Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV en Cagliari akkoord over transfer Gastón Pereiro'

28 januari 2020 13:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV en Cagliari akkoord over transfer Gastón Pereiro"; image source: Pro Shots

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio staat Cagliari op het punt om zich te versterken met Gastón Pereiro. De onderhandelingen met PSV zouden zo snel zijn gelopen dat zaakwaarnemer Paco Casal dinsdag in Italië zal arriveren om de transfer af te gaan ronden.

Update 28-01 13:35: Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV en Cagliari een akkoord hebben bereikt over de transfer van Gastón Pereiro. PSV zal 2,5 miljoen euro ontvangen voor de Uruguayaan. De middenvelder heeft op De Herdgang al afscheid genomen. Zaakwaarnemer Paco Casal is nu wel bereid om mee te werken aan een transfer.

Meer op ED.nl




Tags

cagliari pereiro casal herdgang marzio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tuurlijk! Drie keer raden wie er morgen niet op komt dagen.
+2/-0

4 jaar geleden
Kunnen we niet gewoon stoppen met de berichtgeving over een transfer van Pereiro? Is net zo zinloos al de berichtgeving over een nieuwe linksback of landstitel dit jaar...
+5/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Precies, geen aandacht aan geven. En uiteindelijk ging hij niet.
+1/-0

4 jaar geleden
Aankopen mislukken, verkopen mislukken. Gaat geweldig toch? Zo lang de Jong aankoopt, heb ik er weinig vertrouwen in. Als je dan leest een verandering zou niets veranderen. Nou, het weerhoud er wel van dat de Jong weer een miskoopt of huur voor elkaar krijgt en miljoenen de plee door gespoeld worden.
+3/-2

El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Schei toch uit met dit nepnieuws. Elk woord is teveel. Casal liegt al als hij ademt.
+1/-0

4 jaar geleden
Hahaha, ken je die mop van Pereiro die verkocht zou worden?
+4/-0

4 jaar geleden
De hele wereld weet inmiddels wat 'een bijna deal' betekent als het over deze jongen gaat. Iedere Euro die we nog vangen zou positief zijn.
+1/-2

4 jaar geleden
Ken jullie de mop over de twee jongens die naar Parijs gingen?
Ze gingen niet.
+2/-0

4 jaar geleden
Ook na update van 28-1-2020 13.35 uur: eerst zien, dan geloven.
+1/-0

4 jaar geleden
2,5m voor Pereiro met nog een half jaar contract vindt ik beter gedaan dan die 30m voor Bergwijn. 30m is echt veel te weinig voor de huidige markt. Ajax zal zich wel kapot lachen. Aanvallers zijn meestal de duurste spelers en Ajax krijgt voor een verdediger 85m en voor een middenvelder 75m. Als we ons beste talent voor bijna niks en met nog een langdurig contract verkopen kunnen we net zo goed meteen stoppen. En toegeven dat we de komende jaren voor de top 5 gaan voetballen. Oké JdJ dat je geen goede spelers kan scouten is tot daaraan toe, maar dat je onze beste spelers gaat verkopen voor veel te weinig is echt de laatste druppel.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Veel te weinig gezien zijn kwaliteiten, contractduur en positie in het veld. Club kapot maken les 1: voor te weinig verkopen en voor te veel inkopen.
+2/-0

4 jaar geleden
Verlies nemen en een strik eromheen...voorlopig maar niet meer in zuid/midden Amerika shoppen. Te duur en te slappe hap.
+3/-0

4 jaar geleden
Beter iets dan over 4 maanden Niets...
+7/-0

4 jaar geleden
Ja jammer dat hij bij PSV mislukt is. Gaat het in Italië al helemaal niet waarmaken verwacht ik. Omt in zo'n hotseknots elftal terecht waar zijn vooral technisch voetbalkwaliteiten niet tot hun recht zullen komen. Maar goed, die zien we waarschijnljk ook niet voor een afscheid terug. Maar direct gaat het niet door.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Geheel zoals verwacht maar zou niemand verbazen als hij over niet al te lange tijd een financieel veel grotere transfer maakt. Spartak was federal voor PSV- eeuwig zonde. Het is een begenadigd voetballer en allicht dat hij beter tot zijn recht komt in het momenten voetbal van de serie A. Een paar typische momenten in de juiste wedstrijd en hij gaat makkelijk voor 10-15+ weer door
+1/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Wel echt een sof geworden he die aankoop van Pereiro? Weet nog wel dat het weken duurde voordat het rond was. Brands deed er alles aan, Pereiro zou echt een geweldenaar moeten zijn. De analisten rolden over elkaar heen daarna, dit was er eentje hoor. Hij zou met dikke winst doorverkocht worden. Einde van het liedje is dat hij voor een fooi naar Sardinië verkast.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Dat hij niet naar Moskou vertrok voor €15m is niet de schuld van John de Jong of PSV..... in en in triest
+3/-2

 
4 jaar geleden
Ook 15 miljoen zou een behoorlijke anticlimax zijn na de hoge verwachtingen aan het begin. Jammer.
+1/-0

 
4 jaar geleden
€15m voor iemand die er €6-8m gekocht heeft is een fantastisch rendement .,
+2/-2

 
4 jaar geleden
De verwachting was ooit dat we het dubbele daarvan zouden vangen. Het is gewoon in geen opzicht geworden wat iedereen had gehoopt.
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb nooit ergens gelezen of verwacht dat Pereiro 30 miljoen zou moeten kunnen opleveren @voskat? Daar is ook nooit geen enkele reden voor geweest, daarvoor heeft hij nooit, al was het maar slechts een paar wedstrijden achter elkaar, constant op hoog niveau voor gepresteerd. En hij heeft daar alle kans voor gehad, hij speelde heel veel wedstrijden onder Cocu.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dan heb je iets gemist. Ik kan me namelijk nog heel goed herinneren dat er belangstelling was voor Pereiro en dat iemand binnen PSV toen over 30 miljoen sprak, waarop Pereiro reageerde dat hij dat raar vond en zichzelf niet meer dan 15 miljoen waard vond.
+1/-0

4 jaar geleden
Het is pas akkoord als Casal er zijn handtekening onderzet, tot die tijd gaat die zaakwaarnemer echt nog wel even klooien. Zou me niks verbazen als hij op het einde nog even een half miljoen aan PSV vraagt om ze voor het blok te zetten...
+1/-0

4 jaar geleden
Zal allemaal wel waar zijn die reacties hierboven, maar ik heb (zo te lezen als een van de weinigen) enorm genoten van wat hij dan in die spaarzame momenten wèl heeft laten zien. Alleen al zijn doelpunt uit tegen Feijenoord.... Persoonlijk heb ik veel minder met die hardwerkende dravertjes op het middenveld, die met heel hard werken samen nog geen 5 doelpunten bij elkaar kunnen sprokkelen. Ik denk dat we nog wel meer gaan horen van Gaston. Het verbaast me dat er velen hier blij zijn met het vertrek van spelers als Lozano, de Jong, Bergwijn en Pereiro. In mijn ogen houden we met name grijze middelmaat over, ondanks enkele jeugdige pareltjes.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal eens met je laatste alinea. En zie maar eens creativiteit en scorend vermogen te halen gedurende deze transferperiode. We hebben gezien hoe ‘makkelijk’ het was een vervanger voor Chucky te vinden. Kostte slechts €15m en kan er helemaal niets van. Maar oh wee als je hier kritisch bent. Dan krijg je het stempeltje ‘doemdenker’ opgeplakt.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Gaston bedankt voor de titels,het zullen de laatste zijn.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Nou ik zie Cagliari geen kampioen worden hoor ;o)
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Ik bedoelde voor ons...
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het feit dat PSV twee bijzonder matige vleugelaanvallers (Doan en Bruma) kocht, betekent simpelweg dat de betrokkenen hun werk niet goed hebben gedaan. Het is heus niet zo moeilijk om twee topclub waardige vleugelaanvallers te kopen. Dat heeft PSV in het verleden vaak genoeg bewezen.

Het zegt bovendien niets over de matige kwaliteiten van Lozano (bij Napoli logischerwijs op de bank beland) en Bergwijn (die het niet gaat redden in de PL).
+2/-2

 
4 jaar geleden
Opmerkelijk dat je je riedeltje maar blijft afdraaien en af en toe reageert op anderen. Met name als het over Bergwijn en/ of Gaston gaat.

Vreemd dat je de beleidsbepalers buiten schot houdt. Zeker omdat je ruiterlijk toegeeft dat een enkeling zijn werk niet goed gedaan heeft. Om over de ‘toezichthouders’ maar te zwijgen.
+2/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Reageer ajb. inhoudelijk in plaats van met allerlei ongegronde persoonlijke verwijten.
+2/-2

 
4 jaar geleden
“ Het feit dat PSV twee bijzonder matige vleugelaanvallers (Doan en Bruma) kocht, betekent simpelweg dat de betrokkenen hun werk niet goed hebben gedaan”...... was getekend Santa Cruz. Gaan we nu weer de feiten verdraaien en anderen verwijten maken?
+2/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Je begrijpt mijn post dus niet.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Mee eens. Was vorig seizoen enorm belangrijk. Zo'n speler hoeft er maar enkele keren per wedstrijd te staan. Boeiend of hij of en toe lui was. Een van onze meest technische spelers is vakkundig kapot gemaakt. De spelers van afgelopen weekend hebbem bij elkaar samen minder kwaliteit dan Pereiro in zijn eentje.
+1/-1

Behoorlijk dawn reacties hier, dit kan niet in een half jaar goedgemaakt worden, we zijn allemaal teleurgesteld, maar dit zal niet de eerste of laatste keer zijn, ieder topclub tobt wel eens, zo ook PSV, Ga er vanuit dat het komend seizoen wellicht met verlies van miljoenen op sportief gebied iig succesvoller zal gaan, btw ik weet dat ik het ook ff een beetje kwijt was, maar komop BROS.
+1/-1

4 jaar geleden
Het is knap dat we zo'n uitzonderlijk talent zo hebben kunnen verprutsen. Deze speler had voor tientallen miljoenen kunnen vertrekken als wij niet van die bange laffe trainers hadden. Te bizar voor woorden deze kapitaal vernietiging. Kijk naar PSV eerste seizoenshelft vorig jaar. Perreiro in de basis met 10 goals en stijf bovenaan. Sinds hij weer op de bank zit heeft het hele middenveld geen 10 goals gemaakt bij elkaar. We lijken wel een amateurclub.
+4/-1

4 jaar geleden
Fantastische voetballer, alleen geen gif.
Mentaliteit is blijkbaar dezelfde als zijn zaakwaarnemer 0,0!!
Gauw doorschakelen en op naar betere tijden.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Je weet dat Casal 1 een belangrijk zakenman in zijn land is? Zou je een dergelijke positie kunnen bereiken met een slechte mentaliteit?
+1/-4

 
4 jaar geleden
Tja Tony, de meesten hier zijn van mening dat een zaakwaarnemer als een soort Blauwhelm het zowel de speler als de club naar de zin moet maken. Deze zaakwaarnemer kijkt puur alleen maar naar het (financiële) belang van de speler (en profiteert daar rijkelijk van mee uiteraard) en daardoor heeft hij “geen mentaliteit”
+1/-3

4 jaar geleden
Prachtig basisdebuut met 2 goals in de arena. Heeft helaas nooit kunnen brengen wat er van hem werd verwacht..zonde.
+3/-0

4 jaar geleden
Ben wel benieuwd nu. We scoren al maanden niet. Je verkoopt 2 aanvallende spelers en haalt een verdediger. Komt er nog versterking voorin???
+3/-0

 
4 jaar geleden
Dan kan toch niet anders?? Anders gaan we elke wedstrijd voorin op de 0 spelen. Maar ik verbaas me tegenwoordig nergens meer over bij PSV. De paniek is volledig toegeslagen nu Europees voetbal serieus in gevaar is gekomen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage