Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gesprekken met nieuwe trainer al eindje op weg'

3 februari 2020 08:31 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Gesprekken met nieuwe trainer al eindje op weg"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV al een eindje op weg in de gesprekken met de nieuwe trainer. Het ED voegt daarbij toe dat het niet te verwachten is dat Toon Gerbrands en John de Jong bij PSV zullen opstappen, omdat ze daarmee alleen maar meer schade zullen veroorzaken. De trainer waarmee nu gesproken wordt zal dan mogelijk ook afhaken. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt het erop dat de raad van commissarissen de huidige directie de ruimte wil geven om van de club weer een vredig en bovenal een succesvol voetbalbolwerk te maken.
Tags

gerbrands jong voetbalbolwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wie o wie is de vraag! Zal mij benieuwen..een oude bekende? Nieuwe gevestigde naam?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Adil Ramzi schuift door.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hahaha ik sta nergens meer van te kijken
+2/-0

 
1 jaar geleden
Roger Schmidt zou ideaal zijn imo
+3/-0

1 jaar geleden
Ik denk Harry de Jonge!
+1/-0

1 jaar geleden
Koster of Van Gaal
+2/-1

 
1 jaar geleden
Koster, per aanstaande maandag aub. Zaterdag na de wedstrijd bekend maken.
+2/-0

1 jaar geleden
Het moet een trainer worden die er geloof in heeft om de visie van Toon,om bij de beste 32 van Europa te horen,zal weten te realiseren.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als hij enkel komt als Toon blijft zal het wel van Gaal zijn. Dat is voor mij dan ook de enige rede dat Toon mag blijven. Een type van Gaal is exact wat PSV nodig heeft om weer aan het voetballen te raken.
+9/-0

 
1 jaar geleden
Sluit ik me bij aan,toon mag blijven als hij van Gaal weet binnen te halen;of een eender type.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Met Guus Hiddink als adviseur, verwacht ik dat van Gaal niet hoog op het lijstje staat.
Zou wel met deze (jeugdige) selectie de beste optie zijn om alle talenten samen te laten werken én boven zichzelf uit te laten stijgen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je overschat schromelijk de importantie van wat Hiddink vindt, dat PSV daar naar toe zou handelen. Dat kunnen ze binnen PSV prima zelf.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Ik hoop dat je gelijk hebt.
+2/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
1 jaar geleden
Laat ik toch vinden dat ik meer vertrouwen heb in de man die PSV zoveel succes bracht dan in wat er binnen PSV nu verantwoordelijk is voor de huidige puinhopen.
+5/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
De naam Guus Hiddink hier noemen wordt gezien als vloeken in de kerk. Maar gezien de prestaties over de afgelopen 18 maanden is dat eigenlijk ook wel te begrijpen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Verklaar je nader Tony . Ik snap niet wat je bedoelt maar dat kan aan mij liggen.

De naam Guus Hiddink hier noemen wordt gezien als vloeken in de kerk..... Maar gezien de prestaties over de afgelopen 18 maanden is dat eigenlijk ook wel te begrijpen..... Bedoel je de prestaties van Guus of de prestaties van PSV ? Maar waarom zou je dan vloeken als je de naam G H noemt ?
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Ieder goed advies is altijd meer dan welkom. Wel of geen crisis.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat hoeft niet. Kan ook heel goed om een buitenlandse trainer gaan, die geen zin heeft in weer 6 gesprekken om elkaar te leren kennen, begrijpen en een gezamelijke plan te maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Niet te geloven gewoon dat dit stuk onbenul ook nog een grote stem lijkt te gaan krijgen in de nieuwe trainer en daarmee de gelegenheid wordt geboden om naast voor het inktzwarte heden ook verantwoordelijk te mogen zijn voor de duistere toekomst van deze eens trotse topclub. En Toon "Top-32" Gerbrands vindt alles best en is daarmee uiteraard ook schuldig aan de totale teloorgang.
+4/-11

 
1 jaar geleden
Hoezo vindt hij alles best? Ik snap de afkeer tegen Toon Gerbrands niet zo goed. Het is niet voor niets dat topclubs en de KNVB hem graag zouden willen inlijven. Zijn enige fout is (volgens mij) alleen het doorschuiven van een scout naar een topfunctie (lees John de Jong). Hij heeft het gepresteerd een onervaren, onevenwichtige selectie neer te zetten.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Noem het maar "het enige". Nogal bepalend voor de teloorgang van ons zwalkende vlaggenschip. Ook zal hij ongetwijfeld grote zeggenschap gehad hebben in het aanstellen van dat andere groentje Mark van Bommel met de desastreuze gevolgen van dienst.

In principe 'mag' Toon overigens best aanblijven, al is het alleen maar ten bate van de continuïteit, maar door zijn overduidelijke neiging naar nepotisme maakt hij het zowel zichzelf als zijn positie en geloofwaardigheid wel erg moeilijk.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Hij heeft Mark jarenlang kunnen observeren als trainer en persoon toen die bij de jeugd zat. Je weet hoe die in elkaar steekt. Als je hem dan toch aanstelt en binnen 1.5j ontslaat met allerlei verwijten dan heb je als AD ook volledig gefaald. Vooral omdat je ook totaal geen ervaring in de staf erbij hebt gezet als verplichting. Hij loopt nu off the record vB overal de schuld van te geven maar hij heeft hem zelf aangesteld, wat een faal.

Net als de Jong door hem naar voren geschoven is. Wat voor een leidinggevende geeft zulke belangrijke clubposities aan zulke schuwe groentjes? Wat een weggegooid geld aan aankopen. Jarenlang teruggeworpen. Zie die 25 miljoen voor Bruma en Baumgartel maar eens terug te verdienen. Elke dure aankoop moet gewoon een voltreffer zijn, wij zijn geen Ajax die zich missers kan permitteren. En wat doet de Jong, haalt louter twijfelaars zoals hemzelf.
+6/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Wat te denken van Toon’s rol/ manier van acteren in: 1) dossier Bergwijn 2) toestaan dat Faber als Plan B wordt aangesteld na het ontslag van van Bommel.
+4/-3

 
1 jaar geleden
De lijst aantoonbaar geblunder is wmb nog veel langer.

Toon is geen crisis manager. Slechts een mooi weer manager. Als het lekker gaat weet ie met allerlei gefantaseer grote plannen te bedenken. Maar owee als het tegenzit.

De top manager onderscheidt zich in dat ie in tijden van tegenspoed de boel zsm in goede banen leidt. Maar goed, weet hij veel. Het is en blijft een volleyballer die zich wijs heeft laten maken dat Bruma, Baumgartel en Doan de oplossing waren, vervolgens legt ie alle macht en de portemonnee bij een lichtgewicht als JdJ, en op hoop van zegen. Onverantwoord risico.

Iedereen met internet kan de statistieken van Bruma achterhalen. Die scoort nooit. Zelfs zijn teamgenoot Bouhlarouz zei dat. Wat moet je er überhaupt mee als je Bergwijn, Malen, Mandueke, Gakpo en Ihataren al hebt voor de vleugels!? Hoe haal je het in je hoofd als je portemonnee zo dun is om een speler te halen voor de vleugels terwijl we daar barsten vh talent. Zelfs Domme Toon zonder voetbalverstand had daar aan de bel moeten trekken met: "Of ie nou goed of slecht is heb ik geen kijk op, maar hebben we daar wel iemand nodig John?".
+7/-3

1 jaar geleden
Wie ziet er toekomst in deze puinhoop ???
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik wel.... na regen komt altijd zonnenschijn. Als we als supporters oorlog gaan maken wordt het slechter ipv beter...
Het is een klootte seizoen en dat is echt heel jammer... maar pijnhopen opruimen , zorgen dat talenten bijtekenen en blijven en doorselecteren.
+5/-1

1 jaar geleden
Zet er Dick maar voor een jaar neer. Schoon schip maken en iedereen eens goed bij de oren pakken.mentaliteit is ver te zoeken, over instelling heb ik t dan nog niet eens.
+2/-4

1 jaar geleden
Lijkt me naar aanleiding van bovenstaand artikel Louis Van Gaal te worden.
Hopelijk komt er zo snel mogelijk een nieuwe trainer om in ieder geval Europees voetbal veilig te stellen voor volgend jaar. Ook kan hij dan alvast aan de spelersgroep gaan werken om volgend jaar met wat nieuwe aanwinsten weer goed voor de dag te komen.
Van Ginkel en Van aanholt erbij en nog een goede centrale verdediger en we staan er weer beter voor denk ik.
+5/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Dat zou ik enorm toejuichen maar heeft van Gaal niet gezegd nooit meer in NL trainer te worden?
+2/-2

 
1 jaar geleden
Dat dacht ik eerst ook.. moet wel over Van Gaal gaan. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom het mis zou kunnen gaan als De Jong en/of Gerbrands nu word ontslagen.
Het kan ook heel goed over een buitenlandse trainer gaan. Voordat je elkaar een beetje begrijpt, op 1 lijn zit en de neuzen dezelfde richting opstaan heb je toch een paar gesprekken nodig. Ik kan me voorstellen dat een nieuwe trainer geen zin heeft om dat meerdere keren te moeten proberen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als van Gaal de mogelijkheid heeft om te laten zien dat hij het met het zelfde materiaal vele malen beter doet dan Mark deed, dan komt hij terug uit zijn pensioen. Die twee liggen elkaar njet bepaald. Dat alleen zou voor hem al een reden kunnen zijn, is geen gemakke he.
+1/-0

1 jaar geleden
Toon maak me blij......aub de heer L van Gaal! Hij kan jonge jongens enorm motiveren en daar hebben we er genoeg van! Ook als de RVC er op tegen is drijf je zin door en alles komt goed. Bedankt!
+2/-3

1 jaar geleden
IK heb zomaar het gevoel dat ze met Guus Hiddink bezig zijn
+3/-2

 
1 jaar geleden
En ik heb zomaar het gevoel dat Hiddink helemaal geen zin meer heeft om nog elke dag op het veld te staan met z'n 74 jaar.
+3/-1

 
VHTLsaw (geschorst)
1 jaar geleden
Hoeft Guus ook niet. Daar zijn een paar assistenten als veldcoaches voor.
Als hij het denkwerk maar verzorgt. Want gogme is inmiddels onbekend bij PSV.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Idd Guus Hiddink als manager Engelse stijl. Alsof absolute toppers als Alex Ferguson & José Mourinho 24/7 op het veld stonden/staan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dan zal ik het anders zeggen: Guus is te oud, net als Van Gaal trouwens.
We zijn geen Manu en we zijn ook geen Arsenel of Tottenham, met een lading topspelers. Als je Guus op kantoor zet met een paar veldtrainers kunnen we dus net zo goed gewoon doorgaan zoals we nu bezig zijn. Dikke kans dat Guus dan namelijk kiest voor veldtrainers als Faber en Eijkelkamp. En dan? We zien nu al hoe dat zou gaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou best kunnen...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee... Sred toch nie
+1/-0

1 jaar geleden
Begrijpen de wijze heren (de Jong en Gerbrands), nu echt niet, welke trainer er ook komt, met deze slappe selectie helemaal niets kan ?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Tuurlijk wel. Wil je het liever zonder trainer doen volgend jaar?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Zo slecht is deze selectie natuurlijk ook niet. We missen misschien wat ervaring, maar qua veldspel zitten we al jaren in een neerwaartse spiraal. Ons positiespel is gewoon zwaar onder de maat. Nationaal hebben we dit nog kunnen corrigeren met individuele kwaliteiten en hier en daar wat geluk, maar Europees is de vrije val al jaren aan de gang. Na de 1/8 finale CL hebben we Europees echt helemaal niks meer gepresteerd. Wie herinnerd zich nog onze laatste CL overwinning in de groepsfase. Onze technische staf heeft al die jaren de andere kant opgekeken en we kregen opmerkingen als "het maakt niet uit hoe als we maar winnen, of we spelen niet voor het publiek (die overigens wel dure kaartje mag kopen om niet vermaakt te worden)" Hierdoor heeft men het dramatisch slechte spel onder Cocu en van Bommel totaal genegeerd en zijn we beland waar we nu staan. Ik geloof er heilig in dat we met een echte trainer die bewezen heeft een ploeg goed te kunnen laten voetballen ook met deze selectie mee kunnen om de titel. Er zit momenteel geen enkele lijn in het spel van PSV, niemand lijkt te weten wat hij moet doen en het balletje wordt maar een beetje doelloos in een slaapverwekkend laag tempo rondgespeeld. Valt ie per ongeluk eens goed scoren we, maar kansen creëren, zeker tegen goede ploegen lukt al bijna niet meer. Dit is allemaal trainbaar. Zelfs RKC speelt verzorgder voetbal.
+5/-2

1 jaar geleden
Als louis van Gaal komt, ben ik na meer dan 35 jaar PSV supporter af! Die past hier niet in de club, die man hoort hier niet in zuidoost brabant.... Dit kan men niet maken tov vele supporters, ligt erg gevoelig, uhm, mocht het wel van gaal worden, laat dit graag ff wten voor Pasen, flikker ik al m’n PSV shirts ritueel op het paasvuur, en dat zijn er nogal wat.....
+8/-8

 
1 jaar geleden
doe ik met je mee. Nooit nooit acceptatie van die …..
+3/-5

 
1 jaar geleden
Voordat jij alles op het paasvuur flikkert moet jij je eens verdiepen wat van Gaal op het WK 2014 heeft gepresteerd met een jonge groep gasten w.o Depay dat kan ook zomaar met onze groep gebeuren ik zou niet weten wie anders...
+5/-2

 
1 jaar geleden
2014 was antivoetbal met een fantastische Robben en heel veel geluk..

Dat is echter niet waar het mij om draait. Deze man staat zo ver af van alles wat PSV voor mij betekent dat ik geen enkele behoefte heb om in het stadion te komen als hij trainer wordt.

Als we inmiddels zo ver afgezakt zijn dat we dit als enige oplossing zien...
+4/-5

 
1 jaar geleden
Hennie, dat maakt me geen flikker uit, al wint hij met PSV de CL.... dat teld dan voor mij niet, deze man niet bij mijn mooie club!
+3/-6

 
1 jaar geleden
Als supporter zijnde wil ik het best voor PSV. En buiten Van Gaal om zijn er natuurlijk veel goede trainers maar Van Gaal zou misschien wel de beste optie zijn
+5/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een onzin zeg. Moeten ze nou ook al rekening houden met overgevoelige fans bij het aanstellen van een trainer? Gaan we dan straks ook nog rekening houden met ongestelde vrouwelijke fans en de bijbehorende nukken?
Ik had ook een gruwelijke hekel aan Kluivert toen hij kwam en Romario pastte ook helemaal niet bij onze club.

Je zet je ego maar even lekker opzij en anders ben je inderdaad vrij om te gaan. Leg die shirts, uit respect, dan maar ergens op een basisschool in Eindhoven ipv nutteloos in de fik steken.
+9/-1

 
1 jaar geleden
Heeft niets met ego te maken! Gerbrands weet toch verdomd goed hoe van Gaal hier licht bij het gros van de supporters? En tevens vind ik dit echt tov Van Bommel een echte rotstreek/ cq doodsteek, hier word niemand blij van, dan nog liever jaren zonder succes dan met Louike......
+1/-4

 
1 jaar geleden
Spreek voor jezelf. Er zijn namelijk heel veel fans die wel blij worden van Van Gaal. En een rotstreek voor Van Bommel? Nog iets om rekening mee te moeten houden? Dacht het niet. Van Bommel behoort inmiddels (helaas) tot het verleden. We moeten weer verder. En daarbij vooral geen rekening houden met oud-werknemers, fans met ons-kent-ons (alles uit brabant is beter-) voorkeuren of ongestelde nukkende vrouwen.

Als Van Gaal ons uit de ellende kan halen en Gerbrands weet hem te strikken is dat topwerk en mogen we heel, heel erg blij zijn ipv weer gaan zeuren. Trainers staan echt niet in de rij nu.
+11/-2

 
1 jaar geleden
Van Bommel heeft gewoon hopeloos gefaald. Vorig jaar een zekere titel verspeeld, dit jaar eerste ronde Cl eruit en PSV naar het laagste niveau in de eeuw gebracht. Als iemand als van Gaal hier de boel recht wil komen trekken moet je op je knieën je dankbaarheid tonen. Wat PSV nodig heeft is een ervaren trainer die een ploeg verzorgt kan laten voetballen. Interesseert mij wie het is. Kluivert scoorde hier de 1-5 tegen Ajax waardoor wij kampioen werden op doelsaldo en Siem de Jong scoorde de gelijkmaker in de Arena waardoor Feyenoord kampioen is geworden. Vergeet ook even 88 niet waar ook "een klein beetje" Ajax verleden in zat. In een topsportklimaat streef je naar de best haalbare mensen. Ik wil volgend jaar gewoon weer kampioen worden, en als het even kan ook nog genieten. Van Gaal in Eindhoven met de schaal, wat een heerlijke middelvinger naar Amsterdam zou dat zijn.
+6/-2

 
1 jaar geleden
Gaat tijd worden dat we nu eens stoppen met dat gezever over v Bommel. Mark is weg. De ogen zijn gericht op de toekomst en dat is een groot vraagteken. Ernest krijgt deze groep ook niet op de rails. En dat ligt niet aan de coach. Als wij niet in de gaten hebben dat er met deze selectie geen eer te behalen valt snappen we totaal niets van het voetbalspel. We zullen hoe jammer het ook is afscheid moeten nemen van diverse spelers omdat ze het PSV niveau bij lange na niet halen.

remmie , wat bedoel je met ........Van Gaal in Eindhoven met de schaal, wat een heerlijke middelvinger naar Amsterdam zou dat zijn........

Is dat dezelfde middelvinger die ten Hag nu naar ons opsteekt na 3 jaren PSV ?
Sorry maar dat is wel een erg ongelukkige uitdrukking van je.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Zou net zoiets zijn als dat Hiddink met Ajax kampioen zou worden. Onverteerbaar voor mij. Ik zie geen middelvinger van Ten Haag. Ajax is vorig jaar niet eens op eigen kracht kampioen geworden. Verder hebben we een selectie met spelers die stuk voor stuk bewezen hebben goed te kunnen voetballen, anders kom je niet bij PSV. Het is misschien geen absolute top selectie, maar echt wel beter dan VVV, NAC of GVVV. Het hele elftal speelt ondermaats, trek je conclusie.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Die conclusie heb ik al lang getrokken . Slechte spelers gehaald door een falend aankoopbeleid en een slapende scouting waardoor spelers aangetrokken zijn die het PSV niveau bij lange na niet halen en nooit zullen halen remmie.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dus jij vindt dat PSV een kwalitatief mindere selectie heeft dan VVV, NAC of GVVV? Dan heb je er echt kijk op.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Op papier niet , maar in de praktijk wel , is nu wel bewezen. Kan mij niet voorstellen dat je genoten hebt van die wedstrijden tegen de clubs die jij noemt. Als dat wel zo is zie ik het inderdaad verkeerd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb bepaald niet genoten van die wedstrijden. Maar wat ik probeer te zeggen: het is niet de schuld van John de Jong dat we niet kunnen winnen van VVV, NAC en GVVV. Spelers individueel halen hun normale niveau niet en het team als geheel haalt ook het normale niveau niet. Dat staat totaal los van de kwaliteit van de selectie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben bang dat er dit jaar geen vergunningen voor paasvuren worden afgegeven. Misschien moet je een alternatief verzinnen 😉
+1/-0

1 jaar geleden
Die van Atalanta
+3/-1

1 jaar geleden
Yes ! Aad de Mos
+4/-1

 
1 jaar geleden
Bedankt !! Je hebt een lach op mijn gezicht getoverd 😄
Ik moest namelijk ook direct aan Kees denken !
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Van Gaal hoort wmb. in het lijstje van de beste trainers van de afgelopen decennia met o.a. Lobanovski, Michels, en Klopp. Dus lijkt mij het slim als je het beste voor hebt met PSV, je blij moet zijn als hij hier zou komen werken. Ja, hij is niet gemakkelijk, lult de oren van je kop, en JdJ zal zich gedeeltelijk moeten schikken, maar ik denk hij PSV wel uit het slop zou kunnen trekken.
+3/-0

1 jaar geleden
Henk Fraser lijkt me een geschikte trainer voor PSV.
Heeft goede teksten op de TV, lijkt me wel bij PSV passen, en kan als het goed gaat ook een jaar of 3 trainer blijven.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Heeft in het verleden ook een goede indruk achter gelaten toen hij onze jeugd onder zijn hoede had. Dus deze vind ik ook prima.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Eerlijk gezegd vind ik het niet belangrijk wat een trainer op TV of in de media zegt. Het is geen meetlat voor de kwaliteit van een trainer. Erik ten Hag heeft bewezen een veel betere trainer te zijn dan pak 'm beet Rob Maaskant. Als je ziet hoe ze zich presenteren in de media zou een leek denken dat Maaskant de beste trainer ooit is en ten Hag er niets van kan. De media en de invloed daarvan wordt mi. zwaar overdreven mbt. de kwaliteiten van een trainer of speler of bestuurder. Sterker nog de media schetst vaak een tegenover gesteld beeld van de realiteit. Alles voor de aandacht en het geld, hoger schat ik de media niet in. Ik heb Fräser nooit een selectie significant beter zien maken op langere termijn. Dan zou vdBrom meer krediet bij mij hebben, maar ik vermoed dat hij ook te licht is voor de situatie waar PSV nu in zit. Het zal nu denk ik echt een zwaargewicht moeten worden met bewezen kwaliteiten,
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik snap je punt. Maar aan de houding en teksten van een trainer op de TV kun je ook een indruk krijgen van hoe hij voor de groep staat, hoe hij dingen uitlegt, en of hij bij kritische vragen rustig blijft. In dat opzicht vind ik Fraser wel een goede indruk maken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Fräser is idd. een sympathieke gast met een prima presentatie. De houding in de media zegt idd. iets over hoe de trainer voor een groep staat, maar bij het uitvoeren van een groepsproces zijn er veel belangrijkere factoren die je in een media-interview niet naar voren ziet komen. Daarom beoordeel ik een trainer liever op zijn prestaties in het verleden. Bij een beginnende trainer kun je echter alleen gissen en hopen dat het allemaal goed gaat. Dat is dus tegelijkertijd ook een risico die PSV voorlopig niet meer moet aangaan. Bij Cocu liep het nog goed af, maar bij Bommel liep het uit de hand.
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Welke selectie(s) heeft van de Brom volgens jou beter gemaakt dan?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zijn postzegel selectie.
+4/-0

 
 
1 jaar geleden
AZ en FC Utrecht.
+1/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Vond de volgende link m.b.t. AZ wel interessant: http://www.fanvanaz.nl/archives/17010link

Bij Utrecht zie ik vooralsnog weinig verbetering vergeleken met vorig jaar ondanks dat de selectie een flinke kwaliteitsimpuls heeft gehad.
+2/-0

MentalCoach (geschorst)
1 jaar geleden
Gewoon Louis van Gaal die legt structuur aan, iedereen luisteren( graag of niet ) luisteren en uitvoeren anders voetbal je gewoon niet ....heel simpel. Er staat geen team op het veld die als team samen strijdt.
+2/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Prima, dan zijn we JDJ en Gerbrands ook kwijt want Louike bepaalt alles. En Truus regelt de kantinezaken. ( sarcastisch bedoeld )
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou dan snijdt het mes dus aan 2 kanten: én een vakman binnengehaald én die 2 nitwits kwijt!

Kom er maar in Lowietje!.

Of natuurlijk Guus Hiddink volledig carte blanche geven, dat mag natuurlijk ook.
+1/-0

1 jaar geleden
Louis van Gaal gaat het niet worden, en als hij het wil doen zal hij totale zeggenschap willen hebben over ALLES.

Dat moet je volgens mij nooit doen
+4/-0

 
1 jaar geleden
Zeker gezien het feit dat MvB dit volgens de verhalen ook wilde en dat dit niet in goede aarde viel bij veel mensen binnen de club.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou me wel voor kunnen stellen dat Louis het leuk vindt om aan te tonen dat dit spelersmateriaal misschien helemaal zo slecht niet is, met de juiste touch, al is het maar om zijn oude "vriend" van Bommel een hak te zetten.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Philippe Clement zou een geweldige trainer voor PSV zijn maar zal Club Brugge, neem ik aan, niet inwisselen voor PSV. Hein Vanhaezebrouck zou het ook wel eens kunnen worden.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Ik gok op Roger Schmidt....👍
+2/-0

Van Gaal NU binnenhalen al troubleshooter en binnenhouden voor het nieuwe seizoen als hoofdcoach met RvN als assistent klaarstomen voor de toekomst en eventuele toekomstige assistenten meteen erbij betrekken onder leiding van van Gaal en of Hiddink< anderhalf jaar lang, als ze het niet leren leren ze het nooit.
+2/-3

 
1 jaar geleden
En jij denkt dat RvN naast hem op de bank gaat zitten als assistent? Laat me niet lachen, dat doet niet een psv-er!
+2/-3

 
1 jaar geleden
Het lijkt me niet waarschijnlijk dat van Gaal naar PSV komt.
+1/-2

 
Er zijn grotere vijanden hier op de site dan dat RvN en van Gaal ooit van elkaar zullen worden, als RvN van iemand dit vak kan Leren is het wel van van Gaal, of zie liever weer Fredje terug?
+2/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een drama dit. Trainers staan echt niet in de rij om in de NL competitie te komen. Dus met tegenzin: maar als van Gaal ons kan helpen uit deze bar slechte situatie te komen dan rode loper uit. Meer ervaren trainers hebben we niet op top niveau en van zijn kaliber. Daarnaast als hij de visie van Toon kan realiseren, de top 32 van Europa dan des beter. Persoonlijk vind dat een visie van niks middenmoot van Europa. Onze vrienden uit het noorden roepen dat niet die willen bij de beste horen. Of het ze lukt of niet maar in de afgelopen 5 jaar hebben ze tot mijn spijt wel meer gepresteerd voetballend gezien ook financieel. Zelf de 2e elftal doet het goed. Maar ok Toon zal dat met zijn topsport en alle boeken wel dit bedoelen. Hij heeft er genoeg op de markt gebracht.
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Uit Nederland: Louis van Gaal met echte en financieel onafhankelijke PSV-er als assistent, of Adri Koster met zware assistent, zoals Erwin Koeman bv, aangevuld met echte PSV-er.

Uit buitenland: Rogier Schmidt (ex Red Bull Salzburg kampioen en Bayer Leverkusen) of Hein Vanhaezebrouck (ex AA Gent kampioen en Anderlecht); beide staan voor verzorgd aanvallend voetbal; systeem denkers!
Mijn voorkeur gaat uit naar buitenlander, omdat die niet belast zijn met allerlei Nederlandse lijntjes. Graag aanvullen met PSV-ers die financieel onafhankelijk zijn.

Out of the box denken PSV!
+4/-2

1 jaar geleden
In iedergeval geen trainer uit eigen gelederen. Na Cocu en van Bommel is wel gebleken dat het veldspel er niet beter op is geworden, nog te weinig ervaring. Liever iemnand zoder psv verleden.
+2/-0

1 jaar geleden
Heb de naam Arnold Bruggink horen vallen... een eerlijk en verstandig persoon.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Pfffff en zo ervaren ja. Nee echt nie.
Maar gek, dat we nog geen geruchtje zelfs meekrijgen.
+2/-0

 
Is iig een eindje onderweg naar Eindje;-)
+2/-1

1 jaar geleden
Weet niet wat het salaris is (maar het zal wel in orde zijn) maar ik wil wel een poging wagen. Heel veel slechter als dat het nu bij PSV gaat kan het toch niet meer.
+1/-0

1 jaar geleden
Wim Jonk samen met Eijkelkamp en Zenden lijkt me een goede trainersstaf. Jonk heeft Volendam in no time met beperkte middelen van de onderste regionen naar de top van de eredivisie gebracht . Leerschool van Cruijff. Heeft bovendien een goed verleden bij Psv .
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wim Jonk is een man met een goede voetbalachtergrond een Cruyff protégé en heeft ook nog een PSV verleden.
Hij is echter niet ervaren als hoofdcoach en dat blijft wel een risico, maar ik zou hem wel graag bij PSV zien misschien als hoofd jeugdopleiding of op de plek van De Jong. Misschien heeft hij er zelf ook wel oor naar omdat hij niet zo prettig is vertrokken bij Ajax.
+3/-0

1 jaar geleden
Opschieten svp . Als het zo doorgaat is de kans heel groot dat we op 1 maart in het rechter rijtje staan.
+1/-0

Philip Cocu welkom terug, Zidane/Real Madrid cenario.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het probleem is dat onze selectie nu niet 3x beter is dan de rest en toen lukte het met Cocu ook maar met de hakken over de sloot met schijtbakkenvoetbal, werden we ook door eerste divisie clubs uit de beker getikt en bakte we er Europees op 1 uitschieter na niks van. Dus liever niet. Doe mij maar iemand die PSV aantrekkelijk kan laten spelen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.831 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afkeer belgie bruma daguardo dak dame dumfries elfrink irrelevant izecson jong kenners klompje kopman kruijswijk malen nederland nos onzin oranje poels roglic romero santos teze tour udinese vrouwlijke zaaf zizou