-1

9 maanden geleden
De zaakwaarnemer van Pereiro heeft PSV 15 m door de neus geboord. Pereiro heeft zelf niets te vertellen en is totaal afhankelijk van die malafide zaakwaarnemer. Zegt ook iets over zijn karakter. Heel flegmatiek en laat alles maar over zich heenkomen. Kan heel goed voetballen als hij er zin in heeft. Het geld pakken want het kan goed zijn dat er volgend seizoen geen Europese voetbal wordt gespeeld.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Iemand eraan gedacht dat Pereiro een wurgcontract heeft bij meneer de Zakwaarnemer? Ik heb ook het idee dat voetballen het allerbeste is wat deze jongen kan en voor de rest totaal afhankelijk is van anderen en toevallig bij de verkeerde is beland.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Dat heeft hij dan toch zelf getekend?
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
9 maanden geleden
Idd, je zou toch zeggen flikker die zaakwaarnemer buiten. Maar hij heeft afspraken met deze enge man gemaakt.
+2/-0

9 maanden geleden
Voorbarige reactie van onze clubwatcher? Ik neem aan dat die rat een groot gedeelte van het transferbedrag denkt te kunnen gaan innen. Er is pas een deal als de poen binnen is en Gaston daadwerkelijk tekent in Amerika.
+4/-1

 
9 maanden geleden
Waarom stoppen ze niet met die onzin ? Casal heeft al weer een week gewonnen. Volgende week is het de 21e, dan nog 10 dagen. Eerst gaat Casal nog 6 dagen op vakantie, dan heeft hij nog een week bedenktijd nodig. He toch, nét te laat maar hij was wel welwillend. En Johnnie liep er als een puppy achteraan...
+3/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens. Die "rat" gaat zuigen zuigen zuigen, en nog proberen een deel van het bedrag dat PSV kan krijgen binnen te halen.
(opm. 3x zuigen is geen type-fout, maar de geschiedenis van de 1e onderhandelingen)
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat had hij beter afgelopen zomer kunnen doen. Maar het moge duidelijk zijn: voor Paco is het lucratiever om te wachten tot Pereiro transfervrij is, dan vangt hij meer centjes. En het gaat hier natuurlijk alleen om Paco, dat is de baas. Niet PSV en al helemaal niet Pereiro, wiens carrière al vakkundig om zeep geholpen is door Paco het laatste jaar.
+1/-0

9 maanden geleden
Geweldige speler en technisch misschien wel de beste in de selectie, maar jammer dat hij zo weinig ambitie heeft en die zaakwaarnemer gewoon niet vervangt. Zit nu al bijna 1,5 jaar op een dood spoor, had hij die wekelijks gevoetbald, had hij met zijn leeftijd misschien nu wel een transfer verdient naar de PL.
+2/-0

9 maanden geleden
Update "PSV en Cincinnati FC akkoord over transfer Gastón Pereiro"
Ik ben zeer benieuwd of deze deal wel door gaat,
PSV had al eerder een deal van 15 van miljoen en die ging ook niet door.
Dit gaat nog zeer veel gezeur geven de komende dagen. Ik verwacht getraineer tot op de laatste dag.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Gelukkig heeft Toon gezegd dat PSV zich op kortere termijn zou versterken. Dat nieuws zal de bladen vullen de komende dagen. Schijnbaar is de zeer gerenommeerde Franse back Jean Loel benaderd.
+1/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

anti boscagli bruma daguardo dumfries dumoulin emmen fox hans hendrix ihattaren jong kraay mik mvogo nos pogacar recept redwhitestripes roger roglic romario romero rosario samenvatting schmidt tour unnerstall wethoudervanjuine zahavi