Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ricardo Rodríguez toch naar Fenerbahce na toestemming van Turkse voetbalbond'

24 januari 2020 14:28 - Nicolò Schira
Foto: Pro Shots

"Ricardo Rodríguez toch naar Fenerbahce na toestemming van Turkse voetbalbond"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer de Italiaanse journalist Nicolò Schira gaat Ricardo Rodríguez toch de overstap maken naar Fenerbahce. De Turkse topclub leek uit de race te zijn nadat de Turkse voetbalbond verbood dat Fenerbahce spelers mocht halen vanwege de financiële situatie. De voetbalbond zou nu echter wel toestemming hebben gegeven voor het huren van Rodríguez.


Tags

fenerbahce rodriguez schira

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Johnny bedankt Johnny bedankt Johnny Johnny Johnny bedankt
+4/-11

 
9 maanden geleden
Want? Omdat de Jong hem geen salaris van 4 miljoen geeft?
+8/-1

 
9 maanden geleden
Misschien omdat de salariseis al meteen bekend was ? Nog naar Milaan gaan ook nog, effe lekker citytripje. En nóg een week volhouden dat het kan. Ga toch weg, wanne frotnek. Hoop dat er iemand anders de Puma-miljoenen mag uitgeven, anders is het echt definitief afgelopen met onze mooie club.
+2/-4

 
9 maanden geleden
Dus je moet bij eerste bod meteen afhaken? Dan had een Moreno en Guardado ook nooit bij PSV gespeeld, denk toch even na.
+10/-1

 
9 maanden geleden
Lees dan toch eens man. PSV is voor Rodriguez volgens ingewijden nooit een optie geweest. Vind je het gek, plastic velden voor 8.000 man, geen Europees voetbal, minder salaris. Allemaal logisch. Maar niet voor Johnny. Nou hebben we nog een week, kan John beginnen met plan B. Ben benieuwd, maar vrees met groten vreze
+3/-5

 
9 maanden geleden
Oh oké, 'volgens ingewijden'...... Daarom is PSV hier zo lang mee bezig, maar het was al lang bekend. Wat een onzin.
+7/-1

 
8 maanden geleden
Ik vind je reactie vreemd. Ken jij de feiten over wat er is misgegaan? Ik kan me bijvoorbeeld voorstellen dat PSV meer salaris had kunnen betalen als Pereiro was vertrokken. Als TD moet je stappen vooruit denken. Dus jij wilt iemand die maar lekker achterover leunt en pas gaat shoppen als de uitgaande transfers zijn afgerond? Ik ken de feiten niet dus wil in deze onze TD niet veroordelen.
+12/-4

 
8 maanden geleden
Top reactie Tony! Jammer van die 3 mensen die dit minnen.

Makkelijk praten maar geen idee hebben.
Je haalt niet gewoon even een speler wanneer jij er zin in hebt, voor de positie die jij wil en die jij het liefste wil kopen en contracteren voor 5 jaar, die jij, voor mijn part, al 3 jaar hebt gescout met de beste scouts die jij hebt uitgekozen. Zo werkt het niet.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Dank je wel Z. on de Bok. Inzake die minnen: er is hier 1 persoon die structureel minnen aan me uitdeelt. Deze persoon heeft minimaal 3 accounts. Ik wens hem daarmee trouwens veel succes. Hopelijk is hij in een café vol mooie vrouwen ook de gevierde jongen en belandt hij niet lijkbleek en alleen in een donkere hoek vlakbij de toilet.
+2/-2

9 maanden geleden
Bizar dat je als td dus de noodzaak ziet voor het halen van een linksback en dan toch wed op 1 paard waar vanaf het begin al duidelijk is dat de speler zelf weinig interesse heeft en daarnaast ook nog eens niet te betalen is voor psv. Echt op dit moment zou de complete verdediging van NAC nog beter zijn dan wat er staat. Zoek het eens wat dichter bij huis, want alles uit het buitenland slaagt tot nu toe niet.
+3/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Geef hem eens ongelijk . Weet JdJ wel wat doorpakken is ?
+3/-4

 
9 maanden geleden
Net interview gezien met Ernest Faber en daarin kwam toch heel duidelijk naar voren dat er spelers in deze groep zitten die eigenlijk niet voor Psv meer willen voetballen..en dat straks wordt besproken met bestuur..iemand een idee om welke spelers dat gaat?
Ik vind Bergwijn erg ongeïnteresseerde indruk maken.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Naar Engeland jagen dan, Leicester wil dokken.
Maar laten we een interimtraiber asjeblief niet ineens de hele club aansturen zeg.
+3/-0

9 maanden geleden
Al jaren zoeken we naar een linksback. Je zou toch denken dat er een lijst met een stuk of 15 kandidaten is.
+4/-3

 
9 maanden geleden
Dan moet die wel naar Nederland willen komen.
+4/-0

9 maanden geleden
Geef die jongen eens ongelijk.... die is zich dood geschrokken in welk niveau hij hier bij ons zou komen.... werd ie nooit meer geselecteerd voor Zwitsers nationale elftal! Het is allemaal heel beroerd bij mijn mooie club..... kon ik maar iets doen ipv postten.....
+5/-1

9 maanden geleden
Wat een clown die john ,1 telefoontje vanuit Eindhoven en je weet of speler haalbaar is kwa salaris.
+2/-4

 
9 maanden geleden
Gelukkig laat John zich niet door 1 telefoontje afpoeieren en doet hij er alles aan om dit soort spelers naar PSV te halen. John is altijd de underdog want heeft de kleinste beurs. Als we de linksback van Sparta halen krijg je weer gezeur dat we scouten met het bord op schoot en geen ambitie hebben. Als het elftal gisteren net zo hard zijn best had gedaan als John voor deze transfer hadden we dik gewonnen van NAC. Nu hopen op een goed B-plan. De spelers die ons echt versterken zijn denk ik op 1 hand te tellen.
+7/-2

 
9 maanden geleden
Nou als jdj weet wat zn salaris is bij milan had je ook wel in kunnen schatten dat die niet zomaar voor minder naar nl gaat om te voetballen en om dan meteen maar over te schakelen naar een linksback van sparta zou idd wel droevig zijn. Je kan 100% zeker wel een betere linksback vinden die nog geen miljoen verdient per jaar , je gaat me niet vertellen dat er maar 5 linksbacks op de wereld lopen. Volgens mij begint niet iedereen bij een barcelona of real madrid en moeten ze allemaal stappen maken om naar de top te komen , een beetje creatief scouten is toch niet onmogelijk. Rodriguez was een goede kandidaat maar het navragen van iemand zn salaris hoeft geen weken te duren , en al wacht je er een week op zorg dan iig dat je wat spelers achter de hand hebt. Ik neem aan dat je scouting apparaat meerdere spelers voor een positie volgt.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ben benieuwd wat er was gebeurt als de turkse bond niet overstag was gegaan en deze speler bij ons had getekend. Was het dan ook dom van John of had ie het dan geweldig gedaan? Het ligt allemaal zo dicht bij elkaar. De tijd dat de Romario's en Ronaldo's van deze wereld naar PSV komen ligt heel ver achter ons. Wij moeten het van dit soort spelers hebben die in een situatie terecht komen dat PSV ineens interessant kan worden. Dat is heel veel werk en zal vaker mis gaan dan lukken. Maar als je dan toch ineens weer een Guardado binnen de lijnen krijgt is het alle moeite waard geweest. Zo kortzichtig allemaal.
+2/-1

9 maanden geleden
Die heeft gekeken gisteren en is toen huilend naar Fenerbache gaan bellen
+2/-2

9 maanden geleden
Plan B John de Jong. In de eredivisie lopen 17 betere linksbacks rond dan boscagli
+3/-3

 
9 maanden geleden
Ik denk 34 eigenlijk en als Boscalgi het uitgangspunt is kun je ook nog in de jupiler league gaan shoppen.
+3/-3

 
9 maanden geleden
Beter dan Viergever of Sadilek ook
+2/-0

9 maanden geleden
Tja, De Jong en Gerbrands zullen wel alleen achter deze speler aangegaan zijn. Tegen de supporters zullen ze wel zeggen dat ze nu niks meer halen omdat er geen beter alternatief is. Dus men gaat achter 1 speler aan die al lang met een ander club is overeen gekomen. Het moet voor PSV zo zijn: het is graag of niet en dan kunnen ze doorschakelen naar de volgende op het lijstje (als ze die hebben?).
+3/-1

9 maanden geleden
Mooi! Te trage, te dure, niet fitte speler zonder motivatie. Was goed is nu een soort Mitroglou.
Wel raar dat die turkse bond nu opeens toch toestemming geeft, als het waar is. Ik lach m'n ballen uit m'n broek als Rodriguez z'n salaris na een paar maanden niet meer krijgt, omdat het geld op is.
+4/-1

9 maanden geleden
Wat een aanfluiting, die aankopen van John de Jong. Hij moet de club zo snel mogelijk verlaten, totaal ongeschikt, weinig netwerk. Wellicht, dat Gerbrands ook kan gaan, is een pot nat met JdJ. Wat heeft het opgeleverd om Mark te ontslaan en Ernest voor die waardeloze selectie te zetten. Totaal niets. Had Mark maar gehouden (was echt een club-icoon) en de Jong ontslaan. Heb al 35 jaar een seizoenkaart, maar ik zit te denken om deze niet meer te verlengen. Het is nog nooit zo'n zooi geweest als dit jaar. Echte miskopen, die grof geld gekost hebben; Baumgartl, Bruma, Boscalgi. En dan nog spelers bezitten, die echt niet meekunnen op eredivisieniveau, zoals Rosario, Sadilek.
+7/-3

9 maanden geleden
Begreep dat hij gisteren zat te kijken en wel erg onder de indruk was.
Pas toen hem duidelijk werd gemaakt dat PSV niet in het geel speelde, heeft hij weer contact opgenomen met Fener.
+6/-2

9 maanden geleden
Gelukkig we hebben ook geen linksback nodig we hebben Viergever en daarachter als noodoplossing Boscagli. We moeten een goede centrale verdediger hebben, het liefste had ik Obispo de kans gegeven maar die speelt nu dus bij Vitesse. We hebben eigenlijks als je nu kijkt maar twee centrale verdedigers met Schwaab en Baumgartll terwijl normaal gezien een topclub er vier moet hebben.
+1/-1

 
9 maanden geleden
We hebben er ook vier. Viergever en Boscagli zijn ook CV's.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Komen allebei lengte en kracht te kort voor een CV te zijn.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Het kan heel goed van drongelen worden of misschien wederom rekik? Dat is iig beter, en viergever dan maar op links, zou ik ook direct gaan voor rcv.... schijnt dat onze Bruma voor een schijntje weg kan bij Wolfsburg..... is ook een verbetering tov wat er nu staat! En dan nog een scorende middenvelder, word het ook makkelijker van👍
+2/-2

9 maanden geleden
Wat moeten we in hemelsnaam met een kneusje van een middenmoter die daar uitgerangeerd is. Was wéér weggegooid geld geweest. Ons probleem ligt niet links achterin, maar is al jaren het middenveld !!!
+4/-0

 
8 maanden geleden
Het middenveld ligt meer aan de keuze van de trainer in spelers en speelwijze denk ik. Met Ihattaren, Perreiro en Affelay heb je wel een middenveld waar tegenstanders serieus rekening mee gaan houden. Hendrix, Rosario en Thomas is een stuk makkelijker, die schieten zelden tussen de palen, laat staan in de goal.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
8 maanden geleden
Mooi, we hebben nu toch niet nodig totaal weggegooid geld. Eerst JdJ eruit samen met Toon. Weg met deze directie, zo lang deze gasten aan he5 roer zitten wordt het nooit meer wat. Ben blij dat bij iedereen nu wel het dieptepunt bereikt is. En dat zelfs psv coryfeeen om het ontslag vragen. Dus as zondag tijd voor actie. Anders gaat dadelijk de club echt naar de afgrond.
+4/-2

8 maanden geleden
Hebben die gast niet nodig, zou een druppel op de gloeiende plaat zijn. Zo'n huur speler is niet meteen een dragende speler met karakter en dat is wat we nodig hebben. dat er een paar kerels opstaan en voor onze club gaan strijden.
+4/-0

PSVvakOO (geschorst)
8 maanden geleden
Geen idee of Rodríguez een aanwinst zou zijn geweest, maar ik ben benieuwd met wie PSV nu op de proppen komt.
+2/-2

8 maanden geleden (gewijzigd)
Nog even dit, want sommigen willen er maar niet aan dat Van Bommel er een potje van heeft gemaakt en zeer terecht is weggestuurd. De prestaties waren gewoon slecht: kampioenschap weggegeven, beker weggegeven en dat met een prima selectie, dus met Luuk, Angelino en Lozano.
Vervolgens dit seizoen CL niet gehaald, EL uitgeschakeld, complete vernederingen tegen Utrecht, Lask, AZ en Sporting en in competitie op kansloze afstand.

Verder heeft Mark zelf en via Raiola - die doodleuk in de kleedkamer kwam - zieltjes proberen te winnen, door spelers een vet contract te beloven bij zijn volgende (rijkere) club... dat is je eigen club saboteren, een mes in de rug steken om zijn eigen hachje te redden, gatverdamme, zum kotzen!

Behalve het vernederen en afserveren van de Latijnse jongens, heeft hij ruzie gemaakt met de medische staf, de wedstrijd leiding, de terreinknechten, bij de jeugd opleiding en de vierde man. Daarnaast de ervaren spelers compleet genegeerd (die kotsten hem uit), de elftal begeleider en de mensen van de Herdgang tegen zich in t harnas gejaagd.

Kortom ipv zich te concentreren op zaken waar hij direct invloed op had - zoals een systeem erin slijpen, spelers motiveren en plezier laten hebben, beter maken en zaken bijbrengen - heeft hij veel te veel energie gestoken in randzaken.

Blij dat deze megalomane controlfreak buiten is gezet, niemand is groter dan de club, wat denk ie wel?
Deze clubheld als speler, ook voor mij, is compleet door de mand gevallen; goed dat hij PSV niet verder kan vergiftigen met zijn dogma's.
+8/-4

 
8 maanden geleden
'Verder heeft Mark zelf en via Raiola - die doodleuk in de kleedkamer kwam - zieltjes proberen te winnen, door spelers een vet contract te beloven bij zijn volgende (rijkere) club... dat is je eigen club saboteren, een mes in de rug steken om zijn eigen hachje te redden, gatverdamme, zum kotzen!'

Echt? Heb ik iets gemist? Bron?
Mocht dit waar zijn ben ik nu echt blij dat Van Bommel weg is, geen medelijden meer, en dan wil ik hem ook never nooit weer terug zien en is hij voor mij held-af.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Die echt dieptriest, maar ja zo is het gegaan.
Uit betrouwbare bron.

Ik vertel dit omdat sommigen vd harde kern het niet kunnen accepteren dat alleen Van Bommel is weggestuurd.
+2/-2

 
reactie verwijderd

 
8 maanden geleden
Waarom? Vertel 't eens, PSValtijd maakt hiermee een hoop duidelijk, geen wonder dat Mark v Bommel nog heel veel tijd nodig heeft om zijn eventuele verdediging op orde te krijgen.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Met alle respect, maar het moge duidelijk zijn dat Faber er zeker niet meer van bakt dan van Bommel. Wat ik kwalijker vind is dat er een zeer groot risico bestaat dat hij de spelers niet voor zich gaat winnen met de uitspraken van hem over de afgelopen 48u. Van Bommel raakte tot op het laatste moment wel degelijk nog belangrijke spelers. Inzake de routiniers: laat dat nu juist een groot probleem zijn: allen falen continu terwijl dat soort jongens vaak de ankers van succesvolle ploegen zijn. Als Hendrix en Dumfries hier al continu geroemd worden terwijl hun inbreng niks bijzonders is vind ik typerend voor dit PSV. Van de routiniers weet je dat PSV hun Max is maar eigenlijk al te hoog gegrepen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Vind je het nodig dit hier te schrijven @psvaltijd? Ik vind dat je hier ver je boekje te buiten gaat. Waar haal je de gedachte vandaan dat juist jij supporters moet uitleggen waarom ze blij zijn moeten zijn dat Bommel ontslagen is?
+3/-2

 
8 maanden geleden
Jij insinueerde recent ook het e.e.a zonder feiten te noemen. Komt op hetzelfde neer. Ook niet nodig dan
+1/-0

 
8 maanden geleden
Dat zal allemaal wel waar zijn.... maar John heeft ook aantoonlijk gefaald en 30-40 miljoen laten verdampen! Die hoort hier ook niet meer te zijn! Nieuw beleid met nieuwe TD, liefst met ervaring en “ brede” zakelijke relaties, en nieuwe ervaren trainer, die al wat aantoonbaars heeft bereikt!
+3/-0

 
8 maanden geleden
Bruma hem ik nooit begrepen, daar heb je gelijk in; Doan kun je grote vraagtekens bij zetten, maar Baumgartl wil ik nog niet afschrijven, daar geloof ik nog wel in.
We zullen t zien wie er overblijven straks als de nieuwe trainer komt en gaat doorselecteren...
+2/-2

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Dit moet icm nieuwe TD, in mijn ogen kan dat niet anders, John hoort gewoon te verdwijnen, niet capabel en dan Baumgartl? Die is gewoon niet beter als een Robin Propper van Heracles hoor.... ik weet niet hoe het met jou voetbalkennis is?
+3/-0

 
8 maanden geleden
Het is maar goed dat mark ontslagen is , nu voetballen we in ieder geval stukken beter.
Ja, onzin verkopen kan ik ook.
+1/-0

8 maanden geleden
Kunnen we in ieder geval niet nog meer geld verspillen.
+4/-1

8 maanden geleden
En nu hebben we helemáál niks meer..maar ze zullen vast alternatieven achter de hand hebben..
+2/-1

8 maanden geleden
Kunnen we eindelijk doorschakelen naar de betere optie: Ouwejan van AZ halen.
+2/-1

8 maanden geleden
Wat moeten we nu toch nog ook met versterking? Alleen maar meer geld dat staat te verpieteren op het veld of op de bank
+2/-0

8 maanden geleden
Heimwee naar de tijden dat PSV bekend stond om zijn verrassende aankopen, slimme constructies en baanbrekende transfers. Om van iedere soort maar iets te noemen, Guardado, Romario en topspelers van Nederlandse topclubs Lerby,Kieft en Vanenburg.
Ik weet het is niet allemaal meer realistisch maar waar is op zijn minst de boeren slimheid gebleven. Ik zet nog maar een videootje op...zucht.
+4/-0

8 maanden geleden
Het is sowieso te gek voor woorden dat we nergens een fatsoenlijke back kunnen vinden, maar zelfs dan, een back moet je toch zelf kunnen opleiden. Er komt nu zoveel aanvallend talent uit de jeugdopleiding, de één na de ander. En een back opleiden zou niet gaan? Wat was de laatste fatsoenlijke back uit de eigen opleiding, van Aerle? Het lijkt me dat daar eens iets aan gedaan moet worden.
+2/-0

8 maanden geleden
Heel jammer. Denk dat we na het binnenhalen van Rodrigeuz met gemak kampioen waren geworden.

Zondag maar is laten horen dat we er klaar mee zijn!!
+3/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad Wally, morgen 90 minuten lang op de tribune. Weg met de directie. We gaan opnieuw beginnen. Heb er zin in.
+2/-0

8 maanden geleden
Weken lang gezeur om iets waar we het loon niet kunnen en willen betalen.En Johnny wat is hij aan het doen ..?????
+2/-0

8 maanden geleden
Ik blijf het wel apart vinden dat die linksback van Heracles goed genoeg is voor Atalanta Bergamo en niet voor PSV. Toch een bewijs dat onze scouting ver onder de maat is?
+3/-0

8 maanden geleden
nou zie je wel die turken zijn niet te vertrouwen!! maar die zwitser spoort ook niet!!
+1/-0

 
8 maanden geleden
Gelukkig maar , het zou de zoveelste miskoop zijn.
+1/-0

8 maanden geleden
Prima, we moeten niets maar dan ook niets halen meer. Gewoon centjes in de zak houden, 2e worden en een nieuwe trainer zoeken die tijdig aan zijn team en voorbereiding 2020-21 kan gaan werken. Al het andere is waste of time and money!
+1/-0

8 maanden geleden
Als John de Jong aan het einde van deze transfermarkt geen nieuwe speler heeft aangetrokken, ben ik wel echt klaar met hem. Maanden de tijd gehad om je hier op voor te bereiden. Maar ik laat me graag nog verrassen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

anti boscagli bruma daguardo dumfries dumoulin emmen fox hans hendrix ihattaren jong kraay mik mvogo nos pogacar recept redwhitestripes roger roglic romario romero rosario samenvatting schmidt tour unnerstall wethoudervanjuine zahavi