Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Cincinnati FC zet streep door komst van Gastón Pereiro'

20 januari 2020 20:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Cincinnati FC zet streep door komst van Gastón Pereiro"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Uruguayaanse Sport890 geeft Gastón Pereiro aan dat hij naast Cincinnati FC nog meerdere opties heeft. "PSV heeft me gezegd dat de onderhandelingen met Cincinnati uit de MLS zijn afgerond, maar mijn zaakwaarnemer werkt aan een aanbieding van Aston Villa", aldus Pereiro. "De MLS is het meest concreet, maar ik wil graag in Europa blijven spelen."

De middenvelder kan PSV na dit seizoen transfervrij verlaten. "De club heeft aangegeven dat als ik mijn contract niet verleng het voor mij heel moeilijk zou worden om nog te gaan spelen", zo geeft hij aan. "Ze willen ook niemand halverwege het seizoen gratis laten vertrekken."

Update 22.44: Volgens het Eindhovens Dagblad houdt het management van Gastón Pereiro zowel PSV als Cincinnati FC aan het lijntje. De Uruguayaan zou ook in de belangstelling staan van Aston Villa, maar de club uit de Premier League heeft zich nooit bij PSV gemeld voor een mogelijke transfer.

Update 17-01 11:18: Volgens het Amerikaanse Extra Time wil Cincinnati binnen 48 uur een antwoord hebben van Gastón Pereiro of hij richting de Verenigde Staten zal vertrekken. Mocht Pereiro niet naar Cincinnati komen, zullen ze doorschakelen naar andere opties. Cincinnati FC is met PSV wel al rond over een transfer.

Update 19-01 19:05: Het begint er op te lijken dat Gastón Pereiro niet naar Cincinnati FC zal gaan vertrekken. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Uruguayaan tot maandag 18:00 uur de tijd heeft om in te gaan op het aanbod van de ploeg uit de Verenigde Staten. Er zouden echter al geluiden klinken dat zaakwaarnemer Paco Casal niet wil meewerken aan een deal.

Update 20-01 20:42: Cincinnati FC heeft een streep gezet door de komst van Gastón Pereiro. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Amerikaanse club had zaakwaarnemer Paco Casal tot maandag 18:00 uur de tijd gegeven om in te gaan op het contractvoorstel. Pereiro zou naar verluidt bijna 5 miljoen dollar per jaar kunnen verdienen bij Cincinnati.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

cincinnati pereiro casal mls villa contractvoorstel klinken time

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou Pereiro gewoon hier houden.
Je mist scorend vermogen en dat heeft Gaston.
Stel je krijgt er 3 miljoen voor min de fee van de zaakwaarnemer en doorverkoop percentage houd Psv er zo weinig aan over.
Of van dat geld wat je over houd Bryan linssen halen en koop je goals en inzet.
Maar nee....Jdj is in Milaan achter een speler aan het gaan die nooit zal komen..wat unne rommel momenteel..
+1/-2

 
9 maanden geleden
Nee Bryan Linssen is de reddende engel...
+5/-0

 
9 maanden geleden
Ha ha, doorverkoop percentage ik denk niet dat ze daar nog winst op gaan maken. En Gaston, Casal is niet jouw zaakwaarnemer, maar jij zijn knecht.
+5/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
En zo is dat RWHB en niet anders, goed gezien. ;-)
+2/-0

9 maanden geleden
Treurig om te zien dat zo'n onderontwikkeld kind zo onder de macht staat van één persoon. Dit is gewoon moderne slavernij. Speler heeft zelf niks te zeggen helaas. Treurig om te zien, maar een goede les voor PSV om nooit meer via dit soort constructies te werken.
+7/-0

9 maanden geleden
Als die zaakwaarnemer hem zo beperkt, waarom stapt hij dan niet over naar een andere. Hij werkt er zelf ook gewoon aan mee. Ik had zo’n Casal allang met het hoofd naar beneden het raam uit gegooid, gek zeg. Het gaat hier om zijn eigen carriere.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Als je dat met Casal gedaan had, zou je nu achter tralies zitten. En wie weet hoe Pereiro contractueel vast zit aan die louche figuur.Mensenhandel is dit in mijn ogen. Puur voetbaltechnisch zou hier blijven tot de zomer beter zijn. Want de geniale technicus Gaston heeft als een van de weinigen scorend vermogen.
+3/-0

9 maanden geleden
Vanuit sportief oogpunt een onverstandige keuze aangezien Pereiro totaal ongeschikt is voor het Engels voetbal. Italië zou wellicht een betere optie zijn.
+4/-3

 
9 maanden geleden
Als Pereiro al moeite heeft met het tempo van NL dat weet hij nog niet wat hij mee gaat maken als hij in Eng gaat spelen. De energie en loopvermogen dat nodig is om je daar staande te houden is echt 2x zo intens als in NL.
Maar ik juig elke verkoop toe waar PSV nog een redelijk bedrag mee verdient.
+5/-0

9 maanden geleden
" maar mijn zaakwaarnemer werkt aan een aanbieding van Aston Villa"

En natuurlijk op zijn dooie gemak tot juni 2020...
+2/-0

9 maanden geleden
Daar gaan we weer blijf een naar mannetje die zaakwaarnemer nooit meer in Eindhoven laten komen..
+7/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Msn kunnen we het positief bekijken, 2 strijden om 1 speler, dat worden we als club wellicht beter van.
Ik zou hem sowieso niet verkopen op dit moment, ivm scorend vermogen.

Als je het toch doet, dan is Linssen een leuk alternatief, maar beter haal je dan Wilfried Bony op uit Engeland, die is transfervrij en beschikbaar!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Bony? Tegen de tijd dat hij fit wordt is het zomerstop.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad, Bony halen zou iig een teken van wanhoop zijn, kom nou! Nergens een TD te hale?
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Niet fit? Dan was het n verkoop praatje, jammer, want een fitte Bony zou ik graag zien komen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Heeft al sinds de zomer geen club.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Aha, dat wist ik niet; dacht dat uit zijn contract liep nu
+1/-0

9 maanden geleden
Zijn zaakwaarnemer zinspeelt heel listig op deze transferperiode.Gaston is verteld de juiste dingen te zeggen."PSV wil hem niet transfervrij laten gaan,Gaston wil in europa blijven,als hij zijn contract niet verlengd,word het heel moeilijk om nog voor PSV te spelen.Met andere woorden,zijn zaakwaarnemer komt hem tegemoet,zet het belang van de speler voorop,en niet van de club.Die is nu nog in onderhandeling tot eind januari.Speelt clubs tegen elkaar uit om het hoogste tekengeld,en vetste contract.Immers eind januari zijn we nog 11 weken van het einde van de competitie.En welke club wil er nou niet een fitte blessure vrije 24 jarige uruguayaanse international,zonder prijskaartje.Casal is een geslepen vos
+1/-0

9 maanden geleden
Aston Villa heeft zich helemaal niet bij PSV gemeld. Casal laat zelfs Pereiro zichzelf voor lul zetten want die geloofde dat ook nog. Niet meer opstellen, pak je verlies en hou op met deze onzinberichten hier.
+6/-0

9 maanden geleden
Mocht dit wederom op niks uitlopen dan zou ik de beste jongen geen enkele minuut meer opstellen. Staat anderen in de weg en PSV moet gewoon eens een statement gaan maken en aan haar eigen toekomst denken. Het is Gaston's goed recht om gratis de deur uit te lopen maar de manier waarop die zaakwaarnemer alles continu frustreert dient gewoon bestraft te worden. NEXT
+6/-3

 
9 maanden geleden
Heb het idee dat z'n zaakwaarnemer de boel heeft verkloot in de ogen van Pereiro, en dat Pereiro hem dat heeft medegedeeld en hij zich nu in allerlei bochten probeert te wringen om toch iets voor elkaar te krijgen. Welke club gaat in hemelsnaam na PSV wèl een contract aan met Pereiro met zo'n klotezaakwaarnemer? Alleen een oninteressante club die blij is te kunnen zeggen dat ze een Uruguyaans international in hun selectie hebben, geeneen serieuze club dus. En dat wordt Pereiro's toekomst als hij bij die dumbo blijft.
+2/-1

 
9 maanden geleden
Wat je eigenlijk wil is een statement tegen die l*l van een slavendrijver...
Als je dat wat jij voorstelt doet, snij je als PSV in je eigen vingers, hij heeft scorend vermogen en t maakt niets meer uit in dat geval (stel dat).
De vraag is hoe kun je zo'n klootzak uitbannen, moeilijk denk ik in de totaal verpestte voetbalwereld, helaas!
+2/-0

9 maanden geleden
Die zaakwaarnemer laat Gaston echt niet naar Cincinatti gaan joh. Dat is het Excelsior van de MLS. Natuurlijk denkt Ron Jans slim te zijn want hij weet hoeveel potentie Gaston bezit maar dat hij daar op 24-jarige leeftijd als international van Uruguay niet heen wil is te begrijpen toch?
PSV is echt naiëf als ze denken dat dit doorgaat. Pereiro gaat gewoon straks transfervrij weg en dan zullen veel grote clubs uit Italië hem nog wel willen bijvoorbeeld. Op die manier kwamen Cocu, Afellay (semi-transfervrij) en Van Bommel ook bij Barca.
Bovendien kan de zaakwaarnemer cashen. In de MLS zijn ook nog eens de regels superstrak. Bijvoorbeeld zijn er salarycaps en kan er echt geen zak duiten aan de strijkstok blijven hangen voor de zaakwaarnemer. Dan kan PSV wel een akkoord hebben met Ron Jans...haha. Gaat echt niet gebeuren.
+4/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Nou ik begrijp eigenlijk niet dat hij daar niet heen wil. Hij wil spelen, in beeld blijven voor de Copa America, bij PSV heeft hij weinig potten gebroken. Denkt hij dat hij in Engeland wel wekelijks speelt? Ik denk van niet. In de MLS wellicht wel. Maarja, ik begrijp wel dat het niet om het sportieve gaat in dit geval, misschien voor Pereiro wel maar niet voor die kwiebus die bepaalt.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ze hadden die slapjanus nooit moeten kopen toen die zaakwaarnemer al de grootste trammelant maakte toen ie gekocht werd. Voorbode op ellende, onbetrouwbare hond dat ie is. En wat een faal van PSV en Pereiro zelf dat ze al die jaren er niet in geslaagd zijn hem aan zijn verstand te brengen dat ie voor zijn carrière die dokus heel snel moet dumpen. Zijn goed recht gratis weg te lopen? Met een stuk hout in zijn nek ja.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ff ter relativering ivm de laatste opmerking: dat deden Philip Cocu en Mark van Bommel ook ooit...

En wie was daarbij de zaakwaarnemer: Rob Jansen, je weet wel die zogenaamde vakbodsman met zijn Feyenoord geslijm; nee dan heb toch ik liever Mini Raiola, ook n boefje, maar die denk tenminste ook mee met de club.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Met dien verschille dat het aankoopbedrag van vB van Fortuna peanuts was, dus daar verloor je in ieder geval weinig op. Dat gold in mindere mate ook voor Cocu. Daar komt nog bij dat iconen die sportief veel voor de club betekent hebben zich veel meer kunnen permitteren dan een speler die al jaren de kantjes eraf loopt, en zich vanaf het begin al bij elke contract bespreking als een rebel gedraagt waar geen land mee te bezeilen is. Als vB voor 8 miljoen gehaald was en gratis weggelopen was heeft iedereen daar veel minder moeite mee na zoveel sportief succes.
+2/-0

9 maanden geleden
Eigenlijk gewoon niet meer opstellen en mee laten trainen.
Laat hem zijn kansen om mee te gaan op het WK maar verkloten zoals ie zijn tijd bij PSV heeft verkloot.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja, alleen jammer dat het WK pas in 2022 begint...
+1/-0

9 maanden geleden
Nee natuurlijk werkt die idiote zaakwaarnemer niet mee, dat was geen verrassing...
+6/-0

 
9 maanden geleden
In de MLS krijgt hij 0 euro provisie en zijn cliënt speelt bij de hekkensluiter van de klasse. Pereiro kan straks echt wel transfervrij naar een grote club in Spanje of Italië. Ja, PSV wil wel verkopen nu maar daar werkt Pereiro echt niet aan mee.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Hoppa zojuist geklapt deze "transfer". Ik wil de naam Pereiro niet meer lezen hier.
+6/-0

 
9 maanden geleden
Rest nog een half jaar vernederen die kloothommel. "Gaston, warm lopen". En dan laten lopen. Zitten, lopen... ach ga maar douchen ook. Nooit meer opstellen gaarne. Ga maar iemand anders aan z'n kloten kietelen.
+3/-0

9 maanden geleden
Rest van Het seizoen alleen laten trainen, niet eens met jong Psv mee laten doen. Doei selectie Uruguay en nooit meer zaken doen met die zaakwaarnemer.
+9/-0

 
9 maanden geleden
helemaal mee eens
Helemaal klaar met deze slapjanus en zijn maffiose zaakwaarnemer.
En niet roepen dat hij wel scorend vermogen heeft. Hij heeft de afgelopen jaren laten zien dat je er totaal niet op kan bouwen. Dan zet er Madueke of wie dan ook van de jeugd maar in.
+8/-0

 
9 maanden geleden
Wat mij betreft bij geen transfer gewoon ergens 3 hoog achterin laten trainen indien dat juridisch mag/ kan. Deze soap kent uiteindelijk maar 1 winnaar en dat is die mensenhandelaar.
+3/-3

9 maanden geleden
nog 10 dagen hopen en duimen maar ik vrees einde oefening.
Zal ook voor nieuwe clubs niet interessant zijn met deze zaakwaarnemer... lekker naar Quatar Rusland of Turkije deze man....
+2/-0

9 maanden geleden
Dit zijn jiskefet taferelen. Ik vermoed dat Pereiro tenzij hij van deze kwast af kan komen zijn voetbaldagen zal slijten bij onbeduidende clubjes. Je ze er om moeten schaterlachen als het niet zo triest was.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Daar speelt hij momenteel al voor.
+1/-0

9 maanden geleden
Gelukkig, nu kan Pereiro dadelijk tegen Ajax gewoon meedoen.
+3/-3

 
9 maanden geleden
Tja ik waarschijnlijk de enige speler die 020 enige vrees inboezemt maar die wordt niet meer opgesteld dit seizoen ook al is de rest zo'n bagger.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Nou, ajax zal wel met knikkende knietjes het veld betreden als ze zien dat Pereiro op het veld staat/komt ja. Die man is immers in staat gebleken in zijn eentje een wedstrijd te beslissen. Eigenlijk gek dat we hem nog Pereiro noemen en niet Messi.....
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ongetwijfeld sarcastisch bedoeld. Toch roep ik in herinnering dat hij met name (helaas niet altijd) in de grote wedstrijden scoorde en vaak met prachtige doelpunten. Hij heeft techniek, maar niet veel mentaliteit of wellicht moet er rond hem een elftal worden gebouwd waarin hij als een soort van Messi schittert. Dat gaat echter niet gebeuren omdat er teveel twijfel is of hij daar wel goed genoeg voor is.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Dat was zeker sarcastisch ja. Ik ben het met je eens dat Pereiro een technisch begaafd voetballer is en dat eigenlijk alleen in grote wedstrijden (af en toe) heeft laten zien. Echter, het is geen type dat dit kwakkelende PSV op sleeptouw neemt. Dus ajax hoeft niets te vrezen. Wat mij betreft hoeft hij uberhaubt nooit meer te worden opgesteld. Daar mag hij zichzelf en zijn ‘zaakwaarnemer’ voor bedanken.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Eens met JZ & Vlijmen.

(edit: 2d geleden)
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl bruma daguardo dest emmen eran eredivisie feyenoord fox giancarlo gokken groningen hag handsbal jong katzav knvb martinez mededelingen mura philipp rkc schmidt sir teze tinus vhtlsaw wolfsburg zahavi