Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verhoogt komend seizoen prijs van seizoenkaarten niet

6 april 2020 18:50 - ED.nl
Foto: Pro Shots

PSV verhoogt komend seizoen prijs van seizoenkaarten niet; image source: Pro Shots

PSV zal komend seizoen de prijzen van de seizoenkaarten niet verhogen. Dat geeft commercieel directeur Frans Janssen aan tegenover het Eindhovens Dagblad. "We weten allemaal wat er op dit moment gaande is. Er is veel onzekerheid en een verhoging kan nu dus niet aan de orde zijn", aldus Janssen.

Volgens het ED kijken de clubs nog naar mogelijkheden voor eventuele compensatie richting de supporters. Daarover is nog geen zekerheid te geven. "Voor iedere club zijn de gevolgen van de corona-crisis anders", zegt Janssen daarover. "We zijn onze supporters in ieder geval buitengewoon dankbaar dat ze ons massaal willen blijven steunen."

Meer op ED.nl




Tags

janssen corona onzekerheid verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Prima signaal, mijn kaarten lopen door. Zou mooi zijn als de supporters die het gelde kunnen missen, ook geen compensatie van PSV zouden wensen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Daar ben ik het niet helemaal mee eens, wat is kunnen missen? Zou het niet chiquer zijn, dat de spelers die het "kunnen missen" deze keer een beetje inleveren, dan helpen 30 contractspelers 30.000 seizoenkaarthouders een beetje.
Het gaat om 5 wedstrijden van laten we zeggen gemiddeld per seizoenkaart 20,- dat is 5x20x30.000 = 3.000.000, dat is gemiddeld 100.000 per speler, naar rato van salaris, opgelost.
+7/-2

 
3 jaar geleden
@Roelson, het gaat nu om de prijs voor volgend seizoen. Dat horen ze nu al te communiceren. Het is nu nog niet duidelijk hoe dit seizoen gaat aflopen. Eerst dat maar eens afwachten..
+1/-2

3 jaar geleden
Mooi signaal. En volgend seizoen misschien nog gratis naar een bekerpotje ofzo ter compensatie van de gemiste wedstrijden.
Het geld van afgelopen jaar was je al in het begin van het seizoen kwijt, en met alle respect, als het nu zo erg is dat je geen eten kan betalen, dan kan je beter geen seizoenskaart nemen.
+4/-2

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
"We weten allemaal wat er gaande is"... Dat het een kutseisoen is bedoelt hij zeker, een grote wanprestatie. Had eens het lef gehad om de kaarten duurder te maken met je troosteloze 4e plekje, had je 2.500 scc verkocht. Goeiekope.
+7/-2

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens en dus ook wel met Roelson!

Überhaupt raar dat PSV dit bericht op dit moment brengt. Willen ze een wit voetje halen bij de supporters van "kijk ons eens".

Ik vond het sowieso al gênant dat vorige zomer na een dra-ma-tisch slechte 2e seizoenshelft en daarmee een totaal verloren seizoen de prijzen omhoog gingen. Met als gevolg nog meer bagger. Moeten de supporters soms opdraaien voor het wanbeleid van John de Jong (& Mark van Bommel)?

In het verleden heeft PSV zich zelf nou ook niet bepaald altijd even solidair opgesteld t.o.v. de eigen supporters. Die mogen komen opdraven en verder hun mond houden. Zoals het heurt.

Laat men eerst eens afwachten hoe het huidige seizoen voltooid wordt alvorens zo'n "geweldige geste" te maken naar de seizoenkaarthouders.
+3/-3

3 jaar geleden
Nu is de vraag wanneer gaat het beginnen ??? Op naar mijn 35e SCC....
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Het echte geld wordt niet met de seizoen-kaarten verdient, dus is er ook geen noodzaak daar tav de eigen supporters tot op het randje te gaan.
Stadion heeft Capaciteit van 35.000 en een seizoen-kaart kost minimaal 290,--
Dat geeft volgens mij 30.000 x 290 = 8.700.000 euro (als grove indicatie).
Tov de aan en verkoop-prijzen van spelers valt het extra bedrag dat PSV binnenhaalt met een verhoging van de prijzen in het niet.
Corrigeer me maar als ik er op hoofdlijn naast zit.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Prima schatting. In seizoen 2018-2019 was de opbrengst van SCC € 9.292.000 op een totale omzet van ruim 96 miljoen. (zie jaarverslag pagina 42: https://www.psv.nl/web/file?uuid=7c80618f-2900-4884-a7dc-e602f1a26167&owner=f5a0b5cb-6061-4b30-b50f-3046c99cf1a1&contentid=72764link)
+2/-0

3 jaar geleden
Bedrijven kunnen seizoenplaatsen van PSV boeken als representatiekosten.
Het is een goed idee als we dergelijke seizoenplaatsen met 50 tot 75% verhogen... alles wat ze meer betalen is aftrekbaar voor de belasting.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Aftrekbaar betekent niet gratis. Ze betalen over de verhoging hooguit geen belasting, maar het kost ze wel degelijk heel wat euro’s.
+1/-0

De commercieel directeur doet voorkomen alsof er geen sprake is van prijsverhoging vanwege de situatie rondom de coronacrisis. Ontzettende onzin. PSV kan de prijzen niet verhogen, omdat ze dit seizoen (en tweede helft vorig seizoen) werkelijk niets hebben geboden aan hun seizoenkaarthouders. We kijken nu bijna anderhalf naar een PSV dat niets uitstraalt, veel te weinig wint en totaal geen vermaak biedt. Vrijwel elke thuiswedstrijd moeten we afwachten of we winnen, zien we afbraakvoetbal en verslechtert het imago van PSV.
Ik heb het vermoeden dat spelerssalarissen ondanks de sportieve wanprestaties niet gezakt zijn. Laat PSV (en andere clubs, Liverpool voorop met hun schaamteloze vraag om overheidssteun) eens naar de uitgavenkant kijken.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje